0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mi sie podobają 2 albo 3 lubie takie delikatne!!
a mi sie podobają te z motylkiem, ale oczywiście bez niego bo raz, ze niewygodnie, a 2 motylek i tym podobne ozdóbki, a w zasadzie oooooooozdoby ( bo on jest duzy ) nie są w moim stylu
Agutko kochana, jak się czujecie Ty i Maleństwo ? Pozdrowionka goorące
Mnie najbardziej się podoba numer 2.
Zdecydowanie wygrywa nr 2
A mi sie podoba 3-ale bez motylka..
Agutko, ja uważam, że w związku z tym, że jesteś niziutką osóbką, podobnie jak ja to według mnie najbardziej pasowałby Ci jakiś niezbyt duży bukiecik, a te wszytkie wiązanki choć sliczne, to jakieś duże przy Tobie
Choć moim zdaniem do Twojej królewskiej sukni najbardziej by pasoała biała wiązanka z zielonym kontrastem
Agulko-bo w nadmiarze setek sie pogubilam - chyba nie masz bialej sukni?? (no tak po zdjeciach wnioskuje). Bo jesli nie masz- to czy biale kffiaty na tle Twojej sukni nie sprawia, ze suknia bedzie wygladac na zszarzala???
Agutko ja bym obstawiała nr 1 To jeden z moich faworytów Ale ja ostatnio koncepcje bukietu zmienian co 5 min, więc to się pewnie jeszcze u mnie zmieni
Pozdrawiam Ciebie i Twoje słodziutkie Maleństwo Ciekawe czy bedzie Niunia czy Niuniuś... Buziaków moc
Agutko a mi się najbardziej 3 podoba!! Myślę, ze do jasnego garnituru Twojego męża jakoś nie za abrdzo pasują róże w wiązance...ale mam generalnie problemy z wizualizacją, także mogę się myslić
ja obstawiam dwójkę... te kolory bukietu najbardziej pasują, aczkolwiek jego fason może być inny
Agutko bardzo ladnie wyglądasz w tej sukni, a z bukietów najbardziej podoba mi się 1 i 2.
jak się czuje przyszła Panna Młoda? już tak niewiele zostało czasu
Agutko goścmi się nie martw, pamietasz jak było u mnie
A zwyczaj z tańcami z Rodzicami superos!!!!!!!! Skąd on jest?
Zastanawialam sie tez nad sukienka na poprawiny i doszlam do wniosku, ze raczej nic nowego nie bede sobie kupowac, tylko zaloze suknie z cywilnego