Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 124833 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline emm-a

• Chuck Norris
witajcie o poranku  :D właśnie wsuwam śniadanko i zaraz na biegi  :D z sylwusią  :D to dla mnie dosć nietypowe, bo o tej porze już bym pewnie biegi sobotnie kończyla, ale sylwusia to mały śpioch zatem biegi dopiero o 9.30, mam nadzieję, że za tydzien będą o 9  :D :D :D

słonko zaczyna świecić, superaście  :D

niestety żołądek znowu świruje, mój gastrolog najwyraźniej mnie nie potrafi wyleczyć...na szczęście mam namiery na nowego, z polecenia, ponoć bardzo dobry...zobaczymy... :-\ 

miłego dnia  :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
jak sie czujesz?
 ja juz po sniadanku ;D
zaraz zabieram sie za dalsza czesc sprztaania- bo karola zaczal a ja zakoncze ;D zaczne robic obiadzik, chwila odpoczynku i na imprezke ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja już wykąpana i wciagnełam wlasnie zupkę warzywną  :D zaraz siemię wypiję - ulga to będzie dla brzucha mojego  :P

tak poza tym to dzwonił do mnie świadek P. z informacją, że wieczór kawalerski mu za 2 tygodnie organizuje, już wszystko zaklepał. Trochę mnie to dziwi, bo to jeszcze będzie post, o czym nie omieszkałam go poinformować, ale świadek stwierdził, że im to nie przeszkadza.... No cóż ich sprawa - ich dusze się będą smażyć w piekle... ;) :D
w jakimś lokalu, z tancerką i rzeką alkoholu - powodzenia - rzekłam  ;) :D

zatem mój wieczor może się odbyć tak jak chcialam, czyli 2 tygodnie przed ślubem  :D to będzie chyba 14 kwietnia, zatem za niecały miesiac  :D

jejku, do ślubu coraz bliżej  :D :D :D

żeby tylko mój brzuch wyzdrowiał to byłoby już wszystko ok  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
ale wspaniale ;D
jenyyy poanienski kawalerski dla mnie jeszcze tak odlegly
zrob tak ajk romzawialysmy, czyli idz do innego dr moze okaze sie twoim zbawca ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
tak zrobię  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
emma dopiero na forum weszlam...od wczoraj mam tesciow ;D a w zasadzie moi rodzice maja, ale cale dwa dni u nich siedzielismy...

od wtroku zaczynam blok, ktory trwa do 12.30 :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: wiec mam nadzieje, ze zalapie sie z Wami na jakies bieganko....niestety ostatnie dwa dni byly totalnie niedietowe :'( nazarlam sie jak swinka ;D i napilam ;D wiec od jutra koniec ze wszytkim! niczego nie bedzie :D ;) hahah
a juz w weekend to na bank sie zalaczam :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
superaście malinowa  :D

najbliższe w 100% pewne bieganie w środę, nie wiem, czy jutro dam rade, bo do lekarki mam śmignąć i po obrączki idziemy, zatem na jutro się wolę nie umawiać, bo dam rade to pobiegnę, nie dam-nie pobiegnę, napisz mi malinowa na priv swoj nr kom. to w razie czego się odezwę, z sylwusią tak się umawiamy zawsze  :D

a w środę bieg o 13.30  :D

dziś wieczorem idziemy na Stawkę większą niż śmierć - P. uwielbia takie filmy... :P ;)

jejku, za 6 tygodni będziemy już po ślubie  :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
no czas leci na mksa co ;p
ja jutro chyba podjade jak mi sie uda pobiec ;D a jak nie to tez mozliwe ze w srode ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
jutro chyba tez nie dam rady :-\
...ale w srode sie stawiam ;D 13.30 idealnie mi pasuje :ok:
rozumiem, ze na glebokim smigacie, tak? chyba sie na miejscu spotkamy...ja koncze 12.30 w szpitalu na arkanskiej to akurat sie przebiore w szatni w szpitalu :P, rzeczy dam do auta mojemu M. i sie przespaceruje na glebokie ;D perfect ;)  :) :) :) mam nadzieje, ze dasz nam wycisk :biczowanie:, bo mialam trzy dni masakry dietetycznej :Olaboga: :Olaboga: :Olaboga:

ale Ci zazdroszcze, ze to juz :) ja jeszcze tak dlugo musze czekac... :'( ;) :D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
malinowa.... wycisk starszny.. ;D
ja jestem  wata wiec podowjnie cierpie ehhe ;p a moj week, ba! tydz byl tragiczny dietopwo, jedzeniowo alkoholowo ;D czas ei ogarnac ;p

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
krokiety, golabki, sernik, rozki z ciasta francuskiego z jablkiem, melon w szynce parmenskiej, karkowka, schabowe :urwanie_glowy:...wiecej grzechow nie pamietam :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur: :glowa_w_mur:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
dodam cos od siebie-
pizza, kielby, bulki, kotlet z piersi z ziemniakami, marchewka z groszkie na gesto herbata z cukrem, ski, cola
wiecej nie moge juz pamietac hehe

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
jejku, a ja jestem najszczesliwsza na świecie!!!

dojechałam dziś na rowerze prawe na głebokie od parkowej i jestem tak nabuzowana endorfinami że zaraz sie rozpuszcze!!!!

od jutra bede miała dietkę, potem rowerek i jeeejku jejku :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
jakze moglam zapomniec.............hektolitry MARTINI :3   
(musiałam wykorzystac okazje, ze akurat zadnych oznakow alergii nie bylo...bynajmniej az tak bardzo mi nie przeszkadzaly ;) :P )

Xanth gratki :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: ja od jutra jade diete dalej jakby nigdy nic ;D hyhy ..........no i biegi uaktywniam :D

co mnie ostatnio zadziwilo....moj M. po czwartkowym koszu(nie to zeby chodzil co tydzien...chyba 3 raz poszedl ;D) uznal, ze taki wysilek to podnosi wlasnie endorfiny(odkrywcze ;D)...w kazdym razie powiedzial, ze zacznie na kosza chodzic systematycznie i raz na jakis czas pojdzie sie przebiec ze mna... :) bardzo mi sie podoba jego postanowienie :D ciekawe jak to w praktyce wyjdzie :P

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Dziewczyny, ja będę jutro po 16. Mam dwa zastępstwa i kończę o 15.55 więc myślę, że na 16.15 będę ;) do zobaczenia!  :-*

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
a gdzie  sie umawiacie? bo moze bym przyszła jak się nie będę wstydzić  :oops:

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Jutro to spotkanie odwolane przeciez!!!!

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
No to czemu mi nikt nic nie napisał  ???  :'( :'(

Offline emm-a

• Chuck Norris
Anjuszka pisałyśmy i u mnie na wątku kilka razy i na specjalnym wątku poświęconym spotkaniom; myślalam, że wiesz, inaczej na fb bym Ci napisala....

ja dzis popoludniu do lekarki smigam i moze damy rade po obrączki; wczoraj w kinie bylismy na stawce większej niz smierc - podobalo mi sie, choc ogolnie takich filmow nie lubię; ogladalismy od razu w galaxy garnitury dla P. ale jakoś żaden nie wpadl nam w oko, tak w ogole to on chce się ubrać troche w stylu vintage, co mi się ogolnie podoba, tylko że moja suknia jest calkiem inna, moglismy się jakos wczesniej zgadac....a ja w sumie tajemnicę robię z mojej sukni i tak to wyszlo....No ale jakoś damy rade, w każdym razie chce garnitur czarny w prążki i bialo-czarne buty i kapelusz... Myślę że garnitur taki moze być, choc wolalabym siwy lub stalowy jakis, buty odpadają, nad kapeluszem nie myśle na razie ...  ;)

Tak poza tym sama zauważylam, że jestem ostatnio bardzo niedobra dla P. ciagle się na niego wściekam, obojętnie czy jest powod czy nie, brzydko do niego mowię i ogolnie niefajnie....aż wczoraj wieczorem, po tym jak znowu na niego nawrzeszczalam i widzialam że mu naprawde przykro, zaczęlam go przepraszac... :( kurczę, sama nie wiem, dlaczego tak się dzieje, moze to stres juz przedslubny czy cos?

a moze moje ciagle nie rozwiązane klopoty z żolądkiem, co mnie dobija wręcz  :-\  tak czy inaczej muszę się troche poprawić, bo nie chcę być bridezillą....inaczej mowiac sekutnicą nr1  ;)

a.....wczoraj się jeszcze okazalo że P. nie dal kilku zaproszeń...wrrr....no ale niby te osoby wiedza już wszystko, tylko jakos okazji nie bylo zeby je zobaczyc, więc podjechalismy i wręczylimy, zatem pierwszy grill w tym roku mial miejsce  :D sezon grillowy rozpoczęty  :D już w marcu  :D :D :D
no i potwierdzilo się moje wczesniejsze spostrzezenie - znajomi od razu mega szczęśliwi zapewniaja że na pewno będę, od razu potwierdzają....a rodzina? zwleka do ostatniej chwili....co za życie....

alez sie rozpisalam o poranku  :D dziś wyjątkowo nie mam na 8 tylko na 9  :D milego dnia Kochane  :D

aaaa....na biegi śmigam 12.30 - Ty malinowa chyba nie zdążysz? do sylwusi wyślę smsa, a we trzy w srode o 13.30 się umawiamy  :D

moje drogie, po takiej wyżerce macie mnostwo energii, którą chętnie pomogę Wam zużyć  ;D :brewki: :brewki: :brewki:   będziecie śmigały jak rakiety - i żadnych jęków!!!!!  :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

miłego dnia  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Pandi
  • maniak
U nas to samo znajomi od razu na miejscu potwierdzali -+ rodzina sie usmiechała. Nie rozumiem, co to za problem - powiedziec, super, bedziemy. Dziekuje, kolejny problem z głowy. Jak ja wysle moja częśc napiszę do każdego zaproszenia list - oby to cos zdziałało  ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
hmm  nie dobrze ze zaczelas tak sie odnosic do P.
moim zdaniem strees daje o sobie zznac, twoje poukladane zycie starej panny jiihihihi zmienia sie..
z tego co gadamy itp moze u was bcy ciezko na poczatku, czego oczywiscie nie zycze, ba! mam nadzieje ze bedzie lepiej duzio lepiej i najlepiej ;D

pobiegnie dzis pobiegne,. ale nie mam mocy..  po 2 dniach impry boli brzuch ;[

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Życzę żeby z brzuchem było wszystko ok, albo tak jak mówią dziewczyny zmień lekarza ;)
a że jesteś niedobra dla P. to na pewno wynika ze stresu przedślubnego, na pewno za chwilę się wszystko unormuje :-*

Offline _patka_

• Chuck Norris
z brzuchem bedzie wszystko ok na pewno, pojdziesz do innego lekarza zobaczymy co Ci powie, moze zleci jakies badania... w sumie dziwne ze tylu lekarzy juz odwiedzilas i zadny nie byl w stanie zaradzic na Twoje dolegliwosci...  :-\ :-\

co do P. to troche szkoda mi sie go zrobilo... pewnie sie czuje wtedy jak zbity pies... ale jak go przeprosilas to bardzo dobrze... powiedz ze jestes tym wszystkim poddenerwowana jeszcze ten zoladek Ci dokucza... rozumiem Cie... :przytul:

co do stroju P. to jestem pod wrazeniem ze w ogole jakikolwiek styl sobie wymyslil... moj Maciek czeka na gotowe ze tak powiem... a uwazam ze bedziecie do siebie pasowali, jeszcze ta bryczka to juz w ogole stworzy uroczy klimat  :brewki: :brewki:

u mnie z zaproszeniami to samo... znajomi od razu mowia, widac ze sie ciesza ze ich zapraszamy, czuja sie wyroznieni... a rodzina??? moze nie wszyscy ale z mojej mamy strony to uwazaja, ze wszystkich powinnam zaprosic, mysla ze sa sami, lache robia ze przyjda w ogole... o babci nie wspomne bo tylko sie wkur*** od razu na mysl o tej chorej sytuacji  :diabel_3: :diabel_3:

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
co do brzuszka  to watpie zebys lepszego lekarza znalazla :-\ no niestety :-\

ja tez jakos sie szybko zloszcze na M. ...znaczy od wczoraj :P chyba jestem zmeczona tym calym weekendem i jakos tak mi sie to ujawnia :-\

mi tam styl Twojego P. sie podoba :) a w szczegolnosci alcaponki...zastanowilabym sie czy je tak od razu odrzucac, bo do calosci by wygladaly super moim zdaniem...jak juz w cos brnac to po calosci :) a jakbys miala ten sweterek to wydaje mi sie, ze troche by zniosl ta'nowoczesnosc' sukni...i ta bryczka...bedzie vintage ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
garnitur czarny w prazki wydaje mi sie,ze widzialam i bardzo mi sie podobal, tylko ja bym chciala,zeby byl jakis inny, a w takich "normalnych" sklepach to sa klasyczne garnitury,a w sklepach slubnych ceny slubne  ::)

nie krzycz na swojego bo ucieknie sprzed oltarza heheheh :)

fajny biegajacy weekend mialyscie, ja sie obzeralam i opijalam ;-p

Offline emm-a

• Chuck Norris
jak tu się na P. nie wściekać, kiedy mieliśmy dziś wybrać obrączki, a on mi mowi przed chwilą, że dłużej w pracy musi zostać i za nic nie da rady przyjechać...wrrr.... :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: jutro ja mam zebranie z rodzicami w szkole, zatem w środę chyba dopiero....

zobaczymy jak będzie ze stylem P. bo problem wiadomy - jego rozmiar  :D P. jest wysoki i mocno zbudowany, nosi ubranka 3 XL  :D trza będzie zamówić  na miarę; co do butów, to wedlug mnie takie czarno-biale sa fajne, ale obawiam się, że to będą jednorazowki, bo gdzie je potem założy? no ale zobaczymy, jeśli się uprze nie będę walczyla...w końcu ja szyję co chcę i ubieram się do ślubu jak chcę - i on ma prawo miec jakieś ślubne marzenia  ;) :D

co do lekarzy, to sama nie wiem...gastrolog do ktorego chodzę nie potrafi mnie wyleczyc po prostu...bardzo go mimo to cenię, ale...ostatnio zaczęlam podpytywać i myszkowac i z kilku niezależnych źródeł usłyszalam niepochlebne opinie....tzn. że na nazwisku bazuje i nie leczy dobrze...no ale pewnie się taki nie narodzil który by wszystkim dogodził  ;) w każdym razie trewanie przy nim to strata czasu, skoro przez 4 miesiące mnie nie wyleczyl...

ide dzwonić do potencjalnego nowego  ;) :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
emmo mi to umknelo chyba-wy nie macie jeszcze obraczek ? wow ja juz umieram ze stresu, ze garnituru dla PM nie mamy, a co dopiero obraczek - chcialabym byc taka cierpliwa jak Ty  :) a co do duzych garniturow to taki znajomy mial taki problem i sie ubral w recmanie, bo tam mieli rozmiary  ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
recman dobra firma, moge polecic, bo juz kiedys kupilismy mackowi marynarke :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
kochana, my jeszcze nie mamy ani obrączek ani garnituru dla P. ani wielu innych rzeczy  :D ale świat się chyba przez to nie zawali  ;) :D

umowilam się na wizytę, pierwszy wolny termin w następny piątek, czyli prawie 2 tyg.  :-\  kiepsko trochę, ale trudno.... no i wizyta tylko 100zl...
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
my tez karola ubralismy w recmanie ;D caly zestaw ma ;D i za wszystko na pradwe ladne 1200zl. z butami i kamizela slubna wiec mysle ze cena ekstra ;D

co do lekarza, szkoda ze trzeba az tyle czekac ale moze ten akurat pomoze, trzeba miec nadzieje bo ajk to moiwa tonacy brzytwy sie chwyta i mozliwe ze akurat ten pan dr nowy dojrzy ajkis nowy istotny szczecgol i pomoze ;D