Autor Wątek: Dorota77 i Rafał odliczają...  (Przeczytany 36949 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
Dorota77 i Rafał odliczają...
« Odpowiedź #240 dnia: 28 Czerwca 2006, 10:20 »
Zostało 45 dni

Cytat: "Maniarka"
my też chcemy miec grawerowane obrączki ...ale jeszcze intesywnie myslimy nad tekstem...ale mamy na to czas może akurat cos NAs natchnie

Napewno coś razem wymyślicie.

Jak się jest ze sobą już tyle lat, to myśli też się zna. My się porozumujemy często bez słów.

Cytat: "Marta"
Obrączki bardzo ładne. Grawer w środku widzę, że ma śliczą czcionkę.

Dziękuję Martuś. Grawer nas zaskoczył. Nic wcześniej nie mówiliśmy jaki ma być trzcionka graweru, ale złotnik się spisał na medal. Bardzo nam się podobają. Już nie mogę się doczekać kiedy będę ją nosiła cały czas.

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #241 dnia: 30 Czerwca 2006, 09:59 »
Zostało 43 dni

W końcu działa forum, ale było nudno i chyba nie tylko ja tak uważam.

Jak ten czas szybko leci, jeszcze 12 dni i zostanie równiutki miesiąc. A dokładnie pozostało:

43   days
1038   hours
62280   minutes
3736828   seconds

A nie zauważyliście, że coś zatrzymał się licznik? Bo zamiast pokazywać że został 1 miesiąc i 12 dni to pokazuje 1 miesiąc i 14 dni. Co źle liczy licznik z e-wesele, a inne liczniki liczą dobrze. Pisałam już do zibiego i czekam na odpowiedz, myślę że coś z tym zrobi.

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #242 dnia: 30 Czerwca 2006, 10:01 »
Cytat: "Dorota77"
A nie zauważyliście, że coś zatrzymał się licznik?

Faktycznie Dorotko masz rację. Z licznikami e-wesele coś jest nie tak. :roll:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #243 dnia: 30 Czerwca 2006, 10:16 »
Faktycznie Dorotko masz rację. Z licznikami e-wesele coś jest nie tak.

Ty Marta masz liczniczek z snugglepie i twój pokazuje dobrze :lol: , a mój z e-wesele i nie pokazuje dobrze :evil: . To myli liczenie :cry: , ale może ktoś coś z tym zrobi :roll: .

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #244 dnia: 30 Czerwca 2006, 12:41 »
Widzę, że już wszystko wporządku z licznikiem. Liczy już dobrze.

Dziś dostałam zamówione podziękowania dla rodziców. Jak czytam tekst, to mi aż ciareczki przechodzą po pleckach. Myślę, żeby przeczytać ten tekst rodzicom, ale nie wiem czy choćby jedno słowo przejdzie mi przez grardełko. Jak ja mam coś takiego czytać czy mówić to mi się strasznie cisną łzy do oczu i nie mogę nic wymówić. Strasznie boję się że łzy będą mi się lały stumieniami. Ja jestem osobą która wystarczy, że spojrzy na kogoś kto płacze i już mi łzy lecą.

Czy wy czytałyście lub mówiłyście coś swoim rodzicom w podziękowaniach? Czy też bez łez się nie obeszło.

Oto one i ten tekst:

Dołączona jest do nich złota koperta.

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #245 dnia: 30 Czerwca 2006, 12:44 »
Dorota podziękowanie śliczne, bardoz wzruszające :) Ja bym się zdecydowała jednak na powiedzenie paru słów od siebie zupełnie. Bo przeczytane mogą trochę stracić na wymowie... Tak mi się wydaje :) A takie od serce, choćby były trochę nieporadne, brzmią lepiej. Takie są moje odczucia :)

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #246 dnia: 30 Czerwca 2006, 17:52 »
Cytat: "Ecia"
Ja bym się zdecydowała jednak na powiedzenie paru słów od siebie zupełnie. Bo przeczytane mogą trochę stracić na wymowie... Tak mi się wydaje Smile A takie od serce, choćby były trochę nieporadne, brzmią lepiej. Takie są moje odczucia

Chyba masz rację. To co z serca będzie lepiej brzmiało.

Boję się że mogę mieć problem z przemową. Rafałek to nawija jak nakręcony i on napewno nie będzie miał tremy, ale czuję że mną będzie gorzej.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #247 dnia: 30 Czerwca 2006, 18:08 »
Jak ja mam coś takiego czytać czy mówić to mi się strasznie cisną łzy do oczu i nie mogę nic wymówić. Strasznie boję się że łzy będą mi się lały stumieniami. Ja jestem osobą która wystarczy, że spojrzy na kogoś kto płacze i już mi łzy lecą.

Dorotko tego samego się obawiam... osobiście potrafie rozbuczeć się na wzruszającej reklamie (!!!) a w takich moemntach to już w ogóle beczę jak bóbr!! My chyba damy nasze podziękowania na piśmie rodzicom, a czy coś od siebie powiemy zadecydujemy już na miejscu. Znając siebie wydukam tylko "kocham Was" i utopie wszystkich w swoich łzach  :shock:

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #248 dnia: 30 Czerwca 2006, 20:47 »
Cytat: "dziubasek"
Dorotko tego samego się obawiam... osobiście potrafie rozbuczeć się na wzruszającej reklamie (!!!) a w takich moemntach to już w ogóle beczę jak bóbr!! My chyba damy nasze podziękowania na piśmie rodzicom, a czy coś od siebie powiemy zadecydujemy już na miejscu. Znając siebie wydukam tylko "kocham Was" i utopie wszystkich w swoich łzach

Tak jak piszesz dziubasku,  okaże się wszystko w chwili, gdy będziemy dawać podziękowania i kwiaty. Może uda się coś powiedzieć, a jak nie to też powiem "bardzo was kocham i dziękuję za wszystko" i nic więcej, bo łzy mi nie pozwolą.

Więc jest nas więcej, które wzruszają się nawet na smutnych reklamach. U mnie wystarczy, że w filmie będzie smutna scena, a mi już łzy lecą. Taka już nasza słaba płeć, ale czasami jesteśmy bardzo twarde.

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
« Odpowiedź #249 dnia: 30 Czerwca 2006, 21:18 »
Więc jest nas więcej, które wzruszają się nawet na smutnych reklamach. U mnie wystarczy, że w filmie będzie smutna scena, a mi już łzy lecą. Taka już nasza słaba płeć, ale czasami jesteśmy bardzo twarde.

no i w tym nasza sila kobieca :wink: a dla rodzicow i tak bedzie najwazniejsze to slowko kocham i dziekuje.... :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #250 dnia: 30 Czerwca 2006, 23:02 »
Dziewczyny ja też mam płacz na końcu nosa. I nwet mój Rafcio twierdzi, że jestem ryczkiem. :cry:
A podziękowań dla Rodziców to już wogóle "nie widzę" u mnie na ślubie...pewnie będę strasznie płakać. I też się wogóle zastanawiam czy cokolowiek z siebie wyduszę. :roll:

Dorotko bardzo śliczne te Wasze podziękowania...może od Was zgapię, bo jest problem z tym u nas, bo mojemu Rafciowi się nic nie podoba. Muszę mu pokazać Wasze podziękowania...może "przejdą". :)

Offline Moniqa

• forumowicz
« Odpowiedź #251 dnia: 1 Lipca 2006, 11:32 »
powiedz mi kochana Dorotko- czy będziecie mieli poduszkę na obrączki? czy klasycznie na tacy?

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
« Odpowiedź #252 dnia: 1 Lipca 2006, 12:13 »
Dorotko śliczne są te podziękowania a gdy powiecie jeszcze coś od siebie prosto z serduszka chociażby zwykłe dziękujemy i kochamy was na pewno rodzice będą bardziej zadowoleni niż z najpiękniejszego wiersza na świecie

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #253 dnia: 1 Lipca 2006, 13:53 »
Zostało 42 dni

Cytat: "Agutka"
dla rodzicow i tak bedzie najwazniejsze to slowko kocham i dziekuje....

Zgadzam się z tobą Agutko. "Kocham i dziękuję" te słowa będą najważniesze dla naszych rodziców.

Dziewczyny ja też mam płacz na końcu nosa. I nwet mój Rafcio twierdzi, że jestem ryczkiem.

To tak jak mój Rafałek, też tak o mnie mówi, że jestem ryczkiem.

Dorotko bardzo śliczne te Wasze podziękowania...może od Was zgapię, bo jest problem z tym u nas, bo mojemu Rafciowi się nic nie podoba. Muszę mu pokazać Wasze podziękowania...może "przejdą".

Dziękuję Martuś. Pewnie że możesz zgapić te podziękowania. Kupiłam je na allegro.

Cytat: "Moniqa"
powiedz mi kochana Dorotko- czy będziecie mieli poduszkę na obrączki? czy klasycznie na tacy

Bardzo bym chciała mieć podusię, ale jak jej nie kupię to pozostanie taca.

Cytat: "sweetcoffee"
Dorotko śliczne są te podziękowania a gdy powiecie jeszcze coś od siebie prosto z serduszka chociażby zwykłe dziękujemy i kochamy was na pewno rodzice będą bardziej zadowoleni niż z najpiękniejszego wiersza na świecie

Dziękuję sweetcoffee. Masz rację, słowa prosto z serduszka będą najpiękniejsze.

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #254 dnia: 1 Lipca 2006, 13:58 »
A oto nasz kościółek, w którym będzie nasz ślub. Niestety nie mam zdjęć w środku, ale uwieżcie mi na słowo, że jest ślicznie.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #255 dnia: 1 Lipca 2006, 15:12 »
Dorotko, Kościółek wygląda z zewnątrz bardzo ładnie. A klimat w środku będzie na pewno genialny, ale to nie za sprawą wystroju, ale Was- Pary Młodej!! Gdziekolwiek ślub by się nie odbywał, miejsce zawsze będzie otoczone magiczną aurą :D

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #256 dnia: 1 Lipca 2006, 16:48 »
Dorotko śliczny kościółek. :)
A jak wygląda w środku zobaczymy już niedługo na zdjęciach ze ślubu. :)

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
« Odpowiedź #257 dnia: 1 Lipca 2006, 18:39 »
Dorotko śliczny kościółek i wierzę Ci na słowo że w środku też jest ślicznie

Offline jagodka24

• Chuck Norris
« Odpowiedź #258 dnia: 1 Lipca 2006, 19:30 »
podziękowania wspaniałe świetny tekst
i masz racje może być ci trudno coś powiedzieć ja naszym rodzicom śpiewałam "cudownych rodziców mam" i sama się sobie dziwie w jaki sposób wydobyłam z siebie głos
w takich chwilach dostaje się dodatkową energię z góry i można zrobić wszystko naprawde wszystko więc będzie dobrze

Jagoda - 05.06.2007
Maja - 29.03.2010

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #259 dnia: 2 Lipca 2006, 16:16 »
Zostało 41 dni

Cytat: "dziubasek"
Dorotko, Kościółek wygląda z zewnątrz bardzo ładnie. A klimat w środku będzie na pewno genialny, ale to nie za sprawą wystroju, ale Was- Pary Młodej!! Gdziekolwiek ślub by się nie odbywał, miejsce zawsze będzie otoczone magiczną aurą

Dorotko śliczny kościółek. Smile
A jak wygląda w środku zobaczymy już niedługo na zdjęciach ze ślubu.

Cytat: "sweetcoffee"
Dorotko śliczny kościółek i wierzę Ci na słowo że w środku też jest ślicznie

Cytat: "jagodka24"
podziękowania wspaniałe świetny tekst
i masz racje może być ci trudno coś powiedzieć ja naszym rodzicom śpiewałam "cudownych rodziców mam" i sama się sobie dziwie w jaki sposób wydobyłam z siebie głos
w takich chwilach dostaje się dodatkową energię z góry i można zrobić wszystko naprawde wszystko więc będzie dobrze

Dziękuję bardzo dziubasku, Marto, sweetcoffee i jagodko.

Kościółek naprawdę mi się podoba. Napewno będą zdjęcia i jak tylko będę po weselu to zaraz je powklejam.

Podziwiam cię jagodko, że zaśpiewałaś dla rodziców. Ja po pierwsze nie mam głosu, a tą piosenkę będzie śpiewała orkiestra.

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #260 dnia: 2 Lipca 2006, 18:33 »
Ach zapomniałam napisać że spadliśmy z ambony. Nic nie bolało, bo moja bratowa podłożyła nam poduszkę pod pupę.

Dziś były trzy zapowiedzi, jak na taką małą miejscowość to bardzo dużo. Czasami nie ma zapowiedzi wcale, przez bardzo długi czas.

Dziś zadzwoniła do nas moja ciocia i odmówiła zaproszenie na ślub. Jak do tej pory to jedno odmówienie, trzy jeszcze nie potwierdzone, a reszta gości potwierdziła, że będzie. Jest nieźle. Jak te osoby co nie dały znać, nie odezwą się do następnej niedzieli, to my przedzwonimy do nich aby potwierdzili czy będą u nas sa ślubie i weselu czy nie.

Widzę, że nadal jest problem z licznikiem. Cały czas pokazuje nie właściwe obliczenie. Ktoś coś z tym musi zrobić. :evil:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #261 dnia: 2 Lipca 2006, 22:47 »
Jak do tej pory to jedno odmówienie, trzy jeszcze nie potwierdzone, a reszta gości potwierdziła, że będzie. Jest nieźle.

Dorotko to super...  :) u nas też prawie nikt nie odmówił. Mówię prawie, bo 6 osób przy 137 to naprawdę bardzo mało.

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #262 dnia: 3 Lipca 2006, 17:21 »
Zostało 40 dni

u nas też prawie nikt nie odmówił. Mówię prawie, bo 6 osób przy 137 to naprawdę bardzo mało.

Bardzo sie też cieszę, że wam tylko 6 osób odmówiło przy 137. A u nas będzie tylko 60 osób i to z nami, więc o połowę mniej niż u ciebie, ale cieszę się że wogóle będzie wesele z orkiestrą, bo miało być tylko przyjęcie weselne w domu.

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #263 dnia: 3 Lipca 2006, 17:27 »
Dziś zadzwoniła do nas moja ciocia i odmówiła zaproszenie na ślub. Jak do tej pory to jedno odmówienie

Dorotko to super, bo z tego co czytałam na forum to strasznie dużo gości często odmawia, a u Ciebie tylko jedna osoba :)

Widzę, że nadal jest problem z licznikiem. Cały czas pokazuje nie właściwe obliczenie. Ktoś coś z tym musi zrobić.

Dokładnie... Mój też od kilku dni pokazuje 2 miesiące i 2 dni, bez zmian...

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #264 dnia: 4 Lipca 2006, 12:12 »
Zostało 39 dni

Dokładnie pozostało:
39   days
939   hours
56388   minutes
3383288   seconds

Dorotko to super, bo z tego co czytałam na forum to strasznie dużo gości często odmawia, a u Ciebie tylko jedna osoba

Też się cieszę że u nas goście nie odmówili, tylko jedna ciocia, a do pozostałych zadzwonimy w niedziele.

Dokładnie... Mój też od kilku dni pokazuje 2 miesiące i 2 dni, bez zmian...

Ale chba już jest dobrze. Aż się miło teraz patrzy na te uciekające dni.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #265 dnia: 4 Lipca 2006, 12:15 »
Dorotko ale fajnie ze juz coraz blizej! Nie moge sie doczekac twojej relacji i przezyc juz PO!
Co do licznika to moj stoi...Napisalam zibiemy zeby to sprawdzil ale narazei cisz...Szkoda ze stoi. Czy mozesz mi podac stronke z tym licznikiem co odlicza dokladnie?

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #266 dnia: 4 Lipca 2006, 12:37 »
Dorotko wybrałas te same podziękowania rodzicom co i ja :wink:  tez się zastanawiam, czy sie nie popłaczę przy podziękowaniach. Ja bedę dziekowac mojej Mamusi Kochanej, a Daruś swoim Rodzicom, pewnie wszyscy się popłaczemy.

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #267 dnia: 4 Lipca 2006, 13:20 »
Cytat: "rybkawiedenka"
Dorotko ale fajnie ze juz coraz blizej! Nie moge sie doczekac twojej relacji i przezyc juz PO!

Oj ja też. Napewno zacznę już zaraz po ślubie i weselu, ale dokończę dopiero w październiku jak wrócimy z Hiszpanii i z Teneryfy. Będę się starała znaleść jakąś kafejkę internetowa i zajrzec tutaj na forum i coś opisać, jak wygląda nasza podróż poślubna i co się wydażyło.

Co do licznika to moj stoi...Napisalam zibiemy zeby to sprawdzil ale narazei cisz...Szkoda ze stoi. Czy mozesz mi podac stronke z tym licznikiem co odlicza dokladnie?

U mnie narazie wszystko zaczęło dobrze liczyć, ale czy jutro też tak będzie zobaczymy.

Cytat: "Anielka"
Dorotko wybrałas te same podziękowania rodzicom co i ja Wink tez się zastanawiam, czy sie nie popłaczę przy podziękowaniach. Ja bedę dziekowac mojej Mamusi Kochanej, a Daruś swoim Rodzicom, pewnie wszyscy się popłaczemy.

Bardzo się cieszę, że nie tylko ja mam takie podziękowania dla rodziców. Przynajmniej wiem, że podziękowania podobaja się wszystkim i napewno rodzice będą zachwyceni.

Offline Moniqa

• forumowicz
« Odpowiedź #268 dnia: 4 Lipca 2006, 15:32 »
Dziewczyny ja też mam płacz na końcu nosa. I nwet mój Rafcio twierdzi, że jestem ryczkiem.

Mój Marek śmieje się ze mnie :D że sieję panikę. Wczoraj wspomniał o obrączkach,że niedługo będziemy mieli,a ja już płaczę :cry: ale to ze szczęścia :D i tylko takich łez Nam wszystkim życzę :D

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #269 dnia: 5 Lipca 2006, 14:39 »
Zostało 38 dni

38   days
913   hours
54801   minutes
3288077   seconds

Cytat: "Moniqa"
Mój Marek śmieje się ze mnie Very Happy że sieję panikę. Wczoraj wspomniał o obrączkach,że niedługo będziemy mieli,a ja już płaczę Crying or Very sad ale to ze szczęścia Very Happy i tylko takich łez Nam wszystkim życzę

I ja takich łez wszystkim życzę.

Kupiłam śliczne szklane miseczki na świeczki pływające, teraz musze jeszcze kupić świeczki, wiem gdzie można je kupić i nie są takie drogie bo zdaje mi się że za 6 szt około 4zł.

Czy mozesz mi podac stronke z tym licznikiem co odlicza dokladnie?

Rybeńko wysłałam ci na priva strone z licznikiem. Mam nadzieje że dostałaś.