Autor Wątek: DO ślubu pozostało 9 miesięcy, 2 tygodnie i 1 dzień! Moje odliczanko =)  (Przeczytany 65444 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
moja koleżanka jak miała panieński to dziewczyny składały się na jedzenie w restauracji, torta i prezent, gadżety, wymyśliły też zadania dla PM - byłyśmy w godzinach promocji 50%, a PM stawiała drinki (może po 2 na głowę)- tylko nie wiem jaka była kwota składki, ale jak się dowiem to napiszę, później poszłyśmy na balety i tam złożyłyśmy się na wódkę z napojami i tak o było :)

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
Przerazilyscie mnie tym panieńskim...ostatni wieczór jako panna hehe chyba będę musiała z niego zrezygnowac :( niestety moja świadkowa przyjedzie dopiero przed samym slubem a sama teraz zdałam sobie sprawę że nie dam rady tego ogarnąć, raz że organizacyjnie a dwa że finansowo,nawet jeśli część ja bym płaciła to na pozostała głupio mi by było prosić dziewczyny o zrzutkę...
Mój P. to w ogóle mnie nie rozumie z panieńskim, mi jest np smutno że świadkowa się nawet o ten wieczór nie zapytała, a jak ja chciałam zagadac w delikatny sposób to powiedziała że nie będzie jej, żadnej inicjatywy nie wykazała...a on mi tylko mówi że zachowuje się jakby to panieński miałby być dla mnie najważniejszy...nie jest najważniejszy ale w końcu ma się go tylko raz jeśli się planuje tylko jeden ślub...

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
femme mega ci wpsoclzuje.. przykre to ;[

swiadkowa mogla o tobie pomyslec iz aangazowac w przygotowanie tego wieczorku dla ciebie jakas inna bliska wam kolezanke

Offline przyszlazona
  • uzależniony
ja Cię rozumiem, zawsze przykro jest jak świadkowa trochę olewa... ale może masz na miejscu bliską koleżankę?a wieczór może  poprostu skromniej w domu czy coś, a zabawa na pewno będzie niezapomniana, myśmy wcale dużo nie wydawały, a bawiłyśmy się super i PM ma wspomnienia i o to tu chodzi, a jak to dziewczyny mówią chłopy to czopy i nie warto się nimi przejmować  ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
właśnie femme - może jakaś inna bliska kolezanka by Ci pomogła? poproś którąś, wątpię, aby odmówiła;
moja świadkowa zaganiana, nie ogarnia wszystkiego, zatem pomaga jej moje przyszla bratowa i z tego, co się wczoraj zorientowalam, to wlasnie przyszla bratowa głównie organizuje moj wieczor panienski - wszystko zaplanowala, policzyla, świadkowa ma tylko dzwonic do dziewczyn z info, o ktorej, gdzie i ile kasy;
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
emmo a po ile sie skladaja dziewczyny? Ty sie dorzucasz czy za cos konkretnego placisz?

Offline _patka_

• Chuck Norris

Wszystkim Wam kochane forumki życzę Wesołego Alleluja!! 

Offline emm-a

• Chuck Norris
dziękuję dziękuję  :-* :-* :-* jakie słodziaki  :D :D :D Tobie też Zdrowych i pogodnych Świąt  :D przepełnionych ciekawymi rozmowami o ślubie  :D :D :D

nie wiem AnioOlku po ile dokladnie się dziewczyny skladają, ale przypuszczam ze ok. 100zl, ja mam miec alko w domu i cos może upiekę, zatem zaopatrzę się w wódkę, whisky, winko i piwo i napoje, soki  :D chyba że coś się zmieni, trochę jestem cięta na moja świadkową ale wolę się na razie nie wypowiadac  :P
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
Wesołych Świąt dla Ciebie również Anio0lku :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
dziewczyny dostalam dwie pary butkow! :P pomylili sie na moja korzysc i przyslali mi dwie pary, jedne ktore zamawialam a drugie bezowe czolenka hhi :P

Offline przyszlazona
  • uzależniony
Ty to farciara jesteś - pochwal się fotkami butków :) no to masz prezent wielkanocny :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
wklejam Wam zdjecia butkow ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
bardzo ładne butki - fajne kolorki i jak się błyszczą :) , a to wysoki obcas?

Offline emm-a

• Chuck Norris
Ty farciarko!!!  :D butki fajoskie  :D niestety dla kogos z wysokim podbiciem, czyli dla mnie, pozostają w sferze marzeń  :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
obcas maja 12 cm nie jest zle bo jest fajna wygodna platforma :) emmo zawsze sie zastanawialam co to znaczy ze masz wysokie podbicie??? :P

Offline przyszlazona
  • uzależniony
też mnie to ciekawi :) ja mam 9 cm i platforma, a i tak jak dłużej pochodzę to nie za fajnie moje nogi się czują ech  :'( super, że dajesz radę w takich - zazdroszczę :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
ale wiesz co to jest podbicie? mniej więcej w polowie stopy, od wewnętrznej strony, masz stopę jakby wyciętą trochę  :D no i u mnie jest wycięta bardzo mocno do góry; nie wiem, czy dobrze wytlumaczylam  :P
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
a czemu to przeszkadza przy butach ?

Offline emm-a

• Chuck Norris
bo tak wystaje poza but, nie wiem jak u innych dziewczyn z wysokim podbiciem, ale u mnie też nie wchodzą w grę butki bez paseczkow, przy takich wsuwanych w 99% przypadkow zaczynają mi po dosc krotkim czasie klapać  :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
aaa to juz wiem o co chodzi... masz wysokie podbicie i widac taka szpare pomiedzy stopa a butem tak? ja sprawdzilam i tak nie mam :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
wlasnie tak  :P   :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
Fajniutkie te butki :) Ja sobie mogę pomarzyć o takich  :'( chociaż i tak na wesele zaszalałam z szpilką 6,5cm  ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
12 cm mają i Ty tak sobie w nich śmigać będziesz bez problemu? :o
Szacun dziewczyno ;D
a buty są czadowe ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
no smigam sobie smigam :D na swieta sa jak znalazl :D raz jedne raz drugie hihi :P one bylyby za wysokie gdyby tej platformy nie bylo, a tak obcasy maja tylko 9cm po odjeciu platformy 3 cm ;) hehe

wstalam dzisiaj wpol do 11, przez ta zmiane czasu nie moge sie jakos pozbierac... dzisiaj w ogole mialam dziwny sen, ale to ostatnio normalka... leze teraz na lozku z lapkiem na nogach i nie mam na nic sily... cala noc tv gral, Maciek szybko zasnal i nie wylaczyl :o

Offline emm-a

• Chuck Norris
ojej, ja bym nie zasnęla...żeby zasnąć musze miec idealną ciszę i ciemnosc  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja jeszcze wrócę do panieńskiego. Ja byłam w domu z 3 dziewczynami i mi pasowało. Miało być nas więcej, ale się dziewczyny wykruszyły ;) Ja zrobiłam jedzenie i kupiłam napoje, a właściwie to K. kupił wszystko :P Nie wiem po ile się dziewczyny zrzucały, bo one kupiły wódkę i prezenty :)

Ja nie chciałam nigdzie wychodzić, co od razu zapowiedziałam :)

Mój K. na przykład nie miał kawalerskiego, nie miał takiej potrzeby :)

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
hej hej :) kope lat ;) smingusowe pozdrowionka z koncowki swiat ;)

a propo panienskiego, to tez juz nie wiem sama.. co  o tym myslec.. niby chcialabym cos miec.. ale nie chce tego robic na ostatnia chwile: dzien przed czy cos.. a moja swiadkowa tez jest za granica i jakos sie nie mozemy zgrac w tym temacie :(
Niby bedziemy obie w Polsce juz tydzien przed i to by byl idealny termin mysle na jakakolwiek improwizacje.. ale ona idzie na jakis roczek wtedy :( jakby dziecku to robilo roznice czy robia mu roczek w sb czy w nd..
troche mi sie zrobilo przykro ze tak nie bardzo sie nawet starala zeby cos zaproponowac.. a wiadomo ze skoro przylatujemy w pt tydzien przed to ta sobota jest najlepszym momentem zeby cos robic :/ chyba ze ja jakas dziwna jestem.
a jedyna propozycja ktora padla to ze moze przyjada dzien przed slubem i wtedy cos zorganizujemy.. no sorry.. ale dzien przed to bedziemy latac pewnie na sale, plus spowiedz odbior paru gosci i masa innych spraw.. juz nie mowiac o tym jak bym wygladala rano :/
tak wiec.. chyba nie bede miec panienskiego

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
lusi zorganizuj sobie po czesci sama ;D rzuc haslo ajkiejs dobrej kumpeli i podejrzewam ze mile sie zaskoczysz ;]
zrobn to dla siebei bo moze pozniej ebdziesz zalowac ;p

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
eee....

trochę to dziwne, nawet nie ważne czy roczek w sobote czy w niedziele, przecież nie siedzi się na roczku od 20 wieczorem do 4 rano  i nie pije wódki :/ jakby się chciało to panieński byłby nawet od 22 zaraz po urodzinach tego dziecka.. 

albo tak jak syluwsia pisze, zorganizuj po części sama z inną kumpelą...

Offline emm-a

• Chuck Norris
moj panienski w sobotę, nie wiem czy świadkowa już wszystko ogarnęla... :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.