O już dziewczynki jestem...ale mnie łydeczka boli po treningu, jakiś sie zakwasek zrobił, zaraz zmykam ja rozruszac

Moniu! Czy mogłabym prosić na priv namiary na kwiaciarnię, którą tak zachwalsz? Co prawda, do ślubu mam jeszcze ponad rok, ale chcę sobie wszystko wcześniej pozałatwiać.
Jasne namiary wysyłam.... my też sobie wszystko pomalutku załatwiamy, żeby nie było, że nagle 1000 zeczy na raz trzeba pozałatwiać

i jest to baaaaaardzo dobre rozwiązanie

A poza tym to bardzo przyspiesza odliczanko, bo dni szybciuteńko mijają

Byłam na jednym takim slubie. Baardzo mi ię to podoba...sama jestem ciekawa jak to u nas będzie.
Nie wiem od czego to zależy, że jedni przymują komunie w dwóch postaciech, a drudzy nie? Może od parafii?
No Martusiu zapytajcie księdza....jak dla mnie jest to urokliwe strasznie... jak mówiliśmy księdzu, że pierwszy raz sie z tym spotykamy, to powiedział, że z zasadzie zawsze (nawet na mszy) powinno sie przyjmować komunię w dwóch postaciach, ale wiadomo, że jest to niepraktyczne wiec sie tego nie robi. A ze na ślubie jest nas tylko dwoje, to oni są jak najbardziej za tym. Moze sami zaproponujecie księdzu? Z pewnością by sie zgodził..
najpierw dostaliśmy tego ogromnego opłatka
Maju a jak to do buzi zmieścić? Da radę, czy trzeba baaardzo sie rozdziabić hihi:) ?
Fajno ,ze trafiłam na twoja setkę! Bo ja równiez jestem z dabrowy- no i plus MY RÓWNIEZ BEDZIEMY MIEĆ WESELE W TEJ SALI- CATAMARAN( umowa podpisana, za;liczka wpłacona)
No i gratuluję wyboru

Oczywiście jak juz będziemy po to o wszyskim Cię osobiscie poinformuję

A wcześniej na biezącą bedą relacje z ustaleń

parafia na górce ( tam byłam chrzczona)
Zdecydowanie jestem za...podobno po remoncie jest tam bardzo pięknie

Tylko rezerwujcie termin duzo wcześniej, bo jest bardzo oblegany ten kościólek i np. moja koleżanka była rezerwować na 3 miesiace przed i ksiadz nie miał jej gdzie wcisnac, i bierze ślub tam gdzie Marta

juz niedługo, za 3 tygodnie

No i gdzie szyjesz sukienkę!
suknię aniutku szyję w classie, tej na przeciw byłego kina...mam nadzieję, że sie wywiążą z umowy w 100%
wiecej fotek z naszej sali mozna zobaczyć na forum lokalnym Śląsk i Zagłebie- restauracja Catamaran
ojjjj ja tam fotek nie potrzebuję! Bo tak sie zakochałam w tym miejscu, że mam go przed oczami caly czas