Oooo znowu się zaniedbałam

ale już nadrabiam

Po piątkowej wizycie wizażystki zapadła decyzja........................ maluję się sama! Dziewczyny, albo ze mną jest coś nie tak, albo taka wybredna jestem ale.... na samą myśl, że odwiedzi mnie WIZAŻYSTKA byłam

myślałam sobie, że wyczaruje mi na oczach cuda... tym bardziej, że wcześniej zagłebiłam się w wątek "makijaże slubne"..... i jakie było moje rozczarowanie, jak zobaczyłam na powiekach jedynie grubą siwą kreskę, zasłaniającą zresztą cały kolor cieni przy otwartym oku, i wyciągnięty pod samą powiekę kolorek.....

w dodatku pani niestety nie miała takich kolorkór, które by mi odpowiadały.... oko wydawało mi się ciężkie, szare i zmęczone. A wyraźnie zaznaczałam, że chcę makijaż ROZŚWIETLAJĄCY! I naprzwdę nie wiem, czy ja jestem taka wybredna, że nic mi się nie podoba.... Na pewno makijaż był bardziej intensywny niż mój codzienny i musiałam się z nim oswoić ale...jak już się oswoiłam to wydawał mi się jeszcze bardziej męczący oko

Tak więc teraz siedzę i wymyślam

i mogę powiedzieć, że mój dzisiejszy malunek bardzo mi się spodobał i taki już zostanie

oko jest radosne i rozświetlone, wychodzi do przodu, dziwnie zabrzmiało ale mam na myśli to, że go widać

Niestety nie mam chcilowo aparatu w domu więc nie zaprezentuję, ale jak tylko go odzyskam, to wkleję zdjęcia mojego i tej pani makijażu
We czwartek byliśmy obejrzeć autko

oto one

już byliśmy w kwiaciarni i zamówiliśmy przybranie

oczywiście wszystko w naszej ulubionej kwiaciarni

Z panem kierowcą dogadaliśmy szczególy, gdzie i o której ma przyjechać

i oczywiście cenę

Pan jest do dyspozycji aż do momentu, jak wrócimy ze zdjęć, czyli do około 22ej:)
A w czoraj znowu byliśmy na sali, żeby dopracować nasz taniec

Wymierzyliśmy wielkość sali w Catamaranie i dawaj! Tańcowaliśmy !

były duże obawy, że sie nie zmieścimy, ale luzik....na styk

Dzisiaj też idziemy - zadanie na dziś - dopracować postawę, wyginanie, unoszenie i ....całokształt

A jutro wielki dzień (mam nadzieję, że telefon już nie zadzwoni!) Idziemy po sukienkę