Autor Wątek: Agutka i jej 100 dni  (Przeczytany 51195 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #570 dnia: 17 Lipca 2006, 11:55 »
Cytat: "gosia_kwiecień"
Agutko kochana, nie martw się zaproszeniami dla gości z listy rezerwowej, przecież to jeszcze ponad miesiąc, każdy na 100% może sobie ten dzień zaplanować na Wasze wesele

to juz jestem spokojna :D to sie zbieram i na poczte :)
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #571 dnia: 17 Lipca 2006, 11:56 »
Cytat: "Marta"
Agutka to jest bardzo dobry pomysł. Po co kupować nową kieckę jak masz w domku elegancką suknię.

a do tego te sukienke mialam zalozona tylko raz-wlasnie w dniu slubu i niewiele osob mnie widzialao w niej-bo tylko rodzice i rodzenstwo :wink:  :D

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #572 dnia: 17 Lipca 2006, 11:58 »
Cytat: "Agutka"
Marta napisał/a:
Agutka to jest bardzo dobry pomysł. Po co kupować nową kieckę jak masz w domku elegancką suknię.

a do tego te sukienke mialam zalozona tylko raz-wlasnie w dniu slubu i niewiele osob mnie widzialao w niej-bo tylko rodzice i rodzenstwo  

I to jest dodatkowy atut.  :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #573 dnia: 17 Lipca 2006, 12:07 »
Cytat: "Marta"
I to jest dodatkowy atut.

Dlatego tez wlasnie jesli zostaniemy przy "normalnej" wersji poprawinowej, bez oporow zaloze te kiecke :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline Dorota77
  • entuzjasta
  • data ślubu: 12.08.2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #574 dnia: 17 Lipca 2006, 12:21 »
Agutko, suknia jest śliczna i rzeczywiście popieram żeby nie wydawać nie potrzebnie pieniążków, jak się ma coś ładnego do ubrania. I przede wszystkim trzeba się dobrze czuć w tym czym się jest ubranym.

Offline Ecia

• uzależniony
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #575 dnia: 17 Lipca 2006, 15:55 »
Agutko suknia jest rzeczywiście prześliczna :) Bardzo do Ciebie pasuje, super pomysł żeby włożyć ją jeszcze raz :)

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #576 dnia: 17 Lipca 2006, 15:57 »
Cytat: "Dorota77"
Agutko, suknia jest śliczna i

Cytat: "Ecia"
Agutko suknia jest rzeczywiście prześliczna  Bardzo do Ciebie pasuje, super pomysł żeby włożyć ją jeszcze raz

dziekuje bardzo!bardzo sie ciesze, ze Wam tez sie podoba :mrgreen:

Cytat: "Dorota77"
i rzeczywiście popieram żeby nie wydawać nie potrzebnie pieniążków, jak się ma coś ładnego do ubrania. I przede wszystkim trzeba się dobrze czuć w tym czym się jest ubranym.

taka mala oszczednosc bedzie :D a czuje sie w tej sukience naprawde super, a przede wszystkim ten sentyment....to jednak moja pierwsza suknia slubna :mrgreen:

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #577 dnia: 17 Lipca 2006, 21:42 »
Agutko - podzielam Twój wybór co do sukni na poprawiny  :wink:
Bardzo ładnie w niej wyglądasz i najważniejsze, że dobrze się w niej czujesz.
No i ten sentyment...super  :serce:

Offline azzurra
  • maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #578 dnia: 17 Lipca 2006, 21:57 »
Super pomysł z tą suknienką. Dzięki temu niejako połączysz oba śluby :)

40 dni do ślubu to nie ejst za późno na zaoroszenia, my jeszcze części gości tez ich nie rozdaliśmy  :roll: Może to jeszcze z tydzień-dwa potrwać... Jeśli nie dłużej.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #579 dnia: 17 Lipca 2006, 23:37 »
Cytat: "azzurra"
Super pomysł z tą suknienką. Dzięki temu niejako połączysz oba śluby  

ja też tak uważam i ten argument w moim odczucie jest KORONNY!!!!!!!!!! :)

gosia_kwiecień życzy miłego dnia :)

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #580 dnia: 18 Lipca 2006, 09:59 »
Cytat: "asia"
Agutko - podzielam Twój wybór co do sukni na poprawiny  
Bardzo ładnie w niej wyglądasz i najważniejsze, że dobrze się w niej czujesz.
No i ten sentyment...super

Super pomysł z tą suknienką. Dzięki temu niejako połączysz oba śluby  

ja też tak uważam i ten argument w moim odczucie jest KORONNY!!!!!!!!!!

dzieki Kochane :D  a o opcji "polaczenia" dwoch slubow nawet nie pomyslalam, ale przeciez mam Was-dziekuje :D  :serce:

40 dni do ślubu to nie ejst za późno na zaoroszenia, my jeszcze części gości tez ich nie rozdaliśmy  Może to jeszcze z tydzień-dwa potrwać... Jeśli nie dłużej.

u mnie teraz to tez se troszke przeciagnie- bo kilka zaproszen musze jeszcze dorobic-ale na szczescie to nie problem :D Mam nadzieje, ze w tym tygodniu wszystko zostanie rozeslane :D  :D  :D

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #581 dnia: 18 Lipca 2006, 11:31 »
bo kilka zaproszen musze jeszcze dorobic-ale na szczescie to nie problem

Ja też Agutko, bo nam trochę osób odmówiło i dobieramy z listy rezerwowej - wiesz jak na razie te osoby z "rezerwy" s¹ bardziej zadowolone z zaproszeń i tak nam bardzo dziękuj¹, że chcemy ich zaprosić, że to dla nich taki zaszczyt. Czasem osoby, których jakoœ specjalnie nie doceniamy s¹ nam bardziej wdzięczne, niż te które braliœmy w pierwszej kolejnoœci.

Offline ~Ania~
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2006-10-07
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #582 dnia: 19 Lipca 2006, 19:10 »
To zaproszenie gości z listy rezerwowej jest po prostu strzałem w dziesiątkę :) Bo często bywa tak że po prostu nie jesteśmy w stanie wszystkich zaprosić choć bardzo byśmy chcieli. A tu zawsze istnieje mozliwość ich zaproszenia :)

Sukienusia z cywilnego to śwoetny pomysł :) Pięknie wyglądałaś :)

Buziaki dla Ciebie i Maleństwa :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #583 dnia: 19 Lipca 2006, 19:40 »
Agutko suknie na cywilnym miałaś śliczną więc tak jak wsyzstkie dziewuszki myślę, że na poprawiny będzie po prostu ekstra :D

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #584 dnia: 19 Lipca 2006, 20:28 »
Cytat: "anulka33"
To zaproszenie gości z listy rezerwowej jest po prostu strzałem w dziesiątkę :) Bo często bywa tak że po prostu nie jesteśmy w stanie wszystkich zaprosić choć bardzo byśmy chcieli. A tu zawsze istnieje mozliwość ich zaproszenia :)

Sukienusia z cywilnego to śwoetny pomysł :) Pięknie wyglądałaś :)

Buziaki dla Ciebie i Maleństwa :)

wszystkie zaproszenia zostaly juz rozeslane-takze teraz juz ostateczna liczba gosci bedzie znana :D  No chyba, ze mi ktos jeszcze wpadnie do glowki, kogo moglabym zaprosic :D

dziekuje za komplement sukienki  :D  bardzo ja lubie. Wlasnie z nia mialam cos takiego, ze jak ja przymierzylam to powiedzialam ta i zadna inna :D No i czuje sie w niej wyjatkowo :D

Dziubasku-ciesze sie , ze podoba Ci sie pomysl z sukienka :D to mnie tylko utwierdza, ze to dobry wybor :D

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #585 dnia: 19 Lipca 2006, 20:30 »
To zaproszenie gości z listy rezerwowej jest po prostu strzałem w dziesiątkę  Bo często bywa tak że po prostu nie jesteśmy w stanie wszystkich zaprosić choć bardzo byśmy chcieli. A tu zawsze istnieje mozliwość ich zaproszenia
ta rada to strzał w dziesiatkę, u nas bylo dkoładnie tak samo!!!!!!!!!!!!!

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #586 dnia: 19 Lipca 2006, 20:35 »
37 dni :shock:

rety to juz tak niewiele czasu zostalo, a ja szczerze to stracilam wszelka energie i zapal do organizowania wesela :roll:  stalam sie taka obojetna na wszystko. I tylko zastanawiam sie dlaczego? albo jestem juz tym wszystkim przemeczona, albo to a efekty uboczne ciazy... mam nadzieje, ze to szybko mi przejdzie bo jednak jeszcze troche pracy mnie czeka, ale byc moze rada na to bedzie rzucenie sie w wir zajec :roll:

Dzisiaj wyslalam reszte zaproszen i przy okazji bylamogladac papier do zrobienia zawiszek na butelki, tyle, ze efekt poszukiwan byl marny bo nic doslownie nic nie wpadlo mi w oko :(
No,ale jutro wyrusze na wieksze poszukiwania i mam zamiar wrocic do domku z arkuszami papieru no i zabrac sie za zawieszki. Wierszyki juz sa, tasiemki tez, wiec pozostaje tylko wydrukowac, powycinac i powiazac :D

Offline gosia_kwiecień

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #587 dnia: 19 Lipca 2006, 20:45 »
rety to juz tak niewiele czasu zostalo, a ja szczerze to stracilam wszelka energie i zapal do organizowania wesela  stalam sie taka obojetna na wszystko. I tylko zastanawiam sie dlaczego? albo jestem juz tym wszystkim przemeczona, albo to a efekty uboczne ciazy... mam nadzieje, ze to szybko mi przejdzie bo jednak jeszcze troche pracy mnie czeka, ale byc moze rada na to bedzie rzucenie sie w wir zajec  

oj tak tak, wypada mieć taką nazdieję :)

Dzisiaj wyslalam reszte zaproszen i

zobaczysz z tych gości będziesz baaaaaaaaaaardzo zadowolona, wiem to po sobie :) !!!!!!!!!
No,ale jutro wyrusze na wieksze poszukiwania i mam zamiar wrocic do domku z arkuszami papieru no i zabrac sie za zawieszki. Wierszyki juz sa, tasiemki tez, wiec pozostaje tylko wydrukowac, powycinac i powiazac

oj, to czeka Cię troche pracy :)
ja też jestem zmordowana, bo wczoraj przyjechali do nas moi Rodzice, pociąg spóźnił się godzinę, bo ponoc były pożary, wieć w domu bylismy po pólnocy, a dziś baaaaardzo napięty plan zwiedzania i padam na pyszczek :)

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #588 dnia: 19 Lipca 2006, 20:47 »
zobaczysz z tych gości będziesz baaaaaaaaaaardzo zadowolona, wiem to po sobie  !!!!!!!!!

tez tak mysle :D  :D  :D

oj, to czeka Cię troche pracy  

niom-ale to pozwoli mi oderwac choc na chwile mysli...

ja też jestem zmordowana, bo wczoraj przyjechali do nas moi Rodzice, pociąg spóźnił się godzinę, bo ponoc były pożary, wieć w domu bylismy po pólnocy, a dziś baaaaardzo napięty plan zwiedzania i padam na pyszczek

rety-zazdroszcze Twoim rodzicom :wink: tez bym sobie chetnie pozwiedzala :D chociaz przy tych upalach to naprawde moze byc meczace :roll:

Offline azzurra
  • maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #589 dnia: 19 Lipca 2006, 22:15 »
rety to juz tak niewiele czasu zostalo, a ja szczerze to stracilam wszelka energie i zapal do organizowania wesela Rolling Eyes stalam sie taka obojetna na wszystko. I tylko zastanawiam sie dlaczego?

Też to miewam co jakiś czas. Po kilku dniach przechodzi. Człowiek nie może po prostu funkcjonować jak robocik cały czas na najwyższych obrotach. Tak mądrze mi chyba Martini kiedyś napisała i miała rację. :)

Odpocznij i za jakiś czas znowu będziesz się przygotowaniami cieszyć. Czego Ci z całego  :serce: życzę :)

a.katarzyna
  • Gość
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #590 dnia: 20 Lipca 2006, 14:39 »
Pozdrawiam cię serdecznie i uspokajam, że chwilowe zniechęcenie do organizacji jest normalnym objawem....tez to teraz przechodzę. chwila wytchnienia i znowu zacznie sie piekło, a juz nie chcę mysleć co bedzie w przed dzień ślubu???

:lol: na buzkę i troszke luzu, by potem mieć co wspominać

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #591 dnia: 21 Lipca 2006, 09:00 »
36 dni !!!!

Azzurra, kasiu- dzieki za slowa otuchy :D  ja tez tak mysle, ze to tylko chwilowe, potrzebuje glebszego oddchu  i bedzie oki  :D

malutkie kroczki w sprawach slubno- weselnych zostaly poczynione. Wczoraj bylam u okulisty i dobrano mi soczewki. Na szczescie moge nosic dzienne :jupi: takze na wlasnym slubie Pana Mlodego bede widziec :wink:

No i wczoraj udalo mi sie kupic papier do robienia zawieszek. Spod bedzie zloty, a gora taka marmurkowa w kremowym odcieniu. Teraz zacznie sie zabawa w wycinanie , dziurkowanie, wiazanie itp. Jak juz beda gotowe to wkleje zdjecia :D

To jak na razie tyle  :D

a.katarzyna
  • Gość
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #592 dnia: 21 Lipca 2006, 09:08 »
Wiesz też się zastanawiamy nad zrobieniem tych zawieszek, ale obawiam się, że one będą tylko przeszkadzać....no nie wiem jeszcze pomyslimy;)

jutro wybieramy się w końcu kupić kwaty, wczoraj byłam sie rozejrzeć i jak opowiadałam Remikowi no to usłyszałam: to dlaczego nie kupilaś :?:  faceci, a potem by stwierdził: a innych nie było :?:  Wole go sama zaciągnąć i niech wyrazi swoje zdanie, żeby nie było  :Maruda:  że za dużo,   :nerwus:  i że nie takie :wink:

ściskam serdecznie
Buziaki
Pa Pa Pa

Offline azzurra
  • maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #593 dnia: 21 Lipca 2006, 09:14 »
Wczoraj bylam u okulisty i dobrano mi soczewki.

Bardzo sie cieszę, że się zdecydowałaś, nie będziesz żałować, zobaczysz :)

Offline Anielka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #594 dnia: 21 Lipca 2006, 10:11 »
Agutko nie mogę sobie wyobrazić koloru tego papieru do robienia zawieszek. Ja kupiłam biały papier - taki wizytówkowy, ale tak sobie myœlę, że jakbym gdzieœ dorwała papier ze złotymi akcentami, to byłoby fajnie :wink: Przez cały weekend będę produkować zawieszki :wink:

Offline Agutka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #595 dnia: 21 Lipca 2006, 15:02 »
Cytat: "a.katarzyna"
Wiesz też się zastanawiamy nad zrobieniem tych zawieszek, ale obawiam się, że one będą tylko przeszkadzać....no nie wiem jeszcze pomyslimy;)

a my niechcielismy naklejek na butelki, dlatego postanowilismy robic zawieszki, zeby jakis akcent weselny byl :D

Cytat: "Anielka"
Agutko nie mogę sobie wyobrazić koloru tego papieru do robienia zawieszek.

bo ja moze to zle wytlumaczylam. Mam dwa rodzaje papieru-jeden to wlasciwie grubszy karton w zlotym kolorzei ten bedzie spodnia warstwa zawieszek, a drugi ma gramature normalnego papieru do ksero , tyle ze jest taki jakby "pomazany". Jak tylko zrobie te zawieszki to wkleje zdjecia, zebys mogla te kolorki zobaczyc, bo ja niestety nie umiem barwnie opisywac :roll:

Ja kupiłam biały papier - taki wizytówkowy, ale tak sobie myœlę, że jakbym gdzieœ dorwała papier ze złotymi akcentami, to byłoby fajnie  Przez cały weekend będę produkować zawieszki

no to widze, ze weekend spedzimy podobnie  :D

Bardzo sie cieszę, że się zdecydowałaś, nie będziesz żałować, zobaczysz

na pewno bedzie super mi sie je nosic :mrgreen: tyle, ze i tak na codzien bede miec okularki a soczewki tylko na wyjscia, imprezy itp. niestety podczas badania okazalo sie, ze po pierwsze mam zbyt plaskie oko, a poo drugie mam za malo plynow w oku no i nie moge nosic soczewek na codzien. Ale najwazniejsze, ze na slubie bede widziec mezusia :wink:

Cytat: "a.katarzyna"
jutro wybieramy się w końcu kupić kwaty, wczoraj byłam sie rozejrzeć i jak opowiadałam Remikowi no to usłyszałam: to dlaczego nie kupilaś  faceci, a potem by stwierdził: a innych nie było  Wole go sama zaciągnąć i niech wyrazi swoje zdanie, żeby nie było  że za dużo,  i że nie takie  

no tak to juz  z tymi facetami jest. Trzymam kciuki za jutrzejsze poszukiwania kwiatow! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Offline Anielka

• maniak
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #596 dnia: 21 Lipca 2006, 15:07 »
bo ja moze to zle wytlumaczylam. Mam dwa rodzaje papieru-jeden to wlasciwie grubszy karton w zlotym kolorzei ten bedzie spodnia warstwa zawieszek, a drugi ma gramature normalnego papieru do ksero , tyle ze jest taki jakby "pomazany". Jak tylko zrobie te zawieszki to wkleje zdjecia, zebys mogla te kolorki zobaczyc

O teraz Agutko mam już wyobrażenie tych zawieszek - podobne miał mój kuzyn w ub. roku - najpierw bordowy kartonik a na to papier wydrukowany taki normalny - razem przedziurkowane i wst¹żeczka do zawieszenia na butelce - też bordowa. Fajnie to wygl¹dało :wink:

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #597 dnia: 21 Lipca 2006, 17:46 »
No Agutko- podziwiam- ja tez wiele rzeczy robie sama. Wiec trzymam kciuki, a zawieszki na pewno wyjda suuuper :):)
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline narwanka

• entuzjasta
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #598 dnia: 21 Lipca 2006, 19:16 »
Jako panna mloda 26.08 tez odczuwam to zmeczenie sprawami slubnymi...  :roll:  :roll: Moze to wina upalu ?
Agata

Offline morgaina

• Chuck Norris
Agutka i jej 100 dni
« Odpowiedź #599 dnia: 21 Lipca 2006, 19:51 »
Agutko nie martw się to chyba normalne ja przed ślubem też miałam doła i wszystkiego dośyć. Wierz mi przejdzie Ci szybciutko i znowu zaczniesz się cieszyć z przygotowań.