mi się regulamin Waszej szkoły podoba:P, może dlatego że sama jestem rocznik '83 i pamiętam 8 klas podstawówki;). Pierwsze pasemka mama pozwoliła mi zrobić jak miałam 18 lat hehe, makijaż no cóż każdy się malował, ale ja miałam przyzwolenie na podkład i tusz;). Nie uważam, że byłam poszkodowana, bo na wszystko przyjdzie w życiu czas. Jakbym wtedy miała obecny rozum, to nie brałabym się za farbowanie włosów:P, jakoś teraz natura do mnie przemawia i obecnie farbuje na kolor zbliżony do swojego pierwotnego:)
emm-a są ludzie i kołki, niestety:) i widzi się to na każdej linii zawodowej:), a jak ktoś ma gorszy dzień w domu czy we własnej pracy to idzie się wyżywa na innych.
Pochwalę się, że także mam kolczyki z perłami:D, które dostałam jako pierwszy prezent urodzinowy od mojego PM.
Jednak w dniu ślubu będę miała komplet ze szklanych perełek i kryształków, ręcznie robiony;). Nie, sama go nie robię bo to byłaby już przesada:), zamawiam:). Perły uwielbiam uwielbiam uwielbiam:D, czuję się w nich jakoś tak młodziej?

i stylowo, ale delikatnie hehe