Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 124236 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
a moze ta Pani co suknie Ci szyje udzierga Ci te ponczoszki? hihi ;D ;D

albo jakas firma wykona je na specjalne zamowienie :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ale Ty jestes stuknięta  :D :D :D :D :D :D

na szydelku albo na drutach mi zrobi  :D :D :D :D :D

takie moherowe rajstopy grube ze srebną nicią  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
to by bylo cos ;D ;D ;D ksiadz bylby zachwycony ;D

ja tez jestem za zmiana terminu...do 19 mam karnet na silke wiec caly dzien spedze tam :D a chcialabym wreszcie przyjsc :P
najlepiej to mi chyba sroda lezy :P

Offline _patka_

• Chuck Norris
w kwietniu moze byc chlodno (oby nie) wiec takie cieple ponczoszki w sam raz sie nadaja ;D

Pan poprosil o sniadanie :D juz wstawilam wode na jajka na miekko :D :D :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
 :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline emm-a

• Chuck Norris
dla mnie środa też jest ok, po prostu zawsze wybieralysmy poniedzialki  :D

dziewczyny mowcie jak Wam pasuje  :D

ja wlasnie wyslalam chyba z dziesięć maili do roznych sklepow bieliźnianych, mam nadzieję, że coś się znajdzie i jednak nie będę musiala zakladać tych welnianych rajstop moherkowych...troche by mnie chyba w udka gryzły  ;) :D a wolę zeby co innego mnie tam gryzło, albo raczej kto inny  ;) :D

z pogodą kwietniową wlasnie moze byc roznie, w tamtym roku, jak bylismy w gorach na majowce, bo zaręczylismy się wlasnie wtedy i to bylo 29 kwietnia, zatem dzien po naszym ślubie w tym roku  :D to bylo cieplutko, mam fotki w koszulce na ramionkach, tylko na szczytach gor polar trza bylo zakladać, zatem nie wiadomo... z kolei zauważcie, ze wakacje nie byly zbyt gorące...z tą pogodą to trudno przewidziec....
ewentualnie, jak by mi bylo gorąco w welnianych rajstopkach, moglabym je zdjąć, jak np. na sale bryczką już dojedziemy... :P :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no pogoda ostatnimi czasy jest popie*rzona wiec wszystkiego mozna sie spodziewac nie wazne czy to kwiecien czy to sierpien...

emmo a ja mam takie zapytanie do Ciebie :P od wtorku zaczynam zajecia w innej klinice(na ginexach  ;D), a tam podobno luzno bardzo...wiec malinowa tak sobie pomyslal, ze moze ten czas zainwestuje w siebie :P i sie do Was podlaczy z tymi biegami?  ??? ??? ??? ??? ???
gdzie Wy biegacie w ogole(chyba Glebokie tak?) i skad startujecie? :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja mieszkam blisko pl. Kosciuszki, sylwusia do mnie przychodzi,bo mieszka blisko i ode mnie jedziemy na Glębokie, chyba że mocno pada i bedzie mega bloto, to pod Orly; jeździmy po mojej pracy, zazwyczaj ok.godz.13, godziny 15-16.30 odpadaja, bo sa mega korki i jechalybysmy godzine  :-\ a tak to przed 15 wracamy, na trasie biegowej jest luz; możesz się podlączyć jak najbardziej  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
ja tez bym chetnie pobiegała :( ale dzisiaj pojade po rower do babki to może bede smigać na rowerku póki zimno..

bo astma rozwala mi płuca po bieganiu ;(

emma, myslisz, że od roweru schudnie mi brzuch??? jak dzisiaj pojadę po rower to w poniedziałek pośmigam, to na pewno się spotkamy ;) tylko ja na rowerku!

Offline emm-a

• Chuck Norris
myślę że od roweru napuchną Ci stopy jak będziesz mocno pedałować  :D :D :D

rób może brzuszki jak wrócisz z roweru, organizm jest rozgrzany i to dobry moment na brzuszki, no i grzbiety też - pomoże na pewno  :D

moja kolezanka z pracy smiga dużo na rowerze i szczuplutka jest  :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
Rozwaliły mnie te moherowe rajstopy :hahaha:
Ale Malinowa dobrze mówi, ksiądz byłby zachwycony ;D
Ja jakaś niekumata jestem, bo brzuszki to wiem jak się robi i co to jest, ale te grzbiety? ???
Emm-a oświeć mnie ;D

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
grzbiety to chyba żeby sie jak kot wyginać , ja przynajmniej tak myślę :D

moja mama na rowerze kiedyś smigała i mi mówiła, że czy deszcz, czy slonce ona na rowerze :D

az kiedys spotkała kolezanke, komórek nie było a ona pojechała na rowerze na impreze! :D

a mój ojciec mało nie umarł na zawał :D

jeździł po 3 orłach samochodem w nocy i szukał mojej matki ! :D aż go policja zgarnęła.

no ale w kazdym razie, ja mam jej figure, tyje tak jak ona i chudne bardzo szybko przy minimalnym wysiłku...

będę jeździć może całą trasę na wciągniętym brzuchu ;) ha ha
:D

w kwietniu idę do ACTIVa na brzuszki :) wtedy napewno schudnę i będe sliczna! jejejejeeeee~!

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
No to Twoja mama niezłego stracha tacie napędziła ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
nadrobilam watek, i stwierdzam ze z was zboczone swiry heeheh

Monika bede jutro o 12;30

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja nie sylwusiu, ja taka nie jestem, ja po prostu przez nie.... :D bo kto z kim przystaje...  :D a wczoraj milion godzin na forum spędziłam z nimi i to dlatego... :skacza:

do zobaczenia o 12.30  :D

my wlasnie wrocilismy od mojeje przyjaciolki-swiadkowej i jej męża, bylo superaście  :D jestem chrzestną ich synka, sześcioletniego Adasia, ktory jest obłędny  :D też chcę takiego synka  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
ok, niech ci bedzie ;D
co do mlodego.. chyba waczyl ci sie instynkt hehe

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Na wszystko przyjdzie czas, po ślubie  ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Do ślubu już niedługo, a potem można działać ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
no juz nieduzo Wam zostalo i wtedy do dziela! ;D wiec juz zgoda rozumiem, razem tam byliscie z P. tak? :)

hehe sobote faktycznie spedzilysmy na forum ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
witajcie Kochane  :D

z P. sprawa ma się tak:
jak Wam pisalam, w czwartek, czyli Dzien Kobiet, powiedzialam do niego o poranku: dlaczego Ty mnie wkur...asz z rana?  co dziwne, bo nie klnę i ogolnie tak się do nikogo nie zwracam, zatem P. zatkalo, zabral się i poszedl... Nie wiem czemu tak powiedzialam, naprawdę nie pamiętam, czy coś powiedzial, czy co.... Wieczorem do niego napisalam,że nie zlozyl mi życzen w Dzien Kobiet i się nie odzywa, a on na to, że nie chce mnie wkur...ać...
W piątek wieczorem pierwsze pojednawcze smsy, potem w sobotę, ale coś tam znowu mnie zdenerwowal... ;) :D no a w niedzielę umowil się z mężem mojej przyjaciólki że pojedziemy obejrzec honde ktorą jej kupil, zatem się wreszcie spotkalismy...ale tak na dystans bylo... ;) potem, jak już u nich bylismy, wszystko się jakos rozluźnilo i wrocilo do normy, wrocilismy potem do mnie, niby juz ok, ale... ;)  a dzis rano się budze, P. jeszcze śpi, idę do kuchni po leki ktore biorę na czczo, a tam leży coś zapakowanego i karteczka z napisem "wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet"  :D rozpakowuje, a tam książka Jane Eyre  :D :D :D :D :D którą tak chcialam  :D :D :D :D jaki słodziak mój kochany  :D :D :D

i juz jest ok  :D :D :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
bardzo sie ciesze, ze juz wszystko miedzy Wami ok! widzisz jak On Cię kocha!!! Twoja uprawgniona ksiazke Ci kupil ;D slodziak z niego! ;D

PS. jaka honde kupil??? ;D ;D ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Jednak jak chcą to się umieją postarać te nasze łobuzy kochane ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
jednak jak chca to moga! pamietam kiedys sytuacje kiedy sie poklocilismy o cos i ja juz sie pakowalam z zamiarem spania u rodzicow. Maciek to zobaczyl i pyta: chcesz sie wyprowadzic? Ja mu na to: Skoro chcesz to tak!, on wtedy: nie musisz sie wyprowadzac i podszedl i mnie przytulil :D:D:D od razu sie inaczej zrobilo, widac bylo ze mu na mnie zalezy no i tyle mojego pakowania :P szczerze to nawet bym tam nie pojechala, ale czasami pazurki trzeba pokazac... ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no tak, tylko żeby częściej chcieli.... :D

ale wiadomo...chłopy to czopy... :D

dobrze że jednak się z nim po tym Dniu Kobiet nie rozstalam  ;) :D wybaczcie tę złośliwosc, ale powstrzymac się nie moglam... ;) :D

Kochana to stara honda acord? czy jakos tak... Mąż przyjaciolki to też fan starych aut, tyle że nie mercedesow jak Piotr, ale wlasnie hond... :D już się nią przejechalam - superaście  :D jak to w hondzie  :D

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ach emmo widac ze wiesz co dobre, mam na mysli te jazde honda ;D

tak apropo kwiatkow wiem ze juz wybralas swoj bukiet ale spojrz na te stronke http://www.welonimuszka.pl/index.php/2011/02/szafirki/

sa tam propozycje bukietow slicznych z reszta! wykonanych z szafirkami ;D

moje koraliki do sukni i welonu dzisiaj przyszly ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
Złośliwa z Ciebie bestia emm-o jest ;D
A ja nie widzę różnicy w jeździe samochodem, ale to pewnie dlatego, że ja myślę, żeby jak najszybciej wysiąść przez moją chorobę lokomocyjną :buu:
Ale wierzę na słowo, że hondą się jeździ super :D

Offline SarCia11122

• bywalec
  • ' ..Z Tobą przez świat za rękę iść..
  • data ślubu: 29.09.2012
emm-a masz racje chłopy to czopy :D  
ale czasami trzeba im pokazać, że  nie są pępkiem świata;) musimy być stanowcze i tyle ! :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
moja sie jezdzi jak gokartem bo jest szeroka i nisko osadzona :D troche telepie przy okazji ale mi to jeszcze! nie przeszkadza, natomiast kiedy sie zdecydujemy na powiekszenie naszej rodzinki to niestety honda pojdzie out! :( ma tylko dwa miejsca i jedno honorowe dla Toli posrodku... :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
AnioOlku, ładne te bukieciki - jest zresztą wśród nich i mój  :D ale ja juz ten mój tam mam wbity do głowy i tak bardzo mi się podoba, że każdy inny wydaje mi się gorszy  :D
a powinniście chyba pomyśleć o miejscu dla małych Toli  :D ktore pewnie niedlugo się pojawią  :D :D :D :D

aniolek86 - tak w ogole to najfajnie się biega... :D dzis 2 kółeczka wokół jeziorka śmignęłam, zatem czuję się rewelacyjnie  :D :D :D

Sarcia ja myślę że zarozumialstwo chłopy mają wrodzone... ;) :D  a przecież bez nas by zginęli.... Rano wychodzimy, pytam P. - kanapki wziąłeś? oczywiscie nie wziął i wraca....co on by beze mnie począł... ;) :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ech z ta cieczka Toli to jest masakra! wszedzie plamy, tylko latam i scieram co chwile, dzisiaj w majtkach bedzie ganiac jak wroce z pracy :) fafiki jeszcze nie stercza pod blokiem bo to nie czas ale za to ona chce isc na dwor do bylejakiego kundla ;/ i piszczy co chwile! :P