Autor Wątek: Bliżej! Mocniej! Teraz!  (Przeczytany 23979 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwanika

• zapaleniec
  • data ślubu: 02.09.2006r.
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #150 dnia: 16 Czerwca 2006, 15:58 »
Cytat: "monika_mf"
ksiądz sypnął 500zł! masakra! nastawiałam się na jakieś 300  buu... No ale trudno.... nic na to nie poradzimy...trzeba ruszyć sakiewką

Moniczko u nas jest tak samo ślub bez mszy ten krótki kosztuje 600zł, a my mamy z mszą, więc myslę, że w poniedziałek może mnie "cena" ślubu zwalić z nóg :(

opis jedzonka taki, że aż ślinka cieknie :P

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #151 dnia: 16 Czerwca 2006, 16:04 »
Moniczko jedzonko wydaje się bardzo pyszne i faktycznie nikt głodny nie wyjdzie. :)
Jeść mi się zachciało. :roll:

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline monika_mb

• entuzjasta
  • data ślubu: 29 lipiec 2006
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #152 dnia: 19 Czerwca 2006, 18:28 »
Dziewczynki słuchajcie! Właśnie wróciłam z próbnej fryzurki i makijażu - powiedzcie co o tym sądzicie....  Makijaż nie jest zrobiony cały - sa tylko pomalowane oczy i usta (ale już je zjadłam, bo nie lubię siebie z obrysowanymi konturówką), bo w Annie nie robią podkładu na próbnych - bez sensu, bo jak mam teraz wiedzieć, czy nie zrobią mi machy na twarzy wrrr.... oczy pomalowane są na brąz z domieszką złotego (bo będę miała złotą biżuterię), na zdjeciu tego tak nie widać, ale są zdecydowanie ładniejsze....
A fryzurka...? trochę mnie dużo, ale jestem niziutka więc...chyba może być ;) Chciałabym, żeby n przodzie, lekko z prawej strony był wpięty jakiś delikatny stroik...tylko czy nie będzie za bardzo napchane?.... ostateczna wersja i tak będzie ładniejsza, bardziej dopracowana i wygładzona :)
A teraz zdjęcia....! Dużo zdjęć z każdej strony, w domku i na dworku :)

Liwia Łucja B. - zawdzięczam Ci swoje życie.....

31.08.2007r, godz.19:50... Liwia..nasz maleńki wielki Cud... 53cm, 3650g

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #153 dnia: 19 Czerwca 2006, 18:40 »
i dalej...

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #154 dnia: 19 Czerwca 2006, 18:44 »

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #155 dnia: 19 Czerwca 2006, 18:50 »
i końcówka...

a wiecie co sobie teraz myślę..... czy nie zainwestować w jakieś porządne kosmetyki i czy nie umalować się samej.... :?:  w sumie nic specjalnego z tym okiem nie zrobiła, bo przecież musi to być delikatny makijarz... a kolorki już mi dobrała więc.... muszę się zastanowić nad tym... tylko czy nie będzie mi się ręka trzęsła w ten dzień :)

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #156 dnia: 19 Czerwca 2006, 18:54 »
i jeszcze jedno zdjęcie oka... może tu lepiej widać... muszę pomyśleć nad tym malowaniem się samej... :idea:

Offline gosiaczekk
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #157 dnia: 19 Czerwca 2006, 19:45 »
Wszystko fajnie tylko może ten koczek tak ciut niżej? Jak dla mnie jest zbyt wysoko i patrząc z boku tak dziwnie to wygląda troszkę.  :?

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #158 dnia: 19 Czerwca 2006, 20:51 »
Moniczko mnie się koczek bardzo podoba tylko z przodu ciut natapirować i uformować loczki, żeby z przodu nie był przyklapiony.I moim zdaniem wysokość jest dobra. Ja nie lubię i jakoś nie za bardzo mi się podobają niskie koczki, a ten jest właśnie odpowiedni. :)  Z resztą jak planujesz stroik z przodu to kok nie może być nisko, bo bez sensu by to wygladało. Będziesz wyglądać ślicznie.   :)
Natomiast jeżeli chodzi o makijaż to ja bym się faktycznie zastanowiła czy nie malować się samemu. Jest ładny, ale rewelacji wielkiej nie ma. Ja coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że sama się będę malować.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #159 dnia: 19 Czerwca 2006, 21:56 »
Koczek mi się bardzo podoba- nie mam żadnych zastrzerzeń!! Śliczna fryzurka...co do makijażu to rzeczywiście rewelacji nie ma, ale trudno ocenić efekt końcowy bez podkładu- moim zdaniem on sprawi czy makijaz bedzie odpowiedni czy nie- ja panicznie boje się "tapety" na buzi...

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #160 dnia: 19 Czerwca 2006, 22:22 »
Makijaż delikatny i ma fajną paletę kolorystyczną.
A co do koczka to też uważam, że mógłby być ciuteńkę niżej...chyba, że jest to efekt zamierzony
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #161 dnia: 19 Czerwca 2006, 22:24 »
Ale to w ogóle głupota, żeby robić makijaż próbny bez podkładu.. ile zapłaciłaś za same oczy? Faktycznie - sama na pewno nie pomalujesz ich gorzej - zawsze może pomóc Ci siostra/przyjaciółka/mama.

Offline sylwanika

• zapaleniec
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #162 dnia: 19 Czerwca 2006, 22:47 »
ja również uważam, że fryzurka jest bardzo ladna, a fakt, że na ślub ją bardziej dopracują i będzie jeszcze ładniejsza :P a makijaż chyba warto zrobić własnoręcznie lub z pomocą np. koleżanki, bo ten jest ładny, ale zwykły. Poza tym mi najbardziej zależy na dobrze rozprowadzonym podkladzie, który będzie idealny do mojej cery, więc tym bardziej nie wiem jak ta kosmetyczka może robić próbny bez podkładu... to bardzo dziwny zwyczaj ;) a jak nie jesteś pewna własnych umiejętności w czasie tak emocjonującego dnia to ja bym na Twoim miejscu poszukała innej kosmetyczki :) ale rób co Tobie instynkt podpowiada  :wink:

Offline Aniutek83
  • maniak
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #163 dnia: 20 Czerwca 2006, 08:15 »
monika_fm Ja bym Ci jednak radziła iśc do innej kosmetyczki bo taki makijaż wykonasz sama z powodzeniem w domu .Jedna kolezanka tez teraz była w annie na próbnych i tez zrezygnowała , wybrała inny zakład ( dziewczyna z forum tez tam była) i naprawde slicznie wygladała łacznie z fryzurą i makuijazem.Ludzie z tego zakładu tez teraz byli w TV na porogramie 2 w Pytaniu na sniadanie! Ten zakład miesci sie w Sosnowcu w samym centrum, wyczarowuja sliczne rzeczy! Ten nawet próbny makijaż trzymał sie cały dzień bo była rano i nic a nic sie przez ten czas nie zmienił- a cena chyba niewygórowana 40 złotych! a co do koczka to ja jestem zwolenniczka innych, nie takich wysokich i nie z loczków . myśle ,że w nizszym byłoby Ci duzo ładniej i jakby te loczki pozastepowac fajnymi zawijaskami! Wyglądałoby to naturalniej! Jesli chcesz poidam Ci namiary na ten zakład z sosnowca!

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #164 dnia: 20 Czerwca 2006, 16:06 »
Cytat: "gosiaczekk"
Wszystko fajnie tylko może ten koczek tak ciut niżej? Jak dla mnie jest zbyt wysoko i patrząc z boku tak dziwnie to wygląda troszkę.

Cytat: "Marta"
Moniczko mnie się koczek bardzo podoba tylko z przodu ciut natapirować i uformować loczki, żeby z przodu nie był przyklapiony.I moim zdaniem wysokość jest dobra.

Cytat: "dziubasek"
Koczek mi się bardzo podoba- nie mam żadnych zastrzerzeń!! Śliczna fryzurka

Cytat: "sylwanika"
ja również uważam, że fryzurka jest bardzo ladna, a fakt, że na ślub ją bardziej dopracują i będzie jeszcze ładniejsza

...i właśnie ja zaczęłam mieć takie same dylematy :) podoba mi się ale.... no właśnie to ale.... moze mogło by być lepiej :) Jeśli chodzi o wysokość koczka - to ja "muszę" mieć go troszkę wyzej, bo jestem niska i taka fryzurka troszkę mnie wyciągnie i będę wydawała sie smuklejsza  :mrgreen:
oczywiście loczki w tej fryzurce mają być dopracowane w dniu ślubu... a poza tym i tak nie wyjdzie taka sama w tym dniu :)
zastanawiam się jednak, czy nie iść jeszcze gdzieś i się przekonać, czy ktoś inny nie będzie miał lepszej koncepcji dla moich włosków ;) tylko z drugiej strony, jak pomyślę, że znowu mnie oskubią to...wrrr...  
Cytat: "Beth"
ile zapłaciłaś za same oczy?

niestety liczona była całość z uczesaniem, zapłaciłam 60zł :(

Cytat: "Beth"
Ale to w ogóle głupota, żeby robić makijaż próbny bez podkładu.

Poza tym mi najbardziej zależy na dobrze rozprowadzonym podkladzie, który będzie idealny do mojej cery, więc tym bardziej nie wiem jak ta kosmetyczka może robić próbny bez podkładu... to bardzo dziwny zwyczaj

to własnie też bardzo mi sie nie spodobało... bo co, jeśli w dniu ślubu się okaze, że kobieta wogóle mi podkładu nie będzie umiała dopasować (a przecież na zabawy nie będzie juz czasu) i zrobi mi machę na twarzy - nie znoszę mieć czegoś takiego! Dla mnie fluid ma nie być widoczny, a tylko dodawać twarzy uroku... i tu sie zaczęłam bardzo obawiać :)
Cytat: "Aniutek83"
Wyglądałoby to naturalniej! Jesli chcesz poidam Ci namiary na ten zakład z sosnowca!

aniu bardzo chętnie skorzystam z adresu :) jednak tak się zastanawiam, czy jak w domu usłyszą, że po sosnowcach będą musieli ze mną przed ślubem jeździć :) to mnie pewnie okrochmalą :)
ale jeśli mówisz, że sa naprawdę dobrzy, to podaj mi na priva :) pojadę sobie i zobaczę co mi zaproponują :) A z anny, jeśli chodzi o makijaż, to zdecydowanie nie skorzystam...a nad fryzurą się zastanawiam i zastanawiam :) muszę chyba jeszcze kogoś przetestować :)

Offline Aniutek83
  • maniak
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #165 dnia: 20 Czerwca 2006, 17:38 »
monika_mf NAMIARY POSZŁY DO CIEBIE NA PRIVA! Dabrowa musi sobie pomagać no nie?

Offline sylwanika

• zapaleniec
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #166 dnia: 21 Czerwca 2006, 16:11 »
Moniś chyba faktycznie będzie najrozsądniej wybróbować usługi innej kosmetyczki, a to że w sosnowcu to myślę, że nawet jakąś koleżankę można poprosić, żeby Cię zawiozła jeśli domopwnicy będą mieli inne obowiązki, a takto Ty przynajmniej będziesz zadowolona, a co z tym się wiąże humor będzie dooobry  :mrgreen:

Offline Olaa
  • Moderator
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #167 dnia: 21 Czerwca 2006, 20:19 »
monika_mf,   :mdleje:  z wrażenia jak zobaczyłam tę tabliczkę!!!!!!! Jest przepiękna jak mogłaby mi się nie podobać !! Kaskę przeleję na konto jak się umaiałyśmy...Jak tam perypetie ze ślubnymi : makijażem i fryzikiem?
There is no such thing as an ending. Just a new beginning...

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #168 dnia: 21 Czerwca 2006, 21:24 »
monika_mf NAMIARY POSZŁY DO CIEBIE NA PRIVA! Dabrowa musi sobie pomagać no nie?

Bardzo dziekuję aniu! w piątek pojadę się dowiedzieć co i jak i umówię się na próbną ;)
Moniś chyba faktycznie będzie najrozsądniej wybróbować usługi innej kosmetyczki, a to że w sosnowcu to myślę, że nawet jakąś koleżankę można poprosić, żeby Cię zawiozła jeśli domopwnicy będą mieli inne obowiązki, a takto Ty przynajmniej będziesz zadowolona, a co z tym się wiąże humor będzie dooobry

właśnie tak zrobię :) na razie umówiłam się na poniedziałek do sephory na makijaż - moze pani coś mnie poduczy i jak już będę wiedziała co i jak nakładać, to podejmę decyzję - sama czy z pomocą :) Ania podała mi też namiary na wizażystkę - zadzwonię i zasiegnę języka - może poleci mi jakieś kosmetyki, a w razie czego pomaluje mnie moimi? zobaczymy co z tego wyjdzie...poczekam do poniedziałku :)
Cytat: "lady_yes"
monika_mf,  z wrażenia jak zobaczyłam tę tabliczkę!!!!!!! Jest przepiękna jak mogłaby mi się nie podobać !!

Olu cieszę się strasznie, ze Ci się podoba - nie zawsze to co na zdjeciu jest odzwierciedleniem rzeczywistości więc szansa na to, żeby się nie podobala jakaś była ;) Ale super, że jestes zadowolona ;)
Cytat: "lady_yes"
Jak tam perypetie ze ślubnymi : makijażem i fryzikiem?

w piątek mam wolne wiec zasiegne języka u fryzjera - chyba wolałabym jakąś delikatniejszą i bardziej romantyczna fryzurkę do mojej sukni :) a w poniedziałek będziemy czarowały makijaż :)
oczywiście zdam ze wszystkiego relację ;)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #169 dnia: 21 Czerwca 2006, 21:31 »
na razie umówiłam się na poniedziałek do sephory na makijaż

Moniczko, a gdzie dokładnie?

oczywiście zdam ze wszystkiego relację

Koniecznie!!! :)

Offline Aniutek83
  • maniak
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #170 dnia: 22 Czerwca 2006, 07:33 »
monia a w Tym salonie który ci podałam robia tez fryzurki osobiscie widziałam i śliczne były! Zawsze możesz wypróbowac i miałabys wszystko w jednym miejscu!Zdaj relacje jak to wszystko poszło!

Offline Misia

• zapaleniec
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #171 dnia: 22 Czerwca 2006, 08:55 »
Oj..makijaż smutny jakiś.... ci twarzy nierozpromienił.....

a fryzurkę tez bym zmieniła jakos......jak juz ma byc tego rodzaju kok....to może nie tak wysoko...
kurcze nie wiem co mam ci powiedzieć...ale moim zdaniem uroku fryzurka ci niedodaje......:(
Przepraszam nie chcę sprawić ci przykrości.
hm może faktycznie jakies dodatki do koczka...jakos rozpromienia Ciebie
ja bym  sprobowała innej fryzurki

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #172 dnia: 22 Czerwca 2006, 12:16 »
Kok sam w sobie ok, tylko ta grzywka coś mi tu nie pasi...przy tej grzywce ten kok wygląda jakby był doczepiany...może bardziej tą grzywkę połączyć z kokiem....

Makijaż bardziej mocniejszy ale rozświetlający bym proponowała....

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #173 dnia: 22 Czerwca 2006, 17:34 »
Cytat: "Marta"
monika_mf napisał/a:
na razie umówiłam się na poniedziałek do sephory na makijaż

Moniczko, a gdzie dokładnie?

Umówiłam się so Sosnowca, bo zawsze to blizej niż katowice, a tam właśnie wczoraj rozmawiałam z paniami ze sklepu :) Mam nadzieję, że tym razem pójdzie lepiej :) i makijaż będzie super :)
monia a w Tym salonie który ci podałam robia tez fryzurki osobiscie widziałam i śliczne były! Zawsze możesz wypróbowac i miałabys wszystko w jednym miejscu!Zdaj relacje jak to wszystko poszło!

Aniu umówiłam się tam na wtorek na fryzurkę i wstepnie zarezerwowałam 29 lipca - ale wszystko będzie oczywiście uzależnione od próbnej :) Chociaż jak widziałam na stronce jakie oni cuda wyprawiają na głowach tych dziewczyn to   :szczeka:   no ale ja nastawiam się na delikatną i romantyczną fryzurkę ;) Co do makijażu, to zobaczę jak będzie po poniedziałku...wtedy trzeba będzie posjąc decyzję :)
Cytat: "Misia"
Oj..makijaż smutny jakiś.... ci twarzy nierozpromienił

makijaż był naprawdę fatalny! Teraz tak sobie patrzę i myślę i jestem zła, chyba też na siebie, że nie protestowałam później. W ogole to ja kobiecie mówię, że chcę coś w odcieniach różu, brudnego różu, a ona mi złote nakładła cuś :) A poza tym... ostatnio zagłebiłam sie w temat i poczytałam, i spotkałam się z wieloma wypowiedziami, że ślubny makijaż oczu powinien być z matowych cieni, bo błyszczący (i perłowy)wychodzi niekorzystkie na zdjeciach...
Cytat: "Misia"
fryzurkę tez bym zmieniła jakos......jak juz ma byc tego rodzaju kok....to może nie tak wysoko...
kurcze nie wiem co mam ci powiedzieć...ale moim zdaniem uroku fryzurka ci niedodaje......
Przepraszam nie chcę sprawić ci przykrości

misia absolutnie mi przykrości nie sprawiłaś...ja w tej chwili, po dokładnym przyjrzeniu się, też mam wiele obiekcji co do tego, co działo się na mojej głowie (i na twarzy też :))
A tak na marginesie...to chyba ta fryzura jest zbyt cieżka do mojej sukienki..
Cytat: "Agnieszka"
Kok sam w sobie ok, tylko ta grzywka coś mi tu nie pasi...przy tej grzywce ten kok wygląda jakby był doczepiany...może bardziej tą grzywkę połączyć z kokiem....

mam nadzieję, że we wtorek będzie lepiej i fryzurka będzie stanowiła całość :)

Dzieku dziewczynki bardzo! Dobrze jest posłuchać opinii kogoś bazstronnego :) wiele się dzięki temu wynosi :)

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #174 dnia: 22 Czerwca 2006, 17:43 »
Acha! a w ogole to zapomniałam dodać, że wczoraj daliśmy już ostatnie zaproszenie! Tylko niestety sa juz pewne osoby, które nie będą z nami w ten dzień, a juz na pewno nie na weselu... bardzo mi jest przykro, bo nie będzie naszych przyjaciół :( pojawiła się bardzo smutna i sprawa rodzinna, ktora absolutnie nie powinna się zdarzyć :(

Daliśmy też aparat koledze, który będzie nam cykał zdjecia :) na ostatnim spotkaniu pogadaliśmy sobie troszkę o naszych wizjach i ......będzie dobrze :) Tomasz bardzo wziąż sobie sprawę do serca :)

No i jeszcze jedna wiadomość :) W niedzielę idziemy na salę gimnastyczną i bedziemy się uczyć walca do niebieskiej piosenki :) Idzie z nami kolega mojego szwagra :), który jest tancerzem (dobrze, że nie pojechał na zawod) i będzie nas uczył jakiś fajnych figur, żeby przez te pare minut goście nie pouciekali  :mrgreen:  Zobaczymy ile odcisków przyniesiemy :)

A już w sobotę! Slub mojej koleżanki :)
Ona to miala fajne przygotowania :) wszystko praktycznie na ostatnią chwilę, a najlepsze przeboje miała z suknią ;) kupiła gotową w salonie i mieli ją tylko troszkę poszerzyć u góry, ale jak poszła do przymiarki to okazało się, że pani źle zapisała i zamiast poszerzyć to ją zwęzili! I musieli suknię szyć od początku, bo z tej już nic się nie dało zrobić :) Suknię ze stresem odebrała teraz w poniedziałek, dobrze, że nie musieli robić poprzwek :)
Łooo  żeby z moją nie było zadnych wariacji :) i jak pójdę 12 lipca (oooo jak już blisko!) to będzie boska :)

Offline Aniutek83
  • maniak
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #175 dnia: 22 Czerwca 2006, 18:44 »
Ale przeciez mozesz sobie zażyczyc fryzurke delikatniejsza ja tez jestem za takimi! Alejakąs bardziej nowocześniewjszą niz twoja pprzednia nie taką  loczkową ( bynajmniej ja za takimi nie przepadam) Jakieś fajne zawijaskami byłoby lepsze1 a to wcale nieprawda ze wyższa fryzura wydłuża- małe kobietki( w tym ja 160 cm) wyglądaja w takich fryzurach jak "stare maleńkie" ! Sam fryzjer mistrz Pan Kublin( z Akademii W katowicach) mi tak powiedział! Monia wszystko bedzie dobrze, przeciez to metoda prób i błedów! Tak samo jak w domu eksperymentujemy tak i tu trzeba ,żeby osiągnąć wymarzony efekt!

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #176 dnia: 23 Czerwca 2006, 15:49 »
Ale przeciez mozesz sobie zażyczyc fryzurke delikatniejsza ja tez jestem za takimi! Alejakąs bardziej nowocześniewjszą niz twoja pprzednia nie taką loczkową ( bynajmniej ja za takimi nie przepadam) Jakieś fajne zawijaskami byłoby lepsze1 a to wcale nieprawda ze wyższa fryzura wydłuża- małe kobietki( w tym ja 160 cm) wyglądaja w takich fryzurach jak "stare maleńkie" ! Sam fryzjer mistrz Pan Kublin( z Akademii W katowicach) mi tak powiedział! Monia wszystko bedzie dobrze, przeciez to metoda prób i błedów! Tak samo jak w domu eksperymentujemy tak i tu trzeba ,żeby osiągnąć wymarzony efekt!

mam nadzieję, że w Sosnowcu zaproponują mi naprawdę coś wyjątkowego, co mnie urzeknie i skończą się moje poszukiwania... i co najważniejsze - obawy i stresik :)
Dzisiaj byłam w Sosnowcu, zrobiłam rundkępo jubilerach w poszukiwaniu jakiejś biżuteri...kolczyki i zawieszka - bardzo delikatne, małe ale blyszczące - takie miałam wymagania :) Ale niestety spełzło na niczym - nie ma nic ładnego, a największy pborlem, że jest bardzo mało kompletów, a jak już jest jedna część ladna, to drugiej nie da rady dobrać :( ojjj nachodzę się znowu i powkurzam :)
A tak przy okazji... wyciągnęliśmy z szafeczki nasze obrączki - bo pogoda odtatnio była piękna więc trzeba było poprzymierzać jeszcze raz, czy wszystko siedzi na swoim miejscu i...... i oddałam znowu moją obrączkę do zwiększenia, bo jakoś tak dziwnie czują ją na paluszku, jakby mi cierpnął, czy coś tak...w każdym razie paluch nie czuł się komfortowo :) A grunt to zeby przecież czuć się w niej dobrze i nie stresowaćsię, że przy ołtarzu nie wejdzie, a potem nie zejdzie :) (choć nie mam zamiaru jej ściągać :) ) odbiorę ją we wtorek, jak na fryzurkę pojadę ;)

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #177 dnia: 25 Czerwca 2006, 17:58 »
Właśnie wróciliśmy z nauki tańca  :cancan:  Uczyli nas tancerze - raaaaaany jak się ruszali!!!  :szczeka:  Nauczyli nas ukladu :) : wstęp, zmienny, szase, promenada, szase, obrót w prawo.. i dalej zmienny, szase, promenada, szase, zmienny, zmienny, jakiś taki wymyk do tyłu (kurcze zapomniałam jak to sie zwie :)) tak fajnie tu się wyginam do tyłu :), op tym się prostujemy, przechodzimy do promenady...i jedziemy dalej (mudsialam sobie to zapisać, żeby nie zapomnieć :) Teraz czeka nas tylko ćwiczenie, ćwiczenie i jeszcze raz ćwiczenie ;) chyba na podwórku, bo w domu się nie zmieściny :) I mamy mocne postanowienie, że teraz w każdą następną niedzielę jedziemy na salę i ćwiczymy do upadłego :) a upadly szybko chyba będzie, bo teraz po trzech godzinach mnie już taaaak nogi bolą  :Olaboga:  !
Ale muszę wam powiedzieć, że Maruś się naprawdę bardzo dobrze spisał! Jestem z niego bardzo dumna :) Fajnie razem wyglądamy, sylwetka i wogóle - suuuper! Jak tak poćwiczymy, to damy czadu na pierwszym tańcu :) Trzymajcie kciuki zbyśmy opanowali wszystko perfekt!  :brawo_2:  
A teraz jazda na Pogorię :) robimy sobie chrzest bojowy tego lata ;) mam nadzieję, że woda się już troszkę nagrzała i nie będzie łupać w kostki :)
A jutroooo...... makiaż!

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #178 dnia: 25 Czerwca 2006, 20:20 »
napewno pierwszy taniwec wyjdzie wam super
bede trzymać kciuki :)

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #179 dnia: 27 Czerwca 2006, 18:31 »
Dziewczynki! Kolejna prezentacja! Zaczniemy od wczorajszego makijażu wykonanego przez pania z Sephory :) Jak dla mnie jest o wiele ładniejszy - troszkę zaeksperymentowałyśmy z zielonym kolorkiem i myslę, że wyszło świetnie :) tak jakby świeżo i wypoczętę są dzieki temu oczka :)

A teraz dzisiejsza fryzurka wykonana w Sosnowcu :) Aniu dziękuję Ci bardzo mocno!!!! ANNA odeszła już w siną dal :) umówiłam się tutaj! Kwiaty sa tylko prowizorycznie - w dniu ślubu będzie tu stroik :):) i troszkę będzie grzyweczka zmieniana - tu i ówdzie będzie trzeba podciąć itp. i inaczej bedą zaczesane włoski z prawej strony - będą tak samo jak z lewej

zdjęcia troszkę niewyraźne ale mam nadzieję, że wszystko zobaczyłyście :)
A teraz oceny proszę :)!