Autor Wątek: Если остынет кольцо - остынет и любовь - Odliczanie Xanth i jej  (Przeczytany 45778 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris

dawaj zaręczyny :) :taktak: :taktak: :taktak: :bicz:

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
ZARĘCZYNY

30 listopada. Zimno było, ponuro i nieprzyjemnie. W dodatku na uczelni miałam bardzo zły dzień. Humor miałam psi. Mój M nie miał jeszcze samochodu, ale podjechał pod uczelnie samochodem mojego ojca. Kiedy zobaczył moją minę wyskoczył z samochodu z kwiatami. Myślę sobie "dobra, ma jakiś prezent z okazji urodzin" Dostałam buziaka i wsiedliśmy do auta. Jedziemy, ale zamiast do domu skręcamy na drogę w kierunku morza. Nie zdziwiło mnie to, bo w tamtym okresie co tydzień jeździliśmy sobie nad morze. Dojechaliśmy tam na 18:00. Było zimno jak diabli i ciemno. Poszliśmy więc na plaże. Wymyśliliśmy żeby wejść na jedną z tych nadmorskich zjeżdżalni, jakoś się wdrapałam w moich 12 cm szpilach. Na górze mimo mroku okazało się, że jest piękny widok.
Poczułam, że mój M. jest jakiś nieswój. Odwracam się do niego a on stoi z pudełeczkiem. Myśle sobie "Jeezu on mi się chce oświadczyć?!" Otwieram pudełko a tam....... STOPERY DO USZU.

Dobrze, że było ciemno bo się w tamtym momencie  rozczarowałam. Wcześniej mówiłam mu, żeby na urodziny kupił mi właśnie stopery, bo nie mogę czasami wytrzymać jak chrapie :P. Wiec mimo to się ucieszyłam. W tym momencie M uklęknął, wyjął prawdziwy pierścionek z brylantem którego miał w kieszeni i zapytał się mnie pięknie, czy zostanę jego żoną. Oczywiście się zgodziłam. Wyjął też mini szampana, którego wypiliśmy po łyku i wrzuciliśmy do morza na znak naszej miłości ;)

Później poszliśmy na kolację do restauracji, wróciliśmy do domu. Wtedy mieszkaliśmy jeszcze z moimi rodzicielami :) Pochwaliłam się mojej mamie, ona się popłakała, mimo że wiedziała o tym już wcześniej, bo mój M się jej pierwszej pochwalił. M poszedł spać, bo na rano do pracy, a ja się upiłam już tym większym szampanem z radości i wydzwaniałam po koleżankach i kolegach z miłą wiadomością :D A nalewałam sobie szampana do trzech kieliszków, żeby było mi raźniej :D

KONIEC (A MOŻE POCZĄTEK?)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
hahha...umarłam z tych stoperów :skacza: musiałaś mieć niezłą minę jak je zobaczyłaś :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

smiechowy ten Twoj Pan ;D

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
śmieszna, a zarazem romantyczna historia :D:D:D  :skacza:

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Wymiękłam jak przeczytałam o stoperach do uszu :hahaha:
Minę miałaś na pewno boską ;D
ale zaręczyny świetne :skacza:
 ps. a filologii rosyjskiej w końcu nie skończyłam, ale na karaoke piosenki po rosyjsku zawsze chcę śpiewać :glupek:

Offline _patka_

• Chuck Norris
ale superowskie zareczyny mialas  :mdleje: :brawo_2: :brawo_2:
stopery - oryginalny prezent nie powiem  :hopsa:
sama pilas? haha to niezle  :pijaki:

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Moje gratulacje!!!
bo zaręczyny prześwietne!!!!!  :Serduszka:

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
ach zazdroszcze tych wszystkich romantycznych zareczyn - stopery - swietnie Cie zmylil :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
przyszlazono - ja nie mialam takich romantycznych wiec tez mi zal troche ;) ale w koncu takiego faceta wybralam, a ty tez mialas nieromantyczne zareczyny?

Offline przyszlazona
  • uzależniony
a pisalam w swoim watku - motyw z basenem na wakacjach, ale za to bylo romantyczne "kocham cie" na promie- tez jest opisane w moim watku - ogolnie nie jest zle - wyposrodkowane ;-P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
heheh zwariowana z was para.. fajnie tak powspominac co ;p

Offline emm-a

• Chuck Norris
ale pomysłowy narzeczony  :D :D :D świetna historia  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
Jejku, dziewczyny! Dzisiaj nagrywaliśmy te filmy do tego całego konkursu. Strasznie się stresowałam ale wyszło bardzo pozytywnie :)

Wpadajcie dziewczyny do heya w walentynki! :D

i przykro mi tylko, bo jedna para jest jakaś bardzo nie przyjemna tylko dla nas :/ zamiast się bawić to są wredni.. pfff

Offline _patka_

• Chuck Norris
ech... niestety ludzie sa rozni... i na takich sie trafi gburow, co im tylko nagroda w glowie, nie martw sie nimi, na pewno nie wygraja tylko Wy ;) bylismy w tamtym roku na rajdzie 4x4 i tez trafili sie tam ludzie, ktorzy zamiast sie bawic, uprzykrzali innym zawodnikom zycie, palili pieczatki ktore zbieralismy albo zrywali... masakra... :/

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Ja wiem, że ludzie są wredni, ale nie ma co się takimi przejmować :przytul:

Offline xanth

• entuzjasta
no, rozumiem, a najśmieszniejsze jest to, że cały czas krzyczą jaka to dla nich  jest zabawa. Tylko czemu akurat uwzięli się na nas? Dobrze, że miałam wsparcie w postaci mojego M i kumpeli, bo filmy by mi nie wyszły ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Wiesz jest takie przysłowie, że ta krowa co najwięcej ryczy najmniej mleka daje :P
więc pewnie dla nich to jednak nie tylko zabawa :P
najważniejsze, że M i kumpelka Cię wspierali :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
pewnie sie uwzieli na Was dlatego, ze jestescie faworytami ;D ;D i co tu wiecej mowic :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
I ja dołączam :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
dokaldnie, moze czuja w was zagrozenie?

Offline xanth

• entuzjasta
cześć dziewczyny!

mkarolinka  :hello: Witam u mnie!

Słyszałam, że lubicie fotki - wysyłam wam linka do fotorelacji z nagrywanych filmów.
---------> http://ammcstudio.com/blog/2012/02/backstage-z-finalistami-konkursu-zakochani-fani-radia-eska-backstage-photos-of-zakochani-fani-radia-eska/

My to te duszki, na jednym jesteśmy już bez strojów i widać mnie prawie całą, w bardzo niekorzystnej pozycji (zawsze jak się stresuję to tak staje z wypiętym brzuchem do przodu), widać ten mój odznaczający się wyrośnięty bebzolek którego się pozbędę, ale tak oficjalnie  bede się go pozbywać już po walentynkach, bo przecież jak to ma być impreza z piciem to trzeba mieć zdrową, przyzwoitą podkładkę pod alkohol ;)

przepraszam, że nie pisze na innych wątkach, ale od siedzenia na forum wyczerpałam cały internet i chodzi mi straaaaasznie wolno. :( nie mam siły śledzić każdego wątku po godzinnym włączaniu się strony. :(

Offline emm-a

• Chuck Norris
świetne fotki Kochana  :skacza: dobrze że się bawicie  :D

trzymam za Was kciuki  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
foteczki super ekstra! a brzucha wcale nie widac!  :D :D

Offline xanth

• entuzjasta
czesć dziewczyny!!

chcialam wam pokazać (dzisiaj mam ślubny wieczór)

moją slubną inspiację, jako że oboje z M uwielbiamy takie klimaty zamarzył mi sie tort....
http://imageshack.us/photo/my-images/832/7370ed2acd0fd162med.jpg/

http://img832.imageshack.us/img832/389/7370ed2acd0fd162med.jpg

tylko kto mi go wykona??

Offline przyszlazona
  • uzależniony
na pewno jakas cukiernia sie znajdzie :) cos czuje,ze to bedzie niezapomniane wesele :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
idź do IZYBARu :)

Offline xanth

• entuzjasta
no, mam nadzieje.

tylko, że jakby znalazł się ktoś kto go wykona (chyba wyruszę na poszukiwania) i cena nie będzie jakaś straszna to będe musiała zmienić całą koncepcję. Wtedy moje elementy drewna nie będa pasowały za grosz. Bede musiała zrobić wesele w stylu science fictions  :dj:

a jeśli jednak zostanę przy drewnie to myślałam o motywie przewodnim - SOWY

Offline eovina

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26-12-2010
Tort wymiata ;D Już kiedyś byłą jedna forumka która miała tort w kształcie smoka, jak dla mnie to było świetne.
Ola 01.08.2011
Zofia 10.01.2014

Offline lebara

• maniak
To ja też jeszcze mogę dołączyć??? Tym bardziej że mamy taką samą date ślubu :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline xanth

• entuzjasta
no to postanowione!

tort będzie alienkowy!!!
 i ide z tym do izybaru!!! tylko jak mi go spieprza to nie bede miła :( no i teraz zamiast figurek pary mlodej, będą ślubne alienki <3

a dzisiaj dziewczęta drogie idę robić sobie rzęsy + regulacja brwi. Taka próba przed ślubem, czy nie wyglądam sztucznie :)