Autor Wątek: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M  (Przeczytany 99564 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Wysłane!  :-*

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
Na pewno będziesz wyglądać fenomenalnie :D !!!
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
Nie dziwię się, że tu same takie ohy były hehe :)
Pięknie wyglądasz.. i faktycznie chudzielec jesteś!!!!
Dzięki, że mi wysłałaś :) nie doczekałabym sie do sierpnia :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Justys a w ogole co u Was? Wracam a tu żadnych nowinek :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Gosiu, u nas bez zmian, ale miło, że pytasz  :uscisk:
Cały swój wolny czas poświęcamy na remont mieszkania.
PM nawet się tam przeniósł, żeby mógł dłużej coś robić...
Mieszkanie wciąż gołe, jedynie łazienka zrobiona i w pełni wyposażona, ale i tak nie jestem w 100% zadowolona  ::) ::) ::) W tym tygodniu kupimy panele. A dziś przyszły mi karnisze. Zamówiłam na all, bo są o wiele tańsze niż oglądałam w Casto czy L&M.
Ogólnie jesteśmy na etapie malowania.
Mam nadzieję, że wyjdzie w miarę ok, bo wiecznie trzeba tam dokładać, bo coś się p.i.e.p.r.z.y  :mdleje: :mdleje: :mdleje:
A to brakło płytek, a to spadł dekor w kuchni i się rozbił i nigdzie nie chcieli nam dorobić 1 szt, a to klamka od okna pękła, kolor ścian w kuchni, też podobno średni... (nie wiem, bo jeszcze nie widziałam - pomalowane od wczoraj), facet od kładzenia płytek wywiercił za małe dziury na halogeny i się nie mieszczą... Trzeba wiercić nowe w nowych płytkach, a co za tym idzie, kolejne koszty... Musieliśmy dokupić nową parę drzwi do łazienki, bo chyba komuś spadły całą siłą na ziemię i też pękły... Nie dość, że z kasą kruchą, to wiecznie "coś". Reklamacji nam nie uznali, choć próbowaliśmy, bo za długi termin minął od dnia ich zakupu ... W sumie nie wiem czy takie kupiliśmy czy nie... Czy komuś z robotników niechcący spadły czy nie... Co tu pisać - ARMAGEDON  :buu: :buu: :buu:
Sorry, że tak chaotycznie piszę, ale jak sobie pomyślę, o tym remoncie, to krew mnie zalewa  :P

W pracy roboty po pachy... ale przynajmniej ludzie super  ;)
W sprawach ślubnych... Cisza... nie mam kiedy porządnie się za wszystko wziąć.
Widziałam tylko fajne buty w Venezii i chyba je kupię. Będę miała później do chodzenia, bo nie są to typowe ślubne buty.

I to tyle... Jak widać, bez rewelacji.
BUZIAKI  :uscisk: :uscisk: :uscisk:

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Widzę, że mieszkanie wciągnęło cię do reszty  :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: :urwanie_glowy: I masz rację armagedon...ale remont to chyba bardziej wyczerpujący psychicznie temat niż wesele ;) ;)  :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Szkoda gadać Martuś.
Doby mi na wszystko nie starcza  :roll: :roll: :roll:
Właśnie mam dylemat, czy iść w sobotę do fryzjera, bo wyglądam jak rumuńskie dziecko, czy jechać posprzątać ten cały syf, który stale wychodzi na wierzch...

Na sprawy ślubne pewnie przyjdzie czas...
Myślę, że jeszcze miesiąc i zmienię front  ;)

Offline elemelka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 24.07.2010
fakt, remont to masakra. Nam w listopadzie, czy grudniu wstawiali okna, i dalej był cały remont - więc ich nie tykałam. Przyszła wiosna a tam na jednym taka rysa, że mi ręce opadły. Ale pociesz się, że potem już w trakcie mieszkania, na pewne rzeczy przymkniesz oko ;)

to czekamy na zmianę frontu i jakiś link do butków ;D

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
A pamiętasz....też to niedawno przechodziłam! ;D :D
I uwierz mi,że nie ma lepszego wynagrodzenia jak usiąść w spokoju na kanapie i patrzeć na swoją jakże GENIALNĄ robotę ! ;D :D
A potem Ci tak jakoś dziwnie będzie,że nie będziesz musiała już latać na remont ;)

Wytrwałości Justyś  :-*  :przytul:

Offline kaassia

• Chuck Norris
ZDECYDOWANIE idź do fryzjera...odprężysz się trochę, poprawisz swój wygląd i odbiór siebie - będziesz mogła pójść i sprzątać :D przynajmniej w fajnej fryzurce ;)

A gdzie kupiłaś na all te karnisze? Bo ja właśnie poszukuję karniszy tanio...a że mam gigantyczne wymagania (dł 4m i potrójny) to albo ich nie mogę znaleźć nigdzie albo są cholernie drooogie!!! :(
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Zmienisz front kochana i to szybko, będziecie mieć swój własny kąt i to jest cudowne :)
A potem piękne dni ślubne !
Leć do fryzjera, ten czas Cię nie zbawi i tak posprzątasz a poczujesz się troszkę lepiej!

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
O tak idź do fryzjera trochę się odprężysz  ;D ;D
Życzę wytrwałości!!!  :ok: :ok:
No i pokaż buciki jestem bardzo ciekawa  ;D ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Kochanie, jakbym czytala o Naszym remoncie, te same problemy. Dwa razy trzeba było domawiać płytki w łazience. Zabrakło paneli, ściany popękały. Nigdzie nie było dekoru, którego zabrakło, bo ponoć przestali produkować ::) ja mam tylko karnisze w sypialni, a więc  tak jesteś lepsza :P jak chcesz to wpadnę w weekend pomogę Ci z malowaniem 8) albo Ty przyjedz do mnie to ponarzekamy razem :D trzymaj sie wieśniaczku, bądz dzielna, jeszcze tylko trochę :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Dzięki dziewczyny!  :uscisk: :uscisk: :uscisk:
Marudzę jak stara baba  :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Ale poważnie czasem już brak mi sił...

elemelka -
u mnie na szczęście obyło się bez rysy na oknie, ale myłam ostatnio okna z duszą na ramieniu  ;)
shar3ware - pamiętam :) Ale chyba dzielniej zniosłaś remont niż ja  ;)
Kasiu - link prześlę na prv. Nie wiem czy Ci się spodobają, ale może akurat coś wybierzesz :)
Gosiu - właśnie ta myśl mnie ratuje... nasz kąt...
Kasiu - butów jeszcze nie kupiłam. Nawet nie wiem czy są na stronie. Jak kupię to pokażę. Odnośnie śpiewania Agaty, jak najbardziej jestem za  ;D
Ewuś - cały czas myślę o Tobie  :uscisk: :uscisk: :uscisk: Mam nadzieję, że udało się jakoś rozwiązać tę sytuację.

p.s jeśli chodzi o fryzjera... to umówiłam się na sobotę... A co.. Mnie też się należy  :D ;)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011

jeśli chodzi o fryzjera... to umówiłam się na sobotę... A co.. Mnie też się należy  :D ;)

:brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
W sumie...to nie wiem czemu to tak poszło ;)
Jakbym miała to znów przechodzić i to w takim tempie...to nie wiem czy bym dała radę.
Człowiek w końcu z dnia na dzień się starzeje... ;) :p

Ale wiesz jak fajnie usiąść na kanapie z ciepłą herbatką w ręku?  :brewki:

No i dobrze....jak to się mówi ....idź się "odchamić" do fryzjera od tego codziennego życia i remontu ;) ;D

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
niestety nie :'(

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Justa, jeszcze chwilę zaciśnij poślady, wytrzymaj, a niebawem będziesz się zachwycać swoim własnym mieszkankiem, w końcu zamieszkacie z PMem razem i będziecie żyli długo i szczęśliwie :) także nie ma co się denerwować, choć wiem jakie remonty są wyczerpujące, tylko trzeba się cieszyć, że to Wasze własne :) :)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
wiesz ze zawsze musi byc zle zeby pozniej moglo byc z.a.@#$i.ś.c.i.e ;D ;D ;)
takze 3maj sie cieplo kochana :-* :-*
:*:*:*

Offline kaassia

• Chuck Norris
Ładne :D
Szkoda tylko, że ja potrzebuję na 4m długości... Normalnie załamać się można jak widzę ceny tak dużych karniszy...
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Z remontem  tak już jest niestety :)

Co do płytek, to ja bym chyba wolała domawiać niż to co wynikło  mnie :) Tyle że miałam dupę zamiast fachowca i to dlatego... Zostały 2 paczki terakoty i 3 paczki glazury, bo pan się pomylił, wydaliśmy na płytki 2 tysiące, więc moglibyśmy sporo zaoszczędzić, w sklepie nie przyjęli, bo już mają nową partię, a partia od partii może się różnić i tak sobie leży 5 paczek w piwnicy, gdyby mi dekoracyjne płytki źle wyliczył, bo jedna kosztowała 80 złotych, to chyba bym zabiła...

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Jak tam po fryzjerze? Humor Ci się poprawił? :)

Buziaki niedzielne  :-* :-* :-*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Aniu - po fryzjerze ok, jestem piękniejsza  :D :D :D ;)

A humor... ciężko ocenić...
Jesteśmy na etapie malowania mieszkania...
I tak średnio jestem zadowolona z efektów.
W sumie już jest lepiej, ale musieliśmy z PM-em trochę pokombinować, bo nie wyszło tak jak chciałam...
Pisałam już w wątku czigry o tym, to nie będę powielać...
Jak coś "skocz" do niej  :-* :-* :-*

Karola - u nas też zostało płytek... Paranoja jakaś... Mogłabym sobie drugi przedpokój nimi wyłożyć, a w sklepie też nie chcą przyjąć, bo weszła już inna seria  :|| :|| :||

Kasiu -
jakie Ty masz duże pokoje  :o :o :o 4 metry karniszy... Ja tam bym chciała mieć takie pokoje  ;D ;D ;D Poszukaj na all, widziałam takie duże  ;)

Paulinko - masz rację, ale wiesz jak jest... Trzeba ponarzekać  ;)

Monia - jak Ty jesteś stara... to mnie trzeba już spakować w drewniane pudło  :D ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
Wierzę, że malina będzie wyglądała pięknie - daj znać jaki efekt :)
Justysia, jeszcze troszkę i będziecie mieli swoje gniazdko :) będzie cudownie, nawet jak jakiś kolor nie będzie taki jak na obrazku :) ale będzie to Wasze i trzeba się cieszyć :)
Jutro będzie wiosna, humor się poprawi :) tak myślę :P

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Aniu, uwielbiam Ciebie i Twoje złote myśli!  :-* :-* :-*

Mam nadzieję, że jakoś te kolory wyjdą.
Został jeszcze jeden pokój i gotowe ;D ;D ;D W sumie mam dwa  :D ;)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
To już bliżej niż dalej, szybko zleci, zobaczysz i będziecie robić parapetówę ;D :D ;D

Offline kaassia

• Chuck Norris
Kochana...już Ci pokazuję, jak będzie wyglądac połączenie piasek+czekolada....

Ogólnie super, ale lepiej postaw na niej coś, co ją rozświetli, albo kanapę, żebyś nie patrzyła na nią cały czas...ja chciałam na niej telewizor...właśnie szykujemy się do przemalowania pokoju ;D

Kochana...4m to moja krótsza ściana!!! ;D
Super nie?
Ta długa ma z jednej strony ponad 5m a z drugiej ponad 6m ;D
Dlatego będziemy ten pokój przedzielać ;)
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
bardzo ładny kolorek
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Dżasta porzuć remontowanie mieszkania i dawaj w stronę morza..odstresujesz się, spotkamy się obalimy winiacza :pijaki: :pijaki: :pijaki:  Pośpiewamy, będzie wesoło  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Kasiu, dzięki za zdjęcia... Ja właśnie też chciałam na tej ciemniejszej ścianie telewizor, ale jak sobie teraz tak patrzę, to chyba będzie za ciemno, choć w sumie i tak chciałam jaśniejszy odcień niż ten u Ciebie... Muszę pokombinować, żebym nie musiała przemalowywać, bo PM przemalowywał już przedpokój i poprawialiśmy sypialnie, także limit szans na kolejny dzień dobroci z jego strony wyczerpany :D ;) Prędzej wręczy mi wałek do ręki  ;D ;D ;D
Pokój macie faktycznie wielgachny  :o :o :o Bez wahania bym go dzieliła  :P A jakie pole manewru do urządzenia  ;D ;D ;D

Marta - nawet nie wiesz jak mi się marzy parę dni nad morzem  ::) ::) ::) Ale prędko pobyt w Twoich okolicach się nie zapowiada... Jednak na obalenie winiacza z Tobą chętna jestem zawsze !!!  :uscisk: :-* Śpiewać też lubię  :los: :los: :los:

Aniu - parapety już są  ;) Jakbyś była chętna, zapraszam  :brewki: :brewki: :brewki: