Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 126100 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
hehe jak to te sprawy po slubie, mam brac kota w worku??? :D :D :D a jesli nie stanie na wysokosci zadania?  :brewki: :brewki:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Aniołku Ty zepsute dziewczę jesteś  ::)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Ale Aniołek ma rację  ;D
Też nie biorę w ciemno ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Nie psujcie Emmy ;)

Offline karolinciasto

• forumowicz
  • data ślubu: 20.10.2012
Co do wieku to nie ma co się  przejmować, a stres chyba taki sam czy ma się 20  czy 30 lat ;) Mojego brata żona też miała 32 lata jak brali ślub i nie wiem czy ja nie będę bardziej zestresowana od nich,  :P

Offline _patka_

• Chuck Norris
ale z Nas aniolki prawda???  ;D ;D ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Aniołek oczywiście, że z nas dwa Aniołki  :los:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Wy sobie zmieńcie nicki na Diabełki :D Sprowadzacie emme na złą stronę :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
dziewczyny widzialam w Kazarze  nieziemskie czerwone szpilki na platformie, bez pięty, palców, masakryczne!!!! z przodu jakas ozdoba, delikatne i ksieżniczkowe  :D z odrobiną yyy... dziwk.... ;)  chcę je bardzo, ale 450zl... :-\ f...uck  :-\   a teraz tyle wydatkow ślubno-weselnych + moja uroda,tzn. jakies tam zabiegi itp. + jutro gastrolog, czyli 100zl + leki.... no masakra  :-\
chcialam wkleic fotkę, ale nie ma na stronie kazara  :-\   jejku, co za niefart...mi zawsze cos się musi drogiego spodobac  :-\ :-\ :-\ :-\

Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
a co tam wydatki ślubne ja dzisiaj też poszalałam na otwarciu nowej galerii :hopsa: jak są takie super to kupuj drugich takich nie będzie  ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
paulinka!!!! Ty kusicielko!!!!!  ;) ;) ;) :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
emm-a z tym budżetem ślubnym to ciężko, ale ja też swój muszę nadszarpnąć  ::), bo zamówię sobie zestaw do profesjonalnego zabiegu na twarz i dekolt, w końcu doświadczenie mam, orientację w terenie też, więc sama się będę miziać pod kątem nawilżania i ujędrniania:P ::)
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
uuu na moja kieszen za duzo, ale jesli Cie stac na nie i bardzi ich chcesz to czemu nie :) a moze P. Ci prezent bezokazyjny zrobi? :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
AnioOlek...z choinki się chyba urwałaś  ;) :D prędzej za tę kasę coś do swojego klasyka by kupił....tym bardziej że według niego mam i tak mnostwo butów, co - według mnie - nie jest prawdą... :D

bardzo je chcę, ale ... żeby kosztowały 350zl....a tu....450zl to prawie 500zl....masakra  :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
to samo mam z Mackiem, tez mowi, ze ja juz mam tyle par butow, wtedy bronie sie mowiac: ale takich przeciez jeszcze nie mam ;D hyhy a faktycznie kilkanascie jak nie dwadziesciakilka juz lezy :P

no cena jest zabojcza jak dla mnie,... emmo dam Ci rade... nie chodz do takich sklepow po prostu ;D  :hopsa:

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
emma raz się żyje  ;D ;D ;D przecież nie będziesz czekać do emerytury ehehe :)

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
ach,jak ten aniołek i diabełek co siedzą na ramieniu i jedna kusi, a druga odwrotnie;D
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
faktycznie nusiak cos w tym jest ;D ale decyzja nalezy do emmy :D

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
nie wiem czy coś pomogę, ale chyba kiedyś widziałam jak dziewczyna brała butki z Kazara na raty :P ale to były kozaki więc pewnie i cena dwukrotnie wyższa

Offline _patka_

• Chuck Norris
nie no przesada... jestem zdania ze auta i ciuchow i butow tez nie bierze sie na raty... najlepiej w ogole unikac, ale wiem, ze sie nie da... :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Jak dla mnie głupota, przecież za ta kasę można kupić 2 pary, takich na prawdę porządnych, nawet 3 jak się trafi duża okazja, ale 500 za jedne, toż to PÓŁ TYSIĄCA. Jak dla mnie to mega głupota...

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
kiedys widziałam kozaki za 1800zł w galaxy były takie cudne, że aż mi się smutno robiło że nigdy ich nie bedę mieć :(

Offline _patka_

• Chuck Norris
no karolinka jak pomysle, ze kiedys to byla polowa mojej wyplaty to szkoda mi kasy.. ja kocham przeceny, promocje, lumpeksy itd ;D ale nie to, ze nigdy nie kupie czegos drozszego, np adidasy zawsze markowe bo dluzej u mnie wytrzymuja :P

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
450 zeta no ja bym nie dała tyle, bo mnie na takie nie stać ;)
a z drugiej strony ja buty też muszę mieć markowe, bo inne po prostu rozwalam po dwóch tygodniach :P
Arek twierdzi, że chodzić nie umiem pfff ;)
a Ty Emm-o jeśli tak bardzo chcesz te buty to kupuj, chociaż mi osobiście żal by tyle kasy wydawać było ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja nigdy nie miałam addidasów, ników czy innych tego typu butów, bo nigdy nie chciałam. Zresztą dziewczyna w adidasach, nie widzi mi się ::)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
A dlaczego? Tak z ciekawości pytam, bo ja całe życie w adidasach chodzę  ;)

Offline Pandi
  • maniak
Dobre adidasy to podstawa! Biegi dłuższe, czy szybka poranna przebiezka, hmm mogą być 2 m brakujace do odjezdzajacego autobusu, poza tym do bluzy z kapturem baletki srednio na jesien pasuja heheh .. fanaberia jest nosic non stop eleganckie buty - nogi nie odpoczna  ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja adidasy tylko do biegania i na fitness...chyba ostatnie kupilam z 7 lat temu :o trampki nosze jak już :)

ale do biegania to musze jakies nabyc, bo mi sie nogi pala ;D ogien :diabel_3: :Tuptup:

PANDI sa buty, ktore nie sa adidasami i wcale nie sa eleganckie...zadna fanaberia
poza tym do autobusu najlepiej sie w szpilach podbiega ;D jak biegne w baletkach to mi sie zawsze kostka gdzies wygnie :D ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No jak ktoś umie chodzić w szpilkach to biegać też w takich umieć będzie ;)
ja w szpilkach chodzić nie umiem, zabijam się na prostej drodze ;) ;)
i podziwiam te dziewczyny co sobie śmigają na 10 cm, albo i wyższych obcasach :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
No jak ktoś umie chodzić w szpilkach to biegać też w takich umieć będzie ;)
ja w szpilkach chodzić nie umiem, zabijam się na prostej drodze ;) ;)
i podziwiam te dziewczyny co sobie śmigają na 10 cm, albo i wyższych obcasach :D

podpisuje sie pod twoja wypowiedzia kochana ;D

ja osobiscie p[raktycznie  ciagle latam w adidaskach.. raz sa trampkowe raz sa za kostke, raz takie smakie itp ;p zawsze musza byc firmowe bo takowe mi sie trzymaja przy codziennym uzytkowaniu mega dlugo  neifirmowe niestety nie... przod imi sie zazwyczaj odkleja ;p
lubie tez baleriny, sandalki, japponki, i t p ale sportowe butki to moje zycie ;D

co do twoich butow Monika
sa dwie opcje...
tzn tak najpierw ja pwoiem co sadze..
uwazam ze 450zl to POL TYSIACA tka jak napislaa ktoras z dziewczy... tyo na prawde duza kasa.. pomysl ile dni na to musiz pracowac ;[
po drugie nie kupuj tych butow bo tylko mialas pomyslow na slub ktorych nie zorganizowalas bo byly dosc drogie a kasa idzie wiadomo a tu na gle sobie kupisz buty za taka kase? ;] a druga opcja/ pomysl sobie ze chcialas makijaz za 500zl na ktory bylas napalona dosc i myslaas o nim in tensywnie... w koncu wybarals inny tanszy makijaz wiec te pieniazki z makijazu drozszego zostaly dfokladasz ok 250zl jak by z kosmosu i masz i makijaz i buty za prawie taka sama cene ;D
wybierz opcje ktora ci najbardziej odpowiada ;D ehhe