Autor Wątek: Spóźnione odliczanie Eci  (Przeczytany 39959 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #510 dnia: 24 Sierpnia 2006, 12:16 »
Ale wam zazdroszczę tego wspólnego mieszkanka ..... (tak pozytywnie oczywiście)

Niech wam się mieszka cudnie!!!!!!!
Najważniejsze, ze net jest  :twisted:

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #511 dnia: 24 Sierpnia 2006, 21:08 »
Estetycznie też na pewno będzie przypuszczam, że to pastelowy kolorek, a takie zawsze są estetyczne  :mrgreen:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #512 dnia: 25 Sierpnia 2006, 13:21 »
Cytat: "~monika~"
Niech wam się mieszka cudnie!!!!!!!

Dziękujemy pięknie :) Na razie jeszcze przeprowadzka trwa, pomieszkujemy raz u siebie, raz u rodziców. Trochę taki dziwny etap mam - u rodziców już nie czuję się jak w domu, a na nowym mieszkanku jeszcze się tak nie czuję... Ale postanowiłam dać sobie czas :)

Byłam dzisiaj na piaskowaniu zębów... Średnio przyjemna procedura... Jeszcze trochę kamienia trzeba było usunąć. Ale efekt bardzo mi się podoba :mrgreen: Warto się było przemęczyć. Tylko teraz muszę uważać co jem, żeby sobie ząbków nie zabarwić :)

Senny dzień dzisiaj jest... najchętniej położyłabym się i spała. A tu tyle roboty ;) Idę przezwyciężać lenistwo :mrgreen:

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #513 dnia: 25 Sierpnia 2006, 14:15 »
Eciu, a jakie to piskowanie daje efekty? Wybiela?
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #514 dnia: 25 Sierpnia 2006, 14:21 »
Piaskowanie jest podobne do zdejmowania kamienia nazębnego - wybielać może nie wybiela, ale zęby na pewno rozjaśnia i stają się błyszczące :) Więc za o wiele mniejsze pieniądze można mieć ładny uśmiech :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #515 dnia: 25 Sierpnia 2006, 15:07 »
azzurra piaskowanie polega na bombardowaniu ząbków sproszkowanym pumeksem, pod ciśnieniem... Usuwa nalot czy jak to się tam nazywa :mrgreen: Teraz mam ślicznie, białe ząbki :) Bo wcześniej miałam białe, ale z takimi kreskami i plamkami ciemniejszymi :? Zgadzam się z Beth
Cytat: "Beth"
za o wiele mniejsze pieniądze można mieć ładny uśmiech

Zapłaciłam 140 zł :)  Ale tak bez okazji, to bym sobie tego nie zrobiła... Pumeks pryska na wszystkie strony, a ma niezbyt miły smak... Dostaje się nawet czepek na włosy i okulary, bo prayska tak daleko :? I jeszcze czymś tłustym smaruje się usta, żeby wargi nie piekły. Ale efekt, moim zdaniem, jest tego wart :mrgreen: Z tym, że jak się ma za dużo kamienia, to samo piaskowanie nie pomoże. Tak przynajmniej zrozumiałam, z tego, co mi pani doktor powiedziała :)

Właśnie wróciłam z wyprawy na miasto. Byłam w kwiaciarni pogadałam sobie z super babką, mam jej przynieść zdjęcie siebie w sukni i ona mi doradzi. Kwiaty wybrałam - róże + eustomy + coś takiego co, wygląda jak gwiazdki (znowu zapomniałam nazwy :lol: ) I kupiłam sobie srebrny łańcuszek do mojej zawieszki. Coraz mniej drobiazgów zostaje do załatwnienia.

Teraz coś sobie przegryzę i jadę do nowego mieszkanka, bo teraz jestem u rodziców. Dzisiaj malarze mieli skończyć, jestem strasznie ciekawa efektu :mrgreen:

Wow, ale się rozpisałam, to aż do mnie niepodobne ;)

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #516 dnia: 25 Sierpnia 2006, 15:16 »
Ecia - tego piaskowania nie próbowałam, ale właśnie o nim słyszałam. W środę robię sobie zdejmowanie kamienia nazębnego, to jest trochę tańsze (70zł), ale efekt też jest bardzo ładny i podejrzewam bardzo zbliżony do piaskowania. A do tego stosuję sobie "Białą Perłę" i naprawdę widać efekty - stosuję ją tylko na górne żeby na razie (poza tym tylko właściwie je widać jak się uśmiecham) i widzę różnicę między dołem, a górą. Ach czego to baby nie wymyślą, żeby wyglądać lepiej ;)
To super, że bukiet już masz zamówiony. Coraz mniej zostaje do załatwienia :)

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #517 dnia: 29 Sierpnia 2006, 11:05 »
Aaaaaa luuuudzie jeszcze tylko 4 dni!!!

Powiem szczerze, że nawet się nie stresuję jakoś bardzo. To znaczy coś tam czuję, ale określiłabym to raczej jako podekscytowanie :mrgreen: Ogólnie z przygotowaniami jesteśmy trochę do tyłu... Nie mam jeszcze wizytówek, ale wstepnie rozsadziliśmy gości przy stołach, więc nie jest źle. Nie zamówiliśmy cały czas transportu dla gości, ale będą taksówki, więc nie musimy się jakoś spieszyć specjalnie. Napojami i dekoracją samochodu zajmują się mamy.

Dzisiaj widzimy się z DJem, ustalamy szczegóły i dzwonię do Karczmy podać ostateczną liczbę gości (tylko najpierw muszę ich policzyć, bo już się pogubiłam :glupek: )

Wczoraj ćwicziliśmy nasz pierwszy taniec - ogólnie jedna wielka polewka!! :lol: Na pewno się gdzieś pomylimy, ale chcemy tego walca i koniec :mrgreen: Dobrze, że utwór jest krótki ;) No i mamy gdzie ćwiczyć, bo jeden pokój w naszej chałupce nowej jest kompletnie pusty :)

Jestem w ogóle strasznie szczęśliwa, mordka mi się śmieje, chociaż pogoda paskudna :) W czwartek odbieram suknię, a w sobotę... :mrgreen: :jupi:

Offline azzurra
  • maniak
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #518 dnia: 29 Sierpnia 2006, 11:36 »
Eciu, widzę, że osiągnęłyśmy podobny etap - szczęście i luz. Tak trzymać :)

A widziałaś, jakie są dobre prognozy na sobotę dla Wrocka? Żadnego deszczu i 21 stopni. Niemal idealne ;) Oby tylko się sprawdziły!  :mrgreen:
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline sylwanika

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #519 dnia: 29 Sierpnia 2006, 23:51 »
Eciu ja na razie nie czuję nawet, że już tylko 4 dni, więc boję się, aby w sobotę nie wpaść w popłoch...  :wink:  :D

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #520 dnia: 30 Sierpnia 2006, 11:34 »
Eciu wiesz ja też byłam bardzo spokojna i w ogóle nie czułam żadnego spięcia i Daruś też. Pamiętamy cały dzień i cały slub i wesele. A przysięgę składaliśmy sobie tak spokojnie, że sama byłam zaskoczona :wink:

Offline Ecia

• uzależniony
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #521 dnia: 31 Sierpnia 2006, 23:15 »
Dziewczyny to już pojutrze, a mnie dopadł stres... :? Śnią mi się koszmary, ostatnio był taki, że DJ sobie poszedł na początku wesela. Powiedział, że jest dobry w tym co robi, ale takich gości to on jeszcze nie widział i nie da rady ich rozbawić... Poza tym chodzili po sali jacyś dresiarze i szukali Grześka, bo im w czymś podpadł... :? :? Obudziłam się zmęczona... Masakra.

Ale za to mam już suknię w domu :jupi: Wisi u mnie w pokoju, u rodziców w domciu, bo te ostatnie dni nocuję u nich :)

Te ostatnie dni to jest szaleństwo, w ogóle się nie da odpocząć. A przecież już dużo rzeczy było wcześniej gotowych. Nie wyobrażam sobie, co by się działo, gdybym nie naciskała, żeby wszystko wcześniej załatwiać :)

Pozdrawiam Was serdecznie, nie mam siły już czytać innych seteczek, zaraz idę spać :) Przedostatnia nocka, u rodziców w domu... A potem już z MĘŻEM :)

Offline sylwanika

• zapaleniec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #522 dnia: 1 Września 2006, 08:18 »
Eciu u mnie też jest takie zamieszanie, że hoho  :mrgreen: faktycznie choćby nie wiem ile rzeczy wcześniej przygotować to i tak ostatnie dni są szalone  :wink: jejku dziś to już tylko jeden dzień...  :roll:  :D no nic trzeba się cieszyć  :)

Offline ~monika~

• Chuck Norris
  • data ślubu: 06.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #523 dnia: 1 Września 2006, 11:21 »
Wszystkiego dobrego, trzymam kciuki, zeby wszystko sie udalo!!!!!

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #524 dnia: 1 Września 2006, 11:24 »
Eciu koffana jutro Wasz najpiekniejszy dzień...życzę, aby wszystko poszło po Waszej myśli, aby pięknie świeciło słoneczko i wogóle, żeby było wszystko super!!! :serce:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #525 dnia: 1 Września 2006, 15:08 »
Eciu trzymam kciukasy za Ciebie i jutrzejszy dzień - niech będzie taki jak sobie tego życzysz - wyjątkowy, cudowny, bajkowy i najlepszy jaki dotąd przydarzył się w Twoim zyciu :D  :serce:

Offline Marcysia
  • bywalec
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #526 dnia: 1 Września 2006, 16:47 »
Samych pozytywnych wrazen, zdarzen i całej reszty :) Pomyslnosci :)

Zapraszam do mojego odliczanka :)

Offline goni@
  • bywalec
  • data ślubu: 23.09.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #527 dnia: 7 Września 2006, 09:50 »
Cytat: "Ecia"
Dziewczyny to już pojutrze, a mnie dopadł stres...

Stres i po stresie... :wink:
Już jesteś szczęśliwą żoną.
Teraz już wspólne życie przed Wami i mnóstwo pięknych wspomnień...  :D
Czemu życie rani..czemu nie może być normalnie...

Offline szajo

• maniak
  • data ślubu: 28.IV.07
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #528 dnia: 21 Września 2006, 12:23 »
a co sie dzieje z Ecia?  :mrgreen:

Offline redzia

• Gosia
  • Chuck Norris
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #529 dnia: 21 Września 2006, 19:18 »
Cytat: "szajo"
a co sie dzieje z Ecia?

tez sie nad tym zastanawiam :?: moze Beth wie :?:

Offline narwanka

• entuzjasta
  • data ślubu: 26.08.2006
Spóźnione odliczanie Eci
« Odpowiedź #530 dnia: 22 Września 2006, 08:52 »
Spokojnie w dniu wesela bedziesz spokojna i lekka jak chmoorka :)
Agata