Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 127940 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Odp: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)
« Odpowiedź #360 dnia: 3 Września 2011, 17:37 »
Widziałam p. Zająca jeden film, był super! Na pewno będziesz zadowolona!!! :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #361 dnia: 3 Września 2011, 17:47 »
Musisz koniecznie przemówić narzeczonemu "do rozumu "  :D jeżeli chodzi o kamerę.
W 100% popieram to no napisała Ania!
My na początku również mieliśmy nie mieć kamerzysty,ale ostatecznie po długich bitwach mój R.dał się namówić  ;D

I powiem Ci,że to było najlepsze co mogliśmy zrobić!!!Wszystko to co wydawało nam się,że pamiętamy tak na prawdę zobaczyliśmy dopiero  na płytce  :) i dopiero oglądając płytkę wspomnienia wracają  :)

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #362 dnia: 5 Września 2011, 11:59 »
emm-a a myśleliście o tym by zamieszkać razem przed slubem? wiem że to niezgodne z tradycją ale szalenie przydatne żeby się sprawdzić gdy przychodzą obowiązki, rachunki gotowanie, zakupy, sprzątanie.... i sielanka znika jak nikomu smieci nie chce się wynieść ;) :P
ufff ulżyło mi że nie robisz z naszych wpisów kartkówek ortograficznych i stylistycznych i nie będziesz nas oceniać :D  ;)

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #363 dnia: 5 Września 2011, 12:05 »
szczerze mówiąc (już po ślubie jak jestem, to mogę się wypowiedzieć) :D bardzo polecam mieć kamerzystę...
na uroczystości połowy rzeczy się nie pamięta, na zdjęciach nie zapisze się TYCH słów wypowiadanych podczas przysięgi, a kamerzysta to uchwyci...
jestem tydzień po ślubie, dostałam już film z wesela i jest ZAJ...... że tak się brzydko wyrażę :D  :skacza:
my płaciliśmy za kamerzystę 1800 zł. z jakimiś groszami, bo doliczany był dojazd do Stargardu, a tak to w tej kwocie byśmy się zmieścili... :)
w razie czego polecam właśnie pana, którego firma nazywa się "WAKAT" spokojnie stronkę można znaleźć w google, a jak byś chciała się czegoś więcej dowiedzieć o nim, to daj znać na priv, to chętnie opowiem :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #364 dnia: 5 Września 2011, 12:51 »
Też jestem za kamerzystą, więc namawiaj tam swojego Pm na film ;)
ja w solarium nigdy nie byłam i nie pójdę, choćby mi miliony dawali :P
a co do włosów, to jeśli lepiej się czujesz w blond to sobie takie zrób ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #365 dnia: 5 Września 2011, 13:52 »
basimir ma racje nie wszystko zdolasz uchwycic w pamieci a filmik obejrzec po latach to niezly ubaw :) u nas tez bedzie kamerzysta i nie wiem czy bedzie fotograf na weselu ;) mamy sesje po weselu...

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #366 dnia: 5 Września 2011, 14:09 »
Macie rację Moje Drogie :-) kasę trza odżalowac i kamerzystę zamowić :-) P. musi jakoś to przeżyć....Pokaże mu jakis dobry teledysk slubny, kiedy zobaczy efekt łatwiej się przekona ;-)

Co do wspolnego mieszkania, to nie jest to takie latwe. Mamy nieco skomplikowaną sytuację mieszkaniową;-) nawet po slubie nie wiem jak to będzie...;-) ale o tym moze kiedy indziej...

Powrocila sprawa z zespolem :-) dzis Pani Renata, tzn. wlascicielka Kubusia wyslala mi namiary na Happy Singers i powiedziala żebysmy sie z nimi spotkali i zdecydowali czy ich chcemy, jak tak to ok. jak nie,to poda inne propozycje. Sprawdzilam ich juz na necie, ogolnie calkiem fajnie:-) ponoc jakies show mogą zrobic, przebrac się za ABBĘ czy Cher...;-) zobaczymy ;-) to ponoc lepszy zespol niz poprzedni ABA, jakies konkursy zespolow weselnych wygrywają itp. Okaze się...;-)

A z wlosami na razie wytrzynuję...takie napaday mam tego blondu co jakis czas...tzn caly czas chce ten kolor, ale musze to dobrze duzo razy przemyslec :-0
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
« Odpowiedź #367 dnia: 5 Września 2011, 14:14 »
mam nadzieję, że z zespołem tym razem się uda :)

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #368 dnia: 5 Września 2011, 14:37 »
3mam kciuki za zespoł - i żeby pani z kubusia już nie dała takiej plamy jak z pierwszym zespołem i żeby zpamiętali że grają u was jeśli się na nich zdecydujecie :)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #369 dnia: 5 Września 2011, 14:46 »
To oby teraz z tym zespołem wszystko było ok ;D

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #370 dnia: 5 Września 2011, 16:56 »
teraz z zespolem musi byc ok ;) dobrze ze ci sie podobaja ;] chociaz pwoiem ci ze ta wlascicielke kubusia bym chyba za wlosy wytargala ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #371 dnia: 5 Września 2011, 17:05 »
To ponoc nie jej wina tylko solistki spiewającej w tym zespole,bo zapisala sobie piątek 27.o4 a nie sobotę28.04 ...nie wnikam. Ważne, że NASZ ZESPÓL - bo już się zdecydowaliśmy (błyskawicznie;-) )Happy Singers jest naprawde dobry - jeden z najlepszych w Szczecinie :-) okazuje się że znajomi ich znają i zachwyceni są, no a poza tym na necie mnostwo dobrych opinii więc...myślę,że będzie ok :-) Są bardzo mili, elastyczni,gwarantują zadowolenie w 200% ;-)
To ponoc droższy zespol niz ten poprzedni,ale to juz nie nasz problem :-) zadowolona jestem :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #372 dnia: 5 Września 2011, 17:08 »
no to jak ty jestres zadowolona to my tym bardziej ;D

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #373 dnia: 5 Września 2011, 17:49 »
Wujek google pomógł mi w wyszukaniu tego zespołu i moim zdaniem są bardzo fajni! A po przeczytaniu kilku opinii, jestem pewna, że będziecie bardzo zadowoleni!! To co? Zespół załatwiony! Teraz pora na fotografa i kamerzystę! ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #374 dnia: 5 Września 2011, 18:50 »
Dokładnie tak Anjuszka :-)

Fotograf z ktorym sie w piątek widzielismy ma nam wycenę przeslac,przeanalizujemy i...zdecydujemy,albo weźmiemy albo z Twoim się skontaktujemy :-)
Kamerzysta moze przyszly tydzien,musze P. przygotować psychicznie....;-)ale mam caly czas go w glowie :-)

A dzis wpadlam na chwilkę do zlotnika,bo akurat obok przechodzilam, oglądalam obrączki:-) podobają mi się delikatne, z zoltego zlota, z cieniutenkim paskiem bialego w srodku. Ale to na razie wstępny przegląd ;-)
Będziemy mieli z P. trochę rozne,tzn. ja cienszą,bo na moich drobnych dosc palcach gruba dziwnie wygląda i mnei przytlacza :-) z kolei P. ze swoimi gabarytami musi mięc konkretną...;-) ostatnio coś tam mruczal,że do pracy nie będzie obrączki nosil,bo wybrudzi,poniszczy czy cos...Tylko jak będziemy gdzies szli. Dla mnie to w sumie nie ma duzego znaczenia. Moj Tato cale zycie nie nosi,bo mowi,ze nie lubi...A za kilka dni świętują z Mamą 33 rocznicę slubu :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #375 dnia: 5 Września 2011, 19:10 »
A kamerzystę masz już jakiegoś na oku? Patrycja ma super film, widziałam i polecam :)
Co do obrączki, to mój mąż też swojej nie nosi do pracy i dlatego jego ciągle wygląda jak nowa ;) hehehe

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #376 dnia: 5 Września 2011, 19:14 »
Moj tata tez nie nosi obraczki bo kiedys by przez nia palca stracil wiec rozumiem go, mama nosi caly czas ;) moj M. tez nie bedzie nosil do pracy i juz mi o tym powiedzial bo on ma taka raczej fizyczna prace naprawia wozki widlowe i czasem w smarze sie ubrudzi czasem musi reka siegnac cos w silniku wiec to tez troche niebezpieczne :) my chcemy tytanowe obraczki :) sa bardzo tanie polecam!

Offline aaaniulkaaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #377 dnia: 5 Września 2011, 19:25 »
emm-a gratulacje co do zespołu  :)
kolejna sprawa odhaczona

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #378 dnia: 5 Września 2011, 21:25 »
:-) na kamerzystę mam namiary od patrycji i basi, więc cos się znajdzie na pewno :-)
Anjuszka, a ja zwrocilam teraz uwage,że Ty masz suwaczek z babyboom......co to znaczy????? :skacza:jakies plany Państwo Młodzi mają? :skacza:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #379 dnia: 5 Września 2011, 21:32 »
Plany na pewno są, ale teraz mam nową pracę, więc na razie się wstrzymujemy ;) a na stronie babyboom są nawet ślubne suwaczki, więc to nic nie sugeruje hehehe

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #380 dnia: 5 Września 2011, 21:38 »
a juz myslalam....;-)

jutro ciężki dzien, zebranie z rodzicami... tzn, rodzice bardzo fajni, ale w szkole do 20 będę siedziec :-\
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #381 dnia: 5 Września 2011, 21:47 »
u nas z obraczkami jest tak ze przetapiamy swoje zloto ale moj K. ma inny gust niz ja ;D i ciezko dogadac sie ze wzorem ;p
ale tak myslelismy zeby kupic karolowi obraczke tytanowa ale to na 1 rocznice slubu bo ma prace fizyczna i tez bylaby szybko zniszczona.. a zdrugiej strony pan zlotnik powiedzial ze jesli bedzie to klasyczna zlota obraczka i bedziemy ja czyscic ityp to moze bcy bardzo dlugo elegancka ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #382 dnia: 5 Września 2011, 21:54 »
no wlasnie...trzeba dobrze się zastanowic, bo to jednak zakup na wiele lat....:-)

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #383 dnia: 5 Września 2011, 23:11 »
Zespół jest, widzę,że namiary na kamerzystę są, zaczyna się dziać :skacza:

Offline basimir

• Chuck Norris
  • (*)25.06.2015
« Odpowiedź #384 dnia: 6 Września 2011, 08:37 »
super, że zespół jest :D
co do obrączek, to faktycznie musicie przemyśleć jakie chcecie, bo to na całe życie :)
my mamy standardowe klasyczne z żółtego złota, póki co jesteśmy zadowoleni :)
a powiedzieliśmy sobie, że jak je założymy, to już nie ściągniemy mimo pracy jaką mamy...

Łobuziak 21.11.2013
Aniołek (*) 25.06.2015

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #385 dnia: 6 Września 2011, 09:19 »
My też niebawem na dniach będziemy kupować obrączki  :D :hopsa: mamy małego jubilera już upatrzonego bo tam nam się obrączki podobają - łączone białe złoto z żółtym i może czymś jeszcze ;) zależy na czym stanie w naszym kompromisie :D ale co do noszenia to Ł. problemu nie ma bo już dawno - na początku naszej znajomości czyli jakieś 7 lat temu -kupił mi srebrna obrączkę w prezencie, później taką samą na walentynki kupiliśmy jemu i oboje przez ten cały czas nosimy -mój PM nawet jej nie ściąga do ciężkich robót w domciu, a w pracy siedzi przed komputerkiem więc tym bardziej nie ma problemu :) oboje poprostu je lubimy nosić :D

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #386 dnia: 6 Września 2011, 10:28 »
Gdyby moj M. mial biurowa prace i powiedzialby ze nie bedzie nosil obraczki wtedy bym sie zmartwila i obrazila na niego :) ale z taka praca jaka ma czyli raczej fizyczna to nie mam pretensji tym bardziej ze po doswiadczeniach mojego taty ktory przez obraczke palca by stracil prawie! ;/ a slyszalam taka historie ze pewien Pan mlody zachaczyl sie obraczką o plot i niestety ale... urwal mu sie ten palec... nie chce zniechecac tutaj nikogo ale ostrzec :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #387 dnia: 6 Września 2011, 11:28 »
Anio0lek u nas mam nadzieje ze K. jak zalozy to nie sciagnie chcoiaz tez pracuje przy montazach klimy itp wiec praca fizyczna na budowach niejednokrotnie, wiec gdyby mu oprzeszkadzala to nie bede miala pretensji, a moze sie przyzwyczai?;p wtedy aby nie niszczyc tej wlasciwej kupie mu na 1 rocznice slubu tytanowa i ksiadz nam poswieci np jak bedzie chodzil po koledzie ;D a co!
ogoolnie ja chcialam napierw przesadzone jakies tzn bez przesday ale poczytalam i mozna bylo by zamowic jaies z liniami papilarnym, ekg itp pozniej pokombinowalam laczenei i ksztalt mogloby wyjsc ekstra ale... pozniej pomyslalam ze bez przesday ze to ma byc symbol ze ma byc ladna, wygodna, praktyczna a pan zlotnik powiedzial ze takie o ktorych ja mysle to nie da ardy zmniejszyc, powiekszyc niejednokrotnie bo sie polamia.. i ze bedzie wiecznie brudna bo te wszystkie dolki rowki zbieraja caly syf a na budowie to jzu nie w chodzi w rachube w ogole ;p
pozniej myslelismy z K. o tytanowych bo mu sie podobaja, ale jak zaczelismy je ogladac w realu to jednak nie to....
na sam koniec ja juz myslalam aby miec oczko w obraczce np jakis maly brylancik ale.... zastanawiam sie ciagle ;] czy nie wole zwyklej klasycnej obraczki a nie z oczkiem jak w jakims pierscionku hyhy wiem ze to glupie ale jednak ciagle myslimy nad tym

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #388 dnia: 6 Września 2011, 14:19 »
ja juz od poczatku zdecydowalam sie na tytanowe obraczki ze wzgledu na trwalosc, cene i to ze sa mega lekkie ale wiem ze nie mozna ich zmniejszac i zwiekszac ale gdyby sie rozmiar zmienil wtedy mozna kupic nowa bo jest niedroga :) znalazlam w galaxy takie obraczki dla mnie bylaby z oczkiem dla M. taka zwykla prosta :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #389 dnia: 6 Września 2011, 14:29 »
ja lubię wszystko co proste i klasyczne, bez udziwnień (wyjątkiem bedzie tu moja sukienka;-)  
zatem obrączkę też taką chcę, bez brylancikow i udziwnień...jedyna fanaberia to moze być delikatny pasek bialego zlota w srodku,o czym juz Wam pisalam. Poza tym na prawej dloni,z obrączką będzie sąsiadowal pierscionek z brylantem  - prezent od Rodzicow z okazji skonczenia studiow :-) i pierscionek z perłą - to bedzie prezent slubny tylko dla mnie od Rodzicow :-) juz o tym wiem,bo Mama musiala wiedziec jaki to ma byc rozmiar i zlotnik juz nad nim pracuje - taki klasyczny z perłą :-) Bo ja w ogole uwielbiam perly, ale nie mam zadnej prawdziwej niestety:-(  no i Rodzice wiedza o tym i wlasnie taki prezent mi wymyslili, mimo wielu obaw,że perly to łzy...Co za zabobony!  :-\
Zatem bardzo się cieszę na mysl o pierscionku z perlą :-) wiec obok tych dwoch pierscionkow obrączka - nie moze byc wręcz byc bogata,ozdobna,bo będzie juz na tej ręce za duzo wszystkiego :-\ no i jeszcze zaręczynowy...ale go przerzucam na lewą dlon :-)

a wracając na chwile jeszcze do perel,to one są dla mnei najpiękniejsze, najcudniejsze...takie delikatne i czyste...cudne, z klasą :-) oczywiscie mowię o prawdziwych perlach:-)Marzy mi się naszyjnik z takich perel,krotki,przy szyi...:-)Jak bym miala miec sztuczne perly,to wole w ogole nie miec,bo to dla mnie profanacja;-)....ojej...niestety...za wysokie progi na moje skromne nogi :-(  :-\  bylo wybrac inny zawod jak sie chce w perlach chodzic;-) a tymczasem biedna nauczycielka wymyslila sobie ;-)
jak dobrze że Mama tak o mnie pomyslala :-) to będzie dla mnie najpiekniejszy prezent :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.