Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 124544 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
no własnie emma musisz butki wyćwiczyć czy nie pojawiają się jakieś niezapowiedziane bomble...

ja kiedyś miałam takie butki, przez tydzień super mi sie w nich chodziło i nagle zaczeły mnie trzeć, aż zdarło mi pół pięty...

biedne jestesmy z tymi bucikami :(

a jak tańczyłas w bieliźnie, to nie mów swojemu chłopu bo pewnie będzie zły, że nie tańczyłaś przy nim :P

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja to jak AnioOlek...niby nic a jednak mnie to stresuje.... ;D
sek w tym, ze ja nie do M. nie mam zaufania tylko do striptizerki ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
dziewczyny, tańczylam przed lustrem  :D  sama w domku, tylko z Fiodorem, kocurem moim  :D ale on ziewa kiedy podryguję...juz go to nudzi...
ja swojego czasu to tańczylam najrozniejsze tance, bo bardzo lubię, zatem kilka lat tance towarzyskie, potem latino, potem flamenco, potem taniec brzucha, ktory mnie pociaga najbardziej w sumie i czasami sobie tak ćwiczę przed lustrem te ruchy orientalne, żeby sprawdzic, czy jeszcze pamiętam  :D ale tego się chyba nie zapomina  :D

AnioOlku, te striptiserki to na filmach ładne i ponętne, w naszych szczecinskich lokalach go-go  to...bardzo średnie bym powiedziala  ;)

xanth, a co mialoby Ci sie stać? poskaczesz sobie, w swoim klimacie, będzie super, czego się obawiasz ?

co do gościa na wieczorze panienskim, to mi w sumie na striptiserze nie zależy specjalnie....ale np. podoba mi sie pomysl z przejażdżką limuzyną  :D to w sumie chyba dosc kosztowne atrakcje, zatem pewnie jedna z nich wchodzi w grę...

no i ogolnie ciekawa jestem jak to będzie z kosztami...bo to dosc istotne, nie chcialabym wydac na te imprezę kupy kasy, ani żeby dziewczyny sie wykosztowaly zbytnio

Twoj narzeczony to widać tak domator... :D

Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
emma obawiam się bo jak byłam na jednym koncercie, to upadłam na ziemię i akurat popchneli jakiegoś gościa tak, że mi stanął glanem na policzku :D

dosłownie miałam odcisk buta na twarzy :D

a zagoiło mi się to w 3 dni, tylko bolało miesiąc.

no i kiedyś jakiś gościu wziął mnie na fale, ludzie mnie nieśli i nagle dziura  w tłumie, nikt nie zauważył że mnie podają i łupnęłam na plecy :D można się nieźle załatwić :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
o f uck....  :-\  to co zrobisz? kurcze, co za niefart.... może jakas sprytna zbroja ?  ;) :D

a poważmnie, to nie wiem, co Ci poradzić... bo skoro dla Ciebie to tak jak dla mnie biegi, to nie widze sensu probowania namawiania Cię do rezygnacji z koncertu....hhmm.... a można jakoś tak to zrobic żeby koleżanki wokol Ciebie tanczyly, tzn. żeby zmniejszyc możliwosc zderzenia Cie z kims innym?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline emm-a

• Chuck Norris
oooo oto co znalazlam :-) pierwsza fotka, w domu ćwczylam przed występem, tzn. przebralam się dopiero, a druga to juz występ  :D :D :D

http://imageshack.us/photo/my-images/59/44399321.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/638/70022193.jpg/
 :D :D :D to byly czasy  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
emmo a gdzie wystepowalas??? :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
weź dziadówo......takim brzuchem mnie tu szczuć :urwanie_glowy: :Placz_1: :ckm:

a tak serio...mega brzuch...normalnie love :i_love_you:
moj M. mowi, ze jestem lesba, bo sie babami jaram zawsze ;D

ehhh...sentyment do tanca...nie musiasz mi tlumaczyc :roll: :hmmm:

Offline _patka_

• Chuck Norris
no brzusio sliczny i malusi ;D  :skacza:

Offline emm-a

• Chuck Norris
nie chcę nic mowic, ale teraz mam lepszy brzuch  :D mięsnie mocniej widac, bo po biegach zawsze 160 brzuszkow + 50 grzbietow  :D moj P. ma bzika na punkcie mojego brzucha  :D :D :D

tu akurat na zamku w Szczecinie  :D

ja bylam wtedy mega nakręcona tym tancem brzucha, tak mnie to opętalo,że masakra  :D :D :D  uwielbialam te klimaty, muzykę, stroje... :Di w domu codziennie nawet po 2-3 godziny ćwiczylam każdy ruch, żeby byl płynny i lekki, kuszący... ;) :D jak to w tańcu brzucha  :D :D :D

no ale...era tańca brzucha się skończyła, kiedy...zakochalam sie w capoeirze  :D :D :D
też mnie opętało  :D 4 razy w tygodniu treningi po 2-3 godziny  :D  ale juz się widzialam...za niedługo...jak gram...wówczas milion razy dziennie oglądalam

oczywiscie mozecie się domyslać, kim byłam ( w swoich marzeniach )  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
pewnie byłaś murzynem? :D

ja uwielbiam jeździć na rowerze, dlatego mój tatuś mi go jutro przywiezie żebym sobie mogła codziennie jeździć
 tylko tak dawno nie jeździłam bo ciągle mi ktoś rower zabierał i psuł.

Mieliśmy chyba z 5 rowerów a wszystkie się popsuły, pierwszy poleciał mój...

teraz jest jeden ojca, wydał na niego chyba z dwa tysiaki i na nim nie jeździ. A ja jestem za kurduplowata żeby nawet koło niego stanąć.

a brzuszek fajny bo szczupły, ale ogólnie mi się nie podobają ciutkę większe u kobiet :D

a co do tego koncertu, to myślałam, żeby ze starego dmuchanego materaca zrobić sobie kombinezon, ale nie mam takich zdolnosci krawieckich :(

no i to też by było niebezpieczne bo wszyscy wtedy by sie chcieli o mnie obijać  :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
już wiem - zrzuc problem na świadkową  :D niech coś wymyśli, od czego ją w końcu masz  :D :D :D

yyyy....murzynem ?
 :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Tobie po bieganiu chce się jeszcze brzuszki robić? :szczeka: :szczeka: :o
Ja się nie dziwię, że Piotr ma bzika na punkcie Twojego brzucha też bym miała ;D
Jakbym facetem była ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
:D :D :D
no ale ja tez trochę mam tego bzika, tzn. lubię jak mój brzuch jest umięsniony, nie lubię chudego brzucha, takiego zapdniętego, sama skora naciagnięta, tylko wlasnie lubię umięśniony...no niekoniecznie aż kaloryfer, ale żeby mięsnie widać bylo  :D
i odnosi się to do całego ciala, lubię jak cialo jest umięśnione  - ramionka, udka, łydki - nie aż napakowane, ale umięśnione  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
U mnie koleżanka na roku ma właśnie taki umięśniony brzuszek, nie napakowany tylko taki fajny ;D
Wszystkie jej zazdroszczą ;)
Już nie mówiąc jak się na nią faceci patrzą ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
ech mnie zawsze parkur jaral, ale znajac mnie i moje lamliwe kosci zaraz bym sie polamala jakby skoczyla z jakiegos murku :P :P

capoeira jest swietnym polaczeniem tanca ze sztuka walki ;D obejrzalam ten filmik, bardzo mi sie spodobal nie powiem ;D

ja niedlugo na rower chce isc, juz mam przyszykowany tylko czekam na swiadkowa az sie ze swoim ogarnie ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
a ja chyba mam :D tego bzika ;) a nie jestem facetem ;D  ::)

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja tez troche jestem taki babo-chlop bo jak idzie jakas fajna laska ulica to sie patrze na nia i ogolnie patrze na dziewczyny jak na obiekt seksualny  :|| :||, ale lesba nie jestem  :Uu:, RAZ tylko calowalam sie z dziewczyna i calkiem fajnie bylo  :mrgreen: :mrgreen: :glupek: :glupek:

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja tyz sie ogladam ;D :glupek: :glupek: :glupek: i nie jestem lesba ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
mamba coraz wiecej rzeczy zbliza Nas do siebie hahaha  :skacza: :skacza: a jaki znak zodiaku jestes? :D

Offline xanth

• entuzjasta
ej dziewczyny bo się przez was rumienie :P

ja też lubie dziewczyny i miałam swego czasu poważne fantazję na ten temat :P

a dziewczyny całować jest fajnie :P

jednak wole penisy i za jednego takiego soczystego wychodzę za mąż :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
0xanth to zes teraz dowalila a z tym soczystym penisem to juz w ogole, i kto tu sie ma zarumienic hahaha  :skacza:
co do zwiazku to tez zwiazek kobieta i.... penis   :brewki: :brewki: :hahahaha: :hahahaha: a do niego reszta faceta  :hopsa:

Offline emm-a

• Chuck Norris
jeny, jakie perwersyjne dziewuchy!! wyuzdane jakieś!!!! ojej.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ale skoro wpadłam między wrony musze krakać jak one... ;)
kiedyś też miałam przygodę z dziewczyną, moją przyjaciólką, na imprezie byłyśmy wstawione mocno dość... No ale poszlo w niepamięć...a jej już nie ma  :(
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
no ja tez mialam ta przygode z juz byla przyjaciolka a szkoda bo sie dobrze dogadywalysmy ale ona poznala chlopaka ktory ma duzo kasy i zrobila sie taka damessa bulke przez bibulke i z biedna przyjaciolka wstyd jej sie zadawac... :(

Offline emm-a

• Chuck Norris
moja kilka lat temu umarła na raka wątroby  :(

co do Twojej, to może dobrze się stało, po co Ci taka przyjaciółka materialistka? tylko czas byś na tę znajomość marnowała swój cenny... :D który nam tu możesz poświęcać  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
och emmo kochana tak mi przykro z powodu takiej straty  :przytul: :przytul:

teraz tez tak mysle, ale ostatnio sie spotkalysmy na aerobiku i pogadalysmy sobie chyba ze dwie godziny i myslalam ze bedzie ok, ale niestety na nastepny aerobik juz nie przyszla! a wczesniej przyjechala z dziewczyna ktora jezdzic nowym mietkiem :/ zeby ona miala tyle kasy to OK, ale ja rodzice utrzymuja a ona grosza nie ma, niech zacznie zarabiac na siebie to doceni pieniadz...

Offline emm-a

• Chuck Norris
dziękuję  :przytul:

ja to nienawidze takich ludzi, ktorzy...wyżej srają niż dupę mają - za przeproszeniem...no nie znoszę  :diabel_3: ani takich egzaltowanych...wrrr.... ja lubię prostych, zwyczajnych ludzi, takich jak ja  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja tez jestem raczej prosta ja cep , czasami lubie sie czyms pochwalic co mam, ale to chyba normalne ale nie zeby szpanowac od razu!

nie lubie tez takich dorobkiewiczow ktorzy kiedys biede klepali, otworzyli jakis interes dorobili sie kasy i juz mysla ze wszystko im wolno i zapominaja ze nie zawsze tak bylo!!

Offline emm-a

• Chuck Norris
dokładnie  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
emmo a Ty co dzisiaj masz w planach? ja czekam na Macka juz sie wkurzam bo mial juz byc  :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: w dodatku piwo mi sie skonczylo  :piwko: :piwko: