Autor Wątek: Bo miłość to Ja i Ty ;) 10 miesiecy do tego magicznego dnia - 23.06.2012  (Przeczytany 128644 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline emm-a

• Chuck Norris
ta pierwsza mi się podoba :-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline ata

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: !!  23.06.2012r.  !!
Mi z tych to najbardziej 3. Ale pokarze Wam moją, która sobie w 90% raczej kupię, albo uszyję, bo to jest model z 2010 roku, więc nawet nie wiem czy jest na sklepie, i czy jest w ogóle taki duży rozmiar;)
 Oto ona: http://slubne-suknie.pl/galeria-suknie-slubne-fason-219.php

Jak ją tylko zobaczyłam, to odrazu mi się spodobała :) Oczywiście w internecie znalazłam inne suknie tego samego fasonu, które też mogłyby być ;)
Ale wiecie, na żywo jej nie widziałam, a w salonie jeszcze żadnym nie byłam, więc jak zacznę chodzić, to wszystko się u mnie może jeszcze zmienić :) ;D

I prezpraszam Sylwusiu, że Ci tak napaskudziłam w wątku, ale nie wiem czemu mi się nie chciały wkleić tamte linki i nie wiem jak usunąć ten środkowy post ;/

Offline emm-a

• Chuck Norris
śliczna ta suknia :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
emm-a tak zachęca do biegania, aż się sama napaliłam, ale ortopeda by mnie  :biczowanie:...szkoda
Pozostaje mi orbitrek i ćwiczenia własne;), ale endorfiny  po wysiłku fizycznym są super:D
może ten aqua aerobik jeszcze mnie skusi, jak już będę miała w miarę stały grafik aby coś planować;) może ktoś będzie chętny chodzić ze mną;), zawsze to raźniej:P

[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Witam Cie Ata u mnie ;) zapraszam ;)
co do sukien mi sie podobaja 2 pierwsze ale to i tak nie to ;D
mam 22 lata i 164cm wzrostu ;D
ja musze sie wkrecic a ze duzo stresu teraz mam to az milo sie bedzie wyladowac fizycznie ;p

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
sylwusia ale ty sie wykrecasz z tym mierzeniem sukienek... ojjj kobitko wykrecasz się a taka prawda że pare dni nic nie zmieni - przepraszam że to piszę ale w kilka dni nie zmienisz figury nawet o rozmiar - wiec się kochana nie wykrecaj jak cię forumki ładnie proszą  ;D i na mierzenie sukienek wyganiają  ;) i o foteczki proszą co by uwierzyć ci na oko ze byłas ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Sylwia to i ja tu dołączę ;D
Tak marudziłaś jaka to Ty nie wielka jesteś i za to powinnaś dostać w łebek swój ;)
Śliczna z Ciebie dziewczyna jest :-*
I teraz to się już nie wywiniesz od mierzenia sukienek :P
a bieganie dziś zaczęłaś rano czy zaczniesz wieczorem? ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
sylwus ja ide w ta sobote przymierzac mozesz sie dolaczyc do mnie ;) co do cwiczen ja zaczynam chodzic od wrzesnia na aerobik ale niestety nie mieszkam w szcz tylko niedaleko bo w Goleniowie wiec z checia bym sie z kims wybrala ale nie wiem czy ktos by chcial dojezdzac kawalek ;)
oj sylwusi lanie sie nalezy bo tak mowila ze zle wyglada i w ogole a tu prosze jaka laska ze swietna talia ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
;* ej dziewczyny zabijcie mnei za nieslownosc- ale nie biegam dzisiaj bo ide pic wodke ;D  hm wiecie co musze wrzucic jeszcze jedno foto ale inny klimat i zoabczycie ze na tej fotce poprostu wyszlam w miare ;p serioooooo ale i tak dziekuje i witam cie aniolku ;*

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Tak w środku tygodnia impreza się jakaś udała? ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia...Ty alko ;-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Buuuś

• zapaleniec
tak w tygodniu hehehe ojj nieladnie ;) no ale jak to leczenie smutków razem z rodzinką po tym jak z twoją ukochaną pracą nie wyszło to masz rozgrzeszenie ;) heh tylko żę winko miało być a nie mocniejsze sprawy ;)  :P

emm-a a ty musisz ją jeszcze bardziej namawiać na bieganko  :Kill: :D może się wkońcu dziewczyna złamie, pobiega troche  :bieznia: i pójdzie mierzyć sukieneczki tak jak my  :D :D :D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Czy mogę i ja dołączyć?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
mkarolinka bardzo mi milo witaj ;)
ehh dziewczyny moj Karol w delegacji i sasiadka tak namawiala ladnie na ta wodeczke wiec poszlam i sie nam tak milo rozmawialo ze sie upilam ojj dawno sie nie upilam dawno... moglam sobie pozwolic na imprezke w srodku tygodnia bo w chwili obecnej nir m,am papierow do ksiegowania- nie wiem czy mowilam wam ze juz ze 2 lata pracuje sobie okolo 10 dni w miesiacu jako pomoc ksiegowej hehe ;p a ze nie mam roboty narazie bylam wczoraj zrobic osttatnie wycigi bankowe z tamtego miesiaca, i poki co kilka dni wlnego ;p

Offline Buuuś

• zapaleniec
ochhh ty szczęsciaro - pracować kilka dni w miesiącu   :okularnik: ;D ;D ;D  ja tu siedze w pracy  :ekxpert: a ty mi takie piękne rzeczy pszesz ;) :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
Hehe ja tez siedze wlasnie w pracy  :ekxpert: ale nudy u mnie wiec moge posiedziec sobie na forum hihi :)

Offline nusiak
  • maniak
 Dziewczyny ja tez właśnie pracuję :ekxpert:, jako że nic ciekawego się nie dzieje to siedzę na forum;)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
a ja jestem w pizamie gotuje pomidorowa i robie krokiety na dzis ;) i wcale nnie ciesze sie ze nie pracuje wolalbym teraz biegac za dziecmi i spiewac im piosenki mimo ze nie cierpie spiewac bo nie umiem ;] ale dla takich szkrabkow moge wszystko co chca bo je uwielbiam ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
sylwus w sumie to cie rozumiem pracowac z dzieciaczkami to sama przyjemnosc chociaz potrafia dac w kosc ;D  :terefere: zobaczysz jeszcze w swoim zyciu sie napracujesz takze nie marudz i dawaj krokieta :P uwielbiam krokiety! ja dzisiaj jak wroce z pracy na obiad robie papryke nadziewana mieskiem mielonym z ryzem mniam  :brewki: :Obiad:
nusiak - a czym sie zajmujesz w pracy?  :brewki:

Offline ata

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: !!  23.06.2012r.  !!
Sylwuś po prostu jakbyśmy się zgadały ;) Ja też się wczoraj upiłam tak, że masakra.. Do teraz glowę i żołądek czuje ;/ Zrobiliśmy sobie spotkanie klasowe, ale to klasy z podstawówki. Było koło 15 osób a wódk się lała jak rzeka. Siedzieliśmy w parku ;) Wróciłam koło 3 do domu, a od 11 musiałam szczotką drucianą ogrodzenie szorować i malujemy. Niestety dzisiaj za cały dzień zrobiliśmy tylko może 1/6 wszystkiego ;/ Tata powiedział, ze się pewnie nawet do niedzieli z tym nie wyrobimy. ;/ :(
Więc jeśli któraś chce popracować charytatywnie, to zapraszam do mnie, do malowania ogrodzenia :)!

Offline emm-a

• Chuck Norris
ojjj...za daleko mieszkasz :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
jak tak o piciu gadacie,to ja w sobotę idę z A. na weselicho, więc pewnie w niedzielę kaca u niego leczyć będę ;)
ata- do Ciebie ja tak daleko nie mam,ale wybacz mi, nie chce mi się malować :los:

Offline Buuuś

• zapaleniec
aniołek to obserwuj uwaznie wszystko podglądaj będy i fajne pomysły i dziel sie doświadczeniem bo każde takie wesele to krok do uniknięcia błędów na naszych ślubach i weselach :D
sylwusia a co dzis na obiadek?  :D  :Obiad:  ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
aniołek ale masz fajnie :-) bawcie się dobrze i, jak Buuuś zasugerowała, bądź uważnym obserwatorem ;-)

a co to sylwusia jest naszą kucharką nr1 ?:-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
Sylwuś zawsze Nam relacjonuje co robi na obiad i zawsze robi mi apetyt na cos dobrego hihi ;) ja tez jestem wielkim obzartuchem i uwielbiam gotowac chyba tak jak Sylwus ;) powiem Wam, że moj PM stwierdzil z cala pewnoscia ze gotuje lepiej niz jego mama co jest wielkim komplementem dla mnie  :skacza:

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
oczywiście,że będę wszystko obserwować ;D a potem wam tu wszystko ładnie opowiem jak było ;)
sylwia to co dziś nam serwujesz na obiad?  ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
AnioOlek to tylko pogratulować takiego komplementu :-) no i zazdroszczę talentu kulinarnego....ehhhh....

Ja to wolę pomyśleć jakie ciasto w weekend upiekę :-)

no to co z tym obiadem Sylwusia? ja wlasnie z biegow wrocilam i glodna strasznie jestem!!!! :Obiad:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
Czasamim coś zespuję nie zawsze mi potrawy wychodzą ale ogólnie myślę że nie jest źle ;) właśnie zabieram się za pulpeciki w sosie koperkowym z ziemniaczkami i buraczki do tego ;)  :Obiad: a co Sylwus ma na obiadek dzisiaj hmmm?  :brewki: :mrgreen:

Offline emm-a

• Chuck Norris
 właśnie zabieram się za pulpeciki w sosie koperkowym z ziemniaczkami i buraczki do tego

yyyyyyyyyy......pychota :-) dla mnie to dosc abstrakcyjne :-) umiem tylko normalne kotlety schabowe albo z piersi....mielone tak srednio mi wychodzą...nieco twardawe jakieś;-)

ale i tak jest lepiej niż kiedyś...kiedy poznalam P. umialam tylko krupnik ugotowac :P :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
Dziewczyny przestańcie, ja siedzę w pracy taka już głodna:D, na jogurcikach;). W domu mam pyszną zupę orientalną :obiad: ( z krewetkami, makaronem tajskim, pędami bambusa, kiełkami....) i zasysa mnie, a Wy tutaj o klopsikach gadacie hehe;)

[/url]  [/url]