Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 124543 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
 :skacza: :skacza:

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
ale wariatki:D.... codziennie w drodze do pracy przeglądam sobie forum z telefonu, i dziś to samo ale jak przeczytałam wasze teksty to aż parsknęłam śmiechem:D, nie muszę mówić jaka była reakcja ludzi w autobusie hehehe;D
Zazdroszczę Wam tych biegów....nawet nie wiecie jak bardzo  :-\
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja dzis z poowodu biegow jestem nieszczesliwa..
mam calkowity brak mocy ;[
nusiak ja tak mialam wczoraj po 23.. jak czytalam te etksty to brechtalam na maksa hehhe

Offline nusiak
  • maniak
o 23:00 to ja już słodko spałam;D, to chyba z wiekiem tak, że człowieka szybciej z nóg ścina hehe;)
A tak serio, siedziałam wczoraj nad tą pracą, naskrobałam kolejne 11 stron, ale moje oczy.... Dziś powtórka:)
Szkoda, że nie mam roweru bo ortopeda zakazał tylko biegów:P...zresztą i czas na ten rower trzeba mieć...:-/
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
ech nusiak mam podobnie jak Ty... pisanie pracy dla mnie to masakra jakas, a jeszcze inne zaliczenia musze zrobic i praca a na rower tez juz bym poszla... czeka juz na mnie w piwnicy :(

Offline nusiak
  • maniak
..przede mną też jeszcze sporo egzaminów i zaliczeń:/, ale jakoś to ciągnę - boję się tylko, że mam za mało literatury  ??? i jutro rano chyba podskoczę do książnicy pom. Chociaż bardziej bazuję na orzeczeniach i wyrokach sądu, uchwałach i ustawach....a bazuję głównie na 2 książkach + inne jako pomocne źródła, ale czasami mam wrażenie, że to będzie kaszanka jakaś :/
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja na chomikuj sobie posciagalam ksiazki, jedna kupilam, jedna wypozyczylam wiec mysle ze zle nie bedzie, ale jeszcze musze sie wziac za prace a z tym juz gorzej... straszny len mnie ogarnal... boje sie ze nie dam rady w tym roku... :(

Offline nusiak
  • maniak
Anio0lku mnie goni termin:(, muszę do końca marca oddać pracę promotorowi.... Tak sobie myślę, że jak wypożyczę inne książki, to po prostu powrzucam gdzieś między to co mam napisane jakieś wyrywki;). Jak czytam, że po 35-40 pozycji z literatury, to pytam skąd? Jak poszłam do książnicy po książki o prawie spadkowym, to znalazłam bardzo niewiele, a teraz mam zamówione do odbioru:/. Te książki są strasznie drogie, jedną też kupiłam, która bardzo mi się przydaje:).
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
wiesz ja bralam tez z ksiazek przypisy, czyli przypis z przypisu jakby, rozumiesz mnie?  :glupek: no bo az tyle bibliografii tez nie znajde, a w ksiazkach jest duzo przypisow i spisuje, dzieki temu bibliografia mi sie powieksza :)

Offline nusiak
  • maniak
też tak robię, tyle że w moich książkach jest więcej aktów prawnych:/, ale jakoś dam radę:)
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
no tak piszesz o spadkach wiec duzo bedzie aktow prawnych...

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
dobre sposoby macie z tymi przypisami :P sama mam mało literatury więc coś pomyślę nad tym sposobem :P

Offline femme

• bywalec
  • :*
  • data ślubu: 2012
Też tak robiłam z tymi przypisami :) jak by nie patrzeć jest to jakiś sposób na powiekszenie listy pozycji w literaturze :)
a jak nasze wariatki po biegu? ;) fajnie macie dziewczynki tak ekipa sobie biegacie :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja tam zdycham. nogi mi w du** wchodza ;D albo i w uszy bo dup* za nisko ;D

Offline nusiak
  • maniak
literatura z książek dobra sprawa, tylko gorzej z szerszymi informacjami, jak np podana "str." :P, ale i takie rzeczy da się znaleźć hehe.
Sylwusia, ja uwielbiam czuć ból po ćwiczeniach ;D, co zdarza się sporadycznie bo teraz przyzwyczaiłam się, ale fajnie czuć, że ciało dostało w kość:D
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
nusiak zglos sie do emmy ona ci sprezentuje zakwasy ehhehe ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
helllooooo :D

bieg na lajcie, chyba trza się przerzucić na 3 kółka  :D

właśnie wróciłam z teatru, byliśmy z P. na "Bogu mordu" uśmiałam się do łez  :D :D :D polecam wszystkim  :D

no ale głównym powodem mojego mega dobrego humoru jest fakt, że wybraliśmy obrączki  :D byliśmy u dwoch złotnikow i kiepsko, więc pojechaliśmy na Wyszyńskiego, tam jest jubiler zaraz za stoiskami z kwiatami, obok sklep obuwniczy; oczywiście to dzięki sylwusi, ktora kiedy wracalysmy z biegow, polecila mi to miejsce - dziękuję kochana  :-* :-* :-*

obrączki sa sliczne  :D najpiękniejsze  :D w środku matowy pasek białego złota, a po bokach żółte złoto grawerowane, co daje piękne połyski - błyszczy jak nie wiem co  :D :D :D  stąd P. mial trochę opory...ale ostatecznie stwierdzil,że on i tak do pracy nie będzie obrączki nosil, tylko tak pewnie od święta, więc lepiej żebym ja wybrala  :D :D :D zatem wybralam  :D musimy do piątku podjąć decyzję odnośnie graweru, bo ja chcę napis WYBIERAM CIEBIE i datę ślubu, P. woli imiona i datę ślubu.... Myślę, że ustąpi, ale nie chcial tak od razu, żeby nie wyszlo,że jest ulegly i we wszystkim ustępuje  ;) no ale mogę się mylić...

W każdym razie jest mi cudownie  :D :D :D

Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
hurra :jupi: :jupi: :jupi: ciesze sie razem z Toba :)
masz jakies foto foto tych obraczek?

musze przyznac, ze Twoj pomysl na grawer jest piekny...my w bralismy standardowo czyli z imieniem i data, ale jak to przeczytalam to az pozalowalam, ze sie bardziej nie wysililismy... :'(  trzymam kciki za Twojego, zeby ulegl :P

chyba się wybiorę na ten spektakl... :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ciesze sie ze sie na cos przydalam ;D
co do napisu... ja mam imiona ale ja tak chcialam i ciagle ciesze sie ze sa to nasze imiona ;D
co do teatru.. ja czekam az bedzie klimakterium... slyszalam ze suuuuuuper tylko bilety byly strasznie drogie ponad 100zl ;/
co do 3 kolek, nie przeginaj kochana... mama sie wscieknie bo schudniesz znow ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ooo...klimakterium też slyszałam, że super...tesciowka byla ;) tylko chlopy czopy nie do konca czaja ;)

tak tak...nie mozemy trzech kolek, bo za bardzo schudniemy :D i co wtedy ??? :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hahaha ;D to ja wale 3 a wy jecie frytki w tym barze co dzis otwierali ;d i czekacie na mnie z cola ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :D :D :D

niestety nie mam fotki obrączek  :(  tam pracują dwie panie, doradzają itp. i jedna z nich wlasnie tez ma taką obrączkę jak wybrane przez nas, zatem chyba nam by sobie nie wzięła czegoś kiepskiego... ;)

jak dostaniemy zrobię fotkę i wstawię  :D

sylwusiua, pewnie masz rację że 3 kolka to trochę sporo i spore zagrożenie schudnięcia....ale tak chociaż raz na jakiś czas.... :D :D :D

zaraz śmigam do szkoly, na rano umowiona jestem z koleżanką ktora na drutach robi, będziemy na necie włoczki do sweterka wybierać  :D :D :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
emmo super, ze obraczki wybraliscie ;D nie moge sie doczekac az je zobacze :D :D :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
o maj gat, wstac o 6;45 to grzech ahhaha ;]
chociaz ja dzis wstalam o 5;45 wyspana itp ale nie mailam co robic poszlam spac o 7 dalej i wstalam o 10;30 ;D
daj znac czy cos znalazlyscie ciekawego z kolezanka ;p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Super, że obrączki wybrane! Jestem strasznie ciekawa, jakie to :) czekam z niecierpliwością na fotki jak odbierzecie :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
dzięki dziewczyny

zła jestem, trudno odpowiednią włóczkę wybrać,jakieś siwe wszystkie, trza będzie chyba łączyć białą z metaliczną,  o srebrnych pończochach albo chociaż biało-srebrnych albo cielistych ze srebrna nitką mogę zapomnieć, wszystko nie tak  :-\

dziś mialo byc spotkanie ja + swiadkowa + Ada kwiaciarka - nie wyszło, bo świadkowej cos wypadło, a ja całą chatę sprzątalam, zasuwałam równo.....wrrrr....miałyśmy coś pogadać o wieczorze panieńskim, no i nic z tego...

jejku zła jestem, wszystko nie po mojej myśli  :-\ :-\ :-\

a jutro cały dzień w szkole, chyba oszaleję...takie słonko a ja w tych murach  :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
emm-a nie złość się, szkoda urody;D. Doskonale Cię rozumiem, my w zeszłą sobotę mieliśmy jechać do znajomych i kazałam P odwołać w piątek wstępnie umówione spotkanie z innymi znajomymi, z Mamą się umówiłam na niedzielę....nie poszłam na siłkę rano, żeby załatwić zakupy inne rzeczy i mieć wolne popołudnie i co? koleżanka dzwoni i mówi, że sorki ale jednak dziś im nie na rękę, ale byłam rozgoryczona hehe, nawet nie zła tylko smutno mi było, bo chciałam się z nimi spotkać:/.
Włóczki poszukaj po pasmanteriach stacjonarnych:P. Kurcze jak się czegoś akurat szuka, to nie ma tego nigdzie, ale jak już nie jest potrzebne to od razu to znajdziesz hehe;)
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
nie lam sie beda ponxczochy zwykle nic sie nie stanie.. maz nawet jak zajrzy pod suknie to nie kapnie ze masz ponczochy ze srebrna nitka hihi
tak wiec swiat sie nie zawali a ty kochana chyba przejelas ode mnie zly nastroj ;]
jutro ci minie a w sobote po biegach to juz w ogole rajj bedziesz miala ;*

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
ale fajnie, że wybraliście obrączki, a tym srebrem się nie przejmuj - najwyżej kupisz brokat w sprayu i popsikasz  ;D ;D ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
a cos takiego...ja sie na robotkach recznych nie znam...ale wydaje mi sie w miare srebrna...i ta biala tez jest ladna...http://allegro.pl/wloczka-himalaya-dolunay-zapraszam-i2224522683.html
nusiak chyba ma rację...lepiej poszukac na miescie...na all kolor tez moze byc przeklamany...

najlepiej jakby taka byla http://allegro.pl/lurex-swiecaca-nitka-rewelacja-i2221959366.html

szkoda, ze plany nie wypalily...buuu  :-\;)