Zostało 32 dniDorotko a wiesz że wszystkie świece są pływające? Ile tych świec kupiłaś? Już na cały ślub?
Świeczki są może wszystkie pływajace ale jak włozyłam do wody kule lub jajo (oczywiście ze świeczki) to knot wylądował w wodzie dlatego wiem że nie wszystki można włożyć do wody. Kupiłam 10 opakowań po 6 szt czyli jest razem 60, po obliczeniu na całe wesele wystarczy 1 na miseczkę co 3-4 godziny to jakieś 40 świeczek powinno się spalić, myślę że 10 miseczek wystarczy (ogółem kupiłam miseczek 12) i jak zostana swieczki to będą na poprawiny.
świetny pomysł. Na pewno będzie to cudownie wyglądało
super pomysł z tymi świeczkami będzie baaaardzo romantycznie
Tak, pływające świece są niesamowite - doskonały wybór
Dzięki dziewczyny. Próba generalna się udała, świeczka się świeciła ponad 4 godziny. Bardzo mi się podobało jak się paliły i po lekkim poruszemiu pływały od brzegu do brzegu miseczki i kreciły się. Jestem przekonana, że na weselu zrobią wrażenie. Co najważniejsze nie wylewaja się i do końca się wypalają.
Mam takie pytanie: czy ktoś z was kupywał balony z allegro. Mam mieszane uczucie co do kupywania balonów i innych rzeczy, chociaż jak narazie wszystko kupione było OK. Czytałam opinie kupujących, nawet u supersprzedawców i się troszkę zraziłam. Po opiniach bardzo dużo pękają, a to kolor nie taki wysłany, a to znowu coś innego. Gdzie wy kupywaliście balonów, ile wam popękało i ile łącznie kupiliście. My mamy małą salę, ale na 60 osób będzie w sam raz. KAHA doradziła mi abym kupiła 600 balonów (ta kobietka jest naprawdę wspaniała), bo faktycznie mogą jakieś popękać.
Chce też kupić plansze na powitanie goście, po opini ludzi ale jak wysyłają sprzedajacy to jest pognieciona lub złożona na pół. Już naprawde nie wiem czy kupić na allegro czy szukać w mieście. Cena na allegro jest naprawde dobra w porównaniu ze sklepem.