Autor Wątek: Если остынет кольцо - остынет и любовь - Odliczanie Xanth i jej  (Przeczytany 45645 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
na tym linku co wyslalas xanth laska wyglada przepieknie!!!

natomianst basia od rafala  ;D jak dla mnie wyglada jakby w kiecke z komuni sie wbila :-\

na pewno trza przymierzyc...weź ze soba koniecznie najwyzsze szpile jakie posiadasz ;) :D
co do proporcji ciała to mysle, ze cos w tym moze byc...na pewno dluzsze nogi beda lepiej sie prezentowaly....ja tam jestem krotka z kazej strony :-\ :P

z tego kolarza obie butonierki mi się pobają, ale bardziej ta z piórkiem-mogłoby być pawie :) i buuuty :o lubię 'brzydkie' buty ;) :D

nie chciałam Ci kochana lamac serca :-*

...po prostu wiem jak to jest jak sie na coś napali, a pozniej sie okazuje ze nic z tego...ja mialam miec koniecznie delikatna koroneczkę z golymi plecami, ale wygladalam jak :los: :los: :los:...albo raczej ofiara losu :-\ ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Tylko ta butonierka ze zdjęcia jest źle wpięta, wiesz o tym ???

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
jedna tylko rada - przymierzyć i się nie zadręczać myślami :) ja musiałam 3 razy tę samą suknię mierzyć, by się zdecydować, więc nie czekaj tylko mierz, a czy na pewno chcesz wysokie buty ?? ja chodzę w butach na obcasach, ale przy 10 cm odpadam po dłuższej chwili spaceru, więc raczej niskkich poszukam, chyba, że dobrze się będziesz czuła, ja uwielbiam wysokie buty, ale jednak wygoda w tym dniu jest dla mnie ważniejsza, bo kto tam na wzrost będzie patrzył :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
mkarolinka z tego co ja ogarniam to butonierka powinna być na na klapie, a jak jest w tej kieszonce to jeszcze inaczej sie nazywa...tez na 'b', ale nie pamietam ;D ja myslalamcaly czas , ze butonierka to wlasnie do kieszonki :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
według mnie butonierka właśnie powinna być na klapie marynarki, nie w kieszonce, chyba że się mylę ?

co do sukni - przepiękna  :D ja też o takiej myślałam intensywnie dość, dopóki nie zostałam sprowadzona na ziemię... przez bieganie mam dość mocne łydki i kiepsko to by mogło wyglądać.... :-\
podoba mi sie pomysł kolorowego paska - np. właśnie granatowego i takich butków  :D wcale nie wydaje mi sie, że będą za ciemne; te, które wkleiła karolinka sa świetne - na pewno coś wybierzesz  :D ja tez poszłam tym tropem - srebrny pasek + srebrne butki
a na poprawiny mam właśnie ciemnoniebieskie, na mega szpilce i platformie, bez palców i pięty -  na wyprzedaży w Venezii kupiłam chyba 2 lata temu w czerwcu, nie kosztowały wcale duzo  :D

jednak na wesele, mimo że na co dzień uwielbiam mega szpilki i żadna wysokość mi nie straszna, wybrałam jednak niższe - 8cm i wyglądają też bardzo ładnie; 13-14 godzin na nogach - tańce, nie wiem czy zbyt wysokie szpilki nie będą masakrą dla stopy, a przecież kolejnego dnia poprawiny... No ale to moje zdanie, zrobisz jak uważasz  :D

w każdym razie trzymam kciuki za suknię - cudowna  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Butonierka na klapę, nie do kieszonki, never ever ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
tak właśnie myślałam  :D ale czasami chyba zdarzało mi się widzieć coś w kieszonce - kawałek chusteczki czy coś...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
mmm... a moze też zamiast granatu bym dodała srebro albo złoto....
ale to INDYGO się fajnie prezentuje :) Bardzo lubię ten kolor własnie z palety niebieskich barw.

nie wiem, bedę się nad tym zastanawiac jak znajdę ładne butki

a jutro odbieram próbkę tortu z IZYBARA i się mega tym stresuje!

Jak przed ustnym egzaminem, albo coś....

Co do szpilek, jak pisałam, biorę dwie pary butków. Takie wysokie i jak mi się stopa zmęczy, to takie na 8 cm. A jak mi noga odpocznie, to znów sobie przebiore ;)
Na poprawiny już nie kupie butków, jak ślubne będą w kolorze INDYGO to kupie do tego jakąś ładna sukienusie, która by pasowała, może różową?
Wczoraj w phothopie przerobiłam zdjęcie tej sukni slubnej i pokolorowałam na indygo butki i wstążke i wyglądało nawet znośnie. Wiadomo, że na zywo może to wyglądac o wiele lepiej. Dodało to wszystko takiej barwy, tylko teraz się zastanawiam, czy wtedy nie przyćmie tej bieli, nie chcę żeby sukienka mi wyglądała jak na zwykłą sykienkę.

Może jakiś jaśniutki błękit? Taki prawie biały?

Ale marudzę :P

Offline przyszlazona
  • uzależniony
o sama jestem az ciekawa probki tortu,wrzucisz fotke? i pokaz te przerobiona sukienke moze? mi sie wydaje,ze nie bedzie wygladala na zwykla sukienke, sa przeciez takie do wyboru ze wstazkami w roznych kolorach i gdzies widzialam nawet duzo grubsza.

Offline emm-a

• Chuck Norris
xanth na zwykłą sukienkę to ona nigdy nie będzie wyglądała  :D jest na to zbyt śliczna po prostu  :D

jestem przeciwna zmianie butków na niższe podczas wesela, bo to oznacza, ze dół sukni będzie cały uwalony i będziesz musiała ją podtrzymywać...ale nie w Twoim przypadku, kiedy sukienka jest krótsza  :D

możesz zaszaleć zatem z butkami i mieć mega szpilki w jednym kolorze, a niższe w innym  :D to by bylo  :D i może dwa paski w tej sytuacji - też w dwóch kolorach ?  :D

co do srebrnego to jestem za  :D uwielbiam srebrny  :D

ale przyznam, że to Twoje połączenie bieli i granatu bardzo do mnie przemawia...

czekamy na wrażenia z próbki torta  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
tak właśnie myślałam  :D ale czasami chyba zdarzało mi się widzieć coś w kieszonce - kawałek chusteczki czy coś...

W kieszonce może być chusteczka, ale nie kwiatek :D Kwiatek na klapę :)

Offline xanth

• entuzjasta
Wstawię fotke torta na pewno!!!

Ale pewnie w niedziele, chociaż zaczynam się robić tak uzależniona od tego forum, że chyba wstawie w sobotę wieczorem :P

Fajny pomysł z tymi dwoma kolorami!!

I po dwunastej zamiast zmienić sukienkę, jak to się kiedyś robiło, zmienię kolor na sukni :D jako znak mojej utraty rzekomego dziewictwa? :P

to może zmienie na czerwony? że niby dziewicza krew? :D

nie no robie się obrzydliwa :D ahaha!

myslałam o granacie własnie, bo mojemu PM jest ślicznie w granacie! Ma wtedy takie cmurzaste oczy  :serce: :Zakochany:

Offline emm-a

• Chuck Norris
 :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: dziewicza krew....  To byś musiała zmienić raczej po nocy poślubnej a nie o północy  :D

tak w ogóle to bardzo lubię krwisty czerwony, ale...jakos nie do ślubu  :D

pomyśl nad tymi dwoma kolorami, w przypadku Twojej sukienki, kiedy butki będą tak widoczne, będzie to robiło wrażenie  :D u mnie, przy długiej sukni - nie bardzo niestety....

Mojemu P. też dobrze w odcieniach niebieskiego - ma niebieskie oczy i ciemną ich oprawę, zatem niebieski jeszcze to podkreśla  :D mnie tez dobrze w niebieskim i lubię ten kolor  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Gdybyś zmieniła kolor wstążki i buty, to byłby pomysł :D

Offline xanth

• entuzjasta
dziewczyny własnie zrobiłam gwiezdne zawieszki na wódkę, ale jak są zbyt tandetne to walcie, bo mi się takie trochę wydają..

oczywiscie te gwiazdeczki to pierwsza warstwa, którą przykleję, na jakiś grubszy ozdobny papier, ale właśnie myślę, czy nie na beżowym? Żeby nie bylo za pstrokato

czy może jednak na białym tle napisać teksty zawieszkowe, a przykleić to własnie na taki gwiezdny papier? Chyba tak będzie lepiej?

Offline przyszlazona
  • uzależniony
nie umiem sobie narazie tego wyobrazić jako zawieszki, ale może tak jak mówisz lepiej takie tło, a tekst na beżowym papierze albo może o tym samym gwiezdnym wzorze, ale dużo jaśniejszym ?

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Nie wiem, jeżeli zrobisz takie tło i na to nakleisz coś jasnego, to jak dla mnie będzie za bardzo w oczy waliło :)

Offline xanth

• entuzjasta
jednak jak na to patrzę to mi się nie podoba, i nie bede robić takich zawieszek. Bez przesady już :D

po prostu, zwykłe granatowe albo INDYGO tło, a tekst na beżowym i tyle. Wycofuje tamten post bo jest paskudny :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
 :D  oj xanth...Twoja kreatywność mnie powala  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
indygo to taki elektryczny niebieski he?

jak tak to jestem za :)

z tego co pamiętam to jesteś taka rudawa tak? taki kolor będzie slicznie kontrastował...ja myslalam tez o takiej morskiej zieleni
...dla ciebie w sensie ;) i to zloto tez by pasowalo do koncepcji ;)

a zmiana wstazki i butow jest mega dobrym pomyslem  :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

co do zawieszek to moze wystarczyl by taki niebieski perlowy papier...ladnie by sie mienil :) a tekst na jasnym tle :)

Offline xanth

• entuzjasta
tak, zdecydowanie użyję takiego papieru, bo o nim myślałam, tylko bardziej granacie, a nie takim szarym!
do tego jakiś beżowy kredowy papier (może marszczony) i indygowe wstażki, żeby powiesić na wódkę
tamte winietki to byłaby przesada, zwłaszcza, że chciałabym zamówić takie etykietki na wódkę ----> http://allegro.pl/smieszne-naklejki-na-wodke-z-personalizacja-16szt-i2117529001.html
oczywiście 29 i 30 mnie najbardziej interesuje :)
------------------------------------------------------------------
ale też mam watpliwości co do tego, nie wiem, czy fajnie to będzie wyglądać...

a ja jestem no...hmmm.... taka jak wino bardziej, ale takie wino też pasuje do granatu ;) przynajmniej w takim kolorze na pewno bede miała włosy na ślubie, bo teraz to mam jakieś kasztany wyblakłe na głowie...
taki winowy kolor to będzie burgund?

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
burgund ;D

i do granatu/elektr.niebieskiego wyglada swietnie!

ja nie wiem skad Ty masz tyle pomyslow :o i jeszcze, ze umiesz to znalezc na allegro...szacun ;) :D etykietki fajne..zwlaszcza 30 :D
 jednak ja bym wybrala albo zawieszki albo naklejki :)

Offline xanth

• entuzjasta
znaczy, jeżeli wezme naklejki, to zrezygnować z zawieszek? czy żeby zawieszki były takie stonowane?

właściwie to można napisać te wierszyki zawieszkowe na tych naklejkach... hmmm...

no dobra, to będą tylko naklejki! nie będę sie przynajmniej męczyć

a za to....

postanowiłam zrobić taką księgę gości....

albo podobną :P

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Dokładnie albo zawieszki albo naklejki, dwóch rzeczy jednocześnie się nie używa :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
Po przemyśleniach ja jednak na ksiegę gości się nie zdecyduje raczej...
Twoja wygląda ciekawie  :D

My mamy zawieszki, z naklejakmi za duzo zabawy  :D poszliśmy na łatwiznę  :D ale zawieszki sa bardzo ładne  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
ja też bym wzięła albo naklejki albo zawieszki :)

a co do księgi to fajna pamiątka - ta Twoja bardzo oryginalna  jak księga czarów ;D ;D ;D

emmo, a może spodobałby Ci się pomysł fotoksięgi ?? takie coś robi studio AMMC - stawiają taką fotobudkę na weselu, goście wchodzą i robią sobie zdjęcia, a potem są one umieszczane w księdze gości wraz z życzeniami - mi to się nawet podoba :) widziałam księgę - to dopiero jest pamiątka :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
tylko, że naklejki to dużo roboty, a zawieszki wieszasz i już ;-P i ponoć niektóre naklejki się odklejają z butelek, bo jak zimna wchodzi na stół to później sie robi mokra  ;) ale znowu ktoś tam mówił, że zawieszki przeszkadzają w nalewaniu  :D

więc wybór należy do Ciebie  ;D ;D ;D

Offline xanth

• entuzjasta
No właśnie, myslałam o tym AMMC studio i też czytałam o tej księdze gości, wolałabym właśnie taką, ale nie umiem sobie wyobrazić jak to wygląda?

przyszlazona, opowiedz na czym to polega? Jak wygląda strona tytułowa? I potem w księdze gości jak sobie ci goście zrobią zdjęcie, to na każdej stronie jest inna para? Czy jak?

Offline emm-a

• Chuck Norris
przyszla zono  -to pewnie kosmicznie drogie???
Klara 2014r.
Dominika 2017r.