Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 127795 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sabineczka

• uzależniony
  • data ślubu: 26.08.2017 slub cywilny
  • Ślub w: Dąbrowa Górnicza
Ten dzień sylwusia085 idzie wielkimi kroczkami do przodu. Mam tak samo jak ty, chce by już był ten dzień. strasznie nie mogę się doczekać. A jak sobie pomyśle o tych wszystkich  przygotowaniach weselnych które zaczniemy gdzieś w lipcu to głowa mała. Będzie ciężko. My w Holandii , a ślub w Polsce :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
sabineczka dacie rade ;) sama przyjemnosc hihi

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dzien pierwszy dukana za mna.. nie bylo tak zle... chociaz chce mi sie slodkiego.. bardzo sucho w buzi.. ciagle guma az mnie szczena boli ;]
ogolnie... ja chce juz slub ;D

aa ze spraw weselnych... wstepna rezerwacja pokoi hotelowych juz jest ;p pokoi bedzie 8 lub 9 .. za pokoj dla 2 osob dokladnie 145zl ze sniadaniem.. bedziemy oplacac 2 doby. pani menager chyba powiedziala nam przez tel ze mozna jeszcze negocjowac cene z dyrekcja hotelu.. jutro po 20 idziemy zobaczyc pokoje i rozmawiac i spisywac umowe ;]

dziewczyny.... ja dalej szukam noclegu w jakims uroczym miejscu dla mnei i karola... na prawde nic nie znacie, nie slyszalyscie o czyms fajnym dla nowozencow? ;p

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
Odp: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012
« Odpowiedź #873 dnia: 10 Stycznia 2012, 00:22 »
dzien pierwszy dukana za mna.. nie bylo tak zle... chociaz chce mi sie slodkiego.. bardzo sucho w buzi.. ciagle guma az mnie szczena boli ;]
ogolnie... ja chce juz slub ;D

Trzymamy kciuki! pierwszyz dzien jest zawsze najtrudniejszy.. a juz masz go za soba :)

aa ze spraw weselnych... wstepna rezerwacja pokoi hotelowych juz jest ;p pokoi bedzie 8 lub 9 .. za pokoj dla 2 osob dokladnie 145zl ze sniadaniem.. bedziemy oplacac 2 doby. pani menager chyba powiedziala nam przez tel ze mozna jeszcze negocjowac cene z dyrekcja hotelu.. jutro po 20 idziemy zobaczyc pokoje i rozmawiac i spisywac umowe ;]

dziewczyny.... ja dalej szukam noclegu w jakims uroczym miejscu dla mnei i karola... na prawde nic nie znacie, nie slyszalyscie o czyms fajnym dla nowozencow? ;p

a..co do noclegow.. to.. hm.. szczerze mowiac nie wiem co jest niedaleko derdowskiego.. a juz tym bardziej z fajnym widoczkiem.. najblizej to kojarze Etap.. ale widoczek tam zaden.. moze w strone glebokiego cos?

w ogole to 8-9pokoi.. brzmi tak fajnie :)
u nas bedzie ok 18-20 :| i szczerze mowiac jeszcze nie mam spisanej umowy, ale noclegi beda w tym samym budynku, i tez na dniach to musimy zweryfikowac i zaklepac.. ::)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #874 dnia: 10 Stycznia 2012, 11:07 »
wow lusi.. ;p az tylu macie przyjezdnych????? ;) niezle hihi
no mnie juz za ta liczbe gosci przeraza kwota za te noclegi ;[
hmm myslalam dla nas o pokoju w rycerskim mimo ze to nei przy derdowskiego,.. kurde sama nie wiem.. na pewno musimy cos sobie wynajac bo moje mieszkanie bedzie oblozone .. znaczy siej mieszkam z karolem i mama ale u ans beda ludzie niesteyy ;[
a ja nie chce aby ktos mmi sie krecil itp ani przed ani po slubie! ;]

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #875 dnia: 10 Stycznia 2012, 11:14 »
Wiesz sylwusia, to zależy też ile chcecie na ten pokój przeznaczyć;) i jakiej klasy to ma być;), popatrz oferty hoteli w Szczecinie. Mi w oko wpadł np Atrium na Wojska Polskiego 75 i mają np ofertę weekendową, ale nie widziałam nic dla nowożeńców. Jednak warto upatrzyć sobie kilka hoteli i zadzwonić pytając o ofertę dla nowożeńców. Myślę, że jak hotel ma dobre zarządzanie to coś wymyślą ( chodzi mi o zadbanie o klimat - szampan, itp:D)
[/url]  [/url]

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #876 dnia: 10 Stycznia 2012, 12:15 »
Ja też od wczoraj na diecie. Ale nie dukan, tylko dieta nie łączenia, jem co 3 godziny i wczoraj biegałam 20 min. na bieżni i 20 min. jeździłam na rowerze :) ja powinnam schudnąć jakieś 10-12 kg, żeby normalnie wyglądać, więc motywacja jest...
a zmotywowało mnie to, że spotkałam w okresie świątecznym koleżankę, która ważyła wcześniej z 90 kg ( na moje oko), zawsze mówiłam,  że żal mi jej, że jest taka gruba... teraz ta koleżanka jest w ciąży, 6 miesiąc i wygląda jak wielka orka... masakra!!!!!! Pomyślałam, że jeżeli nie chcę wyglądać jak ona w ciąży, to muszę schudnąć... a teraz ważę ponad 70 :) także to już nie przelewki, biorę się ostro, bo nie mogę na siebie patrzeć :) pozdrawiam i trzymam kciuki za dietę :)

Offline Sabineczka

• uzależniony
« Odpowiedź #877 dnia: 10 Stycznia 2012, 12:24 »
Co wy dziewczyny macie z tą dietą :) ja nie mam z czego w sumie schudnąć, mała oponka na brzuszku. Ostatnio tylko dupcia mi urosła hehe, wszystkie spodnie robią się małe. Ale to od siedzenia w domku.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #878 dnia: 10 Stycznia 2012, 12:52 »
Anjuszka to jesli mozesz wpadaj do mnie co jakis czas chociaz i pisz mi relacje jak ci z ta dietka idzie bo chbyba swojego watku nei masz co? ogolnie ja potrzebuje duuuzo wsparcia i lubie rozmawiac o diecie jak na niej ejstem ;D
co do tego co nap[isalas... ja tez mama taka motywacje ze chce miec dzidzie po slubie wiec musze schudnac bo zdorwa mama zdrowa dzidzia ;p a otylosc zdrowa nie ejst.. ja niesttey mam trocheponad 8.... wiec jesczze wieksza motywacja ;]
i ogolnie jak ci sie ta dieta podoba? ja mam 1 kg mniej od wczoraj wiec woda schodzi... a troche jej w sobie mam oj mam ;p
oprocz tego w ostatnim tyg grudnia odstawilam tabletki anty... wiadomo ze do slubu dziecka nie planujemy ale stwierdzilam ze tyle lat biore to odstawie zeby jzu organizm odpoczywal przed poczeciem bejbiska ;p
co do cwiczen ja ze 2 tyg odpuszczam zobacze jak bede sie czula za dwa tyg... bo chce aby waga leciala w dol a jak zaczne cw to waga prawdopodnobnie sie zatrzyma ale bedzie spadalo duzo w cm bo duuuzo bialka jem ;p takze poki co wstrzy,muje sie od cw

nusiaku- zastanawiam sie wlasnie nad tymi sieciowkami typu, atrium, novotel, etap itp... no i rycerski bo blisko domu.. ;] myslalam tez o czyms romantycznym np z jacuzzi ;D karol uswiadomil mnei czy jest sens placenia za cos z czego nie skorzystamy .. przyznaje mu arcje ale wiecie... to takie fajne sie wydaje ;)

sabineczka- tylko ci pozazdroscic ;p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #879 dnia: 10 Stycznia 2012, 13:00 »
Ja muszę ćwiczyć, bo jak nie ćwiczę to nie chudnę. U mnie po jednym dniu nic się nie zmieniło wagowo, ale już dzisiaj jestem mniej głodna, wczoraj byłam taka głodna, że myślałam, że umrę, ale dzisiaj już się przyzwyczaiłam  do małych porcji i jest ok :) ja się zważę po 10 dniach dopiero :)
Wątku nie mam, ale chyba założę, bo mi brak miejsca na forum... ale wolałabym od razu w bebikowie  ::)

Offline Sabineczka

• uzależniony
« Odpowiedź #880 dnia: 10 Stycznia 2012, 13:01 »
sylwusia085 a ile ty ważysz jeśli można wiedzieć i ile chcesz schudnąć?  Nie wiem czy wam coś to pomoże, ale moja mama chciała schudnąć i miała taką tylko dietę że mniej jadła i schudła aż 10 kg w ciągu pół roku. Dużo wody mniej jeść. Częściej jesz ale mniej.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #881 dnia: 10 Stycznia 2012, 13:03 »
hihiih to zakladaj juz w bebikowie jako kobieta przygotowujaca sie do macierzynstwa ;D
ja znow musze wazyc sie codziennie bo ta niepewnosc by mnei zjadla.. tez wczoraj bylam glodna ale... slodyczy mi sie chcialo meeeeeega ;] no i wypilam ze 3 litry plynow i ciagle na siku ;] a w nocy bylam taka zla ze szok bo co chwile sie budzilam hiih ;]
a na tej diecie na ktorej jestes je sie co 3 godziny wszystko, znacz sie wegle osobno tluszcze osobno ale kazdy produkt jesz?
ja niesttey wagowo troche ponad 8.... ;[;[;[  i schudnac chce minimum 18 kg

Offline Sabineczka

• uzależniony
« Odpowiedź #882 dnia: 10 Stycznia 2012, 13:05 »
A przy jakim wzroście masz te ponad 80kg ?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #883 dnia: 10 Stycznia 2012, 13:13 »
164............................ ;[;[;[
wiec jestem kulek ;D ale dobrze ze duuze mamy cycuchy wiec w miare proporcjonalnie wszystko sie uklada hyhy
mam nadzieje ze w lutym na spotkanku forumek natyska i emma mnie nie poznaja ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #884 dnia: 10 Stycznia 2012, 13:18 »
Dokładnie tak, nie można łączyć w jednym posiłku produktów zawierających białko oraz takich, które są bogate w węglowodany, np. mięsa z ziemniakami albo pieczywa z serem.
Np. wczoraj na śniadanie jadłam kromkę chrupkiego pieczywa z ogórkiem świeżym, a dzisiaj jajecznicę z dwóch jajek na plasterku chudej szynki.
Obiad wczoraj - pieczona ryba z kapustą kiszoną, dzisiaj pierś z kurczaka na parze z brokułami na parze.
Podwieczorek wczoraj ryż z jabłkiem, dzisiaj - pomidor z cebulą.

Ogólnie lubię taką dietę, gdzie mam napisane co i kiedy mam zjeść :) dlatego ta mnie się bardzo podoba, poza tym jest smaczna, nie ma tu żadnych udziwnień i wynalazków, wszystko takie, co jadłam na co dzień, tylko niestety jadłam 5 razy tyle no i słodycze... a teraz zero słodyczy no i te porcje są naprawdę małe, ale przyzwyczaję się :)

Moja bratowa w 10 dni schudła 3 kg, przez kolejne 2 kg, więc jak dla mnie to jest na maxa dużo :)na wiosnę może będę normalnie wyglądała :)

P.s. na zdjęciach z przymiarki sukni, nie wyglądasz na osobę ważącą ponad 80 kg. Chyba nas bujasz...

Offline Sabineczka

• uzależniony
« Odpowiedź #885 dnia: 10 Stycznia 2012, 13:22 »
No to maleństwo z ciebie :) ja mam 70kg na 184wz :) Na pewno cię nie poznają. Trzymam mocno kciuki dziewczyny by się wam udało schudnąć tyle ile chcecie :)
Anjuszka to prawda ona na zdjęciach nie wygląda by miała ponad 80kg.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #886 dnia: 10 Stycznia 2012, 14:09 »
heh wiem wlasnie, potwierdza emma i natyska ze na fotkach ciut lepiej wygladam tzn szczuplej hehe ;p
ogolnie tak ajk pisalam mam an szczescie wiekszy biust niz brzuch wiec sama ciu lepiej sie czuje ;p bo najpierw widac ccya a pozniej mnie hyhyh\
Anjuszka pzrde wsyztskim ta dieta ktora stosujesz jest zdrowa! moja jest do bani nikomu jej nie polecam ale... jestem zdesperowana i wiem ze na dukanie suchudne duuuzo wioem ze to glupota robic cos co wie sie ze jest beznadziejne ale coz.. zycie ;)
i powiedz mi, jak robisz ta rybe w kapuscie i jak to smakuje??????????? bo w weekend bede miala bialko z warzyami i myslalam zeby sobie zrobic "cos" w lapuscie albo mieso albo rybe ale niggdy nie jadlam i neiw iem czy dobre ;p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #887 dnia: 10 Stycznia 2012, 14:26 »
Rybę solę, pieprzę wkładam w folie aluminiową i piekę w piekarniku. Po wyjęciu kropię cytryną i jem. A surówkę z kapusty kiszonej, na pewno potrafisz zrobić :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #888 dnia: 10 Stycznia 2012, 14:35 »
Ania,zakąłdaj swój wątek nooooo !  ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #889 dnia: 10 Stycznia 2012, 14:38 »
Ty Pati też :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #890 dnia: 10 Stycznia 2012, 14:42 »
Rozważam taką opcję  8)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #891 dnia: 10 Stycznia 2012, 14:46 »
To poczekam, aż Ty się namyślisz :) ale musisz wiedzieć, że z chęcią bym poczytała co u Ciebie... brakuje mi naszych wątków!! Daj przykład młodszej koleżance :D :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #892 dnia: 10 Stycznia 2012, 15:42 »
haha Anjuszka myslalam ze chodzi ci o taka rybe w kiszonej kapuscie np  w tym worku do pieczenia w piekarniku hehe ;p ok, pomylka wyjasniona ;D
ja dzis pieke szaszlyka z szynki a ze mam rozen w piekarniku to bedzie na pewno pyyyyyyyyycha ;p i objkadlam wlasnei sie udkiem z kurczaka z rozna i bulka z otrebow.. ochydna ale dobrzez apycha ;p

dziewczyny zakladajcie swoje watki ;p my was tez chetnie poznamy i podczytamy ;p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #893 dnia: 10 Stycznia 2012, 15:47 »
Bułki z otrębów uwielbiam i piekłam długo długo po dukanie, jak go skończyłam, z jakieś 2 lata temu robiłam, ale tylko 3 tygodnie, bo nerki mi siadły...
Jak fajnie się tak wspierać w dietowaniu hahaha

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #894 dnia: 10 Stycznia 2012, 16:03 »
A ja bym chętnie na fitness pochodziła,albo na basen...ale nie ma  z kim bo z chłopem to nie to samo  :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #895 dnia: 10 Stycznia 2012, 16:41 »
Anjuszka!!!! swirze hihi bulki z oterbow sa ochyyyyydne i smierdza ;D tyle tylko ze ja je miele mieszam z jog nat. lyzka skrobi kukurydzianej jajkiem i do mikrofali.. ;] i robi sie ala bulka hehe zapycha chociaz ;p ale moze ty masz jakis lepszy przepis????? ;]

patrycja a ty ze szczecina czy stargard?????? bo ja sie wybieram za jakis czas alke pojde na probe na pewno an rowerki w wodzie

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #896 dnia: 10 Stycznia 2012, 19:27 »
No właśnie ze Stargardu,gdybym była ze Szczecina to już dawno bym do was zawitała  ;D ;D ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #897 dnia: 10 Stycznia 2012, 19:31 »
a to szkoda mialabym kompana do rowerowego szalenstwa ';D

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #898 dnia: 10 Stycznia 2012, 19:32 »
a mnie właśnie mój wyciąga na basen albo na bieganie... muszę się w końcu w sobie zebrać :) wiecie, najgorzej jest wyjść z domu ;)

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #899 dnia: 10 Stycznia 2012, 19:34 »
sylwusia ja jutro śmigam na siłownię dla Pań:P, mają tam taki nietypowy program ćwiczeń:), ale bardzo mi się spodobało jak byłam obejrzeć miejsce:).
Jednak od Ciebie daleko:/, ja się ciesze bo mam tam 5 minut na piechotę:D. Miałam jakieś dwa miesiące przerwy od ćwiczeń i niestety odczuwam to;)
[/url]  [/url]