Autor Wątek: Если остынет кольцо - остынет и любовь - Odliczanie Xanth i jej  (Przeczytany 45599 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
sa ramiaczka takie ktore mozesz sobie obwiazac ponizej piersi, albo sa staniki przyklejane, ja wlasnie cos takiego chce kupic

z tymi egzaminami to troche niedobrze, ze je odkladasz na pozniej, lepiej teraz zaliczyc i miec z glowy, ale rozumiem Cie teraz dobrze, bo ja co prawda egzaminy teraz w ten weekend bede wszystkie zaliczac, ale obrone pracy przelozylam na wrzesien :)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
wiem, że nie można, ale co zrobić :( całe moje studia przekładałam i jakoś dycham ;)

oczywiscie bede się mocno starac wszystko pięknie zaliczyć, żeby nie mieć września, bo we wrzesniu idę NA ELEKTRORADIOLOGIĘ i będzie mnóstwo nauki :( + praca... a jak mi jeszcze sesja i licencjaty dojdą to na pewno tego nie skończę..

bleh

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
te naklejki ciekawe, a ile kosztują? i gdzie kupić? ja w sumie nic oprócz tego nie kupię, no może majtki, ale właśnie nie stringi hehe :)

xanth dasz radę, studia zaliczysz i zapomnisz :) to tylko kwestia czasu :)

Offline xanth

• entuzjasta
Własnie nie wiem  gdzie mozna kupić te naklejki, ale super gwiazdy takie nosza jak mają głebokie dekolty i myślę, że stanik do cycucha też się przylepi :>

bo ja bez stanika sie troche jednak krepuje... a co, jak podniose ręce do góry i mi nagle wyskoczą? :(

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
ja mam stanik z paskami sylikonowymi wokół obwodu i trzyma się nie źle :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
a ja kupilam w intimissimi stanior z odpinanymi, ale mega dobrze trzyma biust...nie robi z nim zadnych dziwnych rzeczy...nic nie opada i nie ma stozkow ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Taki stanik powinien mieć silikonowy pasek który trzyma :) Zapytaj :)

A tak w ogóle to do nauki  :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie: :biczowanie:

Offline kinia87
  • forumowicz
  • data ślubu: 08.09.2012
popieram silikonowe paski wokół stanika ;) sama mam 2 biustonosze takie pod kiecki-tuby bez ramion i glupio do tego ubrac stanik z ramiaczkami.. a jak jest stanik podszyty silikonem (nie mowie o staniku silikonowym calym) to nie ma problemu :) cycki trzymaja sie na miejscu i jest dobrze ;)
no i do nauki! zalicz jak najwiecej, potem bedziesz sie cieszyc, ze jednak nie tak duzo zostalo! :)

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline Pandi
  • maniak
jak to mozliwe, ze jeszcze tu nie trafiłam. xanth Twoje teksty sa the best .. troche grawitacji i utrzymasz je wmiejscu .. ja szukałam bielizny do sukni slubnej i zrezygnowałam z góry - chyba ze na kolejnej przymiarce mnie zalamia.. przez wiekszy biust mam wiekszy problem - bo silikon nie utrzyma mi tego, co ma :x

Offline xanth

• entuzjasta

kinia87 WITAM!!! :*

Pandi gratulacje! Nie no , nie dziwie się, że dopiero teraz tu jesteś, bo ja też trafiam do niektórych przyszłych panien przy końcu ich odliczanka :P

W kazdym razie mamy jeszcze 2 miesiąc, zebyś mogła sobie poczytać co u mnie :))))

Wczoraj byłam w urzedzie stanu cywilnego i jak wcześniej się śmiałam z dziewczyn, które przeżywają zmianę nazwiska, tak wczoraj ja pół dnia jęczałam że nie bedę już się podpisywać swoim tylko jakimś INNYM ;(

Aż mnie coś ściska w żołądku jak sobie o tym myślę :(

Oglądałam też oferte TAXY FOR YOU i jestem bardzo zadowolona z tego faktu, bo mają w swojej ofercie piekne samochody, którymi wożą gości na sluby :))))))) Wszystkie jednakowe, chyba vany (nie znam się )  i wychodzi na to, ze za 12 taksówek powinnam zapłacić 130 zł.  :brawo_2:

Offline lebara

• maniak
Ja też szukam dobrego biustonosza z silikonowymi paskami wokół, mam nadzieję że sprosta zadaniu, chociaż coraz częściej myślę aby zrobić w sukience koronkowe ramiączka pod którymi mogłabym ukryć np. silikonowe ramiączka w ostateczności, same kłopoty z większym biustem.

,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline przyszlazona
  • uzależniony
jejku dziewczyny gdzie można kupić te silikonowe cuda w Szczecinie i za ile ? :)

Offline xanth

• entuzjasta
Cześć!!

Wiecie co dziewczyny, ja to mam jakiegoś pecha, jeśli chodzi o jakąkolwiek dokumentacje, jaka można posiadać w swoim życiu...
Odkąd pamiętam, zawsze był jakieś problemy, musiałam coś donosić, załatwiać dodatkowe podpisy itp...

Przygoda z dokumentami zaczęła się od tego, że jedna z uczelni zgubiła oryginał mojego świadectwa maturalnego... (bo składałam na kilka kierunków ale zdecydowałam się na inny)

Bo kiedy składa się oryginały, to uczelnia po dwóch latach ma obowiązek odesłania ich na domowy adres. Mi nikt niczego nie odesłał, a kiedy się tam pojawiłam, aby je sama odebrać,  to NIE MA PO MNIE ŚLADU  :)

Pisałam do tej głównej KOMISYJI co się takimi sprawami zajmuje, czy mogą mi przysłać duplikat świadectwa, to mi odpisali, że mam mieć jakiś dowód na to, że uczelnia mi zgubiła dokumenty :D

Dałam sobie już z tym spokój... Nie bedę miała oryginału już nigdy...

No i wracając do sedna, przez około 2 dni jeździłam w tą i  z powrotem do Tanowa (bo tam byłam chrzczona)
Za pierwszym razem, ksiądz zawinął manatki po mszy i tyle go było widać, za drugim w ogóle go nie było, a za trzecim się dowiedziałam, że nie ma tam w ogóle moich dokumentów (!!!!!!!!!!!!!!)
Natomiast powinny znajdować się one w Pilchowie...
Jedziemy do tego Pilchowa bez nadziei jakiejkolwiek, że będzie tam jakiś ksiądz.. Okazało się, że jednak był...

Spisuje dane na karteczkę, i pyta się po kolei o imiona rodziców bla bla bla, a kiedy dochodzi do mojej daty urodzenia... ZONK!! Ktoś INTELIGENTY  podał księdzu złą datę urodzenia i w ogóle nie dostarczył tam mojego aktu urodzenia i jako jedyna miałam NIEDOKOŃCZONE dane w tej ichniej księdze...

Ja zawsze wiedziałam, że moja babka nie grzeszyła inteligencją nigdy... ale ze nie potrafi nawet przekazać poprawnej daty urodzenia JEDYNEJ wnuczki, to się tego nie spodziewałam...(bo to ona organizowała mój chrzest)

Ksiądz nie wypisał mi (w każdym razie) tego aktu chrztu, ale powiedział, żebym przyjechała z aktem urodzenia...

To jedziemy do domu... Jesteśmy już w Szczecinie, prawie przy naszej ulicy, ja otwieram torbę w torbie zeszyt a tam... AKT URODZENIA....

No nic, tylko się rozpłakać ....

Offline xanth

• entuzjasta
boże...

ciężko się czyta, te moje wypociny, moja gramatyka LEŻY za dużo URODZENIA w jednym zdaniu! ;(

przepraszam :(

Offline _patka_

• Chuck Norris
rzeczywiscie masz pecha co do dokumentow, ale nie martw sie zalatwisz wszystko i z glowy bedzie :) 

nie martw sie o swoja gramatyke... mysle, ze malo kto tutaj zwraca uwage na bledy ortograficzne, stylistyczne etc. :p ja tez nie uzywam polskich znakow z lenistwa, szybciej sie pisze bez tych naszych dziwnych znaczkow ;D

Offline Pandi
  • maniak
Uff, można sadzic ze po takich przygodach bedzie tylko lepiej .. innej opcji nie widze ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Pomyśl, że dobrze, że teraz się tym zajęliście, a nie na przykład w lipcu, wtedy to byłby stres, a teraz jeszcze dużo czasu do ślubu i spokojnie sobie wszystko załatwisz :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
więć tak xanth nie przejmuj się świadectwem, bo naszych ksiądz w ogóle nie oglądał, te które będziesz miała poprostu weźmiesz i tyle, ja tak zrobiłam :) różne rzeczy się dzieją jak widać :)

a jeśli chodzi o akt chrztu to Pilchowo nie jest aż tak daleko,więc szybko to załatwicie,dobrze, że nie musisz po akt urodzenia gdzieś jechać...

głowa do góry !

Offline xanth

• entuzjasta
hee, mam jeszcze inne przygody z dokumentami :D

np. teraz jak mnie przyjeli do nowej pracy, musiałam przynieść legitymacje studencką, przynosze tą legitymację, a mi mówią w ostatniej chwili, że ona jest niepodbita i dostanę mniejszą kwotę na konto! zastanawiałam się jak to możliwe.. bo przecież byłam ją podbijać w marcu...

a babsko mi po prostu jej nie podbiło....

no i... czekam na tą wypłate i czekam, dzwonie w końcu do mojej kierowniczki, czemu już jest 22 maja a ja nie mam nic na koncie, a ta mnie informuje, że do końca maja mam odebrać swoją wypłatę w innym banku niż mój, nie wiem jak to działa, ale dzisiaj pójdę to załatwić..ale gdybym nie zadzwoniła i się nie upomniała, to by mi przepadły pieniądze ...

masakra :P

Offline przyszlazona
  • uzależniony
jak to mówią nieszczęścia chodzą parami ech... jak się wali to wszystko...bez kitu...

Offline Pandi
  • maniak
Jedz podbij legitymacje - masz ciaglosc nie moga Ci podwyzszyc podatku. Zwroca Ci roznice w przyszlym miesiac. Nie daj sie !!

Offline kinia87
  • forumowicz
  • data ślubu: 08.09.2012
że tak powiem, jak nie urok to sraczka  :-\ To jest wrecz ohydne, jak na kazdym kroku probujea ludzi oskubac  :-\

MOJE FINAL COUNTDOWN! Odliczajcie ze mną... -> https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=39013.0

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Xanth chybba taki szalony okres sie zaczal ;)
 glowa do gory

Offline emm-a

• Chuck Norris
xanth - nie przejmuj się tym zbyt mocno - sprobuj popatrzec na sprawę z boku - to tylko jakieś formalnosci, glupoty, wszystko zalatwisz - jak karolka napisalam, dobrze ze nie robicie tego na ostatnią chwilę, dzięki temu ze wczesniej sie tym zajeliscie, zdążycie bez problemu;

szkoda zdrowia na nerwy w takich sprawach  :przytul:

a co do stanikow, to wlasnie jednym z istotnych powodow, dla ktorych wolalam sukienkę z rękawkami, jest fakt, że mialam do niej stanik z ramionkami; byla to bardotka, z silikonowymi paskami w srodku, ale i tak mialam ramiączka; ja się po prostu nie czuję komfortowo w staniku bez ramiączek...co to dużo ukrywać - nie ma u mnie za bardzo na czym się trzymać i mimo tych silikonowych paskow, zsuwa się po pewnym czasie - tak jak i sukienki czy bluzeczki bez ramiączek  :-\
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ee u mnie jest az nadto za co sie trzymac ale tez nie whcodzi to w rachube bo zjezdza.. ;/
a przy podkosku cycki wychodza ;D

Offline xanth

• entuzjasta
Cześć dziewczyny!!

Wiecie co, u mnie teraz wszystko stanęło w sprawie ślubu, aż się zaczynam bać, czy w ogóle on się odbędzie. Strasznie się pokłócilam z moim M.

Nie rozmawiamy ze soba już 2 dzień, a u nas nigdy tak nie było... Nigdy nie miewaliśmy "cichych" dni.. zawsze rozmawialiśmy dochodziliśmy do jakiegoś kompromisu.. a teraz...

nie wiem co będzie.. trzymajcie kciuki..

Offline Pandi
  • maniak

Offline _patka_

• Chuck Norris
to wystaw reke zgody do niego... i bedzie wszystko ok, zawsze musi byc ten pierwszy raz :P my tez ostatnio sie poklocilismy, maciek mi nawet wytknal, ze jeszcze slubu nie bylo a ja juz sie nie zmienilam we wredote straszna... hahaha, ale wytlumaczylam mu, ze teraz mam tyle na glowie ze nerwowka mnie ogarnia po prostu i kazda pierdola mnie wkurza, np. to, ze siedzialam w wannie juz z gazetka, a ten dzwoni domofonem bo po co klucze brac ze soba prawda? tym bardziej ze mowilam mu ze ide do wanny, no i musialam wstac i wyjsc mu otworzyc, przez domofon krzyknelam: klucze sie nosi! i o to mial pretensje :P

xanth wszystko bedzie dobrze kochana, jeszcze macie duzo czasu do slubu wiec nie ma co myslec o takim czarnym scenariuszu, przeciez sie kochacie, tyle lat razem jestescie wiec jedna glupia klotnia nie moze zniszczyc waszego wieloletniego uczucia!

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Na pewno będzie dobrze  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dokladnie.
xatnh porozmawiajcie poprzytulajcie sie i wsyztskop sie ulozy...
a slub odbedzie sie na pewno! niema par ktore sie nei kloca wiec gloa do gory