Autor Wątek: Odtad juz razem zawsze i wszedzie:)...23.07.2011  (Przeczytany 32019 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Daisy87
  • uzależniony
Odp: Odtad juz razem zawsze i wszedzie:)...23.07.2011
« Odpowiedź #360 dnia: 24 Marca 2011, 20:20 »
ja za moje dokładnie 3,40 i też mi sie wydawało drogo ;) ale 7 zł to już kosmiczna cena  ::) tzn. jak ktos ma kase czemu nie, ale wiekszość z nas nie śpi na pieniądzach i woli wydać trochę mniej na zaproszonko ;)

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #361 dnia: 24 Marca 2011, 20:24 »
My za nasze daliśmy 1,89zł :)
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=23418.60 tu wstawiłam zdjęcia. Na stronie pana, który nam je robił są też inne wzory, co prawda nie aż tak wyszukane jak to które wstawiłaś. Kwestia gustu oczywiście. My bardzo podobne zaproszenia do naszych też znaleźliśmy za 3,5zł, a dopiero później te, które wybraliśmy. Może warto jeszcze raz przeszukać internet :)

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #362 dnia: 24 Marca 2011, 21:12 »
U nas tak samo wszyscy goście są praktycznie przyjezdni dlatego mamy wesele w Hotelu Dobosz a nie Kobylance (bo tam się wszyscy nie zmieścili by).
Co do zaproszeń z tej firmy co napisałaś to mają faktycznie extra.. no ale cena też ładna...
My za nasze lotnicze zapłaciliśmy 3 zł.. i każdy nam mówił, że jeszcze takich zaproszeń nie widział :) Więc byłam bardzoooo zadowolona, że takie inne wybraliśmy :)

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #363 dnia: 24 Marca 2011, 23:01 »
Precious a mozesz mi podac namiary na te zaproszenia? moze znajde cos dla nas tanszego ;)...

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
« Odpowiedź #364 dnia: 24 Marca 2011, 23:13 »
Ja tam sie nie wypowiadam na temat cen zaproszen. Choc jak widzialam ceny niektorych na necie to prawie z krzesla spadlam...

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #365 dnia: 25 Marca 2011, 20:05 »
Prawda jest niestety taka,że za zaproszenie dobrej jakości(mówię tu o grubym papierze,fajnym druku itp.)trzeba trochę zapłacić  ::)
No,ale 7 zł to już sporo!
Patrzyłaś może na Jd style  ??? Tam mają nawet spory wybór zaproszeń dobrej jakości.Ceny natomiast są od 3,14 -7zł,więc nie tak źle  ;) Oczywiście tam za personalizację rownież dodatkowo trzeba zaplacić (chyba 0,30gr/szt),no ale zawsze można wziąść BEZ  ;D

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #366 dnia: 28 Marca 2011, 22:57 »
Zaba i jak wrażenia po naukach ? :) Podobał Wam się sposób prowadzenia i przekazane treści ?

Jak na mój gust nie było najgorzej, ale miałam wrażenie, że sporo ludzi się nudziło.

cały czas nie byłam pewna czy Ty to Ty :) dopiero jak wpadłyśmy na siebie przy drzwiach ...

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #367 dnia: 28 Marca 2011, 23:31 »
a widzisz, kurcze bylo tyyyle ludzi, ze sama do tej pory nie jestem pewna :P...w sumie to takich tlumow sie nie spodziewalam - znajomi jak byli tu jakis czas temu to wspominali, ze grupa miala jakies 40 osob i byly zajecia bardziej interaktywne...
musze przyznac, ze mnie sie wcale nie podobal ten kurs - poprostu mialam ochote momentami wstac i wyjsc...
ksieza jako tako sobie poradzili - no procz tego, ktory mowil trzy slowa na okraglo "milosc, modlitwa i serce" i nic z tego nie wynikalo...na moje to troszke nie na temat mowili ale ja tam humanistka nie jestem i moze sie nie znam ;)...
ale co do pana od planowania rodziny - to byl poporstu koszmar!!! jak mozna takie bzdury doroslym ludziom opowiadac :nerwus:...normalnie myslalm, ze wyjde z siebie i stane obok! zal poprostu, jesli ktos ma czegokolwiek nauczac to niech sie sam wpierw doksztalci...mam tylko nadzieje, ze ludzie maja swoj rozumek nie brali kazdego jego slowa za jakis dogmat...
no i na sam koniec sie okazalo, ze i tak bedziemy musieli tam wrocic, bo balad zrobili z dacie urodzenia :'(...

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #368 dnia: 28 Marca 2011, 23:44 »
ojej, jeszcze Wam błąd walneli ...

wiesz co mi się księża podobali, generalnie można powiedzieć, że się starali, oczywiście wyjątek też był :)

a co do pana  z poradni ... to po godzinie zajęłam się moją komórką i internetem i grami :P
czasem niby mówił składnie, ale czasami to za przeproszeniem pieprzył ... może i miał dobry zamiar, ale antykoncepcja i ślepnięcie albo rodzące się niedorozwojki ... to troszkę przesada na moje, zwłaszcza przy opatrzeniu tego komentarzem "nie chcę was straszyć" :)   a no i oczywiście stosunek przerywany przede wszystkim prowadzi do gniewu bożego i wielkiego grzechu i deprywacji małżeństwa ... a nie wcale tak jak mnie uczono, że do prawdopodobnej nerwicy u mężczyzn a co za tym idzie nawet do impotencji. No cóż ... popłynął

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #369 dnia: 28 Marca 2011, 23:51 »
oj nie straszcie mnie tą poradnią, my musimy też iśc ale jakoś nie spieszy nam się żeby tam zadzwonić i się umówić ;) ja będę musiała chyba usta sobie taśmą zakleić, żeby nie palnąć czegoś głupiego jak będą takie farmazony o antykoncepcji gadać  ;D

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #370 dnia: 29 Marca 2011, 00:11 »
Daisy my nie mamy poradni zaliczonej w sumie, tyle ze na kursie byl pan z poradni, który opowiadal rozne rzeczy takie mniej i bardziej... do rzeczy :)

Ja w sumie to nie wiem czy my jeszcze musimy isc na te poradnie, bo u nas ksiadz  proboszcz chyba nie wymaga, ale no zoabczymy.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #371 dnia: 29 Marca 2011, 09:53 »
O matko!Naprawdę takie głupoty o anty wam opowiadali????  ;D

Offline madziara07

• uzależniony
« Odpowiedź #372 dnia: 29 Marca 2011, 10:55 »
to jak ktos sie chce przygotowac do takich tematow w poradni to polecam artykul (bodajrze na stronie "polityki") na temat kliniki seksu w licheniu, przynajmiej sie dowiecie jak to jest po bozemu :D a raczej po koscielnemu
a stosunek przerywany naraza nas na gniew bozy bo kazdy stosunek musi sie skonczyc wytryskiem w pochwie kobiety ameeeeeeeeen
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #373 dnia: 29 Marca 2011, 11:19 »
madziara07, to co napisałaś o stosunku przerywanym ja rozumiem i się zgadzam. Chodziło mi tylko o to, że jeśli ktoś chce dotrzeć do sceptycznie nastawionych ludzi a przy okazji na poparcie danego faktu istnieją "namacalne" argumenty, to powinien iść w tę stronę. Więc tak, gniew boży i owszem, ale poza tym do czego taka praktyka może prowadzić. Myślę, że wtedy ten pan prowadzący więcej by uzyskał. Bo zamknięcie się tylko na jednym aspekcie niestety jest ograniczające, zwłaszcza że często w innych przypadkach chociaż się starał podawać racjonalne argumenty.

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #374 dnia: 29 Marca 2011, 13:23 »
Nas to czeka w kwietniu, mam nadzieje, ze beda do rzeczy gadac...
Musze zaczac przygotowywac do tego mojego PM...

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #375 dnia: 29 Marca 2011, 21:39 »
eee...ten koles byl calkowiecie jednostronny, jesli podawal fakty to tylko na niekozysc tabletek lub innych srodkow...ja rowniez nie jestem za ale kurcze jesli ktos ma sie decydowac lub nie na taki sposob zabezpieczenia to powinien znac wady i zalety...np dla niego to, ze tabletki zapobiegaja rakowi jajnika, a powoduja raka sutka to jedno i to samo! no kurcze! a juz nie dodal, ze z raka sutka wychodzi coraz wiecej kobiet, mamy calkiem niezle sposoby leczenia, a jesli chodzi o jajnik to klops - sama znam tylko jeden przypadek wyleczenia i to tylko dlatego, ze guz byl wrodzony i ogromny, wiec u noworodka widoczny od razu i zoperowany, niestety jajniki sa paskudne i baaardzo ciezko je wyleczyc, szybko daja przezuty i nikt mi nie wmowi, ze rak rakowi jest rowny...ale najbardziej mnie rozsmieszyl fakt, ze "podobno" srodki plemnikobojcze uszkadzaja dna plemnika i wtedy rodza sie dzieci z wadami, bez raczek i nozek itp...pasc mozna poprostu...innym smaczkiem byl eksperyment z blizniakami co sie ich rozdzielilo i jeden zyl w rodzinie pelnej milosci, a drugi pozbawiony uczucia i dlatego zmarl po 3 tygodniach, ciekawe to jakie sobie ludzie ideologie dorabiaja - wskazuje to tylko na ludzka ciemnote i skapa inteligencje...no chyba, ze ktos fanatycznie we wszystko wierzy ale w to to ja juz sie nie wtracam...
ciekawa jestem jak tam u Was to wygladalo? albo bedzie wygladalo :P...krysiAK mam nadzieje, ze opiszesz swoje spostrzezenia juz po kursie ;D...
wracajac do slubnych spraw to wlasnie jestem na etapie ustalania z firma wzoru zaproszen ;D...
oczywiscie wielkie dzieki sie naleza Precious po raz kolejny za polecenie firmy - zdecydowalismy sie tez na nia :przytul:  ceny sa bardzo przystepne, tylko chcialam wprowadzic kilka poprawek, zmienic kolor wstazki, fotke dostane w czwartek juz ze zmienionymi kolorami, wiec wrzuce to zobaczycie efekt koncowy - obiecuje, ze juz nic nie bede zmieniac ;)...
a co do hotelu to nadal nie tej kobitki co sie rezerwacjami zajmuje i nie mozmey sie do niej dobic mailowo :-\...

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #376 dnia: 29 Marca 2011, 22:09 »
zaba cieszę się, że mogłam pomóc, pan Michał jest bardzo miłym człowiekiem i choć dzowni z każdą najmniejszą wątpliwości (co nas nawet 3 razy dziennie) to w całokształcie wychodzi to na plus i wskazuje na jego profesjonalizm. Nasze zaproszenia nam się podobają i z tego co zaobserwowałam - naszym gościom też. Mam nadzieję, że z Waszymi będzie podobnie :)

co do bliźniaków ... myślałam, że  powie, że bliźniak chowany bez dotyku i miłości wyrósł na socjopatę a tu zonk... mnie na psychologii owszem uczyli o przywiązaniu czy tez stylach przywiązania, ale przypadku ze śmiercią nie słyszałam.

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #377 dnia: 29 Marca 2011, 23:50 »
 :mdleje:
Jak juz bede po to sie pochwale. Choc jak czytam, co bylo u Was, to naprawde mi sie odechciewa...

Offline Precelek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #378 dnia: 30 Marca 2011, 00:12 »
krysiAk bez paniki :) to o czym piszemy trwało niecałe 3 dni w niedzielę. Z mojego odczucia pozostałe 8 godzin w sob i 2 w niedzielę były naprawdę spoko. Mi się całokształt podobał. Będzie dobrze :)

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #379 dnia: 30 Marca 2011, 18:51 »
krysiAK nie ma sie co przejmowac, trzeba wysiedziec swoje i tyle ;)...moze akurat sie Tobie spodoba ;D...ja jestem osoba zbyt mocna stapajaca po ziemi i mam scisly umysl - moze dlatego mialam problemy z przyjeciem pewnych rzeczy ;)...
dodam, ze nareszcie jestesmu umowieni na spotkanie z menagerem hotelu na wtorek zeby podpisac wstepna umowe co do rezerwacji ;D...mam tylko nadzieje, ze jakos rozwiazemu problem ilosciowy, bo tak naprawde teraz to moge tylko szacowac ilosc potrzebnych pokoi,a rzeczywistosc moze sie okazac inna...

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #380 dnia: 31 Marca 2011, 11:54 »
No niestety teraz bedziesz musiala oszacowac,
ale napewno dostaniecie termin do ktorego bedziecie musieli podac ostateczna ilosc osob,
wiec po prosicie gosci przy rozdawaniu zaproszen zeby sie okreslili czy maja zamiar spac czy nie i na spokojnie w wyznaczonym terminie dacie odpowiedz o ilosci nocujacych ;) ;) ;)
:*:*:*

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #381 dnia: 3 Kwietnia 2011, 20:41 »
Witam dziewczynki ;D...!!!
musze sie pochwalic nasza dzisiejsza wesola tworczoscia ;D...szukalam kawal czasu wierszyka, ktorego moglabym umiescic na zaproszeniu, zeby goscie zamiast kwiatow przyniesli przybory szkolne dla dzieciakow i szukalam, szukalam i nic...pelno jest o misiach, lotkach, winach, ksiazkach, a o takie trudno, wiec wymyslilismy sami - godzine nam to zajelo ;)...zobaczcie same - moze byc?

Jeśli kłopot to niewielki zamiast kwiatów małych, wielkich,
by dopomóc w biedzie żaka, pomóż włożyć do plecaka:
zeszyt, piórnik, temperówki, długopisy i ołówki,
kredki, farby i pisaki, plastelinę lub mazaki.
Czas pomyśleć już w wakacje, jak ułatwić edukację,
aby maluch ów wesoły mógł we wrześniu pójść do szkoły!

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #382 dnia: 3 Kwietnia 2011, 20:56 »
 :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline smoczyca
  • maniak
« Odpowiedź #383 dnia: 3 Kwietnia 2011, 21:15 »
super ten wierszyk  :ok:

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #384 dnia: 3 Kwietnia 2011, 21:27 »
łał, ale super ! Prosze, prosze jacy utalentowani młodzi  ;D

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
« Odpowiedź #385 dnia: 3 Kwietnia 2011, 21:50 »
no prosze, jakie talenty tu się kryją ;D

bardzo fajny, podoba mi się :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline misia241

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #386 dnia: 3 Kwietnia 2011, 22:36 »
 :brawo: :brawo: niezle :D zdolniacha z Ciebie

Offline madziara07

• uzależniony
« Odpowiedź #387 dnia: 4 Kwietnia 2011, 09:20 »
bardzo sympatyczne
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #388 dnia: 4 Kwietnia 2011, 13:35 »
Świetny wierszyk!Gratuluję pomysłowości  ;D

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #389 dnia: 4 Kwietnia 2011, 18:23 »
Dziekujemy, dziekujemy ;D...!!!
jak nam z praca nie wyjdzie to juz wiem czym bedziemy sie zajmowac :P...
co nowego...wiec dzis zadzwonili z hotelu, ze jutro ich nie bedzie i mamy przyjechac w srode na rozmowe - w sumie to i dobrze, bo nie wiem czy mi kasa wplynie na konto, zeby moc zaliczke wplacic, a tak w srode juz na pewno bedzie :)...
chcialam Wam wrzucic fotki zaproszen ale jakos nie bardzo moge :-[...do tej pory uzywalam imageshack ale teraz tam jakies udziwnienia zrobili i nie chce im swoich danych podawac, moze macie jakies inne stronki gdzie mozna zdjecia na serwer wrzucac, a pozniej tu?
dzieki Precious zaoszczedzamy jakies 150-200zl na zaproszeniach ;D...maja byc takie tylko, ze ze wstazka fioletowa: