hej dziewczyny
dzieki za slowa otuchy ;* kochane jestescie..

u na slepiej karol ze 3 razy na zkaupach przeprosil ze zle go zrouzmialam itp itp.. ustalilismy mneij wiecej nasz ywjazd i wyszlo an to ze zamiast ans 4 dni nie bcy w domu to chyba nie bedezie nas tydzen
oprocz tego akorl i mama jak sie dowieddzieli ze halka od maranu jest w szczecinie do zmierzenia to kazali natychmaist pisac d pani ze ejdziemy aj przymiezrac tak wiec uzcynilam.. bo jakos ta marabu za mna co dzien lazi oni jzus sluchac nei chca tego ;p
pokoj w krakowie mamy miec w hotelu etap mysle ze blisko na stare miasto ;p wg mapy google bynajmniej jets blisko ;p
emma hyhy romantyczko ty nasza ;p
chcoaiz ja tez jestem romantyczna
ostatnio mame namawialam zeby mi dala stare zloto na skorpionka na lancuszek.. krecila nsoem itp wiec wymyslilam ze to ebdzie taki osoisty prezent od niej dla mnie na slub ehhe

dobrze wykombinowala co? ;p
aniolku moj ostatnio anwet nie mow o motocyklu.. tylko praca i praca ehhh
ogolnie wlasnie rozpisalam wszystkei koszta... mamy budzet weselny 30 tys.. a mamy 22 tys juz wydane
a musimy dokupic
suknia moja na slub na poprawiny + dodatki typu bielizna itp
ksoemtyczka ogolnie
zaproszenia winieki ksiega
takksowki opalcic
jedzenie
ciasta
tort
pomoc kucharza
kelnerzy
wino piwo
podziekowanai dla rodzicow i swiadkow
hmm mamandziej ze sie zmiescicmy....
anjuszka- ty mi dajesz n aprawde madre ardy z ta suknia... podsiwadomie wiem ze masz racje ale i tak sie upieram na kupno przy malej... wez mnie polej zimna woda bo bede pozniej plakac!