Wiesz też się zastanawiamy nad zrobieniem tych zawieszek, ale obawiam się, że one będą tylko przeszkadzać....no nie wiem jeszcze pomyslimy;)
a my niechcielismy naklejek na butelki, dlatego postanowilismy robic zawieszki, zeby jakis akcent weselny byl
Agutko nie mogę sobie wyobrazić koloru tego papieru do robienia zawieszek.
bo ja moze to zle wytlumaczylam. Mam dwa rodzaje papieru-jeden to wlasciwie grubszy karton w zlotym kolorzei ten bedzie spodnia warstwa zawieszek, a drugi ma gramature normalnego papieru do ksero , tyle ze jest taki jakby "pomazany". Jak tylko zrobie te zawieszki to wkleje zdjecia, zebys mogla te kolorki zobaczyc, bo ja niestety nie umiem barwnie opisywac
Ja kupiłam biały papier - taki wizytówkowy, ale tak sobie myœlę, że jakbym gdzieœ dorwała papier ze złotymi akcentami, to byłoby fajnie Przez cały weekend będę produkować zawieszki
no to widze, ze weekend spedzimy podobnie
Bardzo sie cieszę, że się zdecydowałaś, nie będziesz żałować, zobaczysz
na pewno bedzie super mi sie je nosic

tyle, ze i tak na codzien bede miec okularki a soczewki tylko na wyjscia, imprezy itp. niestety podczas badania okazalo sie, ze po pierwsze mam zbyt plaskie oko, a poo drugie mam za malo plynow w oku no i nie moge nosic soczewek na codzien. Ale najwazniejsze, ze na slubie bede widziec mezusia
jutro wybieramy się w końcu kupić kwaty, wczoraj byłam sie rozejrzeć i jak opowiadałam Remikowi no to usłyszałam: to dlaczego nie kupilaś faceci, a potem by stwierdził: a innych nie było Wole go sama zaciągnąć i niech wyrazi swoje zdanie, żeby nie było że za dużo, i że nie takie
no tak to juz z tymi facetami jest. Trzymam kciuki za jutrzejsze poszukiwania kwiatow!