Autor Wątek: Dorota77 i Rafał odliczają...  (Przeczytany 37945 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Lilkuś

• uzależniony
Dorota77 i Rafał odliczają...
« Odpowiedź #270 dnia: 6 Lipca 2006, 14:11 »
Gorace pozdrowionka :):):)

jednym chaustem przeczytałam topic (dobrze,z ę szefa nie ma  :P  bo oczywiscie siedze w pracy) i nie moge sie doczekać aż ujrzę fotki i dokładny opis weseliska :)

odezwe się na priv :)

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
« Odpowiedź #271 dnia: 6 Lipca 2006, 19:05 »
Zostało 37 dni

Cytat: "Lilkuś"
jednym chaustem przeczytałam topic (dobrze,z ę szefa nie ma Razz bo oczywiscie siedze w pracy) i nie moge sie doczekać aż ujrzę fotki i dokładny opis weseliska

Witaj Lilkuś w mojej seteczce. To uwazaj na szefa nie chcemy żebyś miała jakieś problemy. Co do fotek w sukni to dopiero wkleje w relacjach bo tutaj w każdej chwili może wejść mój Rafałek, a nie chciałabym żeby mnie widział w niej.

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #272 dnia: 7 Lipca 2006, 08:18 »
Cytat: "Dorota77"
Witaj Lilkuś w mojej seteczce. To uwazaj na szefa nie chcemy żebyś miała jakieś problemy. Co do fotek w sukni to dopiero wkleje w relacjach bo tutaj w każdej chwili może wejść mój Rafałek, a nie chciałabym żeby mnie widział w niej.

z szefem nie ma problemu - najwyzej sie dowie, ze planuje zamążpójście :):) zreszta wczoraj go nie było  :P  :lol:

nie no pewnie, że przyszły małzonek nie moze widziec sukni ! z niecierpliwoscia czekam na relacje  :serce:

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #273 dnia: 9 Lipca 2006, 19:49 »
Zostało 34 dni

Dziś byliśmy nad morzem w Łazach. Było bardzo gorąco, ale woda bardzo zimna i tylko stopy zamoczyłam. Jest przydatne te słoneczko, bo już nie muszę iść na solarium   :jupi:  . Może nie jestem taka bardzo opalona jak murzynka, ale już widać wyniki słoneczka. Jeszcze parę wizyt na słoneczku i już będzie wyglądała jak po solarium.

Jak ja lubię słoneczko  :D .

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #274 dnia: 9 Lipca 2006, 19:51 »
Dorotko jak ja ci zazdroscze tego sloneczka! Ja nawet nie mam 5 minutek zeby sobie polezec.....Ale trudno, najwyzej bede sie opalala na sucho, mam to przetrenowane wiec wiem ze jest ok. Ale nie ma to jak woda......piaseczek....................

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #275 dnia: 9 Lipca 2006, 19:57 »
Cytat: "rybkawiedenka"
Ale nie ma to jak woda......piaseczek....................

rybeńko ja uwielbiam morze, ale może dlatego, że morze mam bardzo blisko to bardziej lubiem góry, a tam jestem bardzo rzadko :cry: . Odległość niestety.

Dodam, że piasek nad morzem jest tak gorący, że parzy w stopy, ale to takie fajne uczucie :D .

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #276 dnia: 9 Lipca 2006, 20:15 »
piasek, morze....JUTRO NA URLOP! Świnoujscie welcome i cay tydzień byczenia się na plaży :):)

tydzien temu jak byam to faktycznie piasek aż paży, upał niesamowity (dobrze, ze jest wiaterek ) ale wole taką pogod niż deszcz :) chociaż wytrzymanie 8 godzin w nieklimatyzowanym biurze wcale nie jest łatwe :roll:  :roll:

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #277 dnia: 9 Lipca 2006, 20:22 »
Dorotko, z reguly tak jest ze jak sie cos ma na codzien to przestaje nas to bawic.....Ale morze to jednak jest coś!

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #278 dnia: 9 Lipca 2006, 20:45 »
Cytat: "Lilkuś"
piasek, morze....JUTRO NA URLOP! Świnoujscie welcome i cay tydzień byczenia się na plaży

To odpoczywaj, odpoczywaj, bo po urlopie trzeba znowu do pracy. W Świnoujściu jeszcze nigdy nie byłam, ale za to polecam Darłówko, Dąbki i Łazy, bardzo tam lubimy jeździć i  turustów nie ma tak dużo jak np. w Mielnie czy Unieściu. A jedździmy najczęściej do Łaz na plażę, na którą bardzo mało ludzi zagląda, bo jest przy terenie prywatnym i daleko od centrum.

Dorotko, z reguly tak jest ze jak sie cos ma na codzien to przestaje nas to bawic.....Ale morze to jednak jest coś!

I to są święte słowa. Jak masz to na codzien to nie chce sie już tego, ale na szczęście nie ze wszystkim tak jest.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #279 dnia: 9 Lipca 2006, 20:48 »
Dorotko masz racje, bo co by bylo jakby nas nasi Panowie nudzili? Aczkolwiek widze ze kiedy mieszkalismy osobno to czas spedzony razem mial dla nas wieksze znaczenie niz teraz keidy jestesmy razem codziennie....Smutna rzeczywistosc...

Offline Lilkuś

• uzależniony
« Odpowiedź #280 dnia: 9 Lipca 2006, 21:02 »
orotko masz racje, bo co by bylo jakby nas nasi Panowie nudzili? Aczkolwiek widze ze kiedy mieszkalismy osobno to czas spedzony razem mial dla nas wieksze znaczenie niz teraz keidy jestesmy razem codziennie....Smutna rzeczywistosc..

my dosyć szybko zamieszkalismy razem ... to już prawie 3 miesiące ale czas spedzony wspólnie nadal jest wyjagtkowy nawet wieczorne ogladanie filmu radem jest przyjemniejsze - można sie przytulić i jest fajnie :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #281 dnia: 9 Lipca 2006, 21:08 »
Lilkuś  to nie jest kwestia czasu, czasem to kwestia osobowosci, czasem rzeczywistosci. My mielismy wspolne mieskzanie po 3 tygodniach znajomosci, ale tylko w weekendy bylismy w nim razem. Teraz widze ze te pozostale dni osobno umocnialy nasza milosc!

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #282 dnia: 9 Lipca 2006, 21:08 »
Dorotko przepraszam za ten przerywnik....

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #283 dnia: 9 Lipca 2006, 21:23 »
Moje drogie bardzo sie cieszę że poruszany jest ten temacik i rybeńko nie masz za co przepraszać.

My niby jesteśmy prawie 12 lat razem, a od 5 latek mieszkamy ze sobą, to czyjemy się jak stare dobre małżeństwo tylko bez papierka. Niektórzy dziwią się że tak można ze soba być. A my wszystko przemślanie robimy. Na początku znajomości bardzo dużo podróżowaliśmy (podróż to nasza pasja), później zaplanowaliśmy ciąża (urodziła nam sie córeczka), a teraz ślub i wspólne przygotowania. Nic na siłę. Jak to mówia co ma czyje być to będzie i ja się z tym zdaniem całkowicie zgadzam.

Ja też znam pary które znając się pare dni lub pare miesięcy i razem zamieszkali, a teraz są bardzo dobrym i kochającym małżeństem.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #284 dnia: 9 Lipca 2006, 21:56 »
Dorotko ciesze sie ze sie nie gniewasz. Prawda jest taka ze to wszystko zależy od człowieka. My postawiliśmy wszystko na jedna karte, trzy tygodnie romansowania i wspólnie wynajęte mieszkanie, potem moaj decyzja o powrocie do kraju, która nie tylko dla mniem ale i dla Kasi była wydarzeniem. Dziś wiem ze nie ma ludzi idalnych, M też nie jest. Ale warto jest budzić sie rano i wsłuchiwać w jego oddech ze świadomością ze ten oddech jest spokojny bo ty jesteś obok. Nie ma to ceny....

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #285 dnia: 9 Lipca 2006, 22:09 »
Ale warto jest budzić sie rano i wsłuchiwać w jego oddech ze świadomością ze ten oddech jest spokojny bo ty jesteś obok.

Pieknie powiedziane, tzn.napisane...
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #286 dnia: 10 Lipca 2006, 09:15 »
Zostało 33 dni

I ja się też zgadza z wami dziewczyny.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #287 dnia: 10 Lipca 2006, 11:16 »
Dorotko ciesze sie ze podzielasz nasza opinie! :) Coraz szybciej tyka twoj licznik....

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #288 dnia: 10 Lipca 2006, 19:58 »
Dziś kupiłam pływające świeczki. Bardzo mi sie podoba jak pływają w szklanej miseczce, właśnie jest próba generalna. Koszatowały 3,99 za 6szt, pala się około 4,5h. Kupiłam ecri i bordowe.

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #289 dnia: 10 Lipca 2006, 21:43 »
Dorotko a wiesz że wszystkie świece są pływające? Ile tych świec kupiłaś? Już na cały ślub?

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
« Odpowiedź #290 dnia: 10 Lipca 2006, 21:58 »
Cytat: "Lea"
Ale warto jest budzić sie rano i wsłuchiwać w jego oddech ze świadomością ze ten oddech jest spokojny bo ty jesteś obok.

Słodkie... :)

Dziś kupiłam pływające świeczki. Bardzo mi sie podoba jak pływają w szklanej miseczce,

świetny pomysł. Na pewno będzie to cudownie wyglądało :)

Offline sweetcoffee

• zapaleniec
« Odpowiedź #291 dnia: 11 Lipca 2006, 09:23 »
super pomysł z tymi świeczkami będzie baaaardzo romantycznie  :serce:

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #292 dnia: 11 Lipca 2006, 09:32 »
Tak, pływające świece są niesamowite - doskonały wybór

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #293 dnia: 11 Lipca 2006, 10:11 »
Zostało 32 dni

Dorotko a wiesz że wszystkie świece są pływające? Ile tych świec kupiłaś? Już na cały ślub?

Świeczki są może wszystkie pływajace ale jak włozyłam do wody kule lub jajo (oczywiście ze świeczki) to knot wylądował w wodzie dlatego wiem że nie wszystki można włożyć do wody. Kupiłam 10 opakowań po 6 szt czyli jest razem 60, po obliczeniu na całe wesele wystarczy 1 na miseczkę co 3-4 godziny to jakieś 40 świeczek powinno się spalić, myślę że 10 miseczek wystarczy (ogółem kupiłam miseczek 12) i jak zostana swieczki to będą na poprawiny.

Cytat: "anulka33"
świetny pomysł. Na pewno będzie to cudownie wyglądało

Cytat: "sweetcoffee"
super pomysł z tymi świeczkami będzie baaaardzo romantycznie

Cytat: "Maja"
Tak, pływające świece są niesamowite - doskonały wybór

Dzięki dziewczyny. Próba generalna się udała, świeczka się świeciła ponad 4 godziny. Bardzo mi się podobało jak się paliły i po lekkim poruszemiu pływały od brzegu do brzegu miseczki i kreciły się. Jestem przekonana, że na weselu zrobią wrażenie. Co najważniejsze nie wylewaja się i do końca się wypalają.

Mam takie pytanie: czy ktoś z was kupywał balony z allegro. Mam mieszane uczucie co do kupywania balonów i innych rzeczy, chociaż jak narazie wszystko kupione było OK. Czytałam opinie kupujących, nawet u supersprzedawców i się troszkę zraziłam. Po opiniach bardzo dużo pękają, a to kolor nie taki wysłany, a to znowu coś innego. Gdzie wy kupywaliście balonów, ile wam popękało i ile łącznie kupiliście. My mamy małą salę, ale na 60 osób będzie w sam raz. KAHA doradziła mi abym kupiła 600 balonów (ta kobietka jest naprawdę wspaniała), bo faktycznie mogą jakieś popękać.

Chce też kupić plansze na powitanie goście, po opini ludzi ale jak wysyłają sprzedajacy to jest pognieciona lub złożona na pół. Już naprawde nie wiem czy kupić na allegro czy szukać w mieście. Cena na allegro jest naprawde dobra w porównaniu ze sklepem.

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #294 dnia: 11 Lipca 2006, 10:12 »
czy ktoś z was kupywał balony z allegro. Mam mieszane uczucie

ja kupowałam - potrzebowałam złote ale na prawdę złote a nie jakieśżółte-było ok, okraglaczki takie, trwałe

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #295 dnia: 11 Lipca 2006, 12:09 »
Dorotko, ja po moich ostatnich zakupach na allegro (księga gości i podwiązka) zraziłam się do kupowania tam czegokolwiek na ślub.

Zaufałabym opiniom innych klientów. Mnie też pewne ich wypowiedzi powinny były dać do myślenia  :roll: Lepiej może zapłacić kilka PLN drożej, ale mieć pewność, że będzie w porządku, bo to taki ważny dzień, nie warto eksperymentować.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #296 dnia: 11 Lipca 2006, 12:20 »
ja kupowałam - potrzebowałam złote ale na prawdę złote a nie jakieśżółte-było ok, okraglaczki takie, trwałe

To ci się Maju udało z zakupem.

Cytat: "azzurra"
Dorotko, ja po moich ostatnich zakupach na allegro (księga gości i podwiązka) zraziłam się do kupowania tam czegokolwiek na ślub.

Zaufałabym opiniom innych klientów. Mnie też pewne ich wypowiedzi powinny były dać do myślenia Rolling Eyes Lepiej może zapłacić kilka PLN drożej, ale mieć pewność, że będzie w porządku, bo to taki ważny dzień, nie warto eksperymentować.

Własnie azzurra ja też czytam zawsze opinie klientów i właśnie jestem tymi opiniami bardzo przerażona. Do tej pory co kupowaliśmy na allegro było wporządku ale czy rzeczywiście balony będą dobre?

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #297 dnia: 11 Lipca 2006, 12:42 »
Ja nigdy nie kupuje u tych, którzy mają choćby jednego negatywa

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
« Odpowiedź #298 dnia: 11 Lipca 2006, 12:54 »
Pocieszę - u nas były bodaj 3tys :roll:

Offline Dorota77
  • entuzjasta
« Odpowiedź #299 dnia: 11 Lipca 2006, 13:19 »
Ja nigdy nie kupuje u tych, którzy mają choćby jednego negatywa

Ale neutralne to prawie tak jak negatyw i je też zawsze czytam. Czasami zdarza się że ktoś dostaje negatywa, bo jakiś początkujący nie zna sie na kupowaniu na allego i wystawia taki złą opinię.

Cytat: "martini"
600 balonow! Rany, ale bedzie pompowania

Na szczęście mamy dwie sprężarki, to nie będzie tak źle. A sami dekorujemy więc będziemy uważać, żeby jak najmniej popękało.

Pocieszę - u nas były bodaj 3tys

Maju u nas 3tys. balonów to chyba by była cała sala, ciekawe gdzie by sie goście pomieścili, to by dopiero fajnie wyglądało, goście na balonach. Oczywiście żartuje. Ale to jest dopiero efekt mieć tyle balonów. Bardzo mi się podoba wystrój balonami i jeszcze te girlandy. Cuda można zrobić z balonów.