Dziewczyny nie stresujcie sie

To ma byc najpiekniejszy i najradosniejszy okres w waszym zyciu przygotowanie tego jedynego dnia, a potem sama jego celebracja. Bedzie dobrze, przeciez jest tyle dostepnych opcji. Ja np. zaproszenia robie sama , bo maja byc takie jak ja chce (jak wiekszosc rzeczy haha ) procz zaproszen, menu, winietki, zawieszki na alkohol. I w dodatku ja mieszkam zagranica, a od wrzesia tego roku przynajmniej do maja nie bede miala szans przyjechac do Polski bo bede pisala prace na obrone... takze wszystko musze miec do wrzesnia tego roku. Boje sie, ze niektore rzeczy nie beda takie jakbym chciala... no ale chyba sie z tego powodu nie zabije ?! Badzmy dobrej mysli. To ma nam sprawiac przyjemnosc. Poczytajcie sobie watki poza naszym wojewodztwem , jest tam wiele rad. Np. ze bukiet mozna kupic w hurtowni poza miastem, a nie w kwiaciarni w centrum bo jest wrecz o 70% tanszy, podobno gdzies na trasie do Bydgoszczy jest taka hurtownia. Looknijcie w ogolny watek o kwiatach. Tam dziewczyna pisala, wiekszosc dekoracji robi mi wlasciciel sali, ale ja nie chce jego rozyczek bo sa tandetne i uzgodnie na gipsowke (takie biale kwiatki) albo wezme dekoratorke ze slubnych alejek. Zalezy ile zarzada za usluge, jak bedzie droga wezme moja przyjaciolke i swiadkowa i same bedziemy zdobic sale.