Autor Wątek: Bydgoskie Panny Młode 2014  (Przeczytany 386513 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mberry91

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15 sierpnia 2014
Odp: Bydgoskie Panny Młode 2014
« Odpowiedź #360 dnia: 16 Lipca 2013, 12:10 »
 Wlasnie pisalas mi juz poprzednio, ze byl nie mily i sie wahalam zeby w ogole tam jechac, jednak w stosunku do mnie i rodzicow byl bardzo mily. Wydaje sie stanowszy bo stawial sprawy jasno co do niektorych kwestii, jednak w żadnym wypadku nie byl nie mily. Przy podpisywaniu umowy rowniez postawil kawe, deser wszystko tak jak obiecywal ustalil w umowie. Wiec wyszlo , ze mamy duzo bonusow. Do tej pory na szczescie nie zauwazylam , zeby w jaki kolwiek sposob odchodzil od normy. Wiec nie sadze, aby byly problemy rowniez z dekoracjami. A , ze ja chce niestandardowa dekoracje to jestem tego swiadoma, ze albo bede musiala sama ja zalatwic, albo jezeli hotel ja zalatwi bede musiala doplacic.

Takze, pukac w niemalowane narazie jestem zadowolona :D:D

Offline AlicjaEwa

• Chuck Norris
  • Ja kocham tylko Ciebie, Ty jesteś moim niebem :*
  • data ślubu: 03.08.2013
« Odpowiedź #361 dnia: 16 Lipca 2013, 12:25 »
oby tak było.
spuścił z tonu bo z takim podejściem to ruchu nie miał. a umówmy sie sal jest sporo.

Offline nolska

• forumowicz
  • "Bo jesteś tu i proszę zostań już " <3
  • data ślubu: 06.09.2014
« Odpowiedź #362 dnia: 17 Lipca 2013, 12:35 »
Sycia88 - Ja wybralabym giovanni , zastanawialabym sie tylko nad ta wstazka;p Powiedz mi , w ktorym salonie ona jest ? Chcialabym ja z ciekawosci przymierzyc bo sama tez bede miala model princess :)

Offline AnnaMaria87

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.06.2014
« Odpowiedź #363 dnia: 18 Lipca 2013, 22:40 »
DZIEWCZYNY!:) Wodzirej zaklepany - Krzysztof Filasiński
Fotograf: Marek Pikul... ;)))

Offline Mandinka

• bywalec
  • nothing really matters
  • data ślubu: 29.06.2013
« Odpowiedź #364 dnia: 18 Lipca 2013, 23:11 »
Hyh, mój mąż chodził do szkoły z Krzysztofem Filasińskim, znali się ;] W restauracji nam go polecali, ale nie nasze klimaty ;-) Choć wiem, że wiele osób go poleca także pewnie będziecie zadowoleni :)

A co do fotografa... no cóż, kwestia gustu, ale wpisałam nazwisko "Marek Pikul" w Google i mi jego zdjęcia nie podobają się w ogóle...ale najważniejsze żebyście Wy byli zadowoleni, w końcu to pamiątka na całe życie do której najczęściej będziecie wracać :)

Offline Mandinka

• bywalec
  • nothing really matters
« Odpowiedź #365 dnia: 18 Lipca 2013, 23:22 »
Dobra, cofam. Wcześniej zobaczyłam jego zdjęcia na planujemy-wesele i tam faktycznie były słabe :P Być może stare albo z początków kariery ;-)  Ale weszłam na jego stronę i jest OK :)

Offline AnnaMaria87

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #366 dnia: 18 Lipca 2013, 23:26 »
a mój narzeczony zna Krzysia z lat właśnie szkoły średniej choć nie chodzili razem to gdzieś na jakieś dodatkowe zajęcia;) razem biegali:P

Nooo ja widziałam własnie zdjęcia na stronie tego Pana widziałam i BARDZO mi się podobały tym bardziej że w wersji VIP masz kochana 300 zdjęć w albumie, do 2 w nocy obsługa wesela + sesja narzeczeńska gratis facet BARDZO BARDZO sympatyczny gadałam z nim jakieś 7 min :) - a jakbym znała go od lat!:)

decyzje zapadły OBYM była zadowolona - co do Krzysia urzekł mnie odkąd tylko go usłyszałam!:) <3

teraz suknia.. od września zaczynam usilne poszukiwania choć się zastanawiam dalej jestem na diecie.. od stycznia schudłam 23 kilo... chcę jeszcze 6-8 więc nie wiem czy może dopiero w styczniu kupię bo przeróbki też kosztują:))

Offline Mandinka

• bywalec
  • nothing really matters
« Odpowiedź #367 dnia: 18 Lipca 2013, 23:30 »
O kurde, 23kg? Ogień :) Ja schudłam przed ślubem 14 i myślałam, że jestem mistrzem :P
Faktycznie kup jak już osiągniesz upragniony rozmiar. Ja schudłam po drugiej przymiarce i babka była zła, że musiała zmniejszać... Niby nic nie płaciłam za przeróbki, ale w biodrach mogłaby być ciut ciaśniejsza... 

Offline AnnaMaria87

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #368 dnia: 19 Lipca 2013, 11:18 »
pochwale się... schudłam bo ślub.. ale ważyłam BARDZO DUŻO w stadium początkowym:) a nie chciałam wyglądać na własnym ślubie jak WIELKA BIAŁA BEZA!:)
https://www.facebook.com/ajax/messaging/attachment.php?attach_id=54cf06de9a9d75646a477223cc0c4c82&mid=mid.1374075999734%3A746322d3163ecd1d65&hash=AQD9xDBDsQyZYhBe

JESZCZE BYM CHCIAŁA.... 6-8 kilo ale to od września się zabiorę na razie stabilizuję wagę:)

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #369 dnia: 19 Lipca 2013, 11:21 »
nie działą link

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline AnnaMaria87

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #370 dnia: 19 Lipca 2013, 11:33 »
6 miesięcy -23kilo... mam jeszcze 10 miesięcy na zgubienie 8!:)
http://img11.imageshack.us/img11/9397/g1tr.jpg

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #371 dnia: 19 Lipca 2013, 11:50 »
Gratulacje :)
wygląda na zdrowy spadek ok 1kg na tydzień.
Życzę udanej stabilizacji i zapraszam do wątku "wiecie czy nie wiecie załe życie na diecie" albo "e-weselne grubaski" - w tych dwóch wątkach dziewczyny zmagają się z kilogramami.
Jeśli ćwiczysz to może też "być FIT" :)  razem raźniej :)

Offline AnnaMaria87

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #372 dnia: 19 Lipca 2013, 12:17 »
chętnie bym się tam udzieliła!! ale jakoś nie mogę znaleźć...:(

Offline Precelek

• Chuck Norris

Offline Alis
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 7.06.2014
« Odpowiedź #374 dnia: 19 Lipca 2013, 15:55 »
Cześć dziewczyny :) jako że niedługo również stanę na ślubnym kobiercu i jestem z Bydgoszczy postanowiłam do Was dołączyć, mam nadzieje ze mnie przyjmiecie do siebie na pogaduchy ;)

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #375 dnia: 19 Lipca 2013, 18:32 »
Witaj Alis :)

Offline AnnaMaria87

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #376 dnia: 20 Lipca 2013, 09:41 »
cześć Alis! jakie plany na wesele??

Offline Alis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #377 dnia: 20 Lipca 2013, 09:55 »
W sumie wszytsko mamy wybrane juz i zaklepane.  Chcielismy zeby sala byla blisko kosciola bo 90 % gosci jest spoza Bydgoszczy wiec zeby sie nie zagubili po drodze :) Slub bierzemy w kosciele sw.  Mikolaja w Fordonie wiec zdecydowalismy sie na sale KORONE na wyzwolenia.  Sala naprawde mi sie spodobala, cenowo i jedzeniowo tez ok :) Co do grajka bedzie grał znajomy dj z brodwaya.  Z fotografem bylo trudniej bo mam chopla na punkcie zdjec   ;) zrezygnowalismy wiec z kamerzysty i zrobil sie wiekszy budzet na fotografa  ;D ;D zdjecia bedzie robił nam Pan Marcin Mentel (jego zdjecia naprawde mnie urzekły, szczególnie plenerowe).
Na razie tyle z przygotowań, mam pełno pomysłów które musza poczekac :)

AnnaMaria87 naprawde respekt do Twojej utraty wagi, roznica powalająca, sama mam do zgubienia 4 kg a nie moge sie zabrac :)

Offline AnnaMaria87

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #378 dnia: 20 Lipca 2013, 12:19 »
A dasz znać chociaż na prv - jak cenowo z jedzeniem i ilościowo????
I co do fotografa ile płacisz i co masz w pakiecie???

dzięki!:))

Offline sycia88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.06.2014
« Odpowiedź #379 dnia: 21 Lipca 2013, 21:38 »
Nolska - niestety w Bydgoszczy nie ma tej sukni w żadnym salonie :( mają ją bodajże w Gdańsku i w miejscowości Mosina/k. Poznania. Ja mierzyłam ją u znajomej przypadkiem ;-)  ogólnie leży ładnie,ale trochę w biuście wydaje mi się,że nie korzystnie tzn tak za wysoko( nie mówię,że mają wypadać:P,ale żeby tak ładnie było).
 AnnaMaria87 jestem pełna podziwu Twojej determinacji!supeeerrr!!!jestem z Ciebie dumna@ wyglądasz bosko! co robiłaś i czy chodziłaś na ćwiczenia??? zdradź nam sekret ;-) ja też chciałabym do ślubu zgubić chociaż 5 kg,niby mało,ale wiecie jak to jest ;-)
Alis witaj w naszym wątku ;-)

Offline nolska

• forumowicz
« Odpowiedź #380 dnia: 21 Lipca 2013, 23:09 »
Leee to szkoda chociaz moglabym jechać do poznania bo mam tam siostre ale po co ;)
za to sycia musze Tobie podziękować za to że się tutaj udzielilas bo dzięki Tobie zmienilam sale na magnolie :) jest naprawdę przepiękna i brzoza sie chowa :) poza tym naprawdę fajne panie manager ( czego nie powiem o pani M z brzozy...) jedyne co mi trochę nie wyszlo to termin bo musielismy przesunąć na wrzesień ( wszyscy procz mnie są tym tez zachwyceni ).

także dziekuje bo sama na pewno bym jej nie znalazla :)

Offline AnnaMaria87

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #381 dnia: 22 Lipca 2013, 08:58 »
ja za suknią będę się oglądać dopiero w styczniu:) - ale z racji że nie mam wielkieo budżetu a wesele i tak będzie drogie stawiam raczej na kupno sukni używanej :) - wolę kupić używaną w dobrej cenie która w salonie kosztowała powiedzmy 3 tys. niż nawet nową za 800-1000:)) jakoś nie mam parcia na nówczensa;))
Sycia - skopiowałam Tobie to co pisałam w poaduchach:

Cześć dziewczyny!:)

zaręczyłam się 24 sierpnia 2012 roku, od sierpnia do stycznia niczego sobie nie odmawiałam - w sumie.... to jak ostatnich kilka lat,
nigdy nie przeszkadzało mi to, jak wyglądam choć zawsze chciałam być - CHUDSZA.. lecz moje odchudzania ZAWSZE KOŃCZYŁY SIĘ FIASKIEM...
narzucałam sobie zbyt wygórowane... DIETY...
PRZECHODZIŁAM.. CHYBA WSZYSTKO przez dukana, kopenhaską, soutch beach i inne! wszystkie kończyły się równie szybko jak się zaczynały
jedynie DUKAN pozwolił mi schudnąć blisko 10kilo ale niestety nabawiłam się skazy białkowej musiałam przerwać dietę i kilogramy wróciły jak BUMERANG!

7 stycznia 2013 roku stanęłam na wagę i ujrzałam MAGICZNE 96KILO coś we mnie PĘKŁO... rozpłakałam się wyrzucałam sobie wszystko... sprzed kilku lat.. i wtedy nastąpił przełom... chciałam wrócić do dukana ale mój narzeczony - za co jestem mu wdzięczna odwiódł mnie od tego pomysłu.
i nie było zacznę od jutra... zaczęłam OD TERAZ... znalazłam fajne forum www.dieta.pl - gdzie.. znalazłam wielkie wsparcie dużą pomoc doświadczonych forumowiczek i tak...
od 7 stycznia 2013 roku do czerwca... 2013 roku schudłam blisko 23 kilo... obecna waga 73,3 - moim celem jest ostateczna waga 65-68kilo

obecnie jestem na wakacjach które trwają od 15 czerwca do 3 września - waga się trzyma! mimo że pozwalam sobie na więcej, i ćwicze mniej - obecnie tylko bieganie + rower + spacery
od września wracam na siłownie - mój trening to pn środy i pt - ćwiczenia siłowe około godziny + aeroby około godziny w pozostałe dni do soboty 1-1,5h ćwiczeń na bieżni bądź orbitreku!!

Co jem? wszystko! pozwalam sobie na pizze, ciacho, loda.... zapiekankę... wszystko!!! ale Z UMIAREM I RZADKO - średnio raz na dwa tygodnie....
jem 5 zbilansowanych posiłków dziennie - co 2-3 h nie jem 3h przed snem piekę lub gotuję mięso zamiast smażyć
dużo warzyw, ryż dziki, makaron brązowy, ziemniaki max 3 razy w tygodniu bez zawiesistych sosów...

Offline Alis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #382 dnia: 22 Lipca 2013, 09:35 »
AnnaMaria87 co do restauracji to wysłałam Ci na prv szczegóły, a jeśli chodzi o fotografa to szczegółowy cennik mogę Ci wysłać, bo jest w sumie 8 różnych opcji które cenowo rożnie wyglądają (tylko wyśle Ci wieczorem bo mój narzeczony ma to u siebie na poczcie)  :)

Offline sycia88
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #383 dnia: 22 Lipca 2013, 11:02 »
Nolska super,że masz tą samą salę co ja ;-) Ja własnie slyszalam o Brzozie,ze namiot taki piekny itd,ale nigdy nie zajrzalam na ich strone - nie wiem czemu. Troche sie zmartwilam,bo dzisiaj dzwonila do mnie kumpela i w zeszla sobote miala tam wesele jej kolezanka ze szkoly i niby byla nie zadowolona,bo np. podali rosol w dzbankach i nie rozlali,albo najpierw ziemniaki ,ktore ostygly i podali miesia po 10minutach :/ nie wiem czy to prawda! nie martw sie wrazie co - ja ide tam na wesele we wrzesniu,bo mojego Damiana kuzynka tam ma i wszystko oblukam dokladnie - a jestem upierdliwa,bo sama pracuje w tej branzy :P i obsluguje wesela ;-) Pracuje w Hotelu Amelia - nie chce robic reklamy,ale tez mamy pieknie ;-) tylko gora do 80 osob sala,a ja mam na 120 i sie nie pomieszcza :-( ale jak co zapraszam ;-) aaaa Nolska,a masz juz upatrzoną suknię? z trenem czy bez? dlugi welon czy krótki? ;-) buziol :*

Offline sycia88
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #384 dnia: 22 Lipca 2013, 11:07 »
AnnaMaria nic tylko zazdroscic ;-) i trzymac kciuki za dalsze działania ;-) Podziwiam Cie,ze tyle cwiczysz,a ja nie mam motywacji - chociaż robie skalpel z Ewą Chodakowską.Staram sie codziennie,ale nie zawsze czas pozwala,bo pracuje po 12h i róznie bywa. Zmienialam tez posilki na 5 dziennie,ostatni jem o godz 18.30 - zobaczymy co z tego bedzie ;-) muszę powiedzieć za to,że Ty wyglądasz bosko! ;-) oby tak dalej Kochana!!!

Offline chinkuje
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 3/08/2013
« Odpowiedź #385 dnia: 22 Lipca 2013, 13:49 »
hej :)
mam pytanie , wiecie moze gdzie moge kupic białe buty. przyjezdzam do bydgoszczy na tydzien przed slubem i fajnie jakbym wiedziala gdzie uderzyc bo potrzebuje isc na przymiarke sukni juz z butami :) z gory dziekuje :)

Offline Alis
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #386 dnia: 22 Lipca 2013, 14:25 »
chinkuje na Twoim miejscu poza oczywistymi oczywistościami jak CCC czy Deichmann przeszłabym się ul.  Dworcową i Gdańską, jest tam mnóstwo małych sklepików obuwniczych w których można znaleźć fajne buty, również ślubne :)

Offline nolska

• forumowicz
« Odpowiedź #387 dnia: 22 Lipca 2013, 21:39 »
sycia88 Dzieki za slowa otuchy :):* Za to pani Karolina z Magnolii powiedziala, ze u nich rozniesienie obiadu trwa 6 min wiec super :))) Moje wesele jest planowo na 140 osob wiec musi to byc duza sala.. Kto wie ile osob odmowi ale sam fakt ;)

Sukni jeszcze na 100 % upatrzonej nie mam.. Przymierzylam tylko w 1 salonie z 5 sukien i wiem mniej wiecej co chce ale ciagle zmieniam w swojej glowie szczegoly :)) Na pewno to bedzie model princessa bez trenu, dosyc szeroka, gorset w serduszko lekkie bez ramion ale tutaj wlasnie mam dylematy... Niby juz uzgodnilam oczka przy spodnicy i na biuscie ale to chyba zbyt skromnie jak dla mnie ;) Mysle o czyms w stylu ( gorsetu ) Joanny Krupy ( oczywiscie oczka beda tansze ;))

Ja sie chce zabrac za "rajd po salonach " poki jeszcze cieplo zeby potem w mrozie i tym sniegu nie chodzic.. A tak to juz zaspokoje swoj apetyt na przymiarki i wezme sie za szycie tej jednej jedynej :))

Buzka :*

Offline sycia88
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #388 dnia: 23 Lipca 2013, 00:48 »
Nolska mi też powiedziała,ze obiad u niej rachu ciachu roznosza....a jesli teraz we wrzesniu jak bede postawia w dzbankach rosol to sie wk*** i naprawde zwroce na to uwage ;-P tak byc nie moze;-) a powiedz dekoracje sali bedziecie brac ta ktora oni proponuja?tzn ta bordową?czy macie ktos kto bedzie stroil? ;-) fajnie,ze mamy w tym samym miejscu ;-) raźniej mi :P buziol!

Offline Vivka

• Chuck Norris
  • data ślubu: maj 2014
« Odpowiedź #389 dnia: 23 Lipca 2013, 09:24 »
Witajcie,

jestem nowa a właściwie to stara. . .  ;) byłam niegdyś aktywną forumką ( pod innym nickiem), był ślub itd.  ale życie tak się potoczyło, że jestem teraz panną młodą z odzysku ;)
bardzo nad tym nie ubolewam bo jestem teraz niesamowicie szczęsliwa a to co było oddzielam grubą kreską  :P

z moim ukochanym planujemy ślub cywilny i skromne wesele bo ok 35 osób w kwietniu 2014 :)
na razie nie mamy praktycznie nic załatwione ale jako, że jestem doświadczona w przygotowaniach to damy radę ;)