Autor Wątek: Odtad juz razem zawsze i wszedzie:)...23.07.2011  (Przeczytany 32056 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline goss25

• użytkownik
  • **
Odp: Odtad juz razem zawsze i wszedzie:)...23.07.2011
« Odpowiedź #30 dnia: 2 Listopada 2010, 10:46 »
Ale Super zaręczyny :skacza:
Pierścionek bardzo ładny :hopsa:

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #31 dnia: 2 Listopada 2010, 12:30 »
hmm...a mnie sie wlasnie wydaje, ze nic specjalnego :P...w porownaniu do innych forumek to z perspektywy czasu mysle, ze malo romantyczne zareczyny, no ale przeciez nie o to chodzi - wazne, ze szczere i prosto z serducha ;D...
marena84 wiesz nie pytalam dlaczego tak dlugo czekal, nie musialam...wydaje mi sie, ze wybral czas idealny, bo gdyby zrobil to wczesniej to nie jestem pewna czy bym sie zgodzila...jak juz wspomnialam roznie miedzy nami bylo, wiec i tak podziwiam go za cierpliwosc ;D...teraz nie zaluje, a wrecz przeciwnie, widze nasza przyszlosc w kolorwych barwach :hopsa:...

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
« Odpowiedź #32 dnia: 2 Listopada 2010, 13:15 »
właśnie bardzo fajne zaręczyny, najważniejsze, że Wy je zawsze będziecie miło wspominać. No i fajnie, ze w Twoje urodziny, piękny prezent  :Serduszka:

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #33 dnia: 2 Listopada 2010, 23:26 »
Zaba nie liczy się czy były kwiaty, szampan, fajerwerki i wieża Eiffela, tylko to co wtedy czułas i Ty i On :)

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
  • :-D
« Odpowiedź #34 dnia: 3 Listopada 2010, 08:44 »
Jestem i ja  ;D
Kochana ale Ty cierpliwa jesteś, ja bym nie wytrzymała pół roku i codziennie suszyłabym mu głowe  ;D
Gratuluje wytrwałości i że w końcu się zdecydował  :D

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #35 dnia: 3 Listopada 2010, 19:50 »

s_erduszko... :hello:...
Oj dziewczeta co Wy takie niecierpliwe ;)...wydaje mi sie, ze gdybym mu suszyla glowe to mialabym watpliwosci czy nie wymusilam tych zareczyn...wiedzac juz, ze sie zamierza oswiadczyc, postanowilam nie pytac sie o nic, poczekac, az sam dojrzeje - w koncu zdobyl sie na pierwszy kork i zakupil pierscionek - to zdobedzie sie i na drugi ;D...
Podzielilam sie juz z Wami nasza historia, teraz nadszedl czas opowiesci o zmudnych przygotowaniach do wesela :)...wydaje mi sie, ze porownujac poszukiwania innych par to nam to zadziwiajaco szybko poszlo ;D...
Pierwsza rzecza, za ktora sie zabralismy bylo poszukiwanie sali...po wstepnym podliczeniu gosci - wyszlo ok 150osob, mielismy raczej ograniczone mozliwosci, niewiele sal pomiesci taka liczbe ludzi...tak na prawde to po przejrzeniu wszystkich mozliwych sal dostepnych w inetrnecie, rozwazeniu za i przeciw osobiscie bylismy tylko w myslecinku i brzozie...zalezalo nam na jednej sali, miejscu gdzie goscie beda mogli odpoczac z dala od imprezowego zgielku, zieleni i koniec koncow wybralismy wlasnie te dwie sale, po obejrzeniu kazdej zdecydowalismy sie na myslecinek, poprostu podobal nam sie bardziej wizualnie, dodatkiem do tego byly pobliskie hotele, gdzie mamy zamiar umiescic naszych gosci...wiec sala juz jest!!!
Dalej hmmm...moze opowiem o zespole ;D...
otoz w zeszlym roku, podczas praktyk wakacyjnych w toruniu wybralismy sie kiedys z narzeczonym na stary rynek i usiedli w ogrodku przy takiej malej knajpce, wieczorkiem popijajac drinka wlasnie tam uslyszelismy jego glos na zywo...przyszedl sam z gitra, niepozorny mlody mezczyzna, usiadl i zaczal grac...nagle wszyscy ucichli, przerwaly sie burzliwie prowadzone rozmowy, wszystcy zwrocili uwage na owego pana, ktory zatonal w swojej muzyce...spiewal pieknie, gdy wspominam to wydaje mi sie, ze liepiej niz oryginal...pamietam stinga w jego wykonaniu :roll:...ludzie przechodzacy przez rynek przystawali zeby go posluchac...gdy skonczyl zewszad rozlegly sie brawa....i tak od czasu do czasu przychodzilam zeby go jeszcze raz uslyszec, w koncu przyszla jesien, ogrodki zamkniete i nastala cisza wieczorna...jakies pol roku pozniej, chyba w lutym zaczelismy poszukiwania zespolu...pewnego dnia gdy zaczelam szperac w internecie przyszedl moj brat i z ciekawosci zapytal co robie, gdy mu powiedzialam on na to, ze zna taki swietny zespol, graja super ale nie wie jakiego maja wokaliste, bo on czesto chodzi na karaoke z ich udzialem...wiec szybko wspisalam w google nazwe zespoly i co sie okazalo...ten super grajacy zespol mial swojego wokaliste a byl nim ow mlody mezczyzna, ten sam, ktoergo sluchalam w wakacje na torunskiej starowce ;D...mega zaskoczenie ;D...oczywiscie szczesliwa szukalalm dalej, znalazlam jego strone w necie i poszperalam w ksiedze gosci, a tam bylo kilka wpisow od zadowolonych par dziekujacych za piekna oprawe ich wesela ;D...w jednej chwili wyslalam maila z zapytaniem o nasz termin i czy bylaby mozliwosc zeby zagrali i u nas...wyslalam....teraz tylko czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz...przyszla po kilku dniach :)...termin wolny, mielismy sie tylko skontaktowac i umowic na spotkanie ;D...kilka dni pozniej bedac u moich rodzicow w domu - dodam, ze mieszkaja na wsi miedzy toruniem a bydgoszcza, zadzwonilismy do Zwierzaka chcac sie umowic na dogodny dla niego termin i miejsce i co...az niewiarygodne, teraz mysle, ze to jakies zrzadzenie losu albo przeznaczenie :P...okazalo sie, ze wlasnie jest w tej wiosce i zaraz moze do nas wpasc, tylko swoje sprawy pozalatwia :o...no i przyszedl ;D...rozmawialismy dosc dlugo, opowiadal rozne ciekawie historie z wesel, smieszne ale i czasem przerazajace...podpowiadal co i jak trzeba zalatwic, podal nam nawet kilka namiarow na ludzi co sie zajmuja oprawa muzyczna slubu w kosciele...przejrzelismy wstepny repertuar i oczywscie poprosilismy zeby zarezerwowal sobie nasz termin ;D...w taki oto sposob znalezlismy nasz wymarzony zespol na wesele, bez wielkich poszukiwan (jak wiekszosc naszych slubnych spraw)...dodam, ze graja na zywo i u nas zamowilismy sklad 6osobowy - gitara, bas, perkusja, klawisze, trabka i saksofon :)...
podsumowujac, na chwile obecna w odliczanku mamy zalatwione:
sale weselna w myslecinku pod namiotem
zespol zwierzband
ciag dlaszy nastapi, nie bede sie rozpisywac, bo nikomu sie nie bedzie chcialo czytac laboratow :P i mnie szybko skoncza sie tematy ;)...

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #36 dnia: 3 Listopada 2010, 22:49 »
oj ja chyba też nie wytrzymałabym pół roku więc podziwiam Cię  ;D
nie wiedziałam, że takie wielkie weselicho robicie  :o

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
« Odpowiedź #37 dnia: 4 Listopada 2010, 08:54 »
Ja tam czytam z przyjemnością takie historie :)
Fajnie brzmią, już sobie posłuchałam, natomiast najnowszy wpis w księdze gości taki dziwny od nich, mogli nie ruszać tego komentarza.
Super taki zespół z żywym składem, to było moje marzenie :) Tylko mi brakuje wokalistki!

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #38 dnia: 4 Listopada 2010, 09:01 »
Jak ja lubie długie wiadomości  ;D.
Wszystko doskonale Wam się układa.
A z tym zespołem - to ci historia. Przeznaczenie. Właśnie tak miało być i już  ;D
3mam kciukasy za dalsze załatwianie spraw - tak bez większego wysiłku :)

Offline goss25

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #39 dnia: 4 Listopada 2010, 11:26 »
Ja tam też bardzo lubię takie długieeee historie ;D
Widać ze wesele bedzie bardzo duże :o
Ale super wyszło z tym zespołem :D
Miłego załatwiania dalszych spraw ;)

Offline marena84

• entuzjasta
  • data ślubu: 13.08.2011r. g. 16:00 :)
« Odpowiedź #40 dnia: 4 Listopada 2010, 16:03 »
ooo masakra jaka historia z zespołem, to się nazywa przeznaczenie  ;D czekam na dalsze informacje  ;)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #41 dnia: 5 Listopada 2010, 11:29 »
Bardzo ładny pierścionek zareczynowy. Delikatny i romantyczny. I rozumiem, ze obrączki też z białego złota?
..No to macie najważniejsze rzeczy załatwione. I z doświadczenia napiszę, że nie ma to jak PRAWDZIWY zespół który gra na "żywych" instrumentach a nie pseudo-zespół z dwoma keybordami +midi!! ;)
A suknia?? już masz jakąs upatrzoną?? ;D

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #42 dnia: 6 Listopada 2010, 14:17 »
Daisy87 czy wielkie wesele to pojecie wzgledne, ns poludniu krsju xwykle robia kolo 200osob i nasze wydaje sie male przy tym, ale faktycznie jak na tutejsze warunki to calkiem spore ;)...ale skoro moj narzeczony ma duuuza rodzine to nie bedziemy przeciez wybierac, ktorego z kuzynow zaprosic, a ktorego nie...
cirinesswiem, wiem, mnie tez brakuje wokalistki, juz poczynilismy pierwsze rozmowy z zespolem w tym kierunku, moze cos sie da wykombinowac...bedzie jeszcze dodatkowy wokal meski - saksofonista ;)...
Agulek79 co do obraczek to nie jestesmy jeszcze zdecydowani, mnie sie bardziej podobaja z bialego zlota ale z nimi jest problem, trzeba je rodowac i to dosc czesto...moj pierscionej juz zdazyl zzolknac :-\...a co tyczy sie sukni to juz w zasadzie mam ;D, tylko zamierzam opisywac wszystko chronologicznie ale i do tego dojde ;)...

hmmm...ostatnio skonczylam swa opowiesc na wyborze zespolu, teraz moze nadszedl czas na sprawy koscielne tak po krotce...
jak to w Naszy wypadku bywa i ta sprawe walatwilismy bez wiekszego problemu ;)...w sumie od zawsze wiedzialam, ze slub bede brac w mikolaju ;D...moj wuj jest tam proboszczem i jakos nie wyobrazalam sobie jakiejkolwiek innej opcji...tylko jest wiele papierkowej roboty, jakies pozwoleniia itp. ale mysle, ze moj proboszcz nie bedzie robil problemow...slub mamy na 15.30, poczatkowo byla 16.30 ale stwierdzilismy, ze za pozno - nasza impreza bedzie do 3-4 rano, wiec trzeba tez szybciej zaczac, ponadto samo skladanie zyczen przez taka liczbe ludzi bedzie trwalo ok godziny...no i kolejna sprawa zalatwiona ;D...

nastepna sprawa, za ktora sie rozgladalismy to byl fotograf...
moj narzeczony niestety nie bardzo widzi roznice pomiedzy kiepskimi a dobrymi zdjeciami, wiec wszystko spadlo na mnie...powiem szczerze, ze po zorientowaniu sie jakich fotografow mamy na naszym rynku to wolalabym nie widziec roznicy...Ci ktorzy mi sie bardzo podobali niestety tez ceny mieli jak dla mnie zbyt wygorowane, za komplet tzn. przygotowania, blogoslawienstwo, slub, wesele i sesje plenerowa w inny dzien chcieli ok 4-5 tys :-\...trzeba bylo szukac alternatywy...po dlugim grzebaniu w internecie postanowilam wybrac sie na dwa spotkania - wybralam dwie kobietki...jedna miala super zdjecia na stronie ale niestety przy blizszym spotkaniu nie wypadla za dobre, mialam wrazenie, ze czuje sie skrepowana w naszej obecnosci, taka jakas malo kontaktowa, a przeciez zarowno fotograf jak i kamerzysta beda tego dnia z nami caly czas i musimy sie czuc z nimi swobodnie...ponadto jej albumy tez bez polotu specjalnego...ale za to druga kobietka spodobala nam sie od pierwszej chwili :)...bardzo kontakowa, spontaniczna, stronke w necie miala nie ciekawa, zdjecia tez tam bez szalu, tak naprawde nie iwem dlaczego sie zdecydoawam z nia spotkac ale nie zaluje ;D...albumy robi przepiekne, zdjecia idealnie dobrane, a najbardziej urzekla nas fotoksiazka w jej wykonaniu...moj narzeczony od razu mowil, ze taka chce i koniec ;D...wiec rowniez nie namyslajac sie dlugo podpisalismy z nia umowe...bedziemy mieli takze mniejsze fotoksiazki dla rodzicow w prezencie :)...

nastepna i juz na dzis ostatnia sprawa dzis przeze mnie opisywana bedzie kamerzysta...
heh...jak to u nas bywa z posrod kilkudziesieciu fachowcow dostepnych w naszy regionie ponownie wybralismy dwoch, z ktorymi umowilismy sie na spotkanie...tym razem wygral rozsadek...szukalismy niekonwencjonalnych rozwiazan, nie podobaly nam sie nigdy te tasiemce, ktorych sie nie da ogladac...chcielismy dobrze zmontowany film - cokolwiek to znaczy :P...jeden, wedlug nas najlepszy robil genialne folmy i to w super jakosci ale...jak zwykle przewyzszyla nas cena :-\...jakby czlowiek chcial miec wszystko co mu sie podoba to by zaplacil dwa razy tyle za wesele...coz, po tym wybralismy sie do drugiego pana - polecanego przez lokalne forumki, za co raz jeszcze dziekuje ;)...rowniez spodobal nam sie od razu, ciekawy czlowiek, potrafi sie dostosowac do mlodych, moze zrobic film i dlugi i krotki, w formie reporazu, klipu i czegokolwiek dusza zapragnie ;D...a cena bezkonkurencyjna jak za taka jakosc ;D...

na dzis zakoncze swa opowiesc, mam  nadzieje, ze nikogo nie zanudzilam i zajrzycie jeszcze kiedys ;)...

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #43 dnia: 6 Listopada 2010, 17:04 »
Wiec jakiego kamerzyste wybralas ?Jestem ciekawa  :D.

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #44 dnia: 6 Listopada 2010, 22:28 »
Jak to ktorego ;)...tegoz Twojego i Nemezis polecenia ;D...
mam nadzieje, ze bedziemy zadowoleni...poki co wspolpraca uklada sie calkiem niezle, zadnych problemow ;)...obecnie poszukujemy jakiegos pomyslu na film, dobieramy muzyke, tzn zbieramy utwory, ktore ewentualnie bedziemy mogli uzyc...agulla jesli moge spytac, a Wy jaki mieliscie pomysl na plener hmm...??

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #45 dnia: 6 Listopada 2010, 22:33 »
Plener mial byc kolo inowroclawia , tam sa niby klify (sliczny widok), ale w ostatniej chwili zrezygnowalismy bo za daleko , a czasu malo , i teraz bardzo zaluje.

Wiec w jednej chwili, ubrani juz w zstroje , przed blokiem stwierdzilismy ze jedziemy na piecki , ale nie na glowna plaze, tam porobilismy i zdjecia, i Robert nas kemaerowal, po czym pojechalismy na opuszczona fabryke.
Po plenerze bylam troszke zalamana , myslalam ze nic ciekawego nie bedzie z filmem , i ze zdjeciami , ale FILM WYSZEDL REWELACYJNY!!!!

Nie mow tego kamerzyscie , ale umiescilam pare filikow, tak zeby sie pochwalic hhihi , zaproaszam do mojej relacyjki i sama zobaczysz jaki mielismy plener i pierwszy taniec mamy taki inny  :D ;D.

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #46 dnia: 8 Listopada 2010, 00:07 »
agulla swietny filmik, az musialam obejrzec kilka razy ;)...mam nadzieje, ze my bedziemy rownie zadowoleni ;D...

dzis mnie tak natchnelo zeby opisac moja wedrowke po salonach w poszukiwaniu sukni slubnej :)...
w zasadzie wedrowka zaczela sie juz daaawno, jakos w lutym ale po wirtualnych sklepach ;)...kazda z nas chcialaby wygladac wyjatkowo w tym dniu, a jak wiadomo glowna czescia owego wygladu  jest odpowiednia suknia...myslalam, ze dluuugo bede jej poszukiwac...ciesze sie tylko, ze suknie slubne sa dopasowywane do kazdej sylwetki - mam zawsze problem z ubraniami bo nie jestem proporcjonalna :P...i tak sobie grzebiac posrod zdjec sukienek upatrzylam sobie jedna na allegro - jakas firma szyla i wysylala suknie poczta bez mozliwosci przymarki :-\...nie zdecydowalabym sie na cos takiego i zalamana szukalam dalej...jakos w sierpniu przypadkiem natknelam sie na jakims forum na owa sukienke i dowiedzialam sie, ze jest to suknia maggie sottero ale ani w bydgoszczy ani w toruniu nie ma takich sukienek (tylko w agnes jest kilka MS ale nie dany model)...wiec caly czas majac w pamieci fason tej sukni we wrzesniu przeszlam sie po salonach w bydgoszczy i toruniu i jakos naprawde nic, ale to zupelnie nic nie wpadlo mi w oko :-[...juz stracilam nadzieje, ze znajde cos dla siebie, nawet nie przymierzylam zadnej sukni...za namowa mojej mamy usiadlam raz jeszcze do internetu i znalazlam adresy wszystkich salonow w polsce gdzie mozna znalezc suknie maggie sottero, podzwonilysmy i okazalo sie, ze sa tylko dwie jeszcze w polsce, we wroclawiu i malborku...przez telefon nawet nie chcieli nam ceny podac brzydale :-\...moja mama na to, ze pakujemy tylek w samochod i jedziemy do malborka - blizej, a ponadto mam tam rodzine...ja juz zrezygnowana mowie, ze nie bede jechac kawal drogi, zeby sobie sukienke przymiezyc, z reszta moze sie okazac, ze wcale nie jest taka ladna jak na zdjeciu i na mnie tez moze nie tak lezec jak powinna...przekonala mnie - skoro sobie taka wymarzylam, to bede pozniej sobie wypominac, ze nie sprobowalam...wiec zabralam brata, mame i pojechalismy...oczywiscie jechalismy bardzo dlugo, bo po drodze roboty drogowe i pelno objazdow, dotarlismy na miejsce nie cala godzine przed zamknieciem...pobieglam szybko do przymierzalni, kobietka juz na nas czekala z przygotowana suknia, przymierzylam i... :o :o :o...poprostu przepiekna, oczywiscie troche za duza ale kobietka tak ladnie spiela ja z tylu, ze lezala calkiem niezle ;D...poprostu bylam zachwycona, pierwsza i ostatnia suknia jaka chcialam przymierzyc...moja mama z bratem zaniemowili...wszystko bylo piekne dopoki nie zapytalam o cene :-\...4500zl drugi raz wytrzeszczylam oczy :o :o :o...powiedziala, ze moze sposcic 5% ale nie wiecej i takich sukienek sie raczej nie przecenia, ja juz taka zalamana - przeciez to masa pieniedzy...wiec przymierzylam jeszcze dwie suknie w tym salonie - tez MS - jakie one sa piekne...i moja mama na to, ze bierzemy ta pierwsza, zaraz sie ugadala z kobieta, zapalcila zaliczke i podpisala umowe...mialam mieszane uczucia, suknia strasznie mi sie podobala ale ta cena...do tej pory trudno mi sie otrzasnac - mama mi powiedziala, ze ona nie mogla miec tego czego chce na swoim weselu to chce zebym ja miala chociaz wymarzona sukienke...w salonie mnie wymierzyli na wszystkie strony i 20 listopada mam jechac na przymiarke, mam tylko zabrac ze soba bielizne i buty zeby moc dobrac odpowiednia dlugosc sukni...o wyborze tej czesci garderoby opisze nastepnym razem...

tym czasem po calym opisie i trzymaniu Was w niepewnosci pokaze moja wymarzona suknie slubna ;D...

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #47 dnia: 8 Listopada 2010, 10:03 »
Ogolnie mi sie nie podobaja suknie w tym stylu , wole takie balowe , ale ta Twoja suknia ma cos w sobie !!!Jest przepiekna !!!
Faktycznie cena dosc duza.A na allegro w jakiej cenie byla ta suknia?
Hm ... jak mialas ja ubrana , to ja bym chyba zamowila na allegro.Skoro juz sie widzialas w tej sukni , i jezeli byla tansza o duzo , to czemu nie ... ?

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #48 dnia: 8 Listopada 2010, 10:22 »
Zaba Ty wiesz co ja myślę o tej sukni  ;D jest śliczna :) ale nie mogę się doczekać ja Ty się w niej nam pokażesz :)
a co do fotografki, zdradzisz kto to taki? bo my mamy fotografa tylko na plener ale ja stwierdziłam ostatnio, że na wesele i sam ślub tez bym chciała :)

Offline goss25

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #49 dnia: 8 Listopada 2010, 10:44 »
Zaba suknia jest przepiekna :skacza:
Ja też juz nie moge sie doczekac az zobacze jak Ty bedziesz w niej wyglądała :P Ale napewno ślicznie :) :Serduszka:
Miłego dnia ;D

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #50 dnia: 8 Listopada 2010, 10:55 »
woow!! suknia piękna! :o ;D

Offline s_erduszko
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #51 dnia: 8 Listopada 2010, 11:08 »
Suknia  :szczeka: . A skoro mama płaci to się nie przejmuj tylko ciesz, że spełniłaś swoje marzenie  :-*

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #52 dnia: 8 Listopada 2010, 11:22 »
Suknia naprawde sliczna-100% moj typ! ;D ;D
:*:*:*

Offline ylka

• maniak
  • data ślubu: 2011-05-14
« Odpowiedź #53 dnia: 8 Listopada 2010, 14:32 »
Gratuluję zakupu sukienki, bardzo ładna  ;D

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #54 dnia: 8 Listopada 2010, 16:10 »
agulla niestety ja nie moge miec takiej typowo balowej sukni, zatonelabym w niej...pierw wchodzilaby suknia, pozniej dlugo, dlugo nic a na koncu ja :P przymierzalam jedna tak, przytlaczala mnie strasznie, ponadto okropnie ciezka - a ja raczej do silaczy nie naleze :P...jak ja swoja zamawialam to nie bylo takiej na allegro, terz juz sa - faktycznie tansze ale o 3-4 rozmiary wieksze :-\...

Daisy my wybralismy Monike Bunkowska z fotom, jak juz pisalam spodobala nam sie od pierwszego wejrzenia :P...stronke ma nie za ciekawa ale warto sie do niej wybrac ;)...dodatm tylko, ze najprawdopodoniej na plener wybierzemy sie nad morze i to bez dodatkowych oplat ;D...

jak pojade na przymiarke to mam nadzieje, ze nie zapomne zrobic kilka fotek to sie Wam pokaze ;)...
zastanawiam sie nad welonem do tej sukni, tzn czy w ogole go miec...chcialabym wlsoy jakos spiac na bok zeby tego ramiaczka nie zaslaniac i nie wiem czy welon do tego pasuje co myslicie? ponadto podobaja mi sie diademy ale to juz chyba przesada bedzie :-\...

chcialabym taka bardziej dziewczeca fryzurke np:

Offline madziara07

• uzależniony
« Odpowiedź #55 dnia: 8 Listopada 2010, 16:49 »
ja, taki cichy forumowy podczytywacz unizenie prosze o pozwolenie na udzial w odliczanku ;)
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline madziara07

• uzależniony
« Odpowiedź #56 dnia: 8 Listopada 2010, 16:56 »
brak odpowiedzi odmownej wiec chyba moge ;)
chcialam powiedziec ze macie bardzo sympatyczne mordki ;) historia poznania i zareczyn bardzo fajna, pierscionek sliczny!
wesele w myslecinku super sprawa, dodatkowo swiete miejsce do zrobienia zdjec. zespolu gratuluje, w relacji Nemezis ich wysluchalam, swietnie wypadaja na zywo!
sukienka ladna chociaz nie w moim stylu, ale cena... no ale skoro Twoja mama spelnia marzenia...
welon ja bym proponowala jakis krociutki, zeby sukienki nie zaslanial, diadem to moim zdaniem tez troszke zbyt duzo, sukienka dosc bogata, wiec ostroznie z dodatkami,ale masz na to czas, najwazniejsze juz zalatwione
pozdrawiam
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #57 dnia: 8 Listopada 2010, 17:03 »
madziara07 zapraszam sredecznie :hello: :hello: :hello:...
wlasnie o to mi chodzi, o szczere podejsce do sprawy...mam nadzieje, ze piszecie co myslicie ;D...

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 8 Listopada 2010, 21:44 »
Fajna ta srodkowa fryzurka!Tylko czy sie szybko nie rozwali?
Ta po prawej to wyglada jak zwykla kitka na moje oko :D.

Ja tez mialam wymarzona fryzure ... a wyszlo inaczej , bo moje wlosy nie sa lekkie i na probnej wszystko sie od razu rozwalalo :-[.
Na slub mialam loczki , i spiete wloski ... a jak tylko weszlam do domu loki mi sie rozprostowaly ... wtedy mialalm to juz gdzies , emocje wziely gore i nic sie juz nie liczylo , tylko ze bedzie za chwile slub.
Teraz na filmie widac jak to dziwnie wygladalo ... ale trudno.

Wiec ja radzila bym orobna fryzurke robic , ale jeszcze na to masz czas ;).

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #59 dnia: 8 Listopada 2010, 22:00 »
Zaba ja tez zawsze chciałam mieć włoski rozpuszczone do ślubu, tylko trochę podpięte ale właściwie w rozpuszczonych włosach to ja chodzę na codzień więc jakis ciekawy koczek też nie jest zły  ;D w każdym razie jesli chodzi o fryzurę do ślubu to ja mam na razie kompletny misz-masz w głowie ;) dopiero jak kupię welon zacznę na poważnie o tym myśleć.
ale myślę że tak środkowa by pasowała do Twojej sukienki, żeby tego ozdobnego ramiączka nie zakryć :)