Fajny Kluuusio! Choć z Klusia zostąły mu tylko policzki

Powiem Ci Aga, że mój 2i pół latek, waży zaledwie 12,2 kg i mierzy 95 cm... Teraz, gdy nie ma pieluchy mam ogromny problem ze spodniami! Nic mu się na tyłku nie trzyma...krótkie spodenki nakładam mu... Kajtka. W rozm 80, bo są wtedy w miarę ok w pasie

A co u nas jest najdziwniejsze to to, że on nie ma po kim być taki szczuplutki

Teściowa co jakiś czas robi mu badania (pracuje w laboratorium) i jest zdrów jak ryba

Taka uroda... a my się śmiejemy, że przynajmniej jeden w rodzinie nie będzie miał problemów z nadwagą
Marcela bunt dwulatka? Z kilku dyskusji wyszło, że coś takiego nie istnieje... chyba, ze mówimy o buncie, który zaczyna się w wieku ok 2 lat

Hehe
U nas teraz jest trudny okres oid tym względem... do tej pory bywało tak, ze Nikodem miał tzw. "rzuty butnu", które były taką próbą sił i trwały ok 2 tygodni i spokój. Teraz od kilku tygodni mam w domu małego diabełka, który wszystko robi "SIAM" i na wszystko odpowiadani "NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE". Nawet jak mu coś proponuje, np. ulubione ciasteczko to odruchowo wrzeszczeyy NIEEEEEEEE, a po chwili dodaje " a mozie tak? "

Osłabia mnie momentami dokumentnie i przyznam się szczerze, że mam ochotę go nie raz wystawić za drzwi... dodatkowo Kajetan zaczął przechwytywać zabawki brata, więc i na tym polu mamy już nerwy

eh... wiecznie mali nie będą , nie?