Autor Wątek: "Każdego dnia chcę zdobywać Ciebie" :) 18.08.2012r.-odliczanie czas zacząć;D  (Przeczytany 44568 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Tylko spokój mnie uratuje.....
zadzwoniła do mnie kosmetyczka, która mnie miała malować, że 18 to niestety, ale nie da rady być, w sumie powinnam się cieszyć, że zadzwoniła dwa tygodnie przed, a nie dzień ::)
Tylko gdzie ja teraz kosmetyczkę znajdę?
Wychodzę z domu i poszukuje, trzymajcie kciuki :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
na pewno znajdziesz, jeszcze jest trochę czasu....

mam nadzieję, że kłótnie z Mamą jednak trochę ustaną...choć przed ślubem stres ogarnia wszystkich  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
znajdziesz:) ja też szukałam 1,5 tygodnia przed ślubem i znalazłam :D
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Znalazłam :skacza: :skacza:
Emm-a- też mam taką nadzieję, bo codzienne kłótnie mnie wykańczają, najgorsze jest w sumie to, że ona zaczyna, ja się nie odezwę ani słowem-źle, zaczynam swoje mówić-jeszcze gorzej ::)
Nie dogodzi jej po prostu i tyle, trzeba się przyzwyczaić do tego ;)
a teraz mam wrażenie, że klimat z weselnego zrobił się sprzątający, ciągle coś wynosimy, ustawiamy, odkurzamy,myjemy,praca idzie do przodu ;D a mieszkanko niedługo będzie lśniło jakby nowe było ;) ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Spontanicznie wyszło, że jutro mam panieński :skacza: :skacza:
Nie zapraszam na niego dziewczyny brata, tyle przykrych słów od niej usłyszałam, że jutro nie będę sobie przez nią psuć humoru :P
Ostatnio się dowiedziałam, że na nasz ślub ma zamiar przyjść ubrana na czarno, ale w sumie niech przychodzi jak chce, mnie to tam teraz strzyka :P
przez weekend załatwiliśmy następujące rzeczy:
-zamówiłam bukiet ślubny i butonierki ( komentarz mamy-na pewno wybrałaś brzydki-luz :P)
-zamówiliśmy podziękowania dla rodziców i chrzestnych :D
-skończyliśmy stroić całą wódkę na wesele :D
-Arek kupił sobie rzeczy do przystrojenia swojego domu ;D
-Arek kupił kamizelkę i koszulę, więc jest w pełni ubrany ;)
zostało nam jeszcze iść do kościoła i do drugiej spowiedzi przedślubnej i wsio ;D
Nie mogę uwierzyć, że to 10 dni :skacza: :skacza:

Offline _patka_

• Chuck Norris
aniolku Twoja mama naprawde Ci tak powiedziala odnosnie koloru, ze wybralas brzydki???  ??? a czemu ona jest taka zlosliwa  dla Cieibie, boze przeciez jestes jej jedyna corka?! dla mnie to zadna matka... nie obraz sie na mnie ze to napisalam :( az mi sie szkoda Ciebie zroobilo kochanie  :przytul: :przytul: moze ona choruje na cos? slyszalam, ze ludzie chorzy na SM sa strasznie paskudni, moja mama pracowala z taka dziewczyna, ktora byla okropna dla niej i dla rodziny nawet... pozniej okazalo sie, ze choruje wllasnie na SM... nie bierz tego do siebie, ale po prostu przerazilam sie jak to przeczytalam, i wierze, ze cos musialo sie stac, ze  sama z siebie taka nie moze byc!

Offline lebara

• maniak
aniołku Wam zostało 10 dni a nam 3 to dopiero jest jazda!!!  :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline xanth

• entuzjasta
10 dni to jeszcze luzik 3 to dopiero masakra, a teraz się dowiedzialam, ze na stresy reaguje niespaniem ;(

kochana, WSZYSTKO to co Ty wybierzesz na swoim slubie, bedzie najpiekniejsze, bo wybrane PRZEZ CIEBIE i nikogo innego..

Moja mama mimo ze jest kochana, troche też mi dokucza tekstami typu " a po co to cale wesele, lepiej bylo robic przyjęcie dla rodziny" bla bla bla

tylko na 3 dni przed slubem to tez troche dołuje :(

ale mysle ze to taka reakcja na stres.. tylko troche dziwna ::)

Offline Delaila

• entuzjasta
  • data ślubu: 01.09.2012
Aniołek wie, że kwiatki ładne bedą, my to wiemy, rodzina się dowie i wystarczy :P
A kto myśli inaczej, to już jego problem ;D ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
powtórzę się - i Mama się denerwuje ślubem...Może Wasze relacje nie są różowe, ale na pewno mocno Cię kocha, tyle że dziwnie to okazuje...ale ludzie sa rózni; nie ma co się przejmować - bukiet z pewnością piękny  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
A ja nie widze nic dziwnego, że ktoś przyjdzie w czarnej sukience........  ::)
Wiadomo kiedyś to nie wypadało, bo na pogrzeb chodzi się na czarno, ale czasy się zmieniły i sama nie miałabym oporów ubrac czarnej na wesele - no wiadomo rozjasnic to jakos dodatkami, kolorowe buty czy cos tego typu....
Mało tego, kuzynka mojego R była u Nas w czarnej sukience, a miała przyczepionego dużego białego kwiatka i wyglądała super i bawiła się rewelacyjnie, więc nie sądze, że była na stypie  ;)

A Ty Nati nie planowałaś panienskiego skoro to taki spontan? No to super, ze tak wyszło, bo będziesz ten wieczór wspominac na wieki  ;D.
A kto powiedział, że trzeba zapraszac dziewczyne brata? Jak sie nie przyjaznicie i sie nie lubicie - to nic na siłe  :)

A co do mamy - to dalej twierdze, że jej zięc nie odpowiada i nic jej w związku z tym nie pasuje  :-\, szkoda tylko, ze nie popatrzy, że jej ukochana córka jest taka szczęśliwa, ale pal licho szesc - to zycie spedzisz z A, a nie z mama - na całe szczescie w tej sytuacji ::)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Aniołku-naprawdę tak powiedziała, zresztą jej całe życie odnośnie mnie nic nie pasowało, już tak do siebie tego nie biorę, wiadomo, że przykro mi było jak wychwalała wszystkim brata ( jak byliśmy młodsi),  raz powiedziała, że nie pamięta kiedy mam imieniny( powiedziała to do mnie jak byłam dzieckiem-przeryczałam wtedy cały dzień, bo skoro nie pamięta to wtedy sobie ubzdurałam, że nie jestem jej dzieckiem, wiem głupie myślenie :P)
lebara, xanth-wow to już dwa dni wam zostało ;D
ja dziś się dowiedziałam, że mój organizm na stres reaguje krwotokami z nosa, pół nocy nieprzespanej, bo ledwo to zatamowałam :-\
xanth-współczuje też takich tekstów, bo to przykre jest :-*
Delalila-też tak myślę, mój bukiet, wybrany przeze mnie jest najpiękniejszy ;D
Emm-a- ja wiem, że ona się denerwuje ślubem i że mnie też stres dopada, ale mi najzwyczajniej w świecie przykro jak mówi " wiesz jak zrobią wam bramę to ze względu na Bartka ( mój brat), bo on tu ma dużo kolegów, nie to co Ty" i jakieś ciągłe dogadywanie, że brat to,brat tamto, a jego dziewczyna najcudowniejsza ::)
Kasia-jak dziewczyna brata się będzie dobrze bawić u nas to niech przychodzi na czarno, no wiadomo tonu głosu wam nie pokażę, ale ona to złośliwie powiedziała, nawet Arek to zauważył ::)
A panieńskiego miało w końcu nie być, bo oczywiście moja mama twierdziła, że należy zaprosić dziewczynę brata,jak jej powiedziałam, że jej nie zamierzam zapraszać to wielki foch i obraza, więc stwierdziłam, że ja się nie będę jeszcze przez to wkurzać, ale moje dziewczyny powiedziały, że panieński będzie i koniec kropka ;D ;D
A relacje mama-Arek też są nienajlepsze, chociaż on jej nic złego nie zrobił, jak chce ona gdzieś jechać, zawsze jest gotowy podwieźć, przynosi zakupy, podwozi do sąsiadek, od siebie zawsze coś tam przywiezie ( swoje ziemniaki, ogórki, marchewki), na imieniny jej załatwił u swojej mamy, że upiekła torta ;) z życzeniami zawsze dzwoni ( imieniny, dzień kobiet, święta), a mimo tego usłyszałam, że " zobaczysz, po tygodniu z płaczem od niego wracać będziesz" :mdleje: :mdleje:
A może ona po prostu nie może się pogodzić z tym, że się wyprowadzam, bo już nie wiem jak tłumaczyć jej zachowanie.
Byłam na kontroli u dentysty-wszystkie ząbki zdrowe, żadnej dziurki ;) a dziś idę na piaskowanie, będę się relaksować na fotelu ;) ;)
Za to wieczorem impreza życia :cancan: :cancan: :los:

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
Olej dziewczyne brata, olej mame.
Inaczej się nie da, bo wszystkim nie dogodzisz. I pamiętaj, że 18.08 to Twój dzień i ciesz się tym, olewaj wszystko i korzystaj, bo noc bardzo szybko zleci i żebyś potem nie załowała, że jej nie wykorzystałaś na maxa czy też ze złości nie mogłas się cieszyc swoim szczęściem  ;D

A po tygodniu mieszkania razem zadzwoniłabym do mamy i powiedziała "mamo nie miałaś racji - jestem mega szczęśliwa mieszkając z Arkiem, a jeśli płacze to tylko ze śmiechu "  :D ;)

Jak się tak boi samotnosci to niech sobie zaprosi do wspólnego mieszkania swoją przyszłą synową  :D

No to baluj dzisiaj  ;D czekamy na fotki !!!!

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Olewam wszystkich dziś ;D
I dobry pomysł z tym telefonem po tygodniu :los: :los:
Fotki będą jak tylko dziewczyny nie zapomną robić ;) ;)

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
Olewam wszystkich dziś ;D

Chyba chciałaś napisac "OD DZIŚ"
No wiesz ja tam jestem spokojna do czasu, jak ktoś mi robi na złosc to też trzeba pokazac pazurki, wtedy może mama się opamięta?  ;)
To uprzedź dziewczyny o zdjęciach wcześniej, bo jak potankujecie to rzeczywiście nic już z tego nie będzie  ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Już uprzedziłam, że foty mają być przed tankowaniem, bo po tankowaniu to znając życie nic nie wyjdzie ;) ;)
Wróciłam od dentystki, jedna z dziewczyn napisała, że mam być o 17 przed klatką, a potem jest jedna wielka niewiadoma dla mnie :los: :los:
Odezwę się w poniedziałek :hahaha: :hahaha:
I tak Kasiu OD dziś olewam wszystkich ;D ;D

Offline Delaila

• entuzjasta
zdrowe podejście ;D

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
To rób się na bóstwo  ;D

Dopiero w poniedziałek dojdziesz do siebie  ??? ::) Ostroooooooooooooooo   ;D Lubie to !!!

Olewaj wszystkich oprócz Nas, ale to wiadomo  8)

Baw się dobrze, pij dużo i szalejjjjjjjjjjj póki mozesz  ;D

Offline Delaila

• entuzjasta
Nawet sobie w kalendarzu sprawdziłam, czy to dzis nie piątek. No ale nie, nadal czwartek ;D

Gruba biba sie kroi :pijaki:

Offline emm-a

• Chuck Norris
baw się dobrze  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
aniolku baw sie wysmienicie, dobrze, ze masz takie podejscie!! :D a co sie bedziesz przejmowac, skoro i tak nic nie wskurasz... :P Nas nie olewaj oczywiscie ;D
telefon do mamy jest swietnym pomyslem!! :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Hej dziewczyny :D :D
Obudziłam się teraz i oczywiście pierwsze forum :D
Impra była przezajefajna :los: :los:
Dziewczyny spisały się na medal, zadania wymyślały boskie, na myśl o nich chce mi się jeszcze śmiać ;D ;D
I mimo, że była nas piątka wcale nie żałuję, że takie ścisłe grono było :D :D
W klubach parkiet i rury były nasze :hahaha: :hahaha:
 I w życiu tylu fiutów sztucznych na raz nie widziałam :glupek: :glupek: A prezenty też niczego sobie :brewki: tak coś czuję, że strój pielęgniarki zainteresuje Arka :los: :los:
To była impra życia :cancan: :cancan:
Fotki dziewczyny robiły, więc jak coś będę mieć od razu wam pokażę :D
Idę się ogarniać i doprowadzać do ładu, bo za godzinę do Arka jadę ;D ;D
Miłego weekendu :-* :-*

Offline _patka_

• Chuck Norris
super że się super bawiłaś!! już widzę pierwsze zdjęcia na FB ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Dla dziewczyn, które fb nie mają ;)
dwie fotki, bo resztę mam dopiero dostać ;)

jedno z zadań znane wszystkim, robimy kutasika :los:

nasza trójka z piątki :D :D szalałyśmy już na mieście ;) ;)

Offline Delaila

• entuzjasta
ogórka strugasz :o chociaż zawsze to lżej niz marchewkę dłubać ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No ja tam nie wiem czy lżej, bo się rozwalało wszystko :hahaha: :hahaha:

Offline Delaila

• entuzjasta
może się za tydzień przekonam, bo wtedy mój panieński wypada ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Ale fajnie, Ty będziesz szaleć na panieńskim, a ja będę się stresować dzień przed ślubem ;) ;)

Offline Delaila

• entuzjasta
nie, nie kochana... Ty będziesz szaleć na swoim weselu ;)

Offline Pandi
  • maniak
ojjj działo się :D