Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 128595 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Widzę, że tu się zaczyna szaleństwo biegowe ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
narazeie mam szalenstwo bo odskad wrocilam z biegow lep mi peeeeeeeeeeka ;D
albo ztaoki albo tak jak akrol mowi dostalam mega dawke powietrza i moj organizm sie musi przywyczaic ;D
poki co ogladam maraton an tvn ;p a co tam ;]

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Najpierw oglądniesz, a potem sama weźmiesz udział w maratonie :D

Offline Pandi
  • maniak
Nie wnerwia, bo bardzo lubie te dziewczyne.. ale ona ma pomysly nie z tej ziemi ..

wczoraj owinela sie folia - streczem - i tak pracowala przez 8 godzin .. podobno cos to daje :D

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Sylwusia życzę w wytrwałości w biegach ja też od tygodnia na rowerku cykam 20 km+ włącznie 3 km codziennie do pracy rowerkiem i muszę powiedzieć, że czuję się od razu lepiej, więcej energii, sił.
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Pandi moja mama robila kiedys cos takliego ale na noc hehehhehe ;D
Lebara podziwiam... ja mam ekstra rower mega wygodny i nie bardzo annim jezdze bo nie lubie za bardzo heheh

dziewczyny witam was srodowo ;D
zaczne od tego ze nogiu mi w du** wchodza..... nie moge sie ruszac... boli mnie doslownie wszystko!!!! nie wiem jak ja jutro pobiegne...
dzis musze umyc mamie okna 2... obiecalam .. '/ niesttey nie mam sily wiec bedzie to dla mnei mega wyczyn..
wczoraj mialam jedna z powaznych rozmow z k. ... doszlismy do tego ze nie gadamy ze soba tyle ile powinnismy i poznijej jeden do drugiego ma zal ;D tak wiec cos z tej rozmowy wyniklo ;D
powiedzialam mu tez swoje zale... on twierdzi zupelnioe inaczej niz ja . ahh...
jedyne co- ucieszyl sie na prawde mega mega bardzo ze bylam biegac.. i ma nadzieje ze sie nei poddam..
tak to wyglada hehe ;]
a wam jak  mija dzien?

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
widzę że zakwasy Cię dopadły ;) zakwasy najlepiej rozbić... ;P czyli będziesz musiała pobiegać ;P
to dobrze że porozmawialiście najważniejsza jest rozmowa z partnerem :) i przede wszystkim szczerość ;)
 ja tam jeszcze wyleguję się w łóżku i nie mam na razie w planach z niego wychodzić ;P czuję się tak jakby przjechało po mnie stado koni :P

Miłego dnia życzę sylwusia :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Sara wiem wlasnie ze najlepiej rozbic ale jak jak nie mam moc ehhehe  ;]
nie no mam w domu sprzety wiec psotanowilam ze dzis na nich pocwicze zeby jutro ciut lepiej sie czuc na biegach ;p
i czemu ty sie tak ciezko czujesz? grypa, czy cwiczenia tez i zakwasy a moze poprostu dopadl cie moj ulubiony dzien czyli dziel lenia? ;D

Offline SarCia11122

• bywalec
no to do ćwiczeń :D
chyba dopadł mnie dzień lenia :D i głowa mi pęka ;P a muszę wstać i zrobić kilka rzeczy w domu :p a tak mi się nie chce :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ojjjjjj mam podobnie kochana ;D
zaraz jednak sie ogarne bo juz 11....... no o 12 wstane na pewno z wyra ;p

Offline SarCia11122

• bywalec
też tak myśle wstać o 12 :D może uda mi się wstać do tej godzinki :D haha a jak nie to spędze w łóżku cały dzień :D

Offline Mania82
  • zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
Dziewczyny wstawać !! :) Piekne słońce na dworku już na sapcerek sie dotlenić, jak nie musicie do pracy iść. Ja już od 6 na nogach :> WSTAWAĆ LENIUCHY!! :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ooo Mania wspolczucia.. ;D
w pracy od rana czy ty ranny ptaszek? ;D

Offline Mania82
  • zapaleniec
Ty mi tu nie współczuj tylko wstawaj  :biczowanie:

Od 8 w pracy, ale moj K. na 7 ma wiec wiesz, trzeba wczesniej wstać, sniadania przygotować itp :)
No moze z 6 przesadziłam, wstałam 6.15 :)

Offline SarCia11122

• bywalec
aa tam :D  ja nie wstaje :D 
ja niestety nie mam pracy ... szukam prawie rok i ciągle nic :(

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hahah  Mania wspoclzuje w takim razie tobie jak bym miala sobie ;D ja nei cieprie rano wstawac br...... ja lubie chodzic spac pozno i wstawac pozno hehehhe

sarcia wiemc o to znaczy,... ja musez jeszcze 1,5 roku sie pouczyc aby dostac moja wymarzona prace

Offline Mania82
  • zapaleniec
a mi własnie stuknęło 6 lat w jednej- pierwszej pracy :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
super! mam nadzieje ze codzisz do niej z przyjemnoscia ;D oby takich szostek bylo jeszcze z 10 co  najmniej hihi

Offline sylwiq

• Chuck Norris
w ogole zapomnialam wam napisac ze byla wczoraj u mnie kobietka od zespolu i ugadalysmy wstepnie kilka kwesti odnosnie weselicha ;D

powiedzcie mi kochane czy wy jak bedziecie mialy pierwszy taniec to chcecie aby goscie stali w kolku  przy was w sensie ze maja was w kole a wy tanczycie czy wolicie zeby sobie siedzieli przy stole???? ;]

Offline SarCia11122

• bywalec
no to super :D
w sumie nie wiem jabym chciała :) chyba jednak wole jak będą wszyscy siedzieć :) (mniejszy stres)

Offline Mania82
  • zapaleniec
wiem, że stres pewnie większy, ale nie uwazacie, ze siedzący goście to taka olewka pary młodej ? Wiadomo, ze wolelibyśmy zeby nikt nie patrzył :D ale jak to pozniej na filmie wyglada siedzacy goscie, jeden wujek wcina kotleta, inny sobie dolewa wodeczki, ktos tam sałatkę wcina i my tanczacy, eeeee nie podoba mi sie .... :) Juz wole, żeby stali ... ale okrązac nas kółkiem tez bym nie chciała...

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hm.. no ja wlasnie chcialabym zeby  stali w kolku.. a karol zeby siedIeli i jedli zeby nitk si nei patrzyl ;/
glupio jakos tak... nie wiem sama musze pomyslec

Offline SarCia11122

• bywalec
W sumie Mania masz racje :)

Offline cherrypie

• bywalec
  • data ślubu: ..:: 2012/2013 ::..
Sylwusia! :)
Po pierwsze gratki, że zaczęłaś biegać  :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Co do pierwszego tańca i ustawiania gości, to lepiej to wygląda jak wszyscy stoją i was podziwiają :) Bo jak każdy będzie siedział przy stole i sobie polewał, to taka totalna olewka Was i waszego tańca. A niech postoją nic im nie będzie :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
cherrypie dzieki hehe... mam nadzieje ze na 1 czy 2 razie sie nei skonczy i tak jak to mowi emma wciagnie mnie.. ;]
co do tanca... ok stac beda stali ale czy pani od zepsolu powinna ich poprosic aby wstali ? i czy lepiej poprosic ze teraz pierwszy taniec mlodeh pary i kazdego prosze o zroebienie kuleczka? ;D

Offline Mania82
  • zapaleniec
Pewnie powiedza: zapraszamy na pierwszy taniec państwa młodych, a goście pewnie sami zrobią kółeczko, chyba ze bedziecie miec tyle miejsca, żeby stali pod scianami i ogladali :) bo przeciez pewnie bedziecie wywijac ostro po tych naukach w dance factory :) tez sie obawiam tego koleczka zeby nam ukladu nie zepsuł :)
A jak tam wlasnie kiedy pierwsze lekcje w Dance Factory ? Ja jednak do pani Kasi pojde i tak gdzies po majówce na pierwsze lekcje.

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia nic się nie martw zakwasami, jutro śmigniesz i będzie lepiej :D zatem sie szykuj - pora taka jak wczoraj  :D

co do lekcji w dance faktory, to ja wlasciwie dzis rano zobaczylam, że ten karnet jest wazny miesiac, tzn. tam jest taki napis wydrukowany, a przeciez ja dopiero po Świętach Wielkanocnych chciałam wziać lekcje...kurcze, gapa ze mnie...ale z driguej strony, to mowilam,kiedy będę chciala lekcje i dali mi wlasnie taki karnet - może zatem ten napis o miesięcznej ważności nie jest ważny?

Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
emma nie martw sie nei ejst wazny ten napisa... bo na gruponie pisali ze wazny jest 3 miesiace ;D luzik
jutra sie Moniczko boje oj boje ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no coś Ty sylwusia - czego sie boisz?  :D będzie superaście  :D w Dzien Kobiet kobiety zadbają o swoją kondycję  :D no i bez wyrzutów sumienia będziesz mogła potem spałaszować rafaello  :D

zobaczysz, że z każdym biegiem będzie lepiej i to kółko będzie Ci się wydawało coraz mniejsze  :D az pewnego dnia przebiegniesz spory fragment trasy i nagle się zorientujesz, że to już połowa  :D a potem...że to już końcówka  :D ja pierwszego kółka wcale nie odczuwam, jutro trzeci bieg po dwumiesiecznej przerwie - robie sobie prezent i śmigam już 2 kółka  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
sylwusia...normalnie Ci zazdroszcze tych biegow z emma! ;) z checia bym z Wami polatala, ale mam szkole :-\

no kurcze....z takim trenerem ;D ;D ;D nic tylko sie cieszyc  ;D

co do nauki tanca to lepiej sie upewnijcie jak z waznoscia karnetu...szkoda byloby zeby przepadl...