Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 133324 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Odp: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)
« Odpowiedź #300 dnia: 29 Sierpnia 2011, 15:43 »
Kurcze,tak szczerze powiedziawszy to wszystkie sukienki (no prawie)są strasznie do siebie podobne i tak na prawdę ciężko powiedzieć...
wg.mnie ta z L.F zasługuje na uwagę i ta,którą napisała nusiak ...

Jeśli mogę coś jeszcze dodać-spróbuj jednak mierzyć inne fasony.Bo tak jak wcześniej napisałam wszystkie wcześniejsze suknie sa bardzo do siebie zliżone...Właściwie to jest jedn i ten sam fason.
Wiem,że chcesz coś leciutkiego i wygodnego,ale skoro i tak już mierzysz to może warto również sprawdzić inne fasony-często to czego nie chcemy okazuje się strzałem w 10tkę  ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #301 dnia: 29 Sierpnia 2011, 15:46 »
dziękuję nusiak :-)
mnie też się ona podoba, taka delikatna :-)

A co do półmaratonu, to oczywiście przebiegłam :-) nawet nie bylo tak źle jak się obawialam, dobieglam bez problemu,choc po 16km bylo coraz trudniej, a po 18km zaczęłam mieć skurcze mięśni na łydkach :-/ najważniejsze że dobiegłam z czasem troszkę lepszym niż w ubieglym, roku,choc i tak nie ma czym się chwalić... :-\
Wklejam kilka fotek, ktore Tato mi przeslal, szkoda że nie ma zadnej z medalem :-( bo medal imponujący :-)
http://img153.imageshack.us/img153/585/maraton1s.jpg
http://img196.imageshack.us/img196/2341/maraton2o.jpg
http://img268.imageshack.us/img268/9603/maraton3.jpg

Tak w ogóle to dziękuję Wam wszystkim za wiarę we mnie i słowa otuchy i wsparcie :-) :-*
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #302 dnia: 29 Sierpnia 2011, 15:51 »
patrycja_4r ja mierzylam inne fasony, już pisalam,zę wcale takiej księzniczkowej nie chcialam na początku. Po prostu mi w takim księżniczkowym fasonie najlepiej jest - mierzylam przerozne, z roznych tkanin, wąskie i szersze i w ksztalcie literki A, z roznymi gorsetami, gladkie i z falbanami - naprawdę mnostwo ich bylo. I wlasnie przymierzając tak rozne fasony doszlam do wniosku - zresztą nie tylko ja ale i moje kolezanki i swiadkowa   i pani w sklepie, że w takim fasonie mi najlepiej. Dlatego nie tracę już czasu na przymierzanie innych fasonów.
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline emm-a

• Chuck Norris
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #304 dnia: 29 Sierpnia 2011, 16:39 »
Kochana emmo uwazam ze w tej wygladasz fenomenalnie!!!  :brawo_2: :skacza: http://img689.imageshack.us/img689/5114/pretybbb.jpg po prostu wszystko jest ok i talie ta suknia pieknie podkresla
nr 2 wg mnie to ta suknia: http://img195.imageshack.us/img195/3630/pretya.jpg - piekna gora, podkreslony biust super naprawde!
nr 3  - http://img228.imageshack.us/img228/7128/arvena33.jpg tu gorset jest sliczny natomiast dol troche za bardzo nacpane tego wszystkiego jak dla mnie ;)
co do polmaratonu to gratuluje naprawde nie przebieglabym takiego dystansu, kiedys biegalam w klubie sportowym ale dobra bylam na krotkie dystanse 100 m itp. ;)
ps. ale ty masz figurke!!! :o

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #305 dnia: 29 Sierpnia 2011, 16:54 »
dziękuję AnioOlek :-)

a Twój nr 2 to właśnie moja faworytka :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #306 dnia: 29 Sierpnia 2011, 17:38 »
Anio0lek zaczelam ropbic liste moich faworytek i dobrze ze doczytalam twoja bo moja jest identyczna ehhehe ;) w sumie uwazam ze "nasz" nr 3 zasluguje na prawde na uwage patrzac na figurke emmy, ta sukienka jest taka wielka i piekna ;)
gratulacje polmaratonu ;D ja zaczynam biegac od jutra z moja mama ale to maraton dla meeega leniwcow ;D a;e od czegos tzreba zaczac ;p znaczy sie aj bede biegac a mamuska bedzie chyba z kijkami szla ;p

Offline aaaniulkaaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #307 dnia: 29 Sierpnia 2011, 19:20 »
emm-a zepsułaś całą zabawę  :P
ja też wybrałam suknie nr 2 z salonu pretty woman  :skacza:
oczywiście gratulacje jeżeli chodzi i półmaraton  :D
ale z Ciebie chudzinka

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #308 dnia: 29 Sierpnia 2011, 19:28 »
:-)
wlasnie nr 2 z pretty woman jest dla mnie najpiękniejsza :-) no i dobrze mi w niej. Zdjęcia oczywiscie nie oddają uroku sukien i radosci mierzenia :-)

no i pozostaje nieobecna Disneya z mariette.... :-( W kazdym razie gdybym dzis miala kupowac,to nr 2 z pretty woman :-)
to jest model sincerity  3621

Słuchajcie, ja jestem szczupła, ale nie aż chudzinka... :P
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline ata

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: !!  23.06.2012r.  !!
« Odpowiedź #309 dnia: 30 Sierpnia 2011, 00:52 »
Czytam wszystko w miarę na bieżąco, niestety z pisaniem jest gorzej ;) .
Gratulacje ukończenia maratonu:)

Wedłuug mnie numer 1 to:
a numer 2:     :)

A najlepiej to by jeszcze było, gdyby połączyć te dwie i dać górę z numeru 2 i dół z numeru jeden :) Nie myślałaś o tym? Może dałoby się uszyć taką suknię i może nie wyszłoby to dużooo drożej od kupienia nowej ;)
Zawsze możesz zapytać w salonie czy tak się da i ile to kosztuje :)   Bo gdyby się dało w rozsądnej cenie, to ja bym tak zrobiła na Twoim miejscu, bo już oczami wyobraźni widzę to 2+1 :D :D 

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #310 dnia: 30 Sierpnia 2011, 01:05 »
Moim zdaniem nr 2 jest numer 1 :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #311 dnia: 30 Sierpnia 2011, 07:54 »
ata te sukienki są z dwóch różnych salonów :-)

jak już wspomniałam Twój nr 1 to także mój nr 1 :-)

Twoj nr 2 a jednoczesnie nr1 maggi-80 :-) jest piękny, ale nie wiem, czy trochę w nim nie ma za duzo wszystkiego,jesli wiecie,co mam na mysli ;-)

Ta pierwsza sukienka, sincerity, jest szczerze mowiąc taka w moim stylu, bo nie jest przesadzona, w miarę klasyczna, zdobiona, ale w sumie prosta. Bardzo dobrze się w niej czuję. Choc i w tej bogatej calkiem nieźle :-)
Strasznie trudno coś wybrac :-)

No i zostala jeszcze do przymiarki ksieżniczka Disneya, może w przyszlym tygodniu...;-)

Miłego dnia Dziewczyny :-) ja już drugi dzień do pracy....ciężko po wakacjach wracać ;-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #312 dnia: 30 Sierpnia 2011, 08:47 »
Gratuluję z okazji maratonu :)

Co do sukien, to ja jeszcze chyba nie widzę wśród tych wszystkich TEJ jedynej dla Ciebie... chciałabym zobaczyć Cię w innym fasonie :)
Mnie się najbardziej podoba Lisa Ferrera, choć jest na Ciebie mega za duża, ale jest bardzo urocza... :) ja przymierzyłam 4 suknie i już wiedziałam, że pierwsza, którą założyłam, to jest właśnie ta ;D dlatego jak napotkasz swoją ukochana, to ją od razu zamówisz ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #313 dnia: 30 Sierpnia 2011, 11:46 »
http://img195.imageshack.us/img195/3630/pretya.jpg
jak dla mnie to ta jest cudowna :)
ja Cię podziwiam,że Ty z takim uśmiechem tyle kilometrów przebiegłaś ;D

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #314 dnia: 30 Sierpnia 2011, 13:16 »
A teraz ja dorzucę moją klasyfikację Twoich sukieneczek  ;)

nr 1  http://img228.imageshack.us/img228/7128/arvena33.jpg   bo jest piękna - taka baaaajkowa  :D jeśli tylko chiała być coś innego niż na co dzień do ciebie pasuje to ja bym tą polecała - jest niecodziennna, bogata jedno wielkie cudo a Tobie dodaje blasku  ;D ;D ;D i pasuje świetnie mimo drobnej figury - moim zdaniem na ciebie skrojona  i mino e bogata taka jest to cię nie przytłacza a eksponuje urodę :) i do twarzy Ci w takiej odcieni błyszczącej bieli :)

nr 2 http://img689.imageshack.us/img689/5114/pretybbb.jpg to jest niby nr 2 ale tak naprawde to numer jeden ale gdy wybierasz wersję skromną, zwiewną, elegancką :) pasuje do twojej urody
 - pierwsze moje skojarzenie - wyglądasz cudnie jak calineczka albo kwiatuszek :)

nr 3   http://img195.imageshack.us/img195/3630/pretya.jpg bo ślicznie podkreśla Ci talię  ;D

To moje podiumowe zestawienie  :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #315 dnia: 30 Sierpnia 2011, 14:35 »
Dziękuję Wam Kochane za wszystkie opinie :-) dają mi do myślenia :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #316 dnia: 31 Sierpnia 2011, 15:36 »
Dziś ostatni dzień wakacji :-(((((((
Kiedy byłam uczennicą nie miałam pojęcia, że nauczyciele ciesza się z wolnego nie mniej niż uczniowie :-) tak samo czekają na ferie i wakacje, z utęsknieniem spoglądają na weekendy i rozpoczynają rok szkolny przejrzeniem kalendarza z dniami wolnymi od nauki:-) Wakacje jak zwykle minęły bardzo szybko. Za szybko. Moje ostatnie panieńskie wakacje...;-) Ciekawe, co będzie za rok? Już kilka miesięcy po ślubie...może jakiś mały groszek w brzuchu? ;-) Może powoli ruszymy z budową naszego domu...:-) Tyle planów, marzeń...:-)

Jakoś nostalgicznie nieco żegnam tegoroczne wakacje...;-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #317 dnia: 31 Sierpnia 2011, 18:07 »
Ano nostalgicznie ponieważ ostatnie jako panna, dalsze już będziecie planować razem :) z tym groszkiem małym to mnie rozbawiłaś ale tego Ci życzę droga emm-o  :przytul: :) Człowiek ma tyle planów na wspólne życie oby się tylko spełniły i nie było żadnych trosk!
PS. Ja mam jeszcze miesiąc wakacji hihi  :skacza:

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #318 dnia: 31 Sierpnia 2011, 18:16 »
dziękuję :-)

oj jak Ci zazdroszczę tych wakacji:-):-):-)

Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline ata

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: !!  23.06.2012r.  !!
« Odpowiedź #319 dnia: 31 Sierpnia 2011, 21:28 »
Ja też mam jeszcze miesiąc wakacji ;D

Emmo starajcie się o dzieciaczka jak najszybciej :) :)

A co do sukienek, to i tak wybór należy do Ciebie :* My możemy Ci jedynie coś zasugerować :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #320 dnia: 31 Sierpnia 2011, 22:13 »
ata, dzieciaczek dopiero po ślubie :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #321 dnia: 31 Sierpnia 2011, 22:52 »
Też mam jeszcze miesiąc wolnego ;D
a za rok będziesz już szczęśliwą żonką :los:

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #322 dnia: 1 Września 2011, 10:42 »
a ja wakacji wcale nie miałam :P bo studia to już 2 lata temu się skończyły - achhhh piękne to były czasy  ;D a później kolejną pracę dostałam od czerwca więc dzielnie pracuje i na urlopik nie ma co liczyć :) ale co tam przy zyciu podtrzymuje mnie mój narzeczony oczywiście  ;D i myśl o slubie  ;D

emma opisz jak tam pierwszy dzień w szkole :D i jesli mozna wiedzieć czego uczysz? (ja mam uprawnienia do nauki przedmiotu przedsiębiorczość hi hi hi ale pozostałam na etapie posiadania papierka ;) )

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #323 dnia: 1 Września 2011, 10:57 »
o 9 było rozpoczęcie roku, trochę szroniło;-),ale daliśmy radę ;-) Powiem Wam, że mimo iż niechętnie jechalam do szkoly, widok moich dzieciarów - bo tak je pieszczotliwie nazywam;-) sprawił mi przyjemność :-) tacy uśmiechnięci, już duzi. No i...wyraźnie ucieszyli się na moj widok. Już jak wychodzilam z auta, otoczyli mnie, cos tam opowiadali,pytali,przekrzykując się, to bylo takie mile i fajne :-) My lubimy żartować i nieco z przymrużeniem oka i lekkim dystansem się wzajemnie traktujemy;-) Zatem przywitały mnie uśmiechnięte buzie moich gimnazjalistów :-) Jestem wychowawczynią trzeciej klasy,w tym roku piszą testy, będzie groźnie...;-) ale na pewno sobie poradzą. Choc przyznam, że to dośc slaba klasa...
Jestem polonistką, zatem moje dzieciary starają się przy mnie ładnie wysławiać i używać również "dorosłych",trudniejszych słów, bo wiedzą, że to deceniam ;-)
Po rozpoczęciu roku poszlismy do naszej sali lekcyjnej,gdzie rozdalam im plan. Nie wzbudzil entuzjazmu,ale tak jest zawsze ;-) tragedią okazała się wiadomość, że ten rok szkolny potrwa aż do 29 czerwca...

Zatem rok szkolny się rozpoczął na dobre. Kiedy pomyslę o uśmiechniętych buziach mojej klasy, nawet mi się chce iśc do pracy :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Buuuś

• zapaleniec
« Odpowiedź #324 dnia: 1 Września 2011, 11:09 »
ojj podziwiam :D ja mialam kontakt na studiach i z gimnazjalistami i licealistami i myślę że gimnazjaliści to ciężki orzech do zgryzienia - tak że gratuluję postawy i tego że masz na nich taki wpływ  :D  - co nie jest łatwe :)
no i przede wszytskim życzę żeby przez cały rok szkolny dodawali ci takich chęci  :D
ale o ślubie nie zapominaj bo załatwiania jeszcze jest i w dalszym ciągu o relacje prosimy  ;) :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #325 dnia: 1 Września 2011, 12:26 »
uczysz mojego ulubionego przedmiotu ;)
fajnie,że tak gimnazjaliści Cię lubią, bo teraz z tą młodzieżą to różnie bywa ;)
no i nie zapominaj w natłoku zajęć pisać nam o załatwieniach do ślubu ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #326 dnia: 1 Września 2011, 14:02 »
Oczywiście o ślubnych przygotowaniach nie sposób zapomnieć :-) Myślę, że dzięki nim ten rok szkolny minie mi wyjątkowo szybko :-)

Tak w ogóle to do czegoś Wam się przyznam...jaka ze mnie oszustka :P

Kilka dni temu pokłóciłam się z P. No i cisza - nie odzywamy się do siebie. We wtorek dzwoni do mnie fotograf,żeby ustalić termin spotkania. W zeszlym tygodniu umawialismy się na taki telefon. Wyswietla mi się zatem że to fotograf dzwoni i sobie myślę...o nie....dlaczego to ja mam to zalatwiac...i jeszcze będę musiala do P. zadzwonic i powiedziec o spotkaniu z fotografem...zatem pierwsza się odezwę...i przyszedl mi do glowy chytry plan ;-)
Odrzucilam połączenie fotografa i napisalam szybko mu smsa, że jestem teraz na egzaminach poprawkowych i nie mogę rozmawiac i niech zadzwoni do P. i z nim umowi spotkanie, a ja się dostosuje , no i podalam nr P.

Po dwoch godzinach P. się odzywa z pretensją że rozdaję jego nr tel i podobne bzdury...;-) Ostatecznie umowil nas z fotografem na piątek, ma jeszcze do niego zadzwonić - P. nie ja :-) - i ustalic godzinę :-) no i jestesmy na drodze do pojednania ;-)

zatem tak to wymyslilam, że P. też się musi trochę zaangażowac :P :-)

wiem,że trochę nieladnie,bo to bylo takie oszustwo...ale myslę,że niezbyt szkodliwe, a przynioslo pożądany efekt;-)

jak myslicie? czy zbyt łagodnie się potraktowalam bez problemu znajdując usprawiedliwienie?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #327 dnia: 1 Września 2011, 14:06 »
Nigdy nie lubiłam polskiego, zawsze miałam 1 z wypracowań...  :Maruda: :Maruda: :Maruda: :Maruda:

Co do PM każdy powód dobry :D

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
« Odpowiedź #328 dnia: 1 Września 2011, 14:33 »
Hehe ale mnie rozśmieszyłaś tym tajnym planem ;D ;D :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:
Bardzo dobrze zrobiłaś ;D ;D ;D
Gabriela
Zofia

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #329 dnia: 1 Września 2011, 14:37 »
Popieram  ;D.
Plan rewelacyjny  :D
I tym sposobem będziecie mieć załatwionego fotografa i pogodzicie się  :D