Zostało 74 dniOj jak mi serducho

bije jak pomyślę, że jutro idę szukać sukni. To takie dziwne wrażenie i wielka niepewność czy znajdę odpowiednią suknię dla siebie? Czy w kolorze bordo i ceru jest dużo sukien, żebym mogła wybrać? Już sama nie wiem jak jutrzejszy dzień będzie wyglądał. Obiecuję, że zdam relację jak tylko wrócę.
mam taki sentyment do tej daty 12.08.2006, bo ślubujemy tego samego dnia!
Ja też. Po pierwsze: sierpień (z literą r), po drugie: 10.08 minie nasza 12 rocznica jak jesteśmy ze sobą, po trzecie data mi się bardzo podoba.
I też będziemy mieć mężów Rafałków.
Tak. Rafał to bardzo ładne imię.
Rafał - osoby o tym imieniu
dużo czytają(niektóre książki nawet parę razy),
stale się uczą(marzą mu się dalsze studia) i
nie wystarcza im jedna zawodowa specjalność(ciągle coś dokłada).
Znają masy informacji; można powiedzieć, że mają encyklopedyczne umysły(wystarczy że raz przeczyta i już pamięta).
Żyją blisko przyrody i z zamiłowaniem pracują w zawodach, które wymagają stałego kontaktu z naturą(jest leśniczym).
Lubią ogrody i hodowanie zwierząt(ciągle sadzi jakieś drzewka, a pieska mamy zamiar mieć: foxteriera lub labradora, kiedyś mieliśmy foxteriery, ale poszły do nieba). Często też jakby pamiętali o czynach archanioła
zajmują się leczeniem i mają zdolności uzdrowicieli(uwielbiam jego masaż);
fascynuje ich astrologia i inne sposoby zaglądania w przyszłość(jak najbardziej tak). Nieobce są im
talenty artystyczne, z malarstwem na czele(z tym bym się troszkę myliła).
Typowy Rafał jest łagodny i ma pokojowe usposobienie; woli stosować dyplomację niż stawiać sprawy na ostrzu noża. Mimo to wie, czego chce, pamięta o swoich zasadach i nie daje się wodzić za nos(jak najbardziej tak).
Nie leży w jego naturze pośpiech; umie czekać na odpowiedni moment. Ufa swojemu przeznaczeniu, że zawsze zdąży z tym, co ma w życiu do zrobienia(czasami to aż za bardzo się nie spieszy).
Rafałowie rozumieją dusze kobiet i dzieci i chętnie otaczają się liczną rodziną(Roksanka, to córeczka tatusia).
Mój ukochany ma inicjały RR i zawsze się śmiałam, że będzie brygada RR. Narazie jest Roksanka R. (nasza córeczka), ale jak będą inne dzieci to też będą na literkę R. Brygada RR murowana, tylko ja się wykruszam z grona, bo po ślubie moje inicjały będą DR. Musiałaby imię zmienić, ale tego nie zrobię