Dziewczyny mam dobrą i złą wiadomość....
Zacznę od dobrej...
Dostałam zdjęcie figurki!!!!!!!!!!!!!
Jest w.y.j.e.b.a.n.a w kosmos...

Nie pokażę Wam zdjęcia.. chyba, że na priv.. bo dwie forumki będą na weselu i chcę żeby miały niespodziankę..
Jutro figurka powinna być u mnie.. najpoźniej w środę jeśli kurier nawali..
W środę będziemy mieć też albumy z podziękowaniami dla rodziców...
Tak więc wszystko na ostatni moment..................
A teraz zła wiadomość...
Przyszła księga gości i jest beznadziejnie zrobiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koszmar jakiś.... To taki zeszyt a na nią naklejony wydruk zdjęcia w paski z tym motywem księgi gości.. i wszystko było by pięknie.. gdyby te paski były czarne... jak na zdjęciu były... a są ciemno granatowe.... a że okładka pod spodem czarna to bardzo widać różnicę koloru...........
I mało tego jak się paznokciem przez przypadek przejedzie to schodzi ten nadruk i widać biały papier...
Bez problemu będzie można to odkleić i sami sobie wydrykujemy okładkę... ale nie jest ta księga w ogóle warta swojej ceny...
Ale nie przejmuję się.. jak zrobimy swoją okładkę to jeszcze bardziej będzie pasować do winietek i zawieszek...
A od biedy jak nam zabraknie czasu.. zostanie tak jak jest i też będzie dobrze...
Tak się cieszę tą figurką jak jest zrobiona, że nic mi humoru chyba nie zepsuje.... Każdy szczegół jest dopracowany.. kiecka, kwiaty, moje włosy, brudka Marcina.... Rewelka.. Mam nadzieję, że na żywo będzie też tak ładnie wyglądać.....
W piątek byłam na solarium... 6 minut... dziś 8 minut.. chcę wyrównać ramiączka bo się mocno opaliłam jak na plenerze wcześniej byłam.. ale coś nie chce się za nic wyrównać... nie wiem czemu.. mam nadzieję, że po środzie jak pójdę na tubę będzie lepiej.. bo teraz byłam na łóżkach...
Jutro też idę na zafarbowanie włosków.. taki kolor jak mam, tylko żeby moje siwe włoski pokryć