Autor Wątek: Bliżej! Mocniej! Teraz!  (Przeczytany 23809 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline monika_mb

• entuzjasta
  • data ślubu: 29 lipiec 2006
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #210 dnia: 16 Lipca 2006, 11:20 »
Oooo znowu się zaniedbałam :) ale już nadrabiam :)
Po piątkowej wizycie wizażystki zapadła decyzja........................ maluję się sama! Dziewczyny, albo ze mną jest coś nie tak, albo taka wybredna jestem ale.... na samą myśl, że odwiedzi mnie WIZAŻYSTKA byłam  :mrgreen:  myślałam sobie, że wyczaruje mi na oczach cuda... tym bardziej, że wcześniej zagłebiłam się w wątek "makijaże slubne"..... i jakie było moje rozczarowanie, jak zobaczyłam na powiekach jedynie grubą siwą kreskę, zasłaniającą zresztą cały kolor cieni przy otwartym oku, i wyciągnięty pod samą powiekę kolorek..... :(:(:( w dodatku pani niestety nie miała takich kolorkór, które by mi odpowiadały.... oko wydawało mi się ciężkie, szare i zmęczone. A wyraźnie zaznaczałam, że chcę makijaż ROZŚWIETLAJĄCY! I naprzwdę nie wiem, czy ja jestem taka wybredna, że nic mi się nie podoba.... Na pewno makijaż był bardziej intensywny niż mój codzienny i musiałam się z nim oswoić ale...jak już się oswoiłam to wydawał mi się jeszcze bardziej męczący oko :)
Tak więc teraz siedzę i wymyślam :) i mogę powiedzieć, że mój dzisiejszy malunek bardzo mi się spodobał i taki już zostanie :) oko jest radosne i rozświetlone, wychodzi do przodu, dziwnie zabrzmiało ale mam na myśli to, że go widać :) Niestety nie mam chcilowo aparatu w domu więc nie zaprezentuję, ale jak tylko go odzyskam, to wkleję zdjęcia mojego i tej pani makijażu

We czwartek byliśmy obejrzeć autko :) oto one :)

już byliśmy w kwiaciarni i zamówiliśmy przybranie :) oczywiście wszystko w naszej ulubionej kwiaciarni :)
Z panem kierowcą dogadaliśmy szczególy, gdzie i o której ma przyjechać :) i oczywiście cenę :) Pan jest do dyspozycji aż do momentu, jak wrócimy ze zdjęć, czyli do około 22ej:)

A w czoraj znowu byliśmy na sali, żeby dopracować nasz taniec :) Wymierzyliśmy wielkość sali w Catamaranie i dawaj! Tańcowaliśmy ! :) były duże obawy, że sie nie zmieścimy, ale luzik....na styk :) Dzisiaj też idziemy - zadanie na dziś - dopracować postawę,  wyginanie, unoszenie i ....całokształt :)

A jutro wielki dzień (mam nadzieję, że telefon już nie zadzwoni!) Idziemy po sukienkę :):):):):):)
Liwia Łucja B. - zawdzięczam Ci swoje życie.....

31.08.2007r, godz.19:50... Liwia..nasz maleńki wielki Cud... 53cm, 3650g

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #211 dnia: 16 Lipca 2006, 13:49 »
SLiczne autko - my tez takim pojedziemy tylko takim srebrno-czarnym. Mozna wiedziec jaka cena zostala Wam przedstawona?

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #212 dnia: 16 Lipca 2006, 16:37 »
Cytat: "Antalis"
"]SLiczne autko - my tez takim pojedziemy tylko takim srebrno-czarnym. Mozna wiedziec jaka cena zostala Wam przedstawona?

Antalis, cena została ustalona na 300zł + dekoracja, którą robimy sobie we własnym zakresie (stwierdziliśmy, że tak będzie lepiej, bo i tak pan instalował by to wszystko ulicę przed domem pana młodego, bo musi dojechać z Katowic - a ja wolę wiedzieć co biorę :))

A teraz zademonstruję wam kilka moich oczek :) oceńce proszę w którym makijażu wygladają najlepiej... Ps. nie zwracajcie uwagi na niewydepilowane brwi - zarastają, żeby kosmetyczka miała większe pole manewru :)
1. MAKIJAŻ NR 1
2. MAKIJAŻ NR 2 (oko prawe) i 3 (oko lewe)
3. MAKIJAŻ NR 4

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #213 dnia: 16 Lipca 2006, 16:38 »
Coś Ci się naklonowało....
Stawiam na numer 2!!!!
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #214 dnia: 16 Lipca 2006, 16:46 »
Już naprawiłam :)
A dorzucam jeszcze zdjątko makijażu nr 2 i 3 bo coś się pogubiłam we wklejaniu :)

Offline groszek
  • maniak
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #215 dnia: 16 Lipca 2006, 22:36 »
Numer trzy- oko lewe!!   :id_juz:  ale już na ostatnich zdjęciach wydaje mi się, że kreska jakby ciut za gruba
pierwszy makijaż za "zimny", drugi podobnie, czwarty za "ruski" -róż za jaskrawy,
W trójeczce oko wygląda najgładziej, najświeżej i najbardziej bezpretensjonalnie.

Offline okruszek

• maniak
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #216 dnia: 16 Lipca 2006, 22:43 »
Ładnie sie malujesz. Pewnie długo się uczyłas  takiej "tajemnicy" poddkreślania oczu.
Podoba mi sie kolor Waszego autka, taki ciepły błekit. Ładny.
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #217 dnia: 16 Lipca 2006, 23:08 »
Moniko mnie się najbardziej podoba nr 2 :!:  :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #218 dnia: 17 Lipca 2006, 08:03 »
Ten mi się najbardziej podoba

Offline Beth

• maniak
  • Master of disaster!
  • data ślubu: 02.09.2006
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #219 dnia: 17 Lipca 2006, 09:32 »
Dla mnie 3 bezapelacyjnie!

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #220 dnia: 18 Lipca 2006, 14:12 »
Dzieki dziewczynki za komentarze makijażu :) Sama już nie wiem jak się pomalować, bo to, że malować będę się sama jest bez odwołania :) Chyba będzie mnie to mniej stresować niż myślenie, czy ktoś obcy zrobi to dobrze :)

Wczoraj byłam na przymiarce sukni............... czekałam na tą chwilę pół roku! Aż w koncu nadeszła! Szłam do salonu z duszą na ramieniu :) z myślami, czy będzie to to, co zamówiłam i jak w ogóle będzie wyglądało :) i takie tam......
Ale powiem wam, że jestem pełna podziwu dla pań krawcowych w tym salonie :) suknia leży wprost idealnie!!! Jedyne co trzeba zrobić to długość, bo tego wogóle na razie nie brali pod uwagę i zebrać troszkę koronkę na dekoldzie :) no i zadecydowałam jeszcze, że skrócę troszkę rękawki, bo chciałabym żeby dłoni było troszkę więcej widać :) A tak poza tym........ jak dla mnie jest PIĘKNIE! Co ja wiecznie nie jestem zadowolona z wyglądu :) Bardzo chciałabym wkleić zdjęcia, ale zapewne czai się tu gdzieś w poblizu moja bratowa :), którą ściskam i całuję  :D , a obiecałam sobie, że nikt mnie w sukni nie zobaczy z osób zaintresowanych (oprócz mamusi oczywiścuie - mojego głównego krytyka) aż do dnia ślubu :):):):) (naprawdę zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia na PW :))
Do przymiarki idę jeszcze w poniedziałek i najbprawdopodobniem będę mogła zabrać ją już do domu :):):) Na dzień dzisiejszy mam już w domu welon - oczywiście stanęło na długim do ziemi, oraz stroik do włosów :)

ALE POCZUŁAM KLIMAT przy przymiarce!  Już nie mogę się doczekać, aż mnie mąż zobaczy.... myślę, że mu się ciepło zrobi na mój widok bo ja jestem w nie bowzięta :)

Powstało jednak małe fopa w ziązku z dodatkami. Bo jak szukałąm biżuterii, to pani w salonie powiedziała, że suknia będzie bardzo zasłaniała dekolt i nie trzeba będzie nic na szyję (jak zamawiałam to też mi powiedziano, że nie da się obniżyć koronki bo rękawki będą opadać) a wczoraj okazało się, ze jednak koronka jest obniżona i mój dekoldzik WYMAGA czegoś małego delikatnego do ozdoby :( Dobrze, że kolczyki kupowałam w Aparcie i jest możliwość wymiany - muszę więc ruszyć do salonu i wymienić kolczyki na koplecik :) :):):):)

Dzisiaj idziemy na salę omawiać wszystkie szczegóły :) będziemy wybierać dekorację stołów, zastawę i kwiaty,........super :) Jeszcze tylko 11 DNI

Offline asia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 10.09.2005r.
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #221 dnia: 18 Lipca 2006, 21:16 »
No Monisiu - tylko 11 dni  :shock:
Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona z sukni  :D
I proszę zdjątko na maila: assia9@wp.pl  8)

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #222 dnia: 18 Lipca 2006, 23:15 »
Moniczko bardzo się cieszę, że suknia super.  :)
I bardzo proszę o fotki: martusia_dg@wp.pl

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #223 dnia: 19 Lipca 2006, 16:17 »
Dziewczynki zdjecia już poszły :P Jestem ciekawa waszych opinii.....ale i tak nawet krytyczne zdanie mnie nie zmartwi, bo ja osobiście czuję się w niej świetnie :) a taki rodzaj suknia nie wszystkim przecież musi odpowiadać :) a poza tym z taką rozczochraną fryzurą i dwoma stroikami we włosach.....

Wczoraj byliśmy ustalać wszystko na sali :) co jak i o której godzinie :) troszkę zmieniło nam się menu, bo to z którego wybieraliśmy w domu było z zeszłego roku :) teraz jest nawet bardziej atrakcyjne (przynajmniej nazwy hihi) wybraliśmy obrusy - zdecydowaliśmy się na białe, bo chyba troszkę rozjaśnią salę :) ustawienie stołów (teraz muszę gości pousadzać) i wszystko wszystko już dograne :)

dziś wyprawa do Sławkowa i ustalanie z orkiestrą :)
a od jutra nareszcie wolne w pracce, będę miała więcej czasu dla siebie i żeby wszystkim się zająć

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #224 dnia: 20 Lipca 2006, 11:24 »
Moniczko oglądałam Twoje fotki.
Wyglądasz ślicznie...ta suknia śliczna ma piękne rękawki.  Będziesz śliczną Panią Młodą.  :)

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #225 dnia: 20 Lipca 2006, 12:29 »
Moniczko, mnie najbardziej podoba się makijaz nr 3. Idealny dla ciebie. Proszę o zdjęcia sukni na maila mgnieszka@wp.pl
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

rybkawiedenka
  • Gość
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #226 dnia: 20 Lipca 2006, 13:32 »
Ja tez poprosze! rybkawiedenka@yahoo.com

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #227 dnia: 20 Lipca 2006, 20:02 »
Dziewczynki zdjęcia wysłałam na priva, bo coś mnie poczta w konia robi i nie chce mi się załączać :(

Wczoraj ustaliliśmy wszystko z zespołem :) wyprowadzenie (będą grali na harmonii i saksofonie :)), piosenkę na błogosławieństwo - ave maria, piosenkę na pierwszy taniec i dla rodziców itp. :) Na pierwszą piosenkę oczywiście wybraliśmy niebieską piosenkę Tomczyka :) Pan stwierdził, że jest bardzo trudna do zatańczenia i czy nie będziemy mieli do nich pretensji jak wypadniemy z rytmu, czy się pomylimy :) pewnie, że nie będziemy mieli, bo ja wiem, że jak się w tej kiecce nie zabiję najpierw to pewnie się pomylimy  :mrgreen: Ale co tam.... :) Pan mówił, że ostatnio miał taką sytuację, że młodzi zaczynali chyba ze 3 razy bo się mylili, aż w końcu młoda się popłakała :) eeeee.... jak się pomylimy to trudno :) i tak będzie super :)
Dzisiaj byłam na zakupach i normalnie nie mogłam nigdzie kupić błękitnej podwiązki! W końcu to o niej zapomnę i w sobotę się okaże, że nie ma co założyć :)

A w ogóle to zaczynam mieć senne koszmarki :) dzis śniło mi się, że weszłam do kwiaciarni a pani daje mi juz gotowy bukiet - na tydzień przed.....! Ja przerazona jak on mi w te upały przez tydzień dotrzyma ??? a poza tym nie było to to co zamawiałam... i kłóciłam się z tą panią ostro.... panoi nawet po katalog poszła, żeby mi udowodnić ze to ten bukiet....i sobie wtedy przypomniałam, że przecież nie tu zamawiałam i uciekłam czym prędzej :):):)
Ojjjj zaczyna się robić ostro :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #228 dnia: 20 Lipca 2006, 22:50 »
Moniczko kilka dni zaległości na Twoim fotku a tu tyle nowości!! koniecznie prześlij mi fotki na prov- jestem bardzo ciekawa Twojej kiecuni (ania-lazniak@o2.pl). Cieszę się ogromnie, że przymairka była dla Ciebie tak miłym przeżyciem!! Oprawa muzyczna mszy szykuje się bardzo ciekawie- szkoda, że osobiście nie będę mogła jej posłuchać  :roll:
Cytat: "monika_mf"
A w ogóle to zaczynam mieć senne koszmarki

miejmy nadzieje, że to był ostatni!! Szkoda nerwów na te sny... mnie one wyprowadzają z róznowagi na cały dzień!

Offline Misia

• zapaleniec
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #229 dnia: 21 Lipca 2006, 11:06 »
jak dla mnie na ślub bedzie pasował makijaz nr 2
nr3 też ładny ale jakis małoslubny mi sie wydaje..bardziej imprezowy

Offline nadzieja

• Chuck Norris
  • Kocha się za nic. Nie istnieje powód do miłości...
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #230 dnia: 21 Lipca 2006, 13:02 »
Moniu, pięknie prezentujesz się w swojej sukni! :D
Ja bym na szyję nic nie dawała. Ewentualnie coś długiego do uszu.
Kamil VIII.2008  Kaja VII.2011  Klara IX.2013      https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48945.new

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #231 dnia: 21 Lipca 2006, 14:16 »
Cytat: "dziubasek"
Moniczko kilka dni zaległości na Twoim fotku a tu tyle nowości!! koniecznie prześlij mi fotki na prov- jestem bardzo ciekawa Twojej kiecuni (ania-lazniak@o2.pl). Cieszę się ogromnie, że przymairka była dla Ciebie tak miłym przeżyciem!! Oprawa muzyczna mszy szykuje się bardzo ciekawie- szkoda, że osobiście nie będę mogła jej posłuchać  

Tak Dziubasku - ostatnie dni obfitują w wydarzenia ale Ciebie też to już niedługo czeka :) jak na kalendarzu zostanie miesiąc to ....leeeeeciiiii!!!! Ja już nawet nie chcę myśleć jaki będzie ten ostatni tydzień :) zamiast wypoczywać, to cały jest zaganiany :)
Cytat: "dziubasek"
monika_mf napisał/a:
A w ogóle to zaczynam mieć senne koszmarki

miejmy nadzieje, że to był ostatni!! Szkoda nerwów na te sny... mnie one wyprowadzają z róznowagi na cały dzień!

pewnie że tak....cały czas sobie powtarzam, że będzie co ma być a i tak będzie pięknie!
jak dla mnie na ślub bedzie pasował makijaz nr 2
nr3 też ładny ale jakis małoslubny mi sie wydaje..bardziej imprezowy

coś wykombinuję jeszcze :) szczerze mówiąc najlepiej czułam się w tym pierwszym, choć na tych zdjęciach wygląda inaczej - w rzeczywistości była to śliwka a nie fiolet...
Cytat: "nadzieja"
Moniu, pięknie prezentujesz się w swojej sukni!

baaaaardzo dziękuję! Powiem szczerze, że nawet jeśli by się nie podobało to ja się czuję w nieś super :) a to najważniejsze :)
Cytat: "nadzieja"
Ja bym na szyję nic nie dawała. Ewentualnie coś długiego do uszu

na szyi bedzie bardzo krótki łańcuszek z maleńkim wisiorkiem - pierwsza wersja miałą być bez tego, ale nawet z góry to mi się jakoś tak pusto wydawało .... a takie krótkie (wisiorek będzie w tym dołeczku :) ) bardzo ładnie wygląda :)

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #232 dnia: 23 Lipca 2006, 16:32 »
No Monis juz tylko 6 dni... :shock:  :shock:  :shock:
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #233 dnia: 23 Lipca 2006, 19:35 »
tik-tak tik-tak
szybko zleci i będziesz żonkąąąąąąąąąąąąąąąą :):)

fajowo co?

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #234 dnia: 24 Lipca 2006, 08:39 »
Cytat: "Lea"
No Monis juz tylko 6 dni...  

:boje_sie:  ooooooo a nawet już tylko 5!!!!!!!!!!!!!
Cytat: "agulkaaa"
tik-tak tik-tak
szybko zleci i będziesz żonkąąąąąąąąąąąąąąąą  

złeci, zlecie....bo leci jak oszalały!!! Zatrzymajcie go troszkę :)
fajowo co?

Będzie świetnie..... w końcu razem sobie zamieszkamy, bo do tej pory nie było nam to dane :) ależ będzie szok :):):) mam nadzieję, że w miarę pozytywny ........tylko tam mi troszkę smutno.... bo cały rok przygotowaliśmy się do tej uroczystości.... cały rok odmierzaliśmy najpierw miesiące, potem tygodnie, teraz dni....  z radością załatwialiśmy każdą sprawę.... i tak zaraz będzie musiało się to skończyć.... będzie już... po wszystkim :(:(:(:(  i zacznie się prawdziwe życie :( oby spokojne i takie....normalne :)

Dzisiaj odbieram suknię :) Jak pomyślę, że bęzie już wisiała w domku i czekała na sobotę to.... ciarki mnie oblatują i ściska w brzuszku :) fajne uczucie :) powiedziałabym nawet, że baaaaaardzo fajne :)

Ten tydzień zleci jak nic...wszystko przez to, że każedego dnia teraz jest dużo do zronienia :) Cały tydzień będzie się kręcił wokół panny młodej hihi - a to fryzjer i balejaż, a to paznokcie, a to kosmetyczka i regulacka brwi :) i jeszcze trzeba za ciasto jechać zapłacić i zawieźć naklejki na paczuszki z ciastem dla gości :) A piątek.....oooo piątek jest bardzo napięty :) szkoda, że to będzie już ostatni dzień przygotowań :(

Jednym się tylko martwię i to bardzo....śledząc prognozy pogody nic nie zapowiada, żeby w sobotę było troszkę chłodniej :( zapowiadają upały powyzej 30stopni :( ......niech spadnie troszkę ta temperaturka...tak do 25........ bo się wszyscy rozpłyniemy!

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #235 dnia: 24 Lipca 2006, 09:55 »
Moniczko co do makijażu to ja stawiam na make-up nr 2 :wink:
Jestem strasznie ciekawa Twojej sukni - jesli to nie kłopot to poproszę o fotki na adres anielka_zu@o2.pl
 :wink:

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #236 dnia: 24 Lipca 2006, 15:31 »
Cytat: "Anielka"
Jestem strasznie ciekawa Twojej sukni - jesli to nie kłopot to poproszę o fotki na adres anielka_zu@o2.pl

Anielko zdjątka już na Twojej skrzyneczce :)
A suknia już jest!!!! Wisi sobie za zasłonką w pokoiku :):):):) Jest po prostu idealnie boska! Już sobie wyobrażam, jak idziemy przez kościół po czerwonym dywanie...a za mną ciągnie się piękny tren i rozwiewa długi welon, hmmm....
szkoda, że dziś nie mogłam zabrać aparatu, bo dzisiejsze zdjęcia były by o 100 razy lepsze niż na ostatniej przymiarce, kiedy to była jeszcze dużo za długa :) z zadługini rekawami i bnie zebraną koronką :) Ale trudno, będzie musieli poczekać jesze kilka dni :) a jak będzie już po....to się zaprezentujemy w pełnej krasie :)

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #237 dnia: 25 Lipca 2006, 10:16 »
Na początku dzisiejszego pisanka chciałabym podziękować Anielce za tak miłe i ciepłe słowa: DZIĘKUJĘ   :przytul:  

Wczoraj wieczorem dokonałam zakupu żelowych wkładek do butów shola.... moje stopki niezbyt dobrze znoszą długotrwałe przebywanie w butach na obcach więc im zafundowałam taki komfort - mam nadzieję, że takim się okaże :) Na razie musi mi się noga ułożyć w butach, bo przez te wkładki troszkę ciaśniej się zrobieło :)

Dzisiaj wyprawa na balejage.....hmmm....ciekawe co też pani mi wymyśli na głowie.... ostatnio napomknęła coś o przyciemnieniu włosów - czemu kategorycznie muszę się sprzeciwić! Nie lubię się w ciemnych włosach ..... miałam już różności na głowie ale jasny kolor przypasował mi najbardziej i w takim się najlepiej czyję :) Nie chciałabym żeby na 4 dni przed wielkim dniem stwierdziła, że wyglądam fatalnie i źle się czuje!!!! Muszę powiedzieć pani żeby nie przeginała, bo będzie miał do czynienia z poddenerwowaną panną młodą   :ckm:  
suknia nadal wisi za zasłonką :) kurcze co chwila chodzę i podglądam.....głuptak jestem....  :urwanie_glowy:

Offline Aniutek83
  • maniak
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #238 dnia: 25 Lipca 2006, 10:23 »
monia juz dawno nie odwiedzałam Twojej setki. Dabrowa trzyma za Ciebie kciuki i za Twój wielki dzień! bedzie na pewno super! Juz sie nie moge doczekać aż zobacze Twoja suknię , bo ja sama również rozważam ten salon w DG! A no i włoski na pewno beda cudne! jA tez sie tam wybieram! No i koniecznie opisz mi jak się spisał CATAMARAN! Bo jestem mega ciekawa! Pozdrawia Cie Twoja "krajanka" haha!

Offline monika_mb

• entuzjasta
Bliżej! Mocniej! Teraz!
« Odpowiedź #239 dnia: 25 Lipca 2006, 10:33 »
Cytat: "Aniutek83"
monia juz dawno nie odwiedzałam Twojej setki.

i pewnie musiałaś nadrobić zaległości bo siętroszkę spraw namnożyło :) Ale witam Cię serdecznie ponownie :)
Dabrowa trzyma za Ciebie kciuki i za Twój wielki dzień

byleby mocno :)
Juz sie nie moge doczekać aż zobacze Twoja suknię , bo ja sama również rozważam ten salon w DG! A no i włoski na pewno beda cudne! jA tez sie tam wybieram! No i koniecznie opisz mi jak się spisał CATAMARAN! Bo jestem mega ciekawa!

na pewno wszystkim się pochwalę :) Co do salonu to mogę w 100% szczerze polecić :) a catamaran....okaże się, ale mam nadzieję, że będzie tak samo jak z salonem :)

A teraz jeszcze chciałąm się pochwalić naszymi tablicami rejestracyjnymi, o czy zapomniałam wcześniej :) oto one :)

ok, a teraz się już zbieram do fryzjera! papatki :) milego dnia wszystkim :)