oj tak, ten cudny dzień mija tak szybko Crying or Very sad najważniejsze więc, żeby przeżyć go świadomie i świadomie chłonąć każdą chwilkę i każdy powiew powietrza. Ja czasem myślałam sobie "to się dzieje, właśnie tu i teraz spełnia się nasze marzenie!" Wtedy chciało mi się aż krzyczeć z radości Wzruszony I tego Wam życzę, żeby Wasza radość aż krzyczała z Waszych oczu
Dzięki za miłe słowa PumoRi. Też tak myślę.
Tak mi latają motylki w brzuchu, a co dopiero będzie jak ten dzień nadejdzie? Co noc mi się śni suknia, coś związanego z weselę. Narazie nie narzekam na bezsenność, ale znając siebie to może być tak, że kilka dni przed ślubem mogę nie zmróżyć oczu. A nie chciałabym być nie wyspana, z pokrązonymi oczami.
A właśnie może ktoś używał jakiegoś preparatu w kropelkach do zmęczonych oczu. Bardzo często reklamują w telewizji, ale nigdy żadnego nie używałam. Na drugi dzień człowiek będzie bardzo zmęczony z czerwonymi oczkami, a nie chciałaby wyglądać strasznie. I czy można je stosować w czasie dalekiej podróży samochodę?
Nie wiem czy wcześniej pisałam, ale w podróż poślubną lecimy na Teneryfę (prezent ślubny od rodziców mojegi Rafałka). Jak się bardzo cieszę. Tego też nie możemy się doczekać
Woda, gorąca plaża i krajobrazy. Już przeglądam na necie jak tam jest, a jest tam pięknie.