dziewczyny wczoraj nie moglam sie zalogowac na forum i tak jakos... mimo ze dzien byl zapelniony caly to mi brakowalo ze nei wiem co tu slychac

ogolnie kilka forumowiczek widzialo mnie nazywo wiec wiedza ze jednak mini poczaus ze mnie smoczyca

w kazdym razie niektore suknie mega mnie wyszczuplily ;p na ta chwile konsultujac z wieloma kobitkami z rodziny i nabjblizsyzch memu sercu zdecydowalam sie na wybor pomiedzy dwoma ;p tej co swiadkowej sie widzi i nr 6 ;] uwielbiam w tej 6 talie moja... widze ja w bieli z bolerkiem i delikatna doszyta koronka na gorsecie... i ramionka-szelki z koronki ;p ogolnie w tej jako jedynej czulam sie mega wspaniale...
w tej od swiadkowej gdyby zrobic gore od jedynki nie byloby tragicznie, wycielambym tez ten wachlarz na dole sukni.. i podwzyszona bylaby gora bo tu widac brzuch a po przetobce bylaby puszczona delikatnie do pepka wiec maskowalaby wszyyyystko ;]
w kazdym razie w nr 6 ja sie czuje najlepiej oczywiscie 10 kg (m,inimum 7 no dobra ;p) mniej i biala i lekko przerobiona ;p
ta ostatnia z bolerkiem... podobalabym mi sie tak smao jak 6 gdyby bardziej maskowala brzuch ;p bo 6 idealnie to robi ;] w kazdym razie dzieki za opinie szczere ;]
smoczyca 7 to ta sama co z bolerkiem .... wiec porownaj ja do 6 ;]
i ogolnie zapomnialam dodac ze tu skos jest na prawo a ja bym szyla na lewo zeby moj maz nie zaslonil go stojac kolo mnie ;]
niby to nie istotne ale wczoraj bylam u kuzynek po slubie i mi pwoiedzialy ze na zdjeciach bedzie to istotne ;p wiec sie slucham doswiadczonych ;p
kazdy mi mowi ze faworytka swiadkowej ma cos ale.... ze mega cyc mi w niej wylazi w sensie ze zamiast maksowa to uwydatnia jeszcze bardziej