Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 126224 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Sylwia 7 km?  :o
Podziwiam Cię kobieto ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
o matko z corka :o :o :o

a ile to czasu okolo? te 7... ???rozumiem ,ze to takim wolnym biegiem tak?

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
podziwiam was za bieganie, jeszcze teraz tak pogoda sie zapsula...

a ja mialam milo zaczety dzien, ktory niemilo sie skonczyl,hmm albo ja jakas dziwna jestem... dostalam od mojego smsa z zyczeniami, pozniej mmsa z kwiatkami, pozniej bukiecik tulipanow jak wrocil do domu, a potem przyszla kolezanka i pojechalysmy na chwile do drugiej kolezanki, ale jej autem, chcialam, zeby potem przyjechal po mnie, a on pytaniem na pytanie czemu mnie kolezanka nie odwiezie ta albo ta druga, a ze nie mogla i dlatego zadzwonilam przeciez nie?! ,no to mi sie glupio zrobilo i sklamalam kolezankom, ze po mnie przyjedzie i szlam czesc na piechote, czesc autobusem, bo nie ma polaczenia i teraz z nim nie gadam, bo mi sie przykro zrobilo,a jeszcze w domu jak zwykle, co gdzie polozyl to zostawil, co jadl tez wiem, bo pozostawione i nie schowane, poszlam sobie wlasnie do tej wanny pelnej piany, o ktorej mowiliscie, ale i tak mi smutno :( nawet nie mowie, zeby po sobie posprzatal, bo powie, ze zmeczony, sorry za te zale w Twoim odliczanku :) ale jakos temat mi podpasowal ;-P

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
przyszła żonko łącze się z Tobą, bo mi Arek też na sam koniec przykrość sprawił :-\
ale jak to nasza emm-a mówi CHŁOPY TO CZOPY i tego się trzymać trzeba ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
tylko ja czasem nie mam tyle cierpliwosci i mam ochote uciec :( poki co postanowilam pokazac, ze nie robi to na mnie wrazenia, podobno to jakas metoda...

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Niedobrze,że masz ochotę uciec, bo tak się nie powinno czuć :przytul: :przytul:
może przemyśli swoje zachowanie i przeprosi :-*

Offline przyszlazona
  • uzależniony
nie liczylabym na to, bo on nie uwaza, ze jest winny, a co Ci zrobil za przykrosc Twoj ?

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Malinowa takim tempem ja biegne minimalnym.. a jak wracam to juz pelzne bo ledwo zipie hyhy ;) zajelo mi ok 1,5godz chyba.
Zonka moglas mu krzyknac ze gdyby mogly cie zawiesc to bys nie dzwonila!  ja zawsze krzycze z pretensja ale to moja wada.. ja nerwus i raptus ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
sylwusia, nie 1,5 godz. tylko godz. i 15 minut  :D i nie narzekaj bo się wścieknę  :D

dziewczyny, ja z P. też wczoraj pokłócona - sylwusi na biegach opowiadałam, rano powiedziałam mu: dlaczego Ty mnie musisz wkur.... od rana?
co jest dosc nietypowe, bo nie przeklinam i tak się do ludzi nie odnoszę...no ale stalo się. P. się sfoszyl na maxa i zaraz wyszedl i się w ogole wczoraj już potem nie widzieliśmy, zatem życzen od niego nie dostalam nawet, nie mowiąc o kwiatku....

na szczęście pamiętali o mnie Tatuś, brat, koledzy w pracy i dzieciarki w szkole - i olać foszastego P.

teraz mnie popamięta  :D bo teraz to ja mam poważny powod do obrażenia się.... Jeszcze obmyślę odpowiednią strategię... ;) :D  bo niestety, ale uważam, że jeśli teraz mu pozwolę tak wariować, to po ślubie wejdzie mi calkiem na glowe....

Glowa do gory Kochane  :D Dziś słoneczko, piękny dzień, już rano śmignęłam do piekarni po bułeczki - mimo że nie powinnam ciemnych z ziarnami, to zaszalałam  ;) może nic mi nie będzie  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Mojego wczorajszego dnia katastrof i tak nikt nie pobije.

Dziewczyny głowa do góry ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Monika nie odezwal sie juz do Ciebie?????? jaki gosc.. ;/ wspolczucia... moj nie przyniosl nawet kwiatka ale powody sa powazne wiec wybaczam... ale buziaka od razu dal.. i tylko widzialam lezki w oczach ze nie moze ze man gdzies wyjsc..  no moze nei lezki ale najpierw zal a pozneij mega wscieklosc na swojego szefa
ale nie bede o tym pisac ;]
moze dzis wynagrodzi.. ;p
ja wczoraj wciagnelam bulke po tych biegach .. mimo ze moja dieta zakazuje to musialam bo myslalam ze zemdleje ;D
nei narzekam az tak heheh ;p ale ciezko mi sie biega takie dystanse ;D adla mnei kosmos a i kg robia swoje ;p

Offline Pandi
  • maniak
My spedzilismy pol dnia w kosciele i szczerze mowiac wolalabym zeby ten 8 marzec wyciac z kalendarza
:X

Offline emm-a

• Chuck Norris
zatem dla większość z nas nie był to wesoły dzień, a miał być taki fajny... :D na szczęście już weekend  :D dziś wieczorem idę z moimi dzieciarkami i ich rodzicami do teatru  :D  jestem z siebie mega dumna, bo tak dobieram im repertuar, że nie mogą się doczekać, kiedy znowu pojdziemy do teatru  :D mimo że wychodzimy wieczorem, nie w czasie lekcji i musza się ładnie ubrac, co jest udręką dla chłopców  :D :D :D

i tak sobie myśle, że tyle się mowi o niedobrych gimnazjalistach, że niekulturalni itp. a ci moi piątkowy wieczor chcą spędzać w teatrze  :D no cóż - jaki pan taki kram  :D :D :D :D :D

karolka a co się stało? opowiadaj

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
Widzę, że ten 8 marca u prawie każdej nie zaciekawy .... u mnie był ok do popołdunia potem się strasznie zepsuło ale to szkoda gadać...
Widzę że Sylwusia daje radę na tych biegach z Tobą ;D  tak trzymać!

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
Dziewczyny nie chce Was dołowac, ale jak czytam co piszecie o Waszych Partnerach to szczęka odpada  ;).
Macie jeszcze czas, więc się dobrze zastanówcie  :P
Dobrze, że ja mojego Męża sama sobie upatrzyłam i wybrałam  ;D. Powinnam Go nosic na rękach. Serio. On jest taki kochany. A Fochy robie tylko dlatego, żeby nie zapomniec jak się to robi  :D. Nie powiem Wam jaką mi niespodzianke zrobił na walentynki, bo jeszcze będziecie mi GO chciały odbic :P No way :P
Z drugiej strony jak czytam co Wasi wyprawiają to myśle sobie JA TO MAM SZCZĘŚCIE  ;D

No żeby chociaż życzeń nie złożyc swojej przyszłej żonie ? Oj u mnie nie przeszłoby to  >:(

Offline Pandi
  • maniak
jednym odpada, inni wiedza ze zycie pisze wlasne scenariusze..

emm-a  weekend srikend :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
ojej, serduszko, to wspaniale, że masz takiego idealnego męża, pewnie Ty też jesteś idealna i oboje tworzycie idealną parę - tylko pozazdrościć... :D

niestety mój P. idealny nie jest, ma mnóstwo wad, a pewnie i tak jeszcze wszystkich nie znam, ale w sumie dobrze się składa chyba, bo i ja mam swoje za uszami...
u Ciebie jego zachowanie by nie przeszło? hhmm...już wiem, zerwę zaręczyny i odwołam ślub, w końcu Dzień Kobiet to nie byle co i niezłożenie przyszłej żonie zyczeń jest dość jednoznaczne i rzutuje na całe życie...ten związek nie ma racji bytu....
postanowione.
 :D :D :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Emma  :i_love_you:

Nie chciałam tego komentować, by nie psuć niektórym tej sielanki, ale Ty jako Gospodyni w swoim wątku.... hahahah
a co do odwołanego ślubu, to skoro masz już zarezerwowaną salę, to może wyprawisz imprezę dla forumek, które niestety nie mają idealnych ani mężów, ani narzeczonych?  ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
Anjuszka - to będzie taka impreza dla nieidealnych - wadliwych i pokrzywionych  ;) :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Już wiemy, kto na pewno nie wpadnie  ;D ;D

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Może potem opiszę u mnie co się stało...

A i mam prośbę, nie używaj w moim profilu na fb słów forum, forumka, specjalnie jestem na tym forum a nie tym w swoim mieście, żeby ktoś mnie skojarzył... A ludzie grzebać umieją i się dogrzebią, gdzie co i jak, a ja tego nie chcę...

Offline emm-a

• Chuck Norris
Anjuszka - jakaś Ty złośliwa bestia  :D :D :D ;)

lubię to
 :skacza: :skacza: :skacza:

karolka - nie ma sprawy, czekamy na Twoją opowieść zatem 
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To idę Karolina do Ciebie i czekam na spowiedź!  ;)

p.s. u mnie też tak nie piszcie :) tak na zaś proszę ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Tak, tak! I dlatego nikt mie na tym forum nie lubi...  :'( :'(

Offline emm-a

• Chuck Norris
ejj... :boks_4: :boks_4: :boks_4:

chyba niektóre Cię jednak lubią  :D ale...uwaga...one chyba nie są idealne  :skacza: :skacza: :skacza:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Jak nadrobię forum to potem coś napiszę ::)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
I właśnie to mie najbardziej boli...bo po co mi jakieś skrzywione koleżanki?  ;D ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
hhmmm....odpowiedź dla mnie oczywista: ciągnie swój do swego  :D :D :D

karolka jakaś sie smutna wydajesz, nawet - choc nie spodziewalam się, że to kiedykolwiek powiem  :D - Twoich zawoalowanych złośliwości mi brakuje i ciętego języczka  :D

dobrze, że choc Anjuszka nadrabia  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Bardzo dużo się stało i mam ogólnie mega kryzys, tak jakoś  ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To nie nadrabiaj forum, tylko pisz raz dwa co i jak! Już nie udawaj idealnej forumki... że niby najpierw dbasz o inne wątki, a później o swój ;D ;D