Autor Wątek: Bliżej! Mocniej! Teraz!  (Przeczytany 23783 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #180 dnia: 27 Czerwca 2006, 18:34 »
Super fryzurka no po prostu extra !! Makijaż nice :D

Offline Aniutek83
  • maniak
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #181 dnia: 27 Czerwca 2006, 19:28 »
monia NIE MA ZA CO! CIESZE SIĘ,ŻE MOGŁAM POMÓC! FRYZURKA ŚLICZNA TAKA DOPRACOWANA- MÓWIŁAM ZAWIJASKI BEDA FAJNIEJSZE! TO JUZ POSTANOWIONE- JA TEZ SIĘ TAM BEDE CZESAC! MAKIJAZ OCZEK SLICZNY - ŁADNIE CI W TYCH KOORKACH JA BYM DODAŁA TROSZECZKE OCIEPLENIA TWARZY- POLICZKI ITp. ALE TO JUZ PEWNIE BEDZIE W DNIU ŚLUBU-!!!ALE TE KOLORKI CI PASUJA- a jak to jest z tym makijażem w sephorze?

Offline monika_mb

• entuzjasta
  • data ślubu: 29 lipiec 2006
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #182 dnia: 27 Czerwca 2006, 19:54 »
Cytat: "Aniutek83"
jak to jest z tym makijażem w sephorze?

ano sytuacja nie jest zbyt fajna :( generalnie wykonują makijaże tylko w poniedziałki, oczywiście sa one bezpłatne :) Ale pani na pytanie, czy maluje prywatnie, powiedziała, ze raczej nie ale jak bym bardzo chciala, to żebym zadzwoniła i tak pozamienia grafik, że bedzie w pracy w sobotę i mnie pomaluje :) Bardzo miła dziewczyna, tak na marginesie, sama wychodzi za mąż w październiku więc była bardzo w temacie ;)
Liwia Łucja B. - zawdzięczam Ci swoje życie.....

31.08.2007r, godz.19:50... Liwia..nasz maleńki wielki Cud... 53cm, 3650g

Offline Aniutek83
  • maniak
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #183 dnia: 27 Czerwca 2006, 20:28 »
no tak to rzeczywiscie kiepsko- a nie pytałas tam w Sosnowcu? Tam tez robią makijaze i z tego co wiem to bb ładne i miałabys wszystko na miejscu! ja mysle,że ja tak zrobię! a swoją drogą dobrze ,że Anna odeszła w niepamięć wszystkim bede ja odradzać! A czy fryzjer/ka , która Cie czesała w S-cu była kompetentna i taka fachowa? bo słyszałam,ze bardzo profesjonalnie podchodza do sprawy!

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #184 dnia: 27 Czerwca 2006, 21:08 »
monika_mf, rewelacyjny makijaż i fryzurka... Po prostu szczęka mi opadła...  :szczeka:
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline Agutka

• maniak
  • data ślubu: 26.08.2006
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #185 dnia: 28 Czerwca 2006, 08:30 »
Moniczko ta wersja zarowno fryzurki jak i makijazu-jest o niebo lepsza!naprawde wygladasz slicznie w takiej wersji! :D
Relacja z tego Jedynego Dnia :) Zapraszam  Gość
http://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?p=119076#119076

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #186 dnia: 28 Czerwca 2006, 09:24 »
Cytat: "Agutka"
Moniczko ta wersja zarowno fryzurki jak i makijazu-jest o niebo lepsza!naprawde wygladasz slicznie w takiej wersji!

Absolutnie zgadzam się ze zdaniem Agutki!! rewelacja!!

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #187 dnia: 28 Czerwca 2006, 09:42 »
Moniczko wyglądasz super....i faktycznie dużo lepiej niż ostatnio.  :)
Fryzurka bardzo mi się podoba...ja chcę właśnie coś w tym stylu.  :)
Makijaż też bardzo ładny. Ja jednak umiem się tak pomalować więc nie bedę chodzić do wizażystki. :wink:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #188 dnia: 28 Czerwca 2006, 10:39 »
Monisiu - bardzo mi sie podoba Twój ślubny image  :D
Do twarzy Ci w tych kolorkach a fryzurka bardzo ciekawa i ładna.

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #189 dnia: 30 Czerwca 2006, 16:21 »
Cytat: "Aniutek83"
no tak to rzeczywiscie kiepsko- a nie pytałas tam w Sosnowcu? Tam tez robią makijaze i z tego co wiem to bb ładne i miałabys wszystko na miejscu! ja mysle,że ja tak zrobię! a swoją drogą dobrze ,że Anna odeszła w niepamięć wszystkim bede ja odradzać! A czy fryzjer/ka , która Cie czesała w S-cu była kompetentna i taka fachowa? bo słyszałam,ze bardzo profesjonalnie podchodza do sprawy!

Tak Aniu, wiem że tam robią makijaże, ja jednak po wizycie w Sepforze i po podpatrzeniu jak mnie pani pomalowała postanowiłam, że zakupię te wszystkie dobre kosmetyki i pomaluję się sama :) mam nadzieje, że ręka nie będzie drgała w ten dzień :) Marek jak mnie zobaczył w tym makijażu, to powiedział, że sama to nawet ładniej się maluję :) Więc... uważam, że na tyle znam swoją tważ, że zrobię sobie taki makijaż, w którym będę się czuła dobrze :)
A co do profesjonalizmu fryzjerek...faktycznie Pani Ania robiła wszystko bardzo dobrze, najpierw wywiad zebrała :) Tylko zauważyłam jedną rzecz :) i utwierdziłam się w tym przekonaniu po obejrzeniu albumu z fryzurami :) Jakąbyś sobie fryzurkę nie zażyczyła, to i tak każda fryzjerka zrobi Ci taką, w jakiej się specjalizuje :) Ja jej pokazywałam na zdjęciu całkiem coś innego, a ona mi na to, ze zrobi tak jak mnie widzi, a potem będziemy negocjować :)...choć w tym przypadku nie negocjowałam, bo efekt bardzo mi się PODOBAŁ ;)
Cytat: "lady_yes"
monika_mf, rewelacyjny makijaż i fryzurka... Po prostu szczęka mi opadła...

Dzięki Oleńko :) tylko mnie utwierdzasz w przekonaniu o dobrym wyborze :)
Cytat: "Agutka"
Moniczko ta wersja zarowno fryzurki jak i makijazu-jest o niebo lepsza!naprawde wygladasz slicznie w takiej wersji!

Cytat: "Marta"
Moniczko wyglądasz super....i faktycznie dużo lepiej niż ostatnio.  
Fryzurka bardzo mi się podoba...ja chcę właśnie coś w tym stylu.  

Dziekuję dziewczynki :) Ta wersja jest zdecydowanie ładniejsza, bardziej delikatna i świeża :) i przy niej zostanę :)
Martusiu - makijaż zrobiony samej jest chyba najlepszy, bo wiesz co lubisz :) i tak też go wykonasz :)
Cytat: "asia"
Monisiu - bardzo mi sie podoba Twój ślubny image  
Do twarzy Ci w tych kolorkach a fryzurka bardzo ciekawa i ładna

Dziekuję, dziękuję :)

Do sosnowca zapisałam się też na balejaż i na paznokcie :) stwierdziłam, że do Anny na to nie pujdę, bo jeszcze się zemszczą :) i zrobią coś nie tak hihi

Wczoraj dokonałam zakupu biżuterii, jaką założę po otrzepinach, jak zdejmę z mojej sukni koronkową tunikę :) Fajnie - będę miała dwie slubne kreacje w ciągu nocy :) Zrobię fotki i się pochwalę - tylko troszkę później, bo muszępo mamę jechać :)

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #190 dnia: 30 Czerwca 2006, 17:58 »
No to czas na biżuterię :) Jest a'la złota z cyrkoniami :) Przepięknie połyskuje w świetle i super wygląda na szyi, kiedy są odsłonięte ramiona :):):) A do mojej kreacji muszę jeszcze znaleźć odpowiednie kolczyki :) Dłuższe i lśniące :) żeby się rzucały w oczy, bo na szyi nic nie bedzie :) Jak na razie - poszukiwania stanęły na niczym, nie znalazłam jeszcze nic odpowiedniego
Oto biżuteria :)

Wczoraj byłam na oczyszczaniu twarzy u kosmetyczki :) mam nadzieję, że się nie zanieczyście do końca lipca :)

Wiecie co....właśnie spojrzałam na mój suwaczek..... to jeszcze  TYLKO 29 dni!!!!!   :urwanie_glowy:    :urwanie_glowy:    :zdziwko:    :zdziwko:

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #191 dnia: 1 Lipca 2006, 17:25 »
Łooo wrocilam do domkupo kolejnej sobocie spędzonej na kursie.. :( dobrze, że jeszcze tylko następna i spotkanie dopiero 2 września :) na które nie wiem czy pójdę, bo przecież podróż poślubna we wrześniu :)
Bedąc w Katowicach dokonałam zakupu wszystkich potrzebnych mi rzeczy do wykonania mojego ślubnego makijazu :) Straciłam maaaajątek, ale co tam warto było :) jeszcze przy okazji mamuśka skorzysta i pomaluje się na ślub córki dobrymi kosmetykami :)
Po szkółce pojechaliśmy do silesii w poszukiwaniu kolczyków :( normalnie wkurza mnie to łażenie, bo z jednej strony wydaje się, że tyle tego jest, a jak już człowiek chce coś kupić, to nie ma w czym wybrać :( Ale w końcu kupiłam :) i to nie w Katowicach, tylko...na miejscu w Dąbrowie :)

na zdjeciu w pudełeczku moze nie wyglądają zbyt efektownie, ale na uszach całkiem nieźle się prezentują :) grunk, że wiszą troszkę i połyskują w świetle :)

A jutro czeka nas ciężki dzień :)
Rano musimy iść do organistki, umówić ją na mszę, potem po garnitur dla Marka, bo w przyszłym tygodniu obrona magisterki :) trzymajcie za niego kciuki dziewczynki, bo to ma być prezent ślubny dla żonki - będę wychodziła za mąż za pana mgr prawa :) jestem bardzo dumna z niego :)
po zakupach idziemy na salę ćwiczyć nasz taniec :) stiwerziliśmy, że nie wyjdziemy stamtąd do upadłego :) kroki nam mają w krew wejść :):):) a po tańcowaniu, korzystając z okazji, że sala obok kościoła - idziemy do spowiedzi! Ranyyyy najgorszy punkt dnia! Mam nadzieję, że gładko pójdzie :)W końcu musimy iść...nie pójdziemy przecież na obiew tygodniowym odstępię ;)
A na zakończenie, musimy jeszcze jechać do Mysłowic do kuzynki, bo miała nam pożyczyć ze swojego wesela ubranka na butelki, z winem, które stoją przed młodymi :)
Dłuuugi i ciężki dzień.... mam nadzieję, że jego efekty będą oszałamiające ;)

Offline Ecia

• uzależniony
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #192 dnia: 1 Lipca 2006, 17:46 »
Monika kolczyki śliczne, bardzo mi się podobają :)

Cytat: "monika_mf"
trzymajcie za niego kciuki dziewczynki, bo to ma być prezent ślubny dla żonki - będę wychodziła za mąż za pana mgr prawa

Będę trzymać kciuki :) Na pewno wszystko pójdzie świetnie!

po zakupach idziemy na salę ćwiczyć nasz taniec stiwerziliśmy, że nie wyjdziemy stamtąd do upadłego kroki nam mają w krew wejść

Zazdroszczę Wam ćwiczeń. Ja jakoś nie mogę namówić Grześka, żebyśmy poćwiczyli... No ale jest jeszcze trochę czasu :) A Wam na pewno pójdzie świetnie. A do czego tańczycie i co? Bo nie pamiętam :oops:

a po tańcowaniu, korzystając z okazji, że sala obok kościoła - idziemy do spowiedzi!

A na zakończenie, musimy jeszcze jechać do Mysłowic do kuzynki, bo miała nam pożyczyć ze swojego wesela ubranka na butelki, z winem, które stoją przed młodymi

To rzeczywiście pracowity dzień :) Trzymam kciuki, żeby wszystko udało się załatwić bez problemów.[/b]

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #193 dnia: 1 Lipca 2006, 23:54 »
Moniczko przeżyjecie jutrzejszy dzień. :)

I oczywiście będę trzymać kciuczki za Twoją obronę. :)

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #194 dnia: 9 Lipca 2006, 10:49 »
Oj troszkę się opuściłam z relacjami z przygotowań :) a to wszystko przez to, że ten ydzień był bardzo zaganiany....

WIELKIMI krokami zbliżamy się do TEGO DNIA! Teraz jest już ja w tytule: Bliżej! Mocniej!...a za 20 DNI będzie już Teraz! od jutra zacznie się już naście :)

w tym tygodniu pchnęliśmy na przód kilka rzeczy :) zakupiliśmy alkohol - wina, wódkę na bramy :) i wódkę na stół :) - świetnie, bo kupiliśmy Soplicę w promocyjnych butelkach :) stylizowanych na stare, z wytłoczoną nazwą wódki i z lakowanym korkiem - świetnie będzie pasowała do klimatu Catamaranu no i oczywiście do całego naszego motywu przewodniego, jakim jest oczywiście pieczęć lakowa i nasze zdjęcie :)
Teraz jeszcze pozostało nam jeszcze zrobienie etykietek i przyozdobienie butelek z naszym winkiem ;) domowej roboty :) Butelki z wódką nie będą miały weselnych etykietek - zostają w stanie nienaruszonym :) do takiego wniosku doszliśmy po dyskusjach..
Kolejną rzeczą jaka została załatwiona to...słodkości, czyli ciasta :) zamówione, ustalone, zaliczka zapłacona :) będzie aż 8 rodzajów! pewnie nawet zaden gość wszystkich kawałków nie spróbuje :) Zamówiony jest też oczywiście tort ;) 3 piętrowy śmietankowo-adwokatowy :) będzie sobie stała na takiej lekko kolistej paterze, nie wiem jak to opisać...nie będzie jeden krązek nad drugim bezpośrednio, tylko lekko obok :) zobaczycie na zdjęciach ze slubu :)
Zamówiliśmy też paczuszki dla gości, żeby potem nikt w kuchni nie musiał siedzieći pakować :)

No i najważniejszy punkt zeszłego tygodnia! Marek obronił pracę magisterską! Pan magister prawa wita wszystkich :) dobrze, że ma to już za sobą, to jes jego studia były....wykańczające psychicznie - i to nie tylko jego samego :) ale uffff...mamy to już za sobą :)

Wczoraj miałam gości - przyjechał mój kuzyn z Niemiec z rodziną... i jest mi baaaardzo smutno, bo nie będzie mógł przyjechać na nasz ślub, bo urlop dali mu niestety teraz i za tydzień wracają do Niemiec :(A tak chciałam zeby byli... :(  ale obiecali, że o 17ej w ten dzień myślami będą z nami... :)

A dzisiaj drogie koleżanki, kolejny wypad na salę gimnastyczną na ćwiczenie walca :) ostatnio było bardzo fajnie i powiem szczerze, że nawet całkiem, całkiem nam wychodzi to tańcowanie - nagraliśmy się na kamerę :):):):) nie jest źle :) a raczej jest dobrze :) teraz jeszcze przed nami 3 niedziele na sali i będziemy śmigać na pierwszym tańcu jak zawodowcy :)
aaaaa...i jeszcze jedno,..... w zeszłym tygodniu przecież załatwiliśmy spowiedź i organistę na nasz ślub ;)dziewczyna zawsze gra w naszym kościele, pięknie śpiewa, a na ślubie dodatkowo gra na skrzypcach :) czyli wszystko w jednym :)

no i znowu mi się przypomniało! zamówiłam też bukiety - dla mnie i dla świadkowej! :):):) będzie śliczny :)

A od jutra zaczynam testować mój ślubny makijaż :) mam już wszystki niezbędne kosmetyki do jego wykonania i teraz będę malować oczy na wszystkie sposoby :) zobaczymy, może coś wymodzę odpowiedniego :) podkład i puder już przetestowałam w te upały, i powiem szczerze, że jeszcze nigdy zaden podkład nie był tak trwały na mojej buzi! świetny zakup to był, wiem, że będę zadowolona ;)

A w ŚRODĘ wielki dzień! Idę po suknię!!!!!! Już nie mogę się doczekać, ale też bardzo się tym stresuję. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, dobrze leżało i w ogóle.... :)
ok...teraz idę troszkę na słoneczko jeszcze kolorków nabrać ;)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #195 dnia: 9 Lipca 2006, 10:55 »
Oh Moniko!! Widzę, że ruszyłaś ostro z ostatecznymi przygotowaniami!! gratuluje!! Mam nadzieje, że foteczki makijazu i z przymiarki znajdą się na forum??  :mrgreen:

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #196 dnia: 9 Lipca 2006, 11:01 »
Cytat: "dziubasek"
Oh Moniko!! Widzę, że ruszyłaś ostro z ostatecznymi przygotowaniami!!

oj chyba już trzeba bo.....to juz tuż tuż!
Mam nadzieje, że foteczki makijazu i z przymiarki znajdą się na forum??

a pewnie pewnie - każda próba makijażu będzie uwieczniona i upubliczniona w celu oceny :)
A co do zdjęć z przymiarki...hmm...zastanowię się czy w ogóle robić zdjęcia, bo jak zrobię, to przez najbliższe dwa tygodnie nie będę nic innego robiła, tylko się na nie gapiła i....wynajdywała wszystko co mi się nie podoba :) nie wiem, czy to będzie zdrowe ;)...ale pomyślimy jeszcze nad tym :)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #197 dnia: 9 Lipca 2006, 11:24 »
Moniczko dawno Cię nie było na forum...ale wytłumaczenie jest, bo wiele spraw załatwiłaś.  :)
Przede wszystkim gratuluję obrony Twojego Marka.  :)
A torcik gdzie zamawialiście?
Moniczko i jeszcze mam pytanie odnośnie kwiatów: czy Twój bukiet będzie się w jakiś sopsób komponował z bukietem świadkowej?
Ja mam wielki problem z kwiatami, sama jeszcze nie wiem jaki chcę bukiet.  :roll:

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #198 dnia: 9 Lipca 2006, 11:40 »
Moniczko dawno Cię nie było na forum...ale wytłumaczenie jest, bo wiele spraw załatwiłaś.  

bardzo dziekuję za wyrozumiałość :)
Przede wszystkim gratuluję obrony Twojego Marka.  

A za gratulacje dziekuję nie tylko ja ale i  Marek :)
A torcik gdzie zamawialiście?

wyszło na to, że zamówiliśmy w Antonowie u pan Bochenka
Moniczko i jeszcze mam pytanie odnośnie kwiatów: czy Twój bukiet będzie się w jakiś sopsób komponował z bukietem świadkowej?
Ja mam wielki problem z kwiatami, sama jeszcze nie wiem jaki chcę bukiet.

hmmm...tez zastanawiałam się nad bukietem dla świadkowej, czy ma go coś łaczyć z moim czy jak...i po rozmowie z panią florystką stanęło na tym, że bukiet świadkowej generalnie ma pasować do niej samej, do jej kreacji :) Do mojego bukietu nie będzie on nawiązywał w ogóle....ja zamówiłam taki sam jak na zdjęciach na poprzednich stronach - z cantedeskii rózowego koloru (tylko zamiast tych czerwonych owoców co jest na zdjęciu będą takie maleńkie jak mgiełka białe kwiatuszki), natomiast bukiet świadkowej będzie z kremowych róż...... całkiem coś innego! Ale tak myślę, że nie chciałąbym żeby świadkowa miał podobny bukiet do mojego, np z ytch samych kwiatów....bo przecież mój ma być jedyny i niepowtarzalny w tym dniu :)
Jeśli masz Martuś wątpliwości, to zdecydowanie polecam wycieczkę do kauflanda po wszelkie rady i porady związane z bukietami (tylko do takiej niższej pani z asymetryczna fryzukrą - ona jest the best!)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #199 dnia: 9 Lipca 2006, 11:48 »
hmmm...tez zastanawiałam się nad bukietem dla świadkowej, czy ma go coś łaczyć z moim czy jak...i po rozmowie z panią florystką stanęło na tym, że bukiet świadkowej generalnie ma pasować do niej samej, do jej kreacji

Właśnie Moniczko ja się nad tym samym zastanawiałam, ale prawdopodobnie zamówię kwiaty dla świadkowej zupełnie inne niż moje. Bo w końcu kwiaty mają pasować do jej kreacji.   :)

Jeśli masz Martuś wątpliwości, to zdecydowanie polecam wycieczkę do kauflanda po wszelkie rady i porady związane z bukietami (tylko do takiej niższej pani z asymetryczna fryzukrą - ona jest the best!)

Dziękuję. Jak będę mieć wolną chwilę to postaram się tam podjechać.  :)

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #200 dnia: 9 Lipca 2006, 21:08 »
A co do zdjęć z przymiarki...hmm...zastanowię się czy w ogóle robić zdjęcia, bo jak zrobię, to przez najbliższe dwa tygodnie nie będę nic innego robiła, tylko się na nie gapiła i....wynajdywała wszystko co mi się nie podoba

HALO HALO mONIA TYLKO BEZ WYMIGIWANEK PROSIMY  :!:
Zdjęcia muszą być i już - kto jak nie my będziemy ci najlepiej podpowiadać i trzymać cię na duchu ? Pochwal się foremkom - wiesz, że uwielbiamy podglądać :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #201 dnia: 9 Lipca 2006, 21:20 »
Cytat: "-SpinkA-"
HALO HALO mONIA TYLKO BEZ WYMIGIWANEK PROSIMY

no właśnie...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #202 dnia: 10 Lipca 2006, 15:58 »
monika_mf napisał/a:
A co do zdjęć z przymiarki...hmm...zastanowię się czy w ogóle robić zdjęcia, bo jak zrobię, to przez najbliższe dwa tygodnie nie będę nic innego robiła, tylko się na nie gapiła i....wynajdywała wszystko co mi się nie podoba

Zdjęcia muszą być i już - kto jak nie my będziemy ci najlepiej podpowiadać i trzymać cię na duchu ? Pochwal się foremkom - wiesz, że uwielbiamy podglądać

Cytat: "liliann"
-SpinkA- napisał/a:

no właśnie...

aaa tam od razu wymigiwanie się ;) bardzo bardzo chętnie zrobiłabym sobie zdjęcia ale....no właśnie to ale.... jak mie się nie będzie podobać????!!!!! Będę patrzeć i patrzeć i patrzeć i patrzeć....az w końcu w sobotę do ślubu nie pójdę   :mrgreen: :):):):)

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #203 dnia: 11 Lipca 2006, 17:22 »
Ooooo dziewczynki!! Nie będzie jutro przymiarki sukni! :(:(:(:( zadzwoniła pani i powiedziała, że nie mieli koronki i na razie jest uszyty tylko spód, a że ja chciałam jeszcze koronkę obszytą kamyczkami, a wykonują to już ręcznie, to muszę czekać do poniedziałku!!! :(:(:(:(:( A ja już takie stresy przeżywam! Do poniedziałku to chyba Marka wykończę....  
Muszę sobie jakoś czas jutrzejszy zorganizować :) wypełnić lukę, bo inne dni wypełnione po brzegi....na nic nie mam czasu, wszystko skrzętnie zaplanowane, co gdzie i kiedy :) W takim razie jutro pojedziemy obejrzeć samochód i wybrać jego dekoracje.
Wczoraj widziałam się z koleżanką, pokazywałam jej kościół, żeby wiedziała jak tam trafić....przy okazji zajrzeliśmy z Markiem do Catamaranu, żeby obczaić, czy parkiet będzie odpowiednio duży na naszego walca :) Wiecie co...jak wchodziłam to miałam motylki w brzuszku! Jeszcze 18 dni...... brrrrr, lekki dreszczyk po pleckach przelatuje :) Nie mogę się doczekać....ta sala jest przepiękna.... :)

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #204 dnia: 11 Lipca 2006, 21:08 »
Oblookanie parkietu do walca jest bardzo ważna sprawą....
sama sie zastanawiam nad odwiedzinami tylko w tym ceku w naszym Moteliku...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline -SpinkA-

• mama do kwadratu :))
  • zapaleniec
  • data ślubu: 24.06.2006
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #205 dnia: 11 Lipca 2006, 21:37 »
Wiecie co...jak wchodziłam to miałam motylki w brzuszku!

i w tym miejscu zawsze mówię.... CARPE DIEM!

Bo te motylki są cudowne, rzadkie i przynoszą szczęście   :aniolek:  

Też je miałam, dziubasek takie ma i wiele innych przyszłych żon przed ślubem... okres

przygotowań jest po prostu piękny (pomimo, że męczący) i zazdroszczę wam tego czasu.

I życzę aby spełniło się wszystko, co planujecie  :)  :)  :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #206 dnia: 11 Lipca 2006, 21:46 »
Bo te motylki są cudowne, rzadkie i przynoszą szczęście  

Też je miałam, dziubasek takie ma i wiele innych przyszłych żon przed ślubem...

Oj dziubasek ma i to jakie!!!  :serce:  :serce:  :serce: A do poniedziałku dasz radę Moniczko wytrzymać!!  :mrgreen:

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #207 dnia: 12 Lipca 2006, 15:54 »
-SpinkA- napisał/a:
Bo te motylki są cudowne, rzadkie i przynoszą szczęście

Też je miałam, dziubasek takie ma i wiele innych przyszłych żon przed ślubem...

Oj dziubasek ma i to jakie!!!  

Ach te motylki :) cudowne uczucie!
okres

przygotowań jest po prostu piękny (pomimo, że męczący) i zazdroszczę wam tego czasu.

I życzę aby spełniło się wszystko, co planujecie  

piękny piękny :) a męczący - ale tak fajnie i troszkę stresujący :) szkoda, że niedługo będzie już pooooo. :( ale też będzie fajnie :) a nawet jeszcze fajniej bo będę żonką :)
A do poniedziałku dasz radę Moniczko wytrzymać!!

ojjjj ciężko będzie bo czekam już tak długo...... a tu jeszcze 4 dni....chyba będą wiecznością! Ale cóż zrobić :) Mam nadzieję, że to co zobaczę w poniedziałek wynagrodzi mi wszystkie te miesiące wyczekiwania :)

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #208 dnia: 13 Lipca 2006, 15:01 »
kolejny dzień mija..... już niedługo przygotowań będzie kres.... :( troszkę szkoda tego czasu będzie....ale nadejdzie nowy...pewnie lepszy :)

Dziś jedziemy obejrzeć samochód i porozmawiać z panem na temat przybrania - mam nadzieję, że chłop konkretny będzie i samochód ładnie ubierze ;)

Na jutro umówiłam się jeszcze z wizażystką (oczywiście to też zasługa Ani:):) ) Dziewczyna przyjedzie do mnie do domku, wykona 3 makijaże oka (a jak nic mi się nie spodoba, to jeszcze coś dorzuci :) ). Pogadałam sobie z nią na temat kosmetyków, niestety ona używa podkładów z maxfactora, jak dla mnie się nie nadają bo oczywiście spływają mi z buźki, ale jak zaproponowałam, żeby wykonała mi makijaż moimi kosmetykami (jedyny, podkład który się utrzymuje i to długo na mojej twarzy to estee...) i powiedziała, że w sumie nie ma sprawy, a nawet policzy troszkę taniej :) Próbny makijaż jest darmowy :) Jak się zdecyduję, to w dzień ślubu też przyjedzie do domku :) Fajne rozwiązanie ;)

wczoraj zadzwoniłam jeszcze na salę i do orkiesrty, żeby się umówić na dogranie szczegółów - załatwiamy ich we wtorek i w środę.

Po tych telefonach...powiem wam szczerze.....zaczęłam się stresować...nie mogłam zasnąć dlugo długo.... jakiś człowiek taki podniecony i nakręcony chodzi :):):) Cały czas myśli, czy wszystko pójdzie dobrze, czy wszystko wypali.....czy będziemy ładnie wyglądać, czy zdjęcia się udadzą....... eeechhhh tyle myślenia i stresów!

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #209 dnia: 13 Lipca 2006, 15:33 »
Moniczko będzie pięknie...zobaczysz. :)