Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 124617 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Pandi
  • maniak
Odp: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)
« Odpowiedź #1920 dnia: 29 Lutego 2012, 22:04 »
emm-a pitu pitu :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1921 dnia: 29 Lutego 2012, 22:07 »
Pandi  ;)

przyszlazono - skoro na wedding tv tak powiedzieli, to chyba musze się poważnei zastanowić nad zmianą światopoglądu  ;)
 :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #1922 dnia: 29 Lutego 2012, 22:11 »
ok trzymam Cię za słowo  ;D

Offline Pandi
  • maniak
« Odpowiedź #1923 dnia: 29 Lutego 2012, 22:27 »
pokazałam ten program przyszlemu tesciowi - w sobote tylko to oglada :x nasz wielki dzien ..

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Pandi, ja kiedyś z mamą zrobiłam sobie maraton  NASZ WIELKI DZIEŃ leciał od rana do wieczora :D

ale byłyśmy same w domu, bo żaden osobnik płci męskiej nie może znieść tego programu :D

M nawet mi powiedział, że zaczyna wątpić w to czy jestem normalna (już po maratonie) :O

Offline Pandi
  • maniak
a tu widzisz wyjatek :X juz mi sie robi niedobrze slyszac mendelsona :X albo "hej sokoly" hahaha

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
po tym maratonie też mi się robi niedobrze ( podobno jest nowa seria ;)) :D

a raczej po tym intro do Nasz Wielki Dzień :P ble

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
tragiczny jest ten program i ogolnie cale wedding tv hyhy

Offline emm-a

• Chuck Norris
 :D oj, nie mam wedding tv  :P

ale na TLC oglądam ślubne programy...choć ostatnio w sumie coraz rzadziej...już mi się nudzi  :P

dostałam dzis przesyłkę od Rodziców, całkiem sporo jakiegoś niepotrzebnego złota, kolczyki i pierścionek, których Mama w ogole nie nosi, jeśli do tego dodamy obrączkę po Dziadku Piotra i jakiś porwany łańcuszek, którego musi poszukać...to całkiem tego sporo i obrączki mogą wyjść nas duzo taniej, niż zaplanowałam w budżecie, a zaplanowałam na nie 2 tys.

Za radą sylwusi napisałam wczoraj wieczorem maila do krawcowej z pytaniem, dlaczego jeszcze nie ma przymiarek i czy o mnei zapomniała  :D odpisała, że nie da sie zapomnieć mnie i mojej wyjątkowej sukni  :D czyżby była PR - owcem ?  ;)  trochę za późno wskoczyła  jej do uszycia suknia na 10 marca, stąd nasze opóźnienia. Mamy zacząć po 10 marca - p. Arleta zapewnia, że ponad półtora miesiąca to wystarczający czas na uszycie sukni, bo będzie juz szyła tylko moją. Zatem jestem już spokojna i czekam  :D

No i podjęłam dzis strasznie smutną decyzję - wytrzymam jeszcze do 21 marca bez biegów. Naprawdę mam wrażenie, że wreszcie mój organizm zaczął trochę przybierać na wadze, ze wreszcie moje wysiłki przynoszą skutek - powoli i niewielki, ale jednak i myślę, że jest szansa, że przez te 3 tygodnie przytyję jeszcze kilogram....
Oczywiście nie dam sobie ręki obciąć, że wytrzymam, ale będę próbowała...Skoro wytrzymałam 2 miesiące, to moze jeszcze3 tyg. dam radę...Liczę na Wasze wsparcie  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
1kg w 3 tygodnie? Ja trzymam kciuki za 3 kg ;D jedz dużo słodyczy ;D ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
kurcze, nie mogę Anjuszko za bardzo, bo mam żołądek nieco rozwalony...Już nie pamiętam jak smakuje czekolada  :( :( :(

3 kg to dla mnie abstrakcja...skoro przez 2 miesiące przytyłam 3 kg z wielkimi wysiłkami, to przez 3 tygodnie jest szansa na kilogram - przy dobrych wiatrach, no ale zobaczymy  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Krawcowa na pewno zdąży, moja co prawda nie musiała szyć całej od nowa, ale musiała wszystkie perełki odpruwać i przyszywać, bo mi się zamarzył dekolt w serduszko  :hahaha:

Zresztą ona mówiła, że jej uszycie kiecki zajmuje dwa tygodnie :)

Trzymam kciuki za przytycie :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
dziękuję za słowa otuchy  :D dekolty w serduszko są słodkie i tez będę miała taki  :D

jeszcze tylko jutro i weekend  :D :D :D niestety piątki mam w pracy najcieższe...ale dam radę  :D :D :D

goście powoli zaczynają dzwonić i potwierdzać swoja obecność na ślubie i weselu  :D są przyjemnie zaskoczeni, słysząc,że zapewniam im tuż przy sali noclegi  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Owszem są słodkie, ale nie wtedy kiedy trzeba odpruć sto koralików a potem je przyszyć :D

Podobno, jakaś Panna Młoda sobie zażyczyła prostego dekoltu w kiecce i Pani krawcowa od nowa je przyszywa  :skacza:

Offline emm-a

• Chuck Norris
oooooooo...biedna  :D ale z tego co pamietam, to ostatecznie suknia ma wylądować u Ciebie?  to znowu ją przerobisz ?  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Monia ja cie przez te 3 tyg tak bym nakarmila ze bys miala te 3 kg w kieszeni juz po 2 tygodniach hehehe ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Hahahhaha, Monia, ja tez bym Cię tak nakarmiła, że być 5 kg przytyła  ;D ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Ania czyli my sie nie mozemy spotkac bo....
obie bedziemy sie turlac jedna przy drugiej ;D
wyobraz sobei ansze spotkania popludniowe ;D z pysznym obiadem i %... obie to lubimy chyba co ;p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Dlatego musimy się poznać ;D ;D

Offline Pandi
  • maniak
od raz tragiczne :x nie przesadzajcie..

Offline sylwiq

• Chuck Norris
;D
oj tam oj tam ;D faza brechty i o to kaman bejbe ;D
ogolnie to dzis mam dzien slodycza chce mi sie mega cos slodkiego ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
....yyy....już to widze, jak się nade mną pastwicie i zmuszacie do przełknięcia kolejnych kęsów...masakra jakaś  ;)

Mądraliny się znalazły  :D gdybym miała zdrowy brzuch, to bym przytyła szybciej... Poza tym...ja po prostu nie jestem zbyt "żarta"  :D :D :D  i mając do wyboru obiad lub biegi wybrałabym biegi, obiad lub czytanie wybrałabym czytanie, obiad lub cokolwiek co lubię wybrałabym to drugie  :D :D :D

Ojjj...a poza tym Mama moja próbuje mnie nakłonić do  zmiany zdania na temat bukietu, mówi, że to wiecheć... :D pociesza sie myślą, że ja często zmeiniam zdanie i oże i w tym wypadku tak będzie... :D :D :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
ja sie w cukierni napatrze.. przywiozlam do posmakowania dzis ciasto, ktore bedzie na weselu - to wszyscy sie zachwycaja a dla mnie to takie see.. bo znam sklad jak sie robi czego ile tam jest cene, wage itp. :x asakra..

emm-a czytanie tez wole od obiadu :P

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Monia czyli mama ma podobne zdanie do mnie hihi tylko jak dla mnei nie ma nic ciekawego w tym bukieciku tylko to ze sa kwiatki  ;D ladne bo ladne ale takie niewyrazne jak by rutinoscorbinu nie wziely ;D ;D

Pandi.. ja jak pracowalam an gofrach to zjadaalam 1 na sezon wiec nei dziwie sie jak ty w tym pracujesz ze nie hce ci sie jesc ciast i tp

mysle ze gdybys miala zdowy brzusio to by cie zachwycaly ciezsze potrawy takie jak np. chinska kuchnia ;D meksykanska lub wlsoka ;D a nawet poslka- aj np bardzo lubie schabowy, ziemniaki i kapusta  zasmazana a to poipte kuflem piwka ;D

moze strasznie to brzmi ale w sumie po co sciemnaic ze lubie jogurciki i tego typu bzdury jak nie lubie ;D jestem soba ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To Ty tak po chłopsku, ja tak to nie ;) ale pizzę, kebaby lubię ;D jogurciki i sałatki też bardzo ;D ale najbardziej na świecie kocham... SŁODYCZE!!!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
haha ja tak swojsko lubie ;D
ale np tluszczy an akrkowce czy nawet piersiach lub boczku nei lubie ;D
pizze kocham a kebaby srednio ;p za to chinszczyzna.. mniiam
i slodycze tez bardzo wielbie ale chyba gdybym miala czekoladke i chipsy wybraalbym chipsy ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
ja zawsze przezawsze wybralabym czeko :P :P :P
ostatnio mialam tez faze n popcorn ::)
ale chinczykiem tez nie pogardze...kfc tez my love ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ja wole maca ;D mamba ale ty to chudzielec podono wiec mozesz ;D
ja na naczosy z sosem mailam faze i z mielonym hehhe
a tearz dupa
south beach nie zezwala na takie dobroci ;p

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ja też czeko ;D

No i kfc też kocham, ale już chyba z pół roku nie byłam  ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja też bardzo lubię czekoladę, ale nie mogę niestety  :( :( :(

z pozostałych, które wymieniłyście, to właściwie tak średnio...

moja the best śniadanie to kanapka z twarogiem i miodem, drugie śniadanie to drożdżówka z serem, obiad to rosół a na drugie kopytka z jakimś sosem,np.grzybowym, podwieczorek to nie wiem, kolacja to naleśniki z serem  :D ja jem dużo razy w ciągu dnia, ale niedużo w sumie i lubie - nawet jak moj brzuch jest zdrowy - takie mączne jedzenie i na słodko....tzn. mięcho zjem też ale...jak mam wybór to wolę jakieś kluski czy placki  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.