Biorąc pod uwagę opinię Anjuszki poszłam dziś do Lisy Ferrery

Bardzo podoba mi się obsługa. Od razu zaznaczyłam, ze mam ograniczony budżet i wyjaśniłam czego szukam i spytałam, czy coś się dla mnie znajdzie. Ku mojemu zaskoczeniu znalazła się piękna sukienka Orea Spoza czy jakoś tak

lekko księżniczkowa, pięknie zdobiona, naprawdę mi się podoba. No i za 2150
Oczywiście księżniczkowe demetriosy poza moim zasięgiem - od 3,5 tys.

ale ta sukienką ktorą mierzyłam naprawdę warta uwagi:-) no i zapowiedzialam się z Mamą na sobotę

Pani sugerowała, żeby poczekać do listopada aż wejdzie nowa kolekcja - w podobnych cenach, a jak się nic nie spodoba, to zawsze mozna zamówić tę, ktora teraz mi przypadla do gustu.
Byłam jeszcze w Anagrze, pani powiedziała,że za miesiąc już ich tu nie będzie,bo zamykają sklep. W związku z tym wyprzedają suknie!

Minus jest tylko taki, że samemu trzeba iść do krawcowej, jeśli rozmiar nie jest idealny - pani mowi, że da namiary na taką ktora zna się na tych sukienkach. Ceny naprawdę mocno obniżone. Przymierzyłam kilka sukienek - 2 cudne

I właściwie musiałabym je tylko skrócić, ale to jak już bym miała buty. Rozmiar idealny

księżniczki sincerity bridal czy jakos tak

powalają na kolana

i ceny do przyjęcia - pierwsza z 4tys. na 2tys. , a druga z 4,5tys. na 2,5. Szczerze mowiąc, to myslę, że mozna by jeszcze troszkę spróbować ponegocjować te ceny, gdyby ktoś był zdecydowany. Pani wydaje się kontaktowa i otwarta

Niestety w sobotę otwarte tylko do 13, więc nie wiem, czy tam z Mamą zdążymy.
Cały czas mam w glowie wczorajsze sukienki i dalej są moimi faworytkami, ale stwierdzam, ze warto troszkę poczekać z podjęciem decyzji, przespać się z tym i zasięgnąć opinii kogoś życzliwego i obiektywnego:-)
Już się nie mogę doczekać soboty

Póki co na jutro jestem umówiona w Arvenie i Pretty Woman

Uwielbiam mierzyć suknie ślubne