Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 124515 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
nie to zebym kopytek nie wciagnela :P

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
:D ale sie temat smaczny rozwinal :)

ja uwielbiam placki po wegiersku :) i kasze gryczana -w kazdej postaci :).. mniam
a czekolade uwielbiam ale gorzką ;) naprawde 'wysokoprocentową'

Offline Pandi
  • maniak
jedzeniowy :x .. ehh a ja powinnam jakies sniadanie z rana ogarnac :].. milego dnia i spokojnego weekendu jakby co :]

Offline _patka_

• Chuck Norris
no tak Was czytam i nabralam ochoty na sniadanie ;P na razie tylko kawe wypilam, bo kawa z rana musi byc! :D
co do bukietu to mi sie bardzo podoba, jest prosty ale to dobrze zwlaszcza ze suknie masz bogata, nie bedzie przesadzonev :) :) ja mam cos na oku ale musze sie wybrac do kolezanki i pokazac jej bukiecik, bo nie wiem nawet z jakich kwiatkow jest zrobiony i czy sa one w czerwcu :P
emmo ogladalam kiedys program o przytyciu i mowili zeby przed jedzeniem jesc siemie lniane :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
Witajcie w sobotni poranek  :D :D :D

Jest mi wprost cudownie  :D :D :D byłam rano na przebieżce  :D :D :D nie wiem w sumie czy 5km można nazwać przebieżką, bo to właściwie dystans bardzo bardzo króciutki - nawet się nie spociłam ani nei zmęczyłam, no ale wmawiałam sobie ciagle, że jestem rozsądna i nie mogę po 2 miesiącach przerwy pobiec od razu 10 czy 15km.... No i tak ze sobą walczyłam i skończyłam na 5km...  Czuję oczywiście mega niedosyt, ale...jestem przecież rozsądna... ;) :D
Jejku, kiedy tak sobie biegłam po lesie, wreszcie czułam, że robię to, co powinnam, czułam, że żyję  :D mój organizm jest stworzony do biegania i potrzebuje tego jak powietrza  :D :D :D jak ja uwielbiam biegać  :D :D :D

Wiem, ze miałam wytrzymać do 21 marca, że miałam przytyć jeszcze, ale...po prostu nie dam tak rady dłużej...Te dwa miesiące bez biegów to była dla mnie masakra  :( strasznie smutno, brakowało mi tego okrutnie ...
Wiem, że fakt, iż nie wytrzymałam świadczy o moim słabym charakterze i braku silnej woli,ale...postaram się nad sobą pracować - tyle że nie w kwestii biegów, których po prostu nie mogę sobie odmawiać!
Wiem, ze to oznacza, że szanse na przytycie sa w tym momencie zerowe, ale trudno. Najwyżej krawcowa zabuduje górę sukni, ale może nie będzie tak źle.

Zatem, Kochane, czuję się dziś wspaniale i nie mogę się już doczekać kolejnego biegu  :D :D :D

AnioOlku - ja siemię piję codziennie na żołądek, dodatkowo mielone siemię dodaje do praktycznie wszystkich potraw - smak jest niewyczuwalny, a dobrze dziala na zołądek.

Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
emm-a podziwiam Cię ... ja bym kilometra nie przebiegła haha :D  ja strasznie nienawidzę biegać:P
Ale widać że Ci to bardzo sprawia przyjemność ;) i trzymaj się tego ;) tylko nie szalej za bardzo z tym bieganiem żebyś za bardzo nie schudła :P bo znikniesz nam :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
taaa...Rodzice się na mnie pogniewali, kiedy usłyszeli, ze znowu biegam...tłumaczenie, ze dłużej nie wytrzymam, na nić się zdało... Mówią, że znowu  będę szkieletorem  :P  no ale ja wierzę, że tak się nie stanie...

taki mam dobry humor, że aż upiekłam ciasto - co prawda zwykłego murzynka, bo właściwie nie miałam w domu produktów na żadne inne  ;) ale całkiem dobry  :D
ostatnio sporadycznie piekę ze względu na żołądek, tzn. nie chcę żeby mi pachniało czymś, czego nie mogę zjeść...No ale ponieważ żołądek daje o sobie znać niezależnie czy trzymam dietę, czy nie, od jakiegoś czasu trochę odpuszczam to mdłe pożywienie, które pochłaniałam i zaczynam wsuwać normalne żarcie  ;) :D

popołudniu idziemy do Taty P. na rozmowy ślubno-weselne... zobaczymy, czy po nich będę nadal miała taki dobry humor  ;) :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Oj jak ja Ci zazdroszcze tego biegania...tzn chęci,sił itp itd  :) Ja to mam słomiany zapał  :-X

Trzymam kciuki,aby nic  Ci nie zepsuło dzisiaj humoru  :) :-*

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
tez sie dzisiaj kompslam biegac ;D oczywiscie nie takei dystanse :D :D :D
cudowna pogoda! :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ja zazdroszcze tego samozaparcia..
ja wole pospac o 2 godzinki dluzej ;;]

Offline emm-a

• Chuck Norris
Kochane, my się nie rozumiemy  :D ja potrzebuję samozaparcia, żeby nie biegać  :D  bieganie jest dla mnei czyms tak oczywistym i naturalnym i potrzebnym jak kąpiel albo prysznic albo cokolwiek innego bez czego strasznie trudno się obyć. Kiedy padnięta po pracy wracam do domu, marzę o tym, aby pobiec...ktoś inny marzyłby o kąpieli relaksującej albo drzemce albo odpoczynku w fotelu przed tv, a ja odpoczywam biegnąc - po prostu się odprężam i relaksuję. Nie umiem tego wytłumaczyć  :D  czuję wtedy taką jedność z przyrodą  :D i wsluchuję się w moj organizm, czuję w jakim rytmie bije serce, slyszę oddech, czuję mięśnie... To po prostu coś bardzo przyjemnego, dzięki czemu odrywam sie od rzeczywistości  :D

Rozmowa u Taty P. średnio udana, ale nie chcę się wypowiadać na ten temat.

Do ślubu już tak niedługo...cieszę się, że będziemy małżeństwem  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
bardzo mi sie podoba ostatnie zdanie twojej wypowiedz.!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline Pandi
  • maniak
piekna pogoda to nie ma co sie dziwic, ale mm-a skoro musisz trzymac wage musisz troche ograniczyc przyjemnosci - bieganie. brzmi banalnie, ale cos w tym musi byc :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
Dziewczyny, wczoraj mieliśmy super dzień - nad morzem i w Kamieniu Pomorskim u rodziny P. Sporo osób zatem osobiście potwierdziło swje przybycie na ślub i wesele  :D  Pogoda rewelacyjna, atmosfera super  :D na dniach może jakieś fotki wrzucę  :D

A teraz właśnie wróciłam od Anety Zych, u której byłam na mikrodermabrazji - w ramach przygotowywania cery do ślubu  :D

Utwierdziłam się w przekonaniu, że dobrze wybrałam  :D w sobotę - oczyszczanie buzi...brrr... ;) :D

a teraz śmigam na kawkę z koleżanką, której dam zaproszenie - to ostatni już gość z mojej strony  :D

ale fajny dzień  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
super ze tak fajnie spedzilas wczorajszy  dzien!!!!!
ja dzis myje okna... chyba 2 raz w zyiu ale traktuje to jako pierwzy ;D siara co? ;]
uroki mieszkanai z mamcia ;D ale co tam dzis postanowilam ze umyje, wkoncu zona bede nie>? ;]
a dzisiejszy dzionek.. piekny.. mozei wiatrzych zimne ale w slonku milustko ;]

Offline _patka_

• Chuck Norris
OJ Monia zazdroszcze Ci tych zabiegow :D gdybym miala troche wollnej kasy sama bym poszla,  tym bafrdziej ze opstatnio moja cera na twarzy jest coraz gorsza :/
ja wyslalam 14 zaproszen do rodzinki i czekam... :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
bomba!!
co z naszymi biegami jutro?

Offline emm-a

• Chuck Norris
jeszcze kilka :-)
http://imageshack.us/photo/my-images/849/morze4.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/829/morze5.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/688/74348533.jpg/

co do biegów to jak najbardziej, przy okazji pogadamy o termomiksie ;-)

pasuje Ci po 13? wyślij mi nr kom na priv, to się bedziemy zdzwaniały  ;)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
wole po 14... uda ci sie? no i moja kondycja.. wola o pomste ehhe wiec mozliwe ze ja bede wiecej szla niz biegla zgoda? ;]
zaraz wysylam nr i daj mi znac z godiznke syzbciej jutro ale tak jak pislama najbardziej bym chciala chwile po 14 bo mama tak wraca z pracy a ja bede miala mala brata

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Widać, że energia Cię rozpiera na tych zdjęciach :-*
Rzeczywiście bieganie to dla Ciebie przyjemność ;D
Ja biegałam dwa lata temu, tyle że nie miałam z kim to mi się odechciało, wiem wiem każda wymówka jest dobra :P

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja biegalam  w klubie ale na szybkie dystanse, nawet zaliczylam kilka konkursow :D natomiast na dlugie przebiezki jakos nigdy nie mialam ochoty tym bardziej ze kostki mi strasznie strzelaja i bola :(
BARDZO szczesliwa jestes na tych zdjeciach! :D oby tak dalej!! zastanawiam sie co z biegami kiedy w ciazy bedziesz :D :D :D oj  ciezko bedzie przestac co?:):):)

Offline emm-a

• Chuck Norris
macie rację dziewcyzny, bieganie to mój żywioł  :D :D :D

ja właśnie lubię długie dystanse - mogę tak powoli truchtac i truchtać  :D mam w planie maraton  :D

co do ciąży...to będzie faktycznie kłopot...kiedys czytalam artykul o biegaczce, ktora w szostym miesiącu ciąży maraton przebiegla i wszystko bylo ok  :D

mysle, że nie będzie dobrze dla dziecka jesli calkiem przestanę biegać już od pierwszych miesięcy...moj organizm jest do biegow przyzwyczajony i dobrze sie z nimi czuje i jeśli nagle przestanę, to kiepsko to widzę... No ale zobaczymy co powie lekarz...
poki co trzeba zajść w ciążę  :D a wcześniej wziać ślub  :D a wczesniej...panieński  :D :D :D

koleżanka ktorej dalam dzis zaproszenie bardzo sie ucieszyla i od razu potwierdzila swoja obecność  :D no i pożeganalysmy się slowami : do zobaczenia na panieńskim  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
zostal ci prawie miesiac ;D
ale fazka, zlecialo co ;]

Offline emm-a

• Chuck Norris
oj prawie dwa... :D miesiac i trzy tygodnie ponad  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hyh ja odliczam do przodu hyhy bo juz sue nie moge doczekac  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Niedługo panieński to się będzie działo :pijaki: :cancan: :popija: :los:

Offline Pandi
  • maniak
i ta poza z staniem na palcach .. :D słodkie

Offline _patka_

• Chuck Norris
u mnie zostalo 95 dni :o łooo matko podejrzewam, ze im blizej bedzie do slubu tym bardziej w brzuchu bedzie mnie krecic... czyli bede sie denerwowac.. :o

Offline emm-a

• Chuck Norris
a ja właśnie odwrotnie  :D wcześniej jak np. do ślubu było 3 miesiące i 2 tyg., to mówilam, że to prawie trzy miesiące, a teraz - w drugą strone  :D

już po kąpieli, byłysmy z sylwusią na biegach - była bardzo dzielna  :D

ja troszkę zwiększyłam dytans, ale tylko jakis kilometr - w koncu to dopiero druga przebiezka po dwoch miesiącach przerwy...
no ale następne biegi to juz powrót do standardowych dwoch kółek czyli niecałe 12km  :D :D :D

sylwusia biegnie tez  :D

a dziś zabralam przez pomyslkę do pracy kluczyki od busa P. - wściekl się masakrycznie  ;) nie mogl do pracy jechac, a ja stwierdzilam że ich mu nie przywiozę, bo przeciez nie mogę dzieciarkow samych zostawic  :D teraz mnie obraża, mówiąc, że jestem roztrzepana i takie tam, co za dziad - chłopy to czopy  :D mógł uważać - to on je wrzucil do mojej torebki przypadkiem
Klara 2014r.
Dominika 2017r.