Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 126667 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Odp: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012
« Odpowiedź #2610 dnia: 16 Kwietnia 2012, 22:15 »
cherrypie jesli chodzi o pazdziernik to moze na salach luzniej ale u fotografow dalej ciezko ;D bynajmniej poczatek pazdziernika ;p
fajnie jak byscie wzieli jeszcze w tym roku ;p z tego co pamieta to wy mega spontaniczni wiec wszystko jest mozliwe ;D
co do biegow- tamten tydz nie biegalam ten mam andzieje ruszyc.. kurde ciezko z czasem ale mam nadzieje ze sie uda ;p emmy nie mecze bo ona za tydz slub praktycznie wiec ma inne rzezcy na glowie ;p

zaraz wkelje fotke jakas z nocy ;p nie widac ze az tak ciemny jest ;]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2611 dnia: 16 Kwietnia 2012, 22:24 »
sylwusia przed samym powrotem do domku ;p tak iweec make up troche juz byl na buzce

Uploaded with ImageShack.us

no i nr 2 ;p

Uploaded with ImageShack.us

jak bede miala fotki od swiadkowej w swietle dziennym tez wstawie ;p

co do kupna cieni i probowanai samej w domu ...
nie przejdzie ;D po to szlam do wizazystki profesjonalistki ktora miala mi poradzic ;p jak bym umiala sama sobei dobrac to bym sie sama malowala hehe ;]

JESTEM WSCIEKLA!! TA BUZIA CALA TZN DOL BUZI CALY W KROSTKACH .. ;/ FUCK! NIGDY TAK NIE MIALM NIGDY NO ;/

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #2612 dnia: 16 Kwietnia 2012, 22:33 »
Sylwusia :) Pierwsze zdjątko bardzo ładnie ;) nie widać tapetki a oczka ładnie podkreślone i wcale nie jest zaciemny.
Na drugim moze cień pada, a może Sylwusia juz troszke  potarła oczka :P

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2613 dnia: 17 Kwietnia 2012, 08:51 »
makijaz ladny, chociaz lekki, za slaby jak dla mnie, ale wiem ze Ty nie lubisz w ogole makijazu wiec jak sie dobrze czulas to najwazniejsze ;D
z tymi chrostkami mam to samo.... tez i wyskakuja takie male swedzace, wkurzajace gowienka i nie wiem jak je usunac na zawsze! :( masz cos dobrego na takie cos? :(

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #2614 dnia: 17 Kwietnia 2012, 09:41 »
Sylwusia, jesteś nieprzyzwyczajona do podkładów i pudrów, być może ciężkie kosmetyki (do ślubnego muszą być trwałe i maskujące) zapchały Cię i dlatego masz teraz krosteczki. Absolutnie nie smaruj tego ciężkimi kremami (mówię tu nawet o nivea czy bambino;) ). Przemyj najlepiej naparem z rumianku, złagodzi. Jak nie przejdzie to kup maść vratizolin, mała tubka ale fajnie radzi sobie z takimi stanami zapalnymi. Może być też tańsza maść cynkowa, ładnie zaleczy. Trzeba uważać, bo niektóre kosmetyki zapychają właśnie i taki efekt. Ja np po kremach jednej marki mam zawsze krosteczki. Co do pędzli to tak jak pisały dziewczyny, chociaż myślę że profesjonalistka powinna ze szczególną uwagą dbać o higienę sprzętu do makijażu, więc stawiam raczej na reakcję Twojej skóry na kosmetyki:)

Co do makijażu, odpuściłabym pomarańcz :), bardzo ładnie By ci było w brązach takich chłodnych, coś w odcieniu beżu ale bardziej wpadającego w szarość niż odcienie złota, a ciemniejsze akcenty brąz chłodny ale taka gorzka czekolada wpadająca w ciemny fiolet- brzmi dziwnie, ale są takie kolorki:P. Teraz siedzę w biurze, ale jak coś znajdę w czwartek rano, to wrzucę fotki:)
Z Twoją urodą nie daj się wrobić w żadne odcienie czerwieni i różów intensywniejszych na usta i policzki, bo masz tendencje do czerwonych policzków? i będzie to bardzo podkreślać.
Tak patrze na to drugie zdjęcie i mam wrażenie, że oczka takie małe to od alko? :P, Jak sobie zrobisz rzęsiska, to będzie cudnie bo oko zrobi się od razu większe:D

Jak będziesz szła na kolejny makijaż, to ubierz białą bluzkę jakąś:)
[/url]  [/url]

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #2615 dnia: 17 Kwietnia 2012, 10:10 »
ehh, jakbym siebie slyszala, ze na real dość mocny wydaje sie makijaz, a jak zrobisz zdjecie to prawie nie widac .. ja bym poszla na probny raz jeszcze jak skora dojdzie do siebie i na drugi dzien sprawdzila czy znow nie ma uczulenia, czy jak sama pisalas krosteczek, bo jesli to przez pedzle badz kosmetyki to na poprawinach tez Cie wysypie, a to nie za ciekawa opcja na powtorke swietowania zawarcia zwiazku malzenskiego ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2616 dnia: 17 Kwietnia 2012, 11:16 »
dziewczynki umowilam sie na powtorke makijazu... ide w zcwartek mialy byc same oczy a pani Aneta powiedziala ze zerobimy jednak caly ;] bo sama byla srednio zadowolona
co do krostek doszlysmy ze to moze byc wina fixer poniewaz czulam levciusie pieczenie akurat w tym miejscu gdzie mi wyskoczylo to cos po spsikaniu fixerem..
pani ma kosmetyki antyalergiczne i dobrej marki wiec chyba ok powinno byc
w czwartek ide chyba tez na zdjecie miary na suknie slubna.. moze beda tez do odbioru moje buty bo chyba czas najwyzszy ;/

tu makijaz wyglada dosc delikatne.. na fotkach w swietle dziennym yglada mocniej wiec wam pokaze jeszcze tamta opcje ;p

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2617 dnia: 17 Kwietnia 2012, 14:12 »
Dzieczyny jakkie jest wasze zdanie na temat piosenki na pierwszy taniec?
my mielismy ciagle wybrana piosenke polska i tylko polska ;D
miala byc paula- od dzis.... ostatnuio jednak doszlam ze ejst ona bardzo tandetna... ;] ma cos w sobie ale jednak wieje kiczem ;[
i zakochalismy sie w pisoence adele ........... tekst ma tez taki sensowny... pasuje nawet do nas ;p
ale kurde to maci moj spokoj i  burzy moja koncepcje.. ze jesli chodzi o pierwsyz taniec ma to byc piosenka polska, piekna z sensem nie oklepaana..
nie wiem co robic
karol mowi ze moze byc polska bo jest dosc ladna ale widze ze jakos specjalnie za nia nie przepada... ale ta adele mu sie spodobala i twierdzi ze mozemy i do jednej zatanczyc i do drugiej ;]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2618 dnia: 17 Kwietnia 2012, 14:20 »
jak dla mnie zdecydowanie adelka  :)
nawet sama sie troche nad nia zastanawialam ;)
bez urazy...dla mnie paula mega mega kicz ::) okropna

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #2619 dnia: 17 Kwietnia 2012, 14:39 »
My mieliśmy dylemat między trzema, wybraliśmy już naszą ale np "De Mono - Dwa proste słowa" podoba mi się nadal bardzo bardzo:), aż mam ciary jak ją słucham:P
Na Paulę też bym się nie zdecydowała ::)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2620 dnia: 17 Kwietnia 2012, 14:43 »
mamba cos ty nie urazilas hehe
sama mowilam to od pocztaku ale pasowala mi ona do pierwszego tanca....
nie chce wielkiej milosci itp piosenek..
winda do niba.... uwazam ze te osoby ktore tancza do tej pisoenki swoj pierwszy taniec maja popsute uszy ;]
a ta adele... kurde no.. nie wiem czy ona pasuje na pierwsyz atniec ale .........
ja ja kocham ;D wydaje mi sie ze ma idealna melodie do tanca mojeog i mojego karaluszka.... widze nas objetych jak dajemy sobie buziaka i swiat sie dla ans nie liczy ;D  ajjjjj .. musze przemyslec ;D
a wy co bierezcie dziewczeta lub bralyscie na pierwszy taniec?

aa zapomnialam wam napisac... w czwartek ide do viven.. zdjac miare i chyba sobie przymierze znow suknie ;D
buty mam juz do odbioru...
bolerko.. dzis na tobruku znalazlam za 40zl nowka.. ja za 100zl wq vivien mam do wypozyczenia ;/ chyba zmienei koncepcjke zobacze jeszcze ;]
kupialm sobie dzis majtasy tak wiec caly komplet bielizny mam w domku ;p
i ogolnie... mega mnie muli

i mam faze. odnosnie przeniesienia mnie przez prog przez mojego mini karola... ot tyle co mam dzis do powiedzenia ;

nusiaku a jakie braliscie pod uwage?

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #2621 dnia: 17 Kwietnia 2012, 15:03 »
To mój P zaproponował te piosenki:D
Bracia - Za szkłem ( jednak ona jest w pewnym momencie dynamiczna, a my się chcemy pobujać :D)
De Mono - Dwa proste Słowa

Magma - Kochać i Pragnąć - to nasza piosenka na pierwszy taniec - wybrana zaraz po tym jak zdecydowaliśmy się na ślub i wesele z konkretną datą:D, tekst mnie powalił, w piosence się zakochałam, a nasz kolega z zespołu ma idealny głos dla tej piosenki :D

Nigdy nie wiesz jak
Nigdy nie wiesz gdzie...
Przyjdzie miłość, przerwie ciszę
Zaufaj mi a dowiesz sie...

Jak można unieść razem się
Jak kochać pragnąc wciąż
Tulić dłonie do ust
szeptać że
wymodliłem tę noc...

Można kochać wiatr
Mozna zgubić czas
Budzisz się gdzieś-
- Ja zasypiam...
Już blisko jesteś mnie
teraz przyjdz a dowiesz sie

Jak można unieść razem się
Jak kochać pragnąc wciąż
Tulić dłonie do ust
szeptać że
wymodliłem tę noc...

[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2622 dnia: 17 Kwietnia 2012, 15:50 »
uważam, że jesli przenoszenie przez próg ma Cię stresować, to po prostu z niego zrezygnujcie - i tyle; w dniu ślubu będziesz wystarczajaco poddenerwowana - dodatkowy stres Ci nie potrzebny; ale swoją drogga, to przesadzasz....nie jesteś słoniem, a Karol nie jest mrówką - spokojnie Cię przeniesie - przecież to tylko kilka kroków a nie kółko wokół Głębokiego  :D

dla mnie piosenka Pauli koczowata, ale wiekszość weselnych spraw, rzeczy,gadżetow to kicz, zatem luz...jak tam wolisz  :D ja tradycyjnego walca wybralam, jako że pasuje do mnie idealnie i zawsze o nim marzylam  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2623 dnia: 17 Kwietnia 2012, 16:42 »
tak mi wpadllo do tego blond lba..
ze ta wysypka moze oznaczac bejbiska hehehe ;)
tym bardziej ze dzis poadam i spalabym caly dzien ;/
tfu tfu oczywiscie hihih

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #2624 dnia: 17 Kwietnia 2012, 16:49 »
Hahaha :) Oj Sylwusia :) Ale po co odrazu plujesz ? Chyba fajnie by było co ?:) Jak dawałam jednej rodzince zaproszenie, to mowie : chcieliśmy serdecznie zaprosić na nasz slub, wesele i poprawiny; a wujek na to i rymują się też chrzciny :P  Także wiesz... :) to normalna kolej rzeczy :) Małe Sylwusiątko byloby :)

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #2625 dnia: 17 Kwietnia 2012, 18:41 »
My wybralismy Dżem " Chce Ci coś powiedzieć" wiedzieliśmy od początku, że chcemy tą piosenkę i żadnej innej :):)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline xanth

• entuzjasta
« Odpowiedź #2626 dnia: 17 Kwietnia 2012, 18:51 »
sylwusia a co powiesz na to???

Jest polskie i piękne :) na pewno nie kiczowate

Offline anka332

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009-09-05
« Odpowiedź #2627 dnia: 17 Kwietnia 2012, 19:08 »
a moze to
Pawel 26.06.2013
Dominik 18.11.2016
Malwinka 28.06.2020

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2628 dnia: 17 Kwietnia 2012, 19:19 »
dzieki dziewczyny ze pomagacie, rozwazymy to z moim lubym ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2629 dnia: 17 Kwietnia 2012, 19:32 »
my nie mamy polskiej, czy to jakis jest przesad z tym, ze ma byc polska piosenka? :) wybralismy goo goo dolls - iris.. i taka juz zostala ;)

jak sie boisz tego przenoszenia przez prog tp moze rzeczywiscie zrezygnujcie z tego i juz ;) klopot z glowy! ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2630 dnia: 17 Kwietnia 2012, 20:14 »
hehe...ja tego przenoszenia tez sie boje, bo moj PM to zazwyczaj mysli o niebieskich migdalach i jakby juz mnie oderwal od ziemi to zapewne szedl by tak smialo, ze moja glowa i nogi zostaly by na zewnatrz ;D ;D ;D :shock:
Pati piosenka piekna tylko szkoda, ze smutkowa :-\ niby wujek z ciocia nie znaja angielskiego, a reszta i tak nie slucha slow, ale mi to jakos ciagle wadzi...
Wkurza mnie to u mnie, bo zdecyowana wiekszosc ladnych anglojezycznych piosenek jest wlasnie o rozstaniu, umieraniu, zdradzie i takich smutach :-\

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2631 dnia: 17 Kwietnia 2012, 20:23 »
Jak nie chcesz być przeniesiona przez próg to się nie zmuszaj :D Mój K. w ostatniej właściwie chwili powiedział, ze mnie przeniesie :) Toż to nie obowiązkowe :)

Co prawda bałam się, że obije mi głowę, porwie kiece i co tam jeszcze, ale przeżyliśmy i to :D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #2632 dnia: 17 Kwietnia 2012, 22:51 »
Sylwusia, a ja właśnie też chciałam Paulę, ale jak mówicie, że kiczowate...  :-[ :'( :-[ słowa mi pasują i nie wiem co teraz myśleć, fajna też jest Farba - chcę tu zostać, ale mój PM nie jest chyba chętny na zmiany ze względu na kicz, hmmm

a co do przenoszenia...oj Sylwusia gdybyś tylko taki problem miała :) weź wyluzuj, bo już Ci pisałam, że nie jesteś taaaaka jaką siebie opisujesz, żeby Ci przenieść nie można było - z resztą pogadaj o swoim dylemacie z PM :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2633 dnia: 17 Kwietnia 2012, 23:06 »
przyszlazono przeciez to ma być Twoj pierwszy taniec, a nie nasz...wiec wybierz taka piosenke jak Tobie sie podoba ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2634 dnia: 17 Kwietnia 2012, 23:31 »
on sie ze mnei brechta ...
ciagle
ciagle
nawte teraz powiedzialam ze zrezygnujmy z przenoszenia przez prob to kazal mi sie uspokoic
tak wiec narazie przestane sie tym meczyc... bo ja juz taka jestem
ze ubzduram sobie jakas peirdole mega *cenzura* ktora cala radosc mi potarfi przyslonic ;/
ale dosc z tym
karolek chodzi na silke hhihih, a mama mnei pociesza ze on te swoje klimatyzatory, agrgaty itp po 100 kg podnosi wiec mam sie zamknac i ich nie wnerwiac ;D

co do piosenki...
zonka nie patrz na nikogo...
jak ci apsuje to aj bierz ;p
ja mam dylemat pomiedzy adele a paula.. narazie adele wygrywa ale wyjdie tak ze wezmiemy wodeckiego ktorego nei  bierzemy pod uwage hehe

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2635 dnia: 18 Kwietnia 2012, 07:54 »
przyszlazono jak Ci się podoba, to weź tę piosenke, co z tego ze kicz - milion rzeczy na weselu to kicz - tak juz jest;

ktoś moglby powiedziec że moje upodobanie do błyskotek i srebrne ślubne butki to kicz - i co mnie to  ;)

sylwusia, Karol da radę na pewno  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #2636 dnia: 18 Kwietnia 2012, 08:10 »
przyszlazona musicie czuc klimat tej piosenki, wybrac taka przy ktorej przyjemnie bedzie sie tanczylo.. nastepnie - taka piosenka ma wam sie kojarzyc z najpiekniejszym dniem w zyciu .. nie ma co sie meczyc i wybierac na sile jakies nowosci - wazne zeby wam odpowiadal tekst i melodia, a co inni mysla, pff - mniej istotne

Offline lebara

• maniak
« Odpowiedź #2637 dnia: 18 Kwietnia 2012, 08:16 »
oj Sylwusia też boję się tego przenoszenia przez próg, raczej z niego zrezygnujemy tzn. muszę mojego lubego o tym poinformować i na salę wejdziemy w ramię w ramię :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2638 dnia: 18 Kwietnia 2012, 12:18 »
lebara ale ty wklejalas u siebie chyba swoje fotki czy nie? bo kojarzysz mi sie z mini mikruskiem hehehhe
tak wiec ciebie nei rozumiem ;D
ale dziewczyny ja mam chory lep z tymi fazami
zamaist cieszyc sie ze kocham i jestem kochana biore slub i w ogole zycie mam piekne to ja marudze z ta waga aj czlwioiek to glupol ;]
wczoraj wypilam na spontanie 2 piweczka i bylam mega zrelaksowana ;D ale dzis oczywiscie nei moglam sie podniesc z wyrka i do pracy poslzma bardzo pozno ;[

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #2639 dnia: 18 Kwietnia 2012, 12:19 »
nos ze soba 2 piwka zawsze, w razie stresu łyk łyk :D i redukcja do zera - pełen chillout