Autor Wątek: Odtad juz razem zawsze i wszedzie:)...23.07.2011  (Przeczytany 33046 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
Odp: Odtad juz razem zawsze i wszedzie:)...23.07.2011
« Odpowiedź #300 dnia: 14 Lutego 2011, 15:18 »
hehe...tak jak moj brat kiedys powiedzial - ogolnie zycie jest do bani ;)...w podstawowce wkurzasz sie, ze musisz sie uczyc zamiast latac z rowiesnikami i bawic sie w berka, liceum - dalej nauka zamiast spotkan towazyskich i kozystania z zycia, o studiach juz nie wspominajac - a pozniej to juz jest jeszcze gorzej, do roboty i z roboty :P...kurcze tak sobie wlasnie zdalam sprawe, ze ucze sie juz 18 lat - to 75% mojego dotychczasowego zycia :P...
no nic, nie bede juz wracac dotego nieprzyjemnego tematu :P...
wlasnie dzieki podpowiedzi jednej z forumek chyba znalazlam piosenke na pierwszy taniec ;D...oczywiscie musi zostac jeszcze zaakceptowana przez mego przyszlego malza :P...wlasnie czegos takiego szukalam, nie chcialam wolnych smetow, do ktorych nie bede umiala sie ruszac - a dodam, ze nie jestesmy profesjonalistami w tej dziedzinie, raczej odwrotnie :P...uwazam, ze jesli ktos nie umie to nie powinien sie wysilac, bo to wtedy smiesznie wyglada jak dla mnie...piekny uklad, wolna piosenka i koslawe ruchy nie ida w parze :P...chcialam piosenke co sie wolno zaczyna - zeby pozory zachowac ale sie rozkreca i daje mozliwosc w miare zgrabnego (jesli to w naszym wykonaniu jest w ogole mozliwe) wykonania obrotu czy bardziej luznej zabawy - wydaje mi sie, ze wtedy mozna zminimalizowac stres i niezgrabne ruchy (jesli sa szybsze to az tak w oczy nie razi ;))...piosenka znana pewnie wszystkim ale jakos na nia nie wpadlam, wiec raz jeszcze podkreslam ogromna pomoc ludzikow z forum ;D...
Can't Take My Eyes off You - Frankie Valli sie nazywa ;D...ciekawa jestem Waszych opini hmm :brewki:...

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #301 dnia: 14 Lutego 2011, 15:27 »
piosenka jest fantastyczna uwielbiam ją  ;D kojarzy mi się w Wyprawą Robinson bo oni sobie tam podśpiewywali to  :P ale bardzoo fajny tekst ma :)
 jestem ciekawa jak Wam wyjdzie pierwszy taniec do niej zatańczony :D

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #302 dnia: 14 Lutego 2011, 15:38 »
a tam, wyjsc nie musi, grunt zebysmy sie dobrze bawili ;D...a jakby co to mam nadzieje, ze kamerzysta poobcina te niedoskonalosci, przeciez teraz sa taaakie mozliwosci, ze nawet dwie lamagi na filmie pieknie wyjda ;)...

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2 lipca 2011
« Odpowiedź #303 dnia: 14 Lutego 2011, 17:16 »
Cudna jest ta piosenka!!!
A co do pierwszego tanca, to zgadzam sie z Toba w 100%. Jak ktos nie jest mistrzem parkietu, a wymysla uklad to strasznie jest to nienaturalne. Wiec ja raczej stawiam na naturalnosc ;D

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #304 dnia: 14 Lutego 2011, 17:25 »
musze sprostowac, zeby nie bylo - to jest piosnka Sinatry, tak to jest jak czlowiek wierzy na slowo a nie sprawdzi wczesniej ;)...
tak czy owak mnie sie podoba ;D...

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #305 dnia: 14 Lutego 2011, 17:54 »
świetna piosenka  ;D

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
« Odpowiedź #306 dnia: 14 Lutego 2011, 21:01 »
E tam do bani.. życie jest krótkie i należy cieszyć się każdym dniem!!!! Zaba a idziecie na jakiś kurs tańca czy w ogóle macie zamiasr luzować w tej kwesti.. ja się najbardziej boję tańców z moim przyszłym teściem........................ Bo on świetnie tańczy ale ja nigdy nie mogę się wbić w jego rytm.. i strasznie się przez to stresuję...

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #307 dnia: 14 Lutego 2011, 22:34 »
marcella ja nie umiem się wbić w rytm prawie żadnego faceta po czterdziestce... ja nie umiem tanczyc na 3 albo nie wiadomo na ile jeszcze bo kazdy z tych facetów jakoś to modyfikuje i nigdy nie wiem w którą stronę mam postawić nogę  :-\ dlatego mam nadzieję, że na tych lekcjach tańca co na nie chodzę oprócz walca angielskiego nauczymy się też tańców na 3, 5 i 8  ;D

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #308 dnia: 14 Lutego 2011, 22:44 »
No wlasnie my zaczynamy kurs tanca od 2 marca:d i nie dlatego ze chcemy tanczyc pierwszy taniec(bo nasz taniec to bedzie taniec przytulaniec),tylko chcemy nauczyc sie tanczyc ze soba :P :P :P i z rodzinka :P
ogolnie...,
bo ja.. to tak jeszcze z nozki na nozke przeskocze
..a moj Pm najlepiej podnosi kufel z piwem,do gory na dol,do gory na dol zamiast tupac nozkami :P :P
Pwiec przyda nam sie chociaz podstawowe kroki poznac :P :P
:*:*:*

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #309 dnia: 15 Lutego 2011, 14:09 »
a ja powiem tak...jeszcze w liceum chodzilam na kurs tanca, fakt wtedy jeszcze sama :P szkola najlepsza w miescie, uczyla tanczyc swietnie tyle, ze to nie sa tance na wesele :-\...jak Daisy juz wspomniala kazdy tanczy inaczej, po 40r.z. zwykle wszyscy na iles tam (bo ani to na dwa, ani na trzy :P), wiec i tak trzeba sie dopasowac, poprostu dac sie poprowadziac - jesli w ogole to jest mozliwe, mezczyznom ogolnie to baaardzo sie wydaje, ze umieja tanczyc, a tak wlasciwie to zadko kto dobrze potrafi poprowadzic partnerke...a ci mlodzi - zalozmy, ze do tej 40tki poprostu nie umieja taczyc (spojrzmy prawdzie w oczy, niewielu z naszych przyszlych mezow jakos idzie ten taniec ;))...wiec uwazam, ze chodzenie na kurs tanca mija sie z celem - no chyba, ze tak dla siebie, bo umiejetnosci tam nabytych sie nie wykorzysta w tancu z goscmi weselnymi...no chyba, ze ktos znajdzie takiego instruktora, ktory nauczy krokow "biesiadnych"...marcella nie przejmuj sie tak tym tesciem, kurcze ktos madrze wymyslil te dluugie suknie slubne, spod ktorych nawet najbardziej koslawe kroki tanecze nie ujrza swiatla dziennego ;)...my obojetnie co bedziemy robic pod suknia to i tak to bedzie pieknie wygladac, a suknia delikatnie bujac sie na boki ;D...
a jesli o pierwszy taniec chodzi, to tak jak pisalam jesli ktos czuje sie na silach dopracowac idealnie uklad to jak najbardziej ale ja wiem, ze w naszym wypadku to nie przejdzie...nie ukrywam tez, ze baaardzo bym sie stresowala czy wszystko wyjdzie tak jak trzeba, wiec po co sie na zbedny stres narazac...wiec, moj plan jest taki: lyknac jakies drina przed tancem by sie rozluznic i nie stresowac i puscic wodze fantazji, a szybsza piosenka nam w tym pomoze - tu jakis obrocik, wygiecie i bujanie :cancan:...

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #310 dnia: 22 Lutego 2011, 22:58 »
Masz sporo racji.. ale myślę, że i tak dobrze jest pójść na chociaż 2-3 indywidualne lekcje :)

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #311 dnia: 22 Lutego 2011, 23:03 »
tak sobie ostatnio przegladalam roze rzeczy na allegro i sie napotkalam na plytki z nauka tanca weselnego , niby tam sa ladnie kroki pokazane i cale uklady choreograficzne i jak sie zachowac w tancu z pijanym wujkiem zdzichem ;)...

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #312 dnia: 6 Marca 2011, 12:09 »
Co u Ciebie nowego???

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #313 dnia: 7 Marca 2011, 00:01 »
witam dziewczynki po dluuugiej nieobecnosci, z gory przepraszam i prosze o wybaczenie :blagam:...
miedzyczasie zdalam kilka egzaminow i jakos brne dalej ;)...
a tymczasem musze przyznac, ze zmienilam kolorystyke wesela...nici z moich ulubionych slonecznikow...dalam sie namowic i bedzie bialo-rozowo-fioletowo...nie wiem czy dobrze, czy zle ale postanowione...podobno nie bardzo pasuja mi takie sielskie kwiatki do sukni...wiec kwiatki beda albo storczyki albo kalie, sie jeszcze zobaczy ;)...
no nic, obecnie jestesmy na etapie dokladnej analizy listy gosci ;D mam nadzieje, ze w tym, a najpozniej w przyszlym tygodniu zamowimy zaproszenia...
wybralam, oczywiscie za akceptacja mego lubego takie:

Offline Aneczq1987
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #314 dnia: 7 Marca 2011, 07:48 »
Ładne :)
Proste, aczkolwiek w środku mogliby większą kartkę wkleić żeby nie było widać tego ozdobnego fioletowego papieru :)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
« Odpowiedź #315 dnia: 7 Marca 2011, 08:46 »
Fajne,fajne....takie eleganckie :)
Podoba mi się ten efekt koronki ;)
Ale rzeczywiście....kartka mogłaby być większa,bo tak trochę mało estetycznie wygląda...

Offline krysiAK
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #316 dnia: 7 Marca 2011, 10:50 »
Ladne :) i nawet podoba mi sie to, ze kartka w srodku jest mniejsza i ta karonka wystaje. Ale w jakim to bedzie kolorze?

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #317 dnia: 7 Marca 2011, 11:17 »
Mi sie bardzo takie zaproszenia podobaja , sa cudne!

Offline madziara07

• uzależniony
« Odpowiedź #318 dnia: 7 Marca 2011, 17:27 »
bardzo ladne zaproszenia, wlasnie a jaka kolorystya, taka jak na zdjeciu?
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #319 dnia: 7 Marca 2011, 20:33 »
hehe ta koronka to celowo wystaje spod tego papieru i on wcale nie jest za maly, mnie sie wlasnie dokladnie takie podobaja, zmienimy tylko ten motyw z para po lewej stronie, bedzie jakis bardziej delikatny...a kolor ma byc niby taki sredni fiolet, tylko to zdjecie troche go przyciemnia...
no nic, nam sie podobaja, a to najwazniejsze ;)...

Offline marcella

• Chuck Norris
« Odpowiedź #320 dnia: 7 Marca 2011, 23:20 »
Mi te zaproszenia się podobają.. bo są dosyć oryginalne... 8)

• Chuck Norris
« Odpowiedź #321 dnia: 7 Marca 2011, 23:38 »
Ja tez uwazam ze sa bardzo ciekawe ;D :)

Offline wiolaf

• forumowicz
  • data ślubu: 3.07.2010
« Odpowiedź #322 dnia: 8 Marca 2011, 08:01 »
Bardzo ładne zaproszenia ;D ;D
w sumie każdy ma inny gust ale Mi sie podobają takie jakie są ;D ;D ;D

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #323 dnia: 8 Marca 2011, 19:01 »
my nadal kompletujemy liste gosci, sa problemy z odmiana nazwisk, ktore trzeba wyslac do firmy produkujacej zaproszenia :P...
a tymczasem znalazlam podziekowania dla gosci ;D...zamowimy takie pudeleczka, do ktorych sie wrzuca migdaly...bedzie to pelnilo rowniez funkcje winietki z jednej strony oraz podziekowania z drugiej strony ;)...kolor bedzie fioletowy ale nie znalazlam takiego zdjecia, weic wklejam inne tak tylko dla rozeznania...

Offline madziara07

• uzależniony
« Odpowiedź #324 dnia: 8 Marca 2011, 19:48 »
ale ladne! widzialam gdzies kiedys takie pudelka-winietki w formie krzeselek ale te ladniejsze
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline Isabel
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 03.09.2011
« Odpowiedź #325 dnia: 8 Marca 2011, 20:00 »
świetne pudełeczka  ;D a możesz zdradzić ile za takie coś płacicie?

Offline zaba

• maniak
« Odpowiedź #326 dnia: 8 Marca 2011, 21:29 »
a no pewnie, przeciez to zadna tajemnica ;)...tadam, tadam zawrotna kwota 1zl ;D...samo pudeleczko, bez slodkosci w srodku ale 1kg migdalow ozdobnych kosztuje ok 30-40zl wiec itak wychodzi tanio w porownaniu z kupowaniem kompletu od firmy...
znalazlam takie pudeleczka idealnie pasujace do zaproszen ale cena mnie powalila na kolana, wyobrazcie sbie 4,5zl za kawalek kartonika i kilka migdalkow :o...ale piekne sa, zobaczcie same:

• Chuck Norris
« Odpowiedź #327 dnia: 8 Marca 2011, 21:55 »
Zabcia pudeleczka sa sliczne..
ale mozesz zrobic je sama:D
na necie jest pelno szablonow rozniastych pudelek
zawsze to satysfakcja ze cos sie samemu zrobilo ;D ;D ;)

Offline wiolaf

• forumowicz
  • data ślubu: 3.07.2010
« Odpowiedź #328 dnia: 9 Marca 2011, 19:37 »
ładne, ładne, szkoda tylko, że takie drogie :-[ :-[

Offline Daisy87
  • uzależniony
« Odpowiedź #329 dnia: 9 Marca 2011, 22:45 »
bardzo ładne oryginalne zaproszenia :)