Autor Wątek: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)  (Przeczytany 65726 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Odp: Jeszcze narzeczona lecz niedługo żona 07.07.2012 - odliczanko start!:)
« Odpowiedź #1380 dnia: 27 Kwietnia 2012, 13:25 »
Dziękuję, dziękuję ;D

Karolinko, dzięki - nie pomyślałam o tym :), ale teraz już wiem, że zostanę przy różach i frezji:D

Wiecie, ja to jestem niezła:P. Wczoraj popsułam niespodziankę :D. Nie pisałam Wam wcześniej, ale w urodziny siedziałam sama bo prosiłam P aby załatwił dokumenty, a mógł jechać do domu właśnie w środę:/, ale ok bo to ważna sprawa:) Ja wczoraj pracowałam do 20:00 i zwykle jestem w domu 20:45, ale wczoraj załapałam się na wcześniejszy (spóźniony) pośpiech) i byłam w domu 20min wcześniej ;D, a tu P szykował kolację, kątem  oka wybadałam kwiaty na stole... Kazał mi iść do drugiego pokoju i udawać, że mnie nie ma haha:D i zawołał mnie tak jak powinnam wrócić:P, na stole kolacyjka, świeczki i róże hehe a ja gałgan jeden mogłam wrócić tym późniejszym autobusem :P, ale i tak miałam banana na twarzy cały wieczór hehe
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
« Odpowiedź #1381 dnia: 27 Kwietnia 2012, 13:37 »
ale kochany jest...
boze moj nigdy mi nie zrobil takiej niespodzianki peiknej ;p
jedyne co mu sie udalo mega czego nei zapomne to zareczyny ;D bylo cudnie  :D
nusiak... ty ogarnieta jestem w temacie poki co ;p
doradz mi co ja moge meic za kwiaty tzn bukiet, bransoletka, dla swiakdowej, butonierki l;p i cos we slosach ;d chcesz fote sukni i sylwusi? ;D

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1382 dnia: 27 Kwietnia 2012, 13:40 »
nusiaku mam nadzieje ze jeszcze przyjmiesz ode mnie zyczenia urodzinowe :* :(
ale Twoj narzeczony jest romantyczny! ja to tak jak Sylwusia, albo jeszcze gorzej... moj nigdy zadnej niespodzianki mi nie zrobil i w ogole nie jest romantyczny :P

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1383 dnia: 27 Kwietnia 2012, 13:52 »

Anio0lku dziękuję :)
P na dzień kobiet tak samo zrobił:D, kurcze jest kochany i wiem że mam skarb w domu, chociaż czasami bym utłukła kapciem, ale on mnie pewnie też hehe np. za zostawianie wszędzie lakierów do paznokci;D

Dawaj sylwusia zdjęcia to coś pomyślimy:D

Kurcze miałam się wziąć za sprzątanie, a ja kiece sobie poprawinową przymierzałam :D no i tak jak myślałam, muszę ją zwęzić 2cm
Daję foto, trochę niewyraźne ale robiłam sama za pomocą lustra :D
Widać jak sukienka sterczy na biodrach i to trzeba zwęzić, ale to pikuś:)

Dodatkowo doszłam do wniosku, że moja niedoszła biżuteria ślubna jest wręcz idealna dla tej sukienki !!!:D
tzn kolczyki długie i bransoletka:D

Na żywo wygląda to genialnie:D, ale tamte sandałki się nie zmarnują :D

[/url]  [/url]

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1384 dnia: 27 Kwietnia 2012, 13:52 »
zjadło mi, że do sukienki kupię jednak czółenka kremowe albo pudrowy róż:D i dlatego sandałki się nie zmarnują :D
[/url]  [/url]

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1385 dnia: 27 Kwietnia 2012, 13:55 »
ladnie wygladasz w tej sukience, chociaz rzeczywiscie trzeba ja zwezic bo biodra masz w niej taaaaakie szerokie teraz :P

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1386 dnia: 27 Kwietnia 2012, 14:40 »
i jeszcze moje robótki ręczne :P
(110 wineitek gotowych do wyklejenia uszykowanym już kartonikiem z danymi, 170 zawieszek na wódkę :D
Nie patrzcie na tą naklejkę weselną, ona była testowa, ale już została na pustej flaszce:D , chodzi mi o zawieszki głownie:D

Na winietkach tez będą perełki, muszę je dokupić:)

Takie flaszeczki będziemy dawać gościom (nie patrzcie na naklejkę, bo to była testowa:P, chodzi o zawieszkę)

na zawieszce tekst:
" Na drogę powrotną flaszeczkę zdrowotną w ręce Twe przekazujemy, za zabawę dziękujemy..Ania i Paweł 7 lipca 2012r. " :D
[/url]  [/url]

Offline natalka23

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.07.2012
« Odpowiedź #1387 dnia: 27 Kwietnia 2012, 20:11 »
że tak sie wtrące do Twoich odliczan ;D. Sama robiłaś te zawieszki i winietki? Bardzo ładne ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1388 dnia: 28 Kwietnia 2012, 16:29 »
Pięknie :)

Nusiak, ty do slubu będziesz mieć białe buciki prawda ??? Więc może białe do tej sukienki, masz białą biżuterię, i sukienka jest różowo-biała, wydaje mi się, że będzie pasować :)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
« Odpowiedź #1389 dnia: 28 Kwietnia 2012, 22:45 »
jejku, jakie piękne winietki !!! podziwiam!

Offline _patka_

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1390 dnia: 29 Kwietnia 2012, 08:57 »
Twoje robotki reczne bardzo mi sie podobaja ;D z reszta my bedziemy mieli ten sam wzor tylko w innych kolorach ;) teraz bede miala wolne to musze porobic :)

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1391 dnia: 29 Kwietnia 2012, 10:15 »
Tak tak, sama robiłam - gdzieniegdzie są niedociągnięcia ale się tym nie przejmuję :P

mkarolinko, właśnie o białych myślałam, ale na pewno nie tych ślubnych bo to nie taki model :D... na pewno jakieś na platformie, żeby noga była jeszcze dłuższa:D, akurat bardzo lubię swoje nogi i chcę je pokazać w dniu poprawin  :brewki:
W środę idziemy za butami dla P (tzn mamy już wybrane, ale w pon będzie dostawa :D)  myślę coś poszukać dla siebie do tej sukienki:)
W środę tez chyba pójdziemy do USC, w końcu my mamy wolne bo będziemy brali sobie urlop a Urzędy przecież normalnie pracują, więc pozałatwiamy trochę :D

Wczoraj kombinowałam z włosami, bo ucięłam łepek jednej róży i pozostaję przy tym, że we włosy chcę mieć wpiętą różę w takim pudrowym odcieniu, albo dwie mniejsze różyczki :) - z ta różą jest tak romantycznie  :Uu:

Jeszcze podoba mi się taka fryzura, że włosy spięte na jedną stronę ale puszczone, bo jakoś tak ładnie wyglądałam hehehe, postaram się wstawić zdjęcie, bo...miałam tu gdzieś fotę:D
[/url]  [/url]

Offline sylwiq

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1392 dnia: 29 Kwietnia 2012, 10:24 »
sliczny bukiecik ;)
ja mam taka mega rozkminke ...
czy wybrac odwazne kolory czy takie stonowane jak twoje ;)
zaraz wkleje u siebie fotki moich dwoch faworytow ;p

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1393 dnia: 29 Kwietnia 2012, 10:35 »
Rzeczywiście nie pomyślałam :) To trzymam kciuki, żebyś znalazła buty w których Twoje nogi będę się pięknie prezentować ;)]

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1394 dnia: 29 Kwietnia 2012, 10:43 »
Sylwusia ja jednak zostaję przy stonowanych kolorkach, bo ja mam bardzo zdobiony stan sukni i z tyłu na całej długości jak jest sznurowanie i nie chciałabym pójść w przesadę:). Jednak nie jest powiedziane, że zamiast pudrowego różu nie wybiorę róż w kolorze intensywniejszym, ale bukiet już na pewno ten... :D w piątek idę zamówienie złożyć:D
W poniedziałek sobie kupię taką intensywną różę i będę przymierzać do włosów:D

mkarolinka, nie to żebym skromna nie była:P, no ale nogi to zawsze uważałam że mam boskie  :hopsa: hehe
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1395 dnia: 29 Kwietnia 2012, 10:55 »
cofami cofam , zeby te nogi zobaczyc...a tu fotabez nog : :'(    ;) :D
Nusiak a ktoras kiedys wklejala pamietam takie malinowe buty na platformie tylko nie pamietam kto...chyba Aniolek....

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1396 dnia: 29 Kwietnia 2012, 11:04 »
hehe no bo sama robiłam i już nie byłam w stanie złapać siebie w lustrze całej:P, ale obiecuję nadrobię:P
To ja wstawiałam te malinowe:D
Ten jasny element na sukience nie jest biały a taki pudrowy róż, więc ten kolor tez biorę pod uwagę w poszukiwaniach:D
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1397 dnia: 29 Kwietnia 2012, 11:22 »
na deezee maja teraz na fuksje chyba znizke 50%...moze warto zajrzec...

Offline nusiak
  • maniak
« Odpowiedź #1398 dnia: 29 Kwietnia 2012, 11:26 »
fajne te na deezee, ale 13,5cm ;D no ja mam 171+13,5 = 184,5cm nie chcę być aż tyle wyższa od gości hehe :P
A tak serio, to musze na żywo pomierzyć bo ja mam wysokie podbicie i wąską stopę i zwykle czółenka mi odstają po bokach dużo:/, ale jak będę mierzyć to liczę, że coś znajdę :P
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1399 dnia: 29 Kwietnia 2012, 11:29 »
no tak...zapomniałam, że nie wszyscy ludzie to karły ;D ja co bym nie założyła to na pewno od większości i tak będę niższa ;D

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
« Odpowiedź #1400 dnia: 30 Kwietnia 2012, 11:42 »
malinowa nie przesadzaj... i tak jesteś wyższa ode mnie, więc jak ja mam się czuć ;(

a kiedyś poszłam na miasto w balerinkach na płaskim obcasie i świat stał się dla mnie TAAAKI OGROMNY...

to było bardzo przykre doświadczenie ;(

Jestem skazana na obcasy...

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
« Odpowiedź #1401 dnia: 30 Kwietnia 2012, 11:50 »
a ja mam w dupie i pykam w plaskich ;)

heh...xanth...ponizej 160 to i tak juz nie ma znaczenia ile ;)
ale widzisz...sa i pozytywy...mozesz zalozyc szpile 14 cm i jestes Pańcia :D i Twoj nie musi na Ciebie do góry spoglądać ;)

Offline nusiak
  • maniak
Jaka majówkowa cisza nastała. My skorzystaliśmy trochę z wolnego i w środę kupiliśmy butki dla P, skórzane i bardzo ładne :)
Załatwiliśmy formalności w USC i chcieliśmy podjechać do kościoła, ale biuro parafialne 2 maja było zamknięte:/, także dziś P ma podjechać umówić nas na protokół.
Butków na poprawiny jeszcze nie znalazłam, bo mam problem z wysokim podbiciem i szczupłą stopą - dziś jadę na polowanie, bo jadę też zamówić kwiaty - jednak róże i frezje.

Na forum pewnie się zrobi tłoczno od poniedziałku, jak trzeba będzie do pracy wrócić :)
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
moze w new looku popatrz jak Ci na skorzanych nie zalezy...

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Cisza przed burza hihiji
zazdroszcze ci podjetej decyzji co do kwiatow... ja ciagle nie wiem ;(
 a w tych esach to maja jakies foty x bukietami inne niz na str w necie?

Offline nusiak
  • maniak
Kwiaty zamówione:)
Pojechałam na miasto, ale nic więcej nie załatwiłam... mam dziś denny nastrój, bo rano dowiedziałam się, że mój tata do szpitala w pon musi się stawić...sprawa wygląda nieciekawie, ale jestem dobrej myśli, że diagnoza dalsza nie będzie taka straszna.

Wczoraj próbowałam walczyć z rozpisaniem noclegów i tak się zdenerwowałam.....
Jak na razie mało chętnych jest aby nam odmówić, co prawda cieszymy się bardzo ale trochę mamy zgrzyt z noclegiem, bo 2 osoby miały nie przyjechać, ale tak się napalili, że będą :). Jakoś ich poukładamy, na razie czekamy do 15 maja na potwierdzeń resztę.

[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
trzymam kciuki żeby z Tatą wszystko było ok  :-*

co do gosci, to wierzę że będzie po Twojej myśli - nam jednak w ostatnich trzech dniach 4 osoby odmowily, a 3 nie odmowily i na weselu się nie pojawily - a kase i za wesele i za noclegi trzeba bylo za nie zaplacic  :-\

nusiaku - dlaczego winietka jest "panna młoda" ? nie będziesz już panną   :D  tylko panią  :D  jako że szczegoly to moja specjalnosc, zwrocilam na to uwagę kiedy robilam swoje winietki i dla siebie zrobilam "pani młoda", choc "panna mloda" fajniej brzmi, no ale niezgodne to z prawdą by bylo  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
Dziękuję:), najgorsze jest to, że we wrześniu znaleźli jakiś cień na płucu i tak go od lekarza do lekarza odsyłali, tomograf miał teraz na początku kwietnia, a wyniki lekarz odczytał kilka dni temu :O i na tym tomografie prawie miesiąc temu wyszło, że jest guz 2,9cm...więc ciekawe jak teraz sprawa wygląda...Pocieszam się faktem, że guz nie musi oznaczać najgorszego i trzymam za to kciuki.

Co do winietek, racja...poprawię swoją:)
Kurcze mam problem z butami ;( , bo albo odstają po bokach, albo to moje wysokie podbicie wygląda strasznie luka między podeszwą a stopą :/ )
Ale znalazłam coś takiego :) http://fleq.pl/sklep/produkt,pokaz,34699  i chyba je wciągnę, bo nie będzie problemu z podbiciem i odstającym po bokach butem:P. Co myślicie?:)

Pojechałam dziś do Ego, bo chciałam się zapisać z wyprzedzeniem dość sporym, ale jeśli się da to dlaczego nie?:), ale chyba pomyliłam godziny, bo stałam i stałam, a salon zamknięty :/, cóż podjadę w poniedziałek po pracy:), bo ja lubię mieć zaplanowane niektóre sprawy wcześniej :D i lżej mi będzie na sercu widząc, jak fryzjer wpisuje mnie w kajecik i będę wiedziała, że jest to pewne :D

Wczoraj musiałam sobie włosy pofarbować - sama to zrobiłam:P, bo jakoś mi szybko odrosły hehe i trochę jak lumpek wyglądałam z takim odrostem ponad 1cm, ale cieszę się, bo jak ruszyły włosy i rosną lepiej, to może do lipca te 3cm jeszcze urosną :D i może włosy zepnę na bok rozpuszczone tak jak planowałam kiedyś:) tylko już nie mam tej fryzurki, bo ktoś ja do mojego wątku wrzucił, a ja jej nie zapisałam :/
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
fajne butki  :D

z ego sie dziwię bo oni już o 9 otwieraja, może sobie wolny weekend zrobili?
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline nusiak
  • maniak
No ja byłam 8:54 i stałam tam ze 20min.... może i zrobili sobie majówkę:P

aaaa i nastąpiły małe modyfikacje, stwierdziłam że panieński będzie 16.06...bo zrobię wtedy próbną fryzurkę i makijaż to raz, a dwa mój organizm będzie mógł dojść do siebie, bo ja po libacjach alko zazwyczaj kilka dni po wyskakują mi syfki na plecach i dekolcie, śmieję się że to toksyny uciekają :P.
[/url]  [/url]