Autor Wątek: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)  (Przeczytany 126099 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline emm-a

• Chuck Norris
Odp: Jak stara panna zamienia się w pannę młodą ;-) nie tylko gra słów;-)
« Odpowiedź #330 dnia: 1 Września 2011, 15:47 »
dzięki :-) zatem potencjalne wyrzuty sumienia usuwam ;-)
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #331 dnia: 1 Września 2011, 17:22 »
Emm-o pewnie że jesteś usprawiedliwiona ;) świetny pomysł bo upiekłaś dwie pieczenie na jednym ogniu hihi ;)

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #332 dnia: 1 Września 2011, 22:55 »
Plan godny pozazdroszczenia, a Ty tu coś o wyrzutach sumienia mówisz ;)
niech PM się też trochę angażuje, czemu wszystko ma być niby na naszych głowach :P

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #333 dnia: 2 Września 2011, 09:04 »
emm-a plan rewelacja :D ale powiedz jak potrafisz nie rozmawiać kilka dni ze swoim narzeczonym? ja to się łamię i góra po kilku godzinach wzajemnego mijania sie po domu sie odzywam, albo odzywa się mój Ł.
Choc czasem chiałabym dać w kość i długo się nie odzywać poprostu tego nie umiem :)

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #334 dnia: 2 Września 2011, 09:36 »
Buus ja mam to samo z reszta moj PM tez, jak sie poklocimy to nigdy nie ma cichych dni tylko od razu w ten sam dzien sie godzimy ;) nigdy nie bylo zadnych rozstan itd :)

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #335 dnia: 2 Września 2011, 10:58 »
to ja się chyba powinnam bardzo cieszyć, że mój PM taki zaangażowany w przygotowania do ślubu;).
Podstęp w dobrej wierze, więc Cię rozgrzeszamy:D
[/url]  [/url]

Offline Buuuś

• zapaleniec
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #336 dnia: 2 Września 2011, 11:00 »
no my też mamy bardziej ciche godziny niż dni - a już wogóle jak zamieszkaliśmy razem :) a że mieszkanko małe to też ciągle jesteśmy blisko :) heh nawet nie pomyslałam prędzej że może nasze małe mieszkanko wpływa na nasze relacje ta bardzo  :D
Dlatego naprawdę chciałabym wiedziec jak emm-a potrafi to zrobić i wytrzymac?
A swoją drogą to jesteście straszne dwa uparciuchy  ;D hehe tym bardziej jak on uważa że danie numeru telefonu waszemu fotografowi za rozdawanie itp  ;) :)

Offline ata

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: !!  23.06.2012r.  !!
« Odpowiedź #337 dnia: 2 Września 2011, 11:58 »
Bardzo dobrze zrobiłaś :) To był rewelacyjny pomysł ;)

U mnie przygotowania zakończyły się wraz z podpisanymi umowami.. Mój Michał nawte nie ma czasu żeby oczymkolwiek myśleć, bo jak zaczyna pracę o 9, to kończy o 23 i tak będzie aż do ślubu. Tylko sobotę i niedziele ma luźniejszą, co nie znaczy że wolną. Bo w sobotę ma mecze z dzieciakami a w niedziele swoje.. Jak ma na miejscu, czyli u siebie, to go schodzi tak z 4 godziny, a jak są mecze wyjazdowe, to znacznie więcej, to zależy jeszcze gdzie jadą :(

My nie mieszkamy razem więc widujemy się tylko wtedy kiedy ma trochę czasu, a jak kończy tak późno to jest bardzo zmęczony i wtedy to w ogóle się nie widujemy ;/

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #338 dnia: 2 Września 2011, 15:25 »
oj ata, takie dzisiaj czasy....zapracowane :-\

Sluchajcie, ja jestem z natury bardzo ugodowa i wolę czasami nawet ustąpic,choć mam rację, ale...wszystko ma swoje granice. P. jest nieco despotyczny i lubi, żeby wszystko bylo jak on chce. Kto by tak nie chcial ?:-) Jednak czasami musze go sprowadzić na ziemię i też pokazać różki ;-) Tak w ogole to on uważa,że jestem uparta, a wedlug mnie jest odwrotnie. :-)
Kiedy mu się zdarzy przegiać z czyms, też potrafię się sfoszyć, czy moze bardziej by pasowalo określenie "uczę się foszyc", bo dopiero przy nim tak robię, wczesniej to nie mialo miejsca... To wszystko dlatego,ze my jestesmy jak ogien i woda - totalnie rozni pod niemal kazdym względem. I roznice zdan zdarzają się bardzo bardzo czesto. Rzadko jednak powstaje z tego klotnia, zazwyczaj jakos sie po kosciach rozchodzi...zreszta żadne z nas już sie tym nie przejmuje :-)
Nieodzywanie się nie jest dla mnie takie trudne, bo po pierwsze wiem,ze jak się teraz nie nauczy że moje zdanie jest też wazne, to potem już tym bardziej nie, a po drugie - nie mieszkamy razem, więc trzeba się po prostu powstrzymać przed dotykaniem telefonu :-)
Mysle,że kiedy po slubie razem zamieszkamy, cichych dni nie bedzie, bo....P. trudno je znosi,kiedy jestem obok. Doszlam do takiego wniosku jak bylismy w gorach. Posprzeczalismy się i też się zacięlam i stwierdzilam że pierwsza sie nie odezwę. I...ku mojemu zaskoczeniu...to on zacząl mnie zagadywac i probowal sie pogodzic...ostatecznie pytając,czy dalej ma karę ? ;-)
:-) zatem wspolne mieszkanie myśle polozy kres ... karom...;-)

Dziś w szkole mialam więcej lekcji i trochę zmęczona jestem...pierwszy dzień i taki już wypelniony...
Ale przed nami weekend!!!! :-)

P.S.
Zastanwaim się jakie ciasto na weekend zrobic? jakies pomysly ? :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #339 dnia: 2 Września 2011, 16:12 »
tak w ogole to wiecie co, opętalo mnie cos i ciągle jem slodkie, normalnie powstrzymac się nie mogę!!! to nie tak że mam chęć na cos slodkiego, ja mam mega potrzebę ktorej odsunąć nie sposob!!! ;-) już prawie wszystkie slodkosci ktore byly w domu wyjadlam... :P
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #340 dnia: 2 Września 2011, 17:07 »
Kochane a gdzie Wy jesteście? co tu tak pusto ?:-) chyba zaczęłyście świętowanie weekendu...;-)

ja tymczasem znalazlam ciasto, ktore upiekę jutro :-)
http://mojewypieki.blox.pl/2008/10/Szarlotka-z-budyniem.html

:-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
« Odpowiedź #341 dnia: 2 Września 2011, 17:27 »
ja jestem, jestem:D ale wpadłam na chwilę bo niedługo pora ćwiczeń;)
Ciasto wygląda pysznie, szkoda tylko że mój woreczek żółciowy nie toleruje takich ciężkich rzeczy:(, bo bym pożarła to ciacho:D
Co do słodkiego, ja tak mam że jak już się na coś słodkiego skuszę, to mnie później nosi cały dzień na jakieś niezdrowe przegryzki, albo słodkości.
Dlatego cukier w diecie ograniczam do minimum, bo jak odkryłam jakiś czas temu, na diecie o niskiej zawartości cukru nie boli mnie głowa:D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #342 dnia: 2 Września 2011, 18:12 »
nusiak, jaki Ty zdrowy tryb życia prowadzisz :-)

mi woreczek zółciowy nie dokucza, bo....go nie mam :P
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #343 dnia: 2 Września 2011, 18:15 »
Emma - zrobiłaś już klasówke w pierwszy dzień  :P?
Podoba mi się Twoje - "chłopy to czopy" potem chodze cały dzień i to gadam do siebie  :D :D :D
Zazdroszcze talentu do pieczenia, ja moge robic wszystko w kuchni tylko nie pieczenie - nie mam do tego ręki :( ale jesc ciacha z pyszna kawka - lubie  ;).
Troszke strach u Ciebie pisac, bo moze masz zboczenie zawodowe i bedziesz nam tu oceny stawiac  :D

Offline aniolek86
  • Chuck Norris
  • data ślubu: :Serduszka:18.08.2012r. :Serduszka:
« Odpowiedź #344 dnia: 2 Września 2011, 21:41 »
U mnie od pieczenia ciast wszelakich jest przyszła teściowa ;) mistrzem w tym jest po prostu, ona piecze my jemy ;D
a Ty to ciasto już upiekłaś? ;)

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #345 dnia: 2 Września 2011, 21:51 »
można dołączyć?  ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #346 dnia: 2 Września 2011, 22:33 »
s_erduszko jesteś zatem kolejną forumką, która musi dołaczyć do grona dziewczyn ,ktore wpadną do mnei kiedyś na ciasto :-)

Chłopy to czopy  to bardzo trafne spostrzeżenie, ktore często też sobie sama powtarzam...co by się na P. nie wsciekac zanadto ;-)

Klasowki jeszcze nie bylo...Kurcze, ja w sumie nie znosze klasowek i sprawdzianow, bo muszę to potem sprawdzać...masakra :-\ ale niestety bez tego dzieciary uczyc się nie chcą! ;-) muszą czuc bat nad sobą ;-)

O błędy nie ma co się obawiac, poza szkolą wylączam tę częśc mojego mózgu, ktora jest odpowiedzialna za poprawianie kogokolwiek;-) to zresztą niegrzecznie kogoś poprawiać - nie mowię o szkole oczywiscie :-) nie oznacza to,że bledow nie dostrzegam...;-) u siebie rownież ;-)

aniołku ciasto jutro piekę, dziś jakos nie bylo kiedy,poza tym zmęczona sie nieco czuję...

anulka80 witam serdecznie :-)

Tak w ogóle to spotkaliśmy się dziś z fotografem. Wywarł na nas bardzo dobre wrażenie. Młody, uprzejmy, kreatywny i - co najważniejsze - od razu widać że zna się na rzeczy. Omówiliśmy, czego byśmy oczekiwali, czyli fotki od mojego przyjazdu do Kosciola, gdzie P. grzecznie czeka;-), potem przejazd bryczką do lokalu, zdjęcia z zabawy do oczepin włącznie + plener, ale to jakiś czas poźniej, jak nieco ochloniemy :-) Zaraz po ślubie będzie tydzien z majówką - wtorek to 1 maja - wolne zatem, czwartek 3 maja - tez wolne, wiec pewnie tak wyjdzie że sroda będzie w szkole odrabiana, na poniedzialek i piątek cos sie wymysli i bedziemy mogli po weselu jechac na tydzien w podroz poslubną gdzies do cieplych krajow :-) potem pieknie opaleni naturalnym sloncem mozemy startowac do zdjęc w plenerze - prawdopodobnie nad morzem :-)

Zależay mi na takiej naturalnej opaleniźnie, bo nienawidzę solarium :-\ w ogole to mam bardzo jasna cerę i trudno mi się opalić...Każdy już dawno bylby brązowiutki niczym czekolada, a ja....najwyzej lekko zarumieniona  :-\  do slubu też nie planuję solarium, choc jak pomyslę o mojej bialej skorze.... :-\ to juz nie jestem taka pewna....

Poza tym przyznam Wam się, że od jakiegos czasu chodzi mi po glowie pewien pomysl....Otóż ja mam naturalne wlosy ciemny blond. Poniewaz jednak zawsze robilam pasemka, balejaże itp. wlosy naturalne mi sciemnialy. No ale od zawsze bylam blondynką - obojętnie czy naturalną czy farbowaną. Prawie dwa lata temu zaczelam robic wiecej brązowych pasemek,żeby wlosy nieco odpoczęly od jasnej farby, ktora ponoc najbardziej im szkodzi. Az w koncu fryzjerka namowila mnie na ufarbowanie wszystkich wlosow na ciemno - żeby wlasnie odpoczęly. No i wybralysmy kolor czekoladowy. Zatem od prawie dwoch lat wlosow nie farbuję, są w moim naturalnym kolorze, ktory wlasciwie calkiem lubię :-) No i sa teraz duzo zdrowsze i mocniejsze, widać to i czuc w dotyku. Ale...ciągnie mnie do blondu....cale zycie przeciez bylam blondynką...no i chyba moja "blond natura;-) " daje o sobie znac....Od jakiegos czasu ciągle myśle żeby zrobic choc kilka pasemek,czy cos....tak mi się chce tego blondu.... Caly czas sie jednak powstrzymuję...żeby wlosow nie niszczyc,ze tyle wytrzymalam...itp.  P. też bardzo mnie odwodzi od tego pomyslu - woli mnie z ciemniejszymi wlosami.  No i już sama nie wiem.... :-( co tu robic....
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #347 dnia: 2 Września 2011, 22:35 »
oj, a nie dokonczylam o fotografie :-) ma wycenic wszystko i wyslac nam oferte :-) ale to z polecenia więc ponoc cena bedzie nam odpowiadala....zobaczymy;-) w kazdym razie bardzo sympatyczny artysta :-)
w takim twarzowym kapelusiku byl, fajny ;-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #348 dnia: 3 Września 2011, 10:06 »
witam w sobotni poranek :-) ja już po przebieżce i kąpieli, wsuwam śniadanko :-) milego dnia Kochane :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #349 dnia: 3 Września 2011, 10:10 »
Świetnie, że sprawa fotografa załatwiona  :).
Na ciasto chętnie przyjęłabym zaproszenie tylko szkoda, że to tak dalekooooo, może kiedyś ( przy okazji  :P)
Podziwiam Cię z tymi biegami  :o
Ja tam wole 30 minut pospac dłużej  :D
Miłego weekendu  :-*

Offline aaaniulkaaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #350 dnia: 3 Września 2011, 10:28 »
Witam sobotnio,
Ja jeszcze w wyrku a Ty już po przebieżce  :o
Mogłabyś podać jakieś namiary na swojego fotografa. Ja jeszcze się nie zdecydowałam bo dopiero za jakieś dwa tygodnie będę miała potwierdzenie terminu. Boję się, że już będzie za późno na dobrego fotografa i orkiestrę  :-\
no ale nic coś wymyślimy  :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #351 dnia: 3 Września 2011, 10:34 »
aaaniulkaaa zapytam fgotografa i jesli sie zgodzi,to dam Ci znac, bo szczerze mowiąc nie czuję się za bardzo upoważniona do dawania jego nr tel. komus, on nie zajmuje się zbytnio zdjeciami slubnymi i weselnymi, robi to sporadycznie, z polecenia, dla znajomych. To taki troche artysta;-) ma swoje wizje, już nam roztaczal plany zdjec w plenerze...powiedzial,że najlepiej jak podczas sesji nadmorskiej bedzie brzydka pogoda, wtedy ponoc najlepsze zdjecia wyjdą...
Zatem zapytam go i dam Ci na pewno znac :-)I nie martw się - ze wszystkim na pewno zdążysz :-) sporo też zalezy od tego, w jakim miesiącu chcesz slub, bo te wakacyjne ciesza się największym powodzeniem i to trzeb by się pospieszyc. Tak mi się przynajmniej wydaje :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #352 dnia: 3 Września 2011, 10:57 »
Nie doczytałam, albo nie pisałaś, gdzie i czego uczysz? :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #353 dnia: 3 Września 2011, 11:15 »
witam u ciebie kochana ;)
biegi mialam zaczca w tygodniu ani razu nei poszlam, chandra dala znac ;) mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej ;)
co do foto fajnie ze zalatwiliscie to ;p bo wlasnie z tymi naj... jest problem jak my bylismy podpisac umowe to jzu mieli mega zlecen to samo z kamerka ;p
co do opalenizny ja tez jestem blada tylko ja mam zawsze rumience na polikach jak swinka albo jak bym sie  ciagle zawstydzala jak kto woli ;D oplaic na barz sie nei moge tylko rozowa ciagle ejstem hehehe ;p i tak jak ty nie lubie solarium bo dla mnie... skura pozniej smierdzi spalenizna ;D i jak mam tak smierdziec chcoiaz chwile to wole byc blada ;D ale podobnie jak ty zacznam myslec ze chyab jednak bedzie mi zle smierdziec ale wole chociaz lekko sie opalic przed slubem ;D cos za cos ;p
co do pleneru tez chyba podjedziemy nad morze, osobiscie wolalbym gory bo sa takie piekne ehh ale minimum 500km to ciut duzo jak na wyjazd plenerowy ehhehe ;D

a co do wloskow ;) ja tez mam od zawsze blond pasemka, i blond wlosy ale ciemny blond ;p kiedys robilam dodatkowo z brazem ale od kilku lat pozbywam sie tego barzu i chce miec tylko jasniutkie ;D gdybys nad tym myslala i lubisz siebie w takich jasnych pasemkach to powstrzymaj sie narazie i zrob dop przed samym slubem beda sliczne na jednolitym kolorze wlosow ;D

Offline aaaniulkaaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 2012
« Odpowiedź #354 dnia: 3 Września 2011, 11:30 »
dziękuje bardzo emm-a  :)
też mam zagwostkę z włosami bo ostatnio strasznie zaczęły mi wychodzić i tak myślę, żeby je obciąć.
No ale przecież miałam zapuszczać do ślubu hmmm
a najlepsze jest to, że jak byłam na woodstocku to zrobiłam sobie 1 dreda ;p
nie przemyślałam tego do końca to była chwila  :)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #355 dnia: 3 Września 2011, 13:20 »
sylwusia! wreszcie się odezwalaś! pędzę do Ciebie dowiedziec się jak się sprawy mają...

aaaniulkaaa dred???!!!! :o wow! to Ty rockowa dziewczyna jestes!

Anjuszka ucze w gimnazjum polskiego.

Mam teraz chwilę wytchnienia...Okna dzis umylam i drzwi tarasowe i po zakupy bylam i pranie zrobione i wywieszone....ale jestem mroweczka pracowita ;-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #356 dnia: 3 Września 2011, 14:07 »
Jeżeli chcesz, to mogę Ci dać namiary na mojego fotografa, żebyś sobie porównała co i jak ;)

Ja też uczę w gimnazjum, ale niemieckiego ;) dopiero zaczynam i szczerze przyznam, że trochę się stresuję przed poniedziałkiem, bo piątki mam wolne, więc wczoraj nie miałam lekcji i czekam na poniedziałek ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
« Odpowiedź #357 dnia: 3 Września 2011, 16:03 »
pewnie że chcę, zawsze warto porównać :-)

a miałaś kamerzystę? bo my się zastanawiamy...tzn. ja, bo P. nie chce...ale wiadomo,że jak sie uprę...Tylko wlasnie nie wiem czy jest sens. Niektore fotoreportaże są takie szczegółowe, że wlasciwie zastępują w jakis sposob film...sama nie wiem...Te koszty kosmiczne :-\

Masz super,że piątki wolne :-) Taki dłuższy weekend :-)
Mogłabym Ci pisać,żebyś się nie stresowala,ale wiadomo - początki w nowej pracy,nowi ludzie,otoczenie,stres niezbędny;-)
Nie wierz w powszechne niepochlebne opinie o gimnazjalistach. Nie wiem, czy czytałaś moje wrażenia z czwartku,kiedy to bylo rozpoczęcie roku szkolnego i spotkałam moje dzieciary;-) naprawdę miło :-) Gimnazjaliści wcale nie są gorsi od innych grup wiekowych, po prostu wymagają może więcej uwagi, albo wysilku...sama nie wiem...hormony im buzują ;-) W każdym razie na pewno nie zamienilabym ich na podstawowkę czy szkolę ponadgimnazjalną :-) A pracuję w okolicy, gdzie pełno patologii i mam do czynienia z naprawdę specyficznymi dziećmi...i ich rodzicami;-) choć ogólnie to rodziców dzieci mam naprawdę super :-)
Głowa do góry :-) uśmiechaj się, bo z przeprowadzanych przeze mnie moim wychowankom ankiet wynika,że lubią nauczycieli którzy wlasnie: po pierwsze sa uśmiechnięci i mają dobry humor :-) ważne też,aby nauczyciel był....wymagający i umiał panować nad klasą. Tylko pozornie uczniowie lubią luźne lekcje. Wolą, kiedy jest dyscyplina. Zwłaszcza, że będziesz uczyla języka, z ktorego będą zdawali egzamin podczas testow gimnazjalnych w trzeciej klasie. Muszą się nauczyc, a do tego niezbędna cisza w klasie.
:-) to takie rady starszej koleżanki;-) ale oczywiscie zrobisz jak uważasz :-) warto też się nie przejmować tak mocno i miec trochę dystansu do samej siebie;-)
Daj znać jak Ci poszło podczas pierwszych lekcji:-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #358 dnia: 3 Września 2011, 16:28 »
Ok, zaraz wyślę Ci na prv stronę mojego fotografa, przy okazji będziesz mogła pooglądać sobie nasze foty ;)
Co do kamerzysty, to jak najbardziej polecam! Żaden super świetny fotograf nie odda tego co odda film. Naprawdę warto. My mieliśmy studio Wyli, płaciliśmy 2000 zł, ale nie mamy jeszcze filmu, więc Ci nie mogę powiedzieć, czy jesteśmy zadowoleni, ale myślę, że jaki by ten film nie był ( a wierzę, że będzie super :P), to i tak będzie to świetna pamiątka :) w 15. rocznicę ślubu mojego brata, cała rodzinka na imprezie u niego oglądała ich film i prawie sikaliśmy ze śmiechu :) dlatego film musi być!!

Dziękuję za rady, mam takie samo podejście jak Ty, więc trochę mi lepiej, że doświadczeni nauczyciele też tak myślą, jak ja laik ;) mam nadzieję, że będzie dobrze, zresztą co ma nie być, musi być ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #359 dnia: 3 Września 2011, 17:34 »
emm-a ja tez wam polecam kamerke... jednak wrocic do filmu mozesz zawsze albo zalowac zawsze ze go nie masz ;) przy takich ogromnych kosztach to jzu pestka ;D ale pociesz sie ze za kamere zaplacisz z prezentow ;p bedzie ci lzej an duszy hehe
u nas jest tak ze K. najpierw duzo gada a pozniej jak pojdziew  koncu ze mna an spotkanie to chce "najdrozszy pakiet" az mnie to smieszy bo tak sie spieral i napinal itp
takze przemyslcie- nasz fotograf Krzysztof Zając- rec video zapowiada sie ciekawa wspolpraca..... ;D