Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 124407 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Jejku Monia wystarczy kilka dni nie zaglądać na forum i w Twoim wątku się gubie tyle nadrabiania  ;)
Mi Dzień Kobiet minął na zmianach bo K się wprowadził  ;) ;)
Co do przygód z kobietkami to kiedyś też miałam jedną  :) hehe dość dawno więc już nieprawda  ;)
Z tą przyjaciółką mam kontakt cały czas ;) Czasem śmiejemy się z tego  :D
Gabriela
Zofia

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
emmo :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze: ehh.. :-\

...ja też jestem przewrazliwona na punkcie takich ludzi...wlasnie najbardziej tych co rodzice im sraja kasa a sami gowno maja...i sie nosza jak francuskie pieski... :Blee:

co do przygod :P to ja raz tez z best friend poszalalam...na sylwestra w londynie bylysmy i troche nas ponioslo przy skaldaniu sobie zyczen ;D oczywiscie bardzo %%%% bylo ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
malinowa takie życie... :( może przez Jej przypadek jestem teraz bardziej przewrażliwiona na punkcie leczenia brzuchowych spraw, bo ją leczono na wszystko i badano i nic...wykryto guza kiedy byl juz wielkości pięści... no ale już się nie męczy przynajmniej...

malinowa pewnie ją zmolestowałaś  ;)

ja jestem w domu z Fiodorem, oglądam X Factor i siedzę na forum, podjadam coś ciągle,z P. sie jeszcze nie pogodzilismy, dodatkowo smsami się jeszcze posprzeczaliśmy przed chwilą  :P kij mu w oko  ;) :D

AnioOlku, to jak piwa nie masz, to kiepsko to widzę... :D ;)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ile nadrabiania  :mdleje: :mdleje: wy chyba nic innego nie robicie, tylko ciągle na forum siedzicie ;D ;D  :i_love_you:

A za ten brzuch, to powinnyśmy Cię  :ckm: :ckm: :ckm: jak możesz tak wpędzać, bynajmniej mnie w kompleksy? ja nigdy nie miałam takiego brzucha, nawet jak byłam chuda....

A co do panieńskiego, to mi koleżanki zamówiły limuzynę, nakłamały, że przyjadą po nas taxi o 23 i jedziemy na balety... więc chwilę przed 23 wyszłyśmy na balkon zapalić i podchodzi jakiś pan i mówi, że już jest... ja pytam kto to, a one że to taksówkarz... a ja na to "ale się odj...ebał" ;D nie mogłam zrozumieć, że taksówkarz jest ubrany w garnitur, pod krawatem ;D ale niczego się nie domyśliłam :) dopiero jak wyszłyśmy od świadkowej z klatki i zobaczyłam taxi, to prawie się popłakałam ze szczęścia ;) miałam w drodze na balety zadania do wykonania, np. poprosić jakiegoś mężczyznę do tańca na wałach ;D ;D było super i myślę, że striptizer takich atrakcji nie zapewni :) mnie osobiście striptizerzy nie pociągają i poprosiłam świadkową, by go nie było i dzięki Bogu spełniła moją prośbę ;)
Podpowiedź świadkowej co lubisz, na pewno będziesz miała przecudowny wieczór! I powiem Ci coś szczerze, strasznie Ci go zazdroszczę, bo taki wieczór chciałabym przeżyć kilkakrotnie ;)

Offline _patka_

• Chuck Norris
wlasnie maciek wrocil mam nadzieje ze nie zapomnial o moim piwku bo prosilam go o to  :drapanie:

ja tez bym chciala limuzyne zeby nia pojechac na balety   :skacza: :skacza:

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Aniołek nie szczuj piwem, bo cały post nie piję.... a taką mam ochotę na browarka  ::)

Offline emm-a

• Chuck Norris
natysko, dopiero przeczytalam Twojego posta - Ty perwersyjna dziewucho!!!!!!! :D :D :D

Anjuszka, a Ty się w wiadomej kwestii nie chwalisz? nie miałaś żadnego incydentu z koleżanką...?  :D :D :D

pamiętam fotki z Twojego odliczanka, wlasnie z limuzyną  :D obłędne  :D  masz rację, porozmawiam ze świadkową, niech kombinuje  :D a nie pamiętasz z jakiej firmy ta limuzyna, bo rozne są w Szczecinie...ceny w niektorych już patrzylam - kosmiczne...
a na ile czasu ta limuzyna byla wynajęta?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
co do TYCH przyjaciolek...to moja nadal jest moja najlepsza...i też z tego huczymy... :skacza:

Offline _patka_

• Chuck Norris
no anjuszka co i jak z ta limuzyna bo sama bym chciala!!  :skacza:

Offline emm-a

• Chuck Norris
oooo...malinowa....ja coś tu podejrzewam  ;) :D

jestem przed miesiączką i mam już drugi dzień zachciewajki na cos, ale nie wiem na co  :-\ f*uck....
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Dziewczyny, ja nie piszę o przygodach z przyjaciółką, bo miałam nie jedną, dlatego wstyd mi, że wy TYLKO raz, a ja więcej  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

A co do limuzyny, dowiem się wszystkiego od świadkowej i dam Wam znać w tygodniu :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
I co nagle taka cisza się tu zrobiła, jak przyszłam?  :'(

Offline _patka_

• Chuck Norris
X factor leci kochana ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
tez ogladam ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Ja też, ale mam laptopa na brzuchu i jestem czujna ;D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
wiadomo  ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
Anjuszka!!! Ty zdeprawowana dziewucho!!!!! kilka przygód????  no ładnie.... A mąż o tym wie?  :D :D :D a moze to były trójkąty????? :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Aż tak nie udało mi się zaszaleć i chyba już nie uda ;D no ale wiecie, żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek  ;D ;D ;D ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
Anjuszka, jakaś Ty zepsuta.... :D :D :D ale wiesz, nigdy nie mów nigdy.... :D :D :D a mąż wie, że ma taką diablicę w domu ?? :D :diabel_3:   :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Anioła by nie brał przecież, bo po co ;D ;D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
No to jak się wszystkie chwalimy to ja też ;D
U mnie też po %%%% z przyjaciółką się całowałyśmy :los:
Mój były był zachwycony jak nas widział takie całujące się :los:
I przyjaciółka jest nadal obecna w życiu ;)
I przykro mi z powodu Twojej przyjaciółki emm-o :przytul:

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
wystarczy nie wejsc na forum przez weekend i nie da rady nadrobic :) powinnam juz spac, a tu siedze, nawet nie wiedzialam, ze x factor sie zaczal heheheh

po dniu kobiet zrobilo sie weselej juz na drugi dzien,a dzis w ogole byl fajny sobotni dzien - dzien mezczyzny - kto z was wie?, ale swojemu zlozylam tylko zyczenia ;-p niech spada za dzien kobiet mimo kwiatkow  :P

łączę sie w bolu osob, ktore nie lubia lub boja sie jezdzic autem - odkad obilam to auto nie wsiadlam za kolko, naprawa duzo kosztuje,az mam dola z tego powodu,ze bez sesnu na wlasnie zyczenie musze te kase w koncu wydac na to.. boje sie jezdzic tym autem po Szczecinie, ale jakbym miala swoje to pewnie byloby poobijane i bym miala jakas tabliczke z  f*u*c*k* you na tych, co trabiliby na mnie haha

po przeczytaniu o facetach np odnosnie sprzatania to stwierdzam, ze generalnie sa podobni jak nie tacy sami hehhe i w kawalerce zawsze sie robi szybko balagan, na co wytlumaczeniem jest,ze tak to jest w kawalerce  ;D

emmo tak mi przykro odnosnie przyjaciolki....

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
a księdzu powiecie na spowiedzi o swoich ekscesach z kobietami???? :D

a  ogóle jak takie rzeczy w ogóle komuś powiedzieć :D ahhahaha

ciekawa jestem reakcji księdza :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ksiądz by na pewno zaraz chciał znać szczegóły  ;) :D :D :D

Dziś jedenasty, za 3 miesiące moje urodziny, czyli najpiękniejszy dzień w roku  :D :D :D

za oknem słonko, śmignęłabym na biegi, ale wczoraj biegalam, a ponieważ jestem rozsądna, dzis się powstrzymam... :D :D :D za to jutro..... :D :D :D

jakie plany na niedzielę  :D Wy zbereźnice? :-)  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
witaj, jedna zbereznica jedzie do tesciow na obiadek, a Macka ojciec wykorzysta do prac w ogrodzie, ja bede plotkowac z tesciowa hihi ;D ;D ;D Maciek stwierdzil ze jak bedziemy mieli dom i ogrod to bedzie tam tylko trawa i choinki zeby za duzo roboty nie bylo tak sie biedny zrazil przez tate :D :D :D

Tolka wariuje juz od rana, z ta cieczka teraz bedzie masakra, trzeba ja pilnowac zeby z jakims kundlem sie nie puscila  :uscisk:

Pogoda za oknem jest przepiekna, slonko ladnie swieci i temp tez niczego sobie wiec mam nadzieje na udany dzionek tym bardziej ze do szkoly nie ide :P :P

Offline emm-a

• Chuck Norris
fajnie macie z teściami, tylko pozazdrościć  :D

odnośnie zagospodarowania wokół domku, to my też planujemy trawke, ale chcialabym też jakieś drzewka owocowe i morze kilka grządek swojej marchewki, pietruszki, salaty i szczypiorku? co prawda kompletnie się na tym nie znam, ale moja przyjaciolka to ogrodniczka nr1, więc na nią zgonię  ;) :D :D :D
i chcialabym jeszcze kilka kwiatkow - najlepiej szafirkow, ktore juz chyba zawsze będą mi się kojarzyly ze ślubnym bukietem  :D

dziewczyny co ze spotkaniem w następny poniedzialek w Kochu? sylwusia i ja mozemy, a pozostale?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
ja tez marze o kilku grzadkach z warzywkami wlasnymi a z drzewek czeresnie bym chciala bo uwielbiam ;D ;D

ja wlasnie jutro mam podjechac do kolezanki kwiaciarki zeby pokazac jej bukiet ktory sobie znalazlam i dowiem sie czy jest szansa ze go bede miala na slubie ;D projekt jest w moim odliczanku ;D

chetnie bym do Was dolaczyla ale w poniedzialki mi nie pasuje, bede miala szkolenie 3-dniowe z hestii w hotelu na walach 27-29 marca i wtedy moznaby sie spotkac ale nie wiem co Wy na to :D :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
to w sumie by było dwa tygodnie później...no ale jeżeli na pewno mialabys dołączyć, to ze względu na Ciebie mogłybyśmy przesunąć spotkanie  :D tylko żebyś nas potem nie wyrolowala, że Cię nie będzie... ;)

a co pozostałe forumki na to?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
nie jakbysmy sie umowily konkretnie to niech sie wali , niech sie pali a bede i tak ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
no to trzymam Cię za słowo  :D

tylko niech się jeszcze dziewczyny wypowiedza, czy im pasuje  :D

tak poza tym to zaraz zamierzam maila napisac do kilku producentow ponczoch, tzn. do dzialu obslugi klienta, z pytaniem o cieliste ze srebną nitką...bo jakoś znaleźć nie mogę... :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.