Autor Wątek: "Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy..." ---> 06.08.2011r J&M  (Przeczytany 98931 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marcella

• Chuck Norris
  • data ślubu: 21.05.2011
U mnie jest tak jak u MKI.. większość gości nie dała mi jeszcz odpowiedzi :( A ślub tuż tuż....

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
my mamy potwierdzenie do 1-go maja... i na razie tylko dostaliśmy 2 telefon jeden z potwierdzeniem, a drugi z odmową... i 1 określili się jak daliśmy zaproszenia... MASAKRA!:/
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
No to ja wam powiem z doświadczenia że zapewne będą ludzie do których sami będziecie musieli podzwonić i zapytać ;)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Ja przy zapraszaniu mówię, że jak nie zadzwonią, będzie to równoznaczne z odmową :) I zostaną później tylko poinformowani o tym że nie ma ich na liście gości :)

Taka jestem wredna :D

Offline Ewa86
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.08.2011
Dziewczynki no jak to do czego będziecie odliczać ?? później będziecie odliczać ilość dni do porodu, do tej chwili kiedy usłyszycie pierwszy płacz dziecka :D i na pewno będzie to równie szczęśliwa chwila jak ślub :D

justys0101 mamy ślub w tym samym dniu a ja też jakoś tego nie czuję, że zostało tylko 4 miesiące :D ( w sumie już mniej niż 4 miesiące aaaa jak ten czas leci  :o )  z tego co widzę już zapraszacie gości, a my niedawno dopiero wysłaliśmy pierwsze zaproszenia za granicę, bliższych gości zamierzamy dopiero zapraszać pod koniec kwietnia :D Dopiero zrobiliśmy nauki przed ślubne :D no cóż. . .  jeszcze duuuużo pracy przed nami :D

P. S.  a ja nie wiem jak zrobić taki suwaczek bo jak próbowałam to się nie udało :(

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
Ewa musisz miec chyba wiecej postow-cos kolo 10 zeby zrobic suwaczek ;) ;)
:*:*:*

Offline Ewa86
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.08.2011
aha no to tego też nie wiedziałam :D dzięki za info :*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Ewa86 - my też jeszcze nie zapraszamy gości. Myślę, że zaczniemy w maju. Tak mniej więcej 3 miesiące przed ślubem. Daliśmy tylko zaproszenie rodzinie PM-a, bo nie mieszkają w Polsce, a akurat byli ;) Jeśli chodzi o suwaczek, to jak mówią dziewczyny. Będziesz mogła go wykonać jak napiszesz 10 postów.

Dziewczyny!
Mam dylemat co do welonu.
Ostatnio nachodzą mnie myśli, że tak naprawdę wcale nie muszę go mieć.
Jak dla mnie wystarczyłby mi żywy kwiat we włosach. PM też mówi, że jak nie chce, to żebym się nie zmuszała, bo on też nie uważa welonu za konieczność...
Tylko, że jak nie mam welonu to mam odkryte ramiona i plecy... Nie wiem czy ksiądz się nie będzie "krzywił" i czy nie pojawią się komentarze, no jak to bez welonu do ślubu?  :-\
Rozważam też ewentualność welonu tylko do kościoła... Ale wtedy tak naprawdę szkoda mi na niego kasy, bo będzie niewykorzystany... Chyba, że kupię "byle jaki", po to żeby po prostu był i nikogo nie raziły moje sexi plecy  :brewki: :los:
Eh, sama nie wiem.... Muszę to przemyśleć  ::) ::) ::)
No i buty... nie mam weny na buty... Żadne mi się nie podobają  :mdleje: :mdleje: :mdleje:
Czy każda panna młoda musi mieć welon? Uważacie welon za integralną część jej osoby?  :P

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Ja chcę mieć welon i uważam, że to atrybut panny młodej :) choć czuję, że po kościele go ściągnę, to i tak uważam, że muszę go mieć i już :D kup ten co ja, wyszło tylko 50 zł :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
No właśnie Aniu jak "coś", to kupię ten co Ty  ;) I założę tylko do kościoła.
Na sali ściągnę  ;D Dlatego też nie chciałabym dużo za niego płacić  :P

Offline ciriness

• Chuck Norris
Ja uważam że w dzisiejszych czasach wszystko się zmienia i welonu być nie musi, tak samo jak nie muszą być białe buty hie hie  :P

I tylko nie myśl co ludzie pomyślą bo za tym nigdy nie nadążysz, rób to co czujesz za słuszne.
Może ktoś ma pożyczyć welon do kościoła żebyś nie musiała płacić? Albo jakąś etolę, bolerko, cokolwiek? Żebyś miała zakryte ramiona?

Choć ja widziałam PMki w przezroczystych sukniach i też było git, grunt żebyś ty czuła się komfortowo :)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
O nie! Żadna etola i bolerko ;)
To już wolę welon zarzucić na ramiona...  :D :D :D

Offline ciriness

• Chuck Norris
No to rzeczywiście kup coś taniego i jo, a potem w samochodzie wypnij, dużo PMek tak robiło :)

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Ja jestem tradycyjna  ;D i dla mnie welon musi być,ale zaznaczam DLA MNIE  :)
a tak ogólnie to nie!Każda Pmka czuje inaczej i powinna robić tak,aby się dobrze czuła.
Przecież to Twój dzień i jeżeli uważasz,że welon jest Ci zbędny to po prostu go nie kupuj  :)
Może podpytaj kogoś kto brał ślub w tym kościele co Ty,jak było z nakryciem ramion  ;) Ja nie będę miała zakrytych,ale własnie welonem sobie zarzucę  ;)

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Ja welon muszę mieć! ;D :D
Po prostu uważam go za nieodzowny element Panny Młodej :)
Bo kiedy mam go założyć jak nie na swój ślub! ;D :D

A jak nie chcesz go mieć na weselu to po prostu potem go wypnij i po sprawie ;)

Offline Roksana

• entuzjasta
  • data ślubu: 20.08.2011
Wg mnie welon musi być :)
Tzn. ja nie wyobrażam sobie, żebym miała go nie mieć ;)
Ale tak jak dziewczyny piszą, teraz czasy się naprawdę zmieniły i welon wcale nie jest konieczny... zamiast tego PMki zakładają woalki, jakieś stroiki czy właśnie wpinają żywe kwiaty.... ja gdybym się nie zdecydowała na welon, na pewno wpięłabym piękny duży żywy kwiat :)

No ale teraz znowuż problem masz z plecami... to może zamiast bolerka, po prostu jakiś lekki szal? Zasłoni gołe plecy i po sprawie... no a będziesz go miała tylko w kościele...

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Dziewczyny, ja nie mam nic do welonów...
Dla mnie może on być jak i może go nie być ;)
Może faktycznie jest on dopełnieniem panny młodej.
Waham się dlatego, że boję się że zasłoni mi całą fryzurę ;)
Nie dość, że nie mam "zbyt wielu włosów", to jeszcze je zasłonię  ::) ::) ::)
Ale tak sobie myślę, że jakbym go wpięła od dołu, to powinno być ok.

No i u mnie na oczepinach rzuca się welonem (najczęściej)...
Ale żywy kwiat i tak sobie wepnę  ;D

Co do gołych pleców, to nie wyobrażam sobie na nie nic narzucać...
Nie lubię ani bolerek ani etoli...
Zresztą patrząc na niektóre ślubne suknie, które kupują dziewczyny, gdzie jest zakryte mniej niż więcej (prześwitująca koronka, wylewający się czasami biust itd.), to moja i tak jest "porządnie zabudowana"  :D :D :D ;)

Offline czigra

• Chuck Norris
  • Ewa i Maciek
  • data ślubu: [i
Ja miałam welon tylko do kościoła, bo matka męczyła dupe. Chciałam tylko kwiaty ;) jeżeli chcesz, to mogę Ci pożyczyć swój welon ze ślubu:) w kolorze jasnym ecru z brylancikami ;)

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
Justyś zgadzam sie z Twoim PM jeśli masz się zmuszać do welonu to wepnij piękny żywy kwiat i już :D Ja będę mała welon bo zawsze chciałam go mieć :D miłego weekendu :*

Offline justys0101
  • Chuck Norris
To nie jest tak, że ja się zmuszam do welonu  :wink:
Jak założyłam go podczas mierzenia sukni, to naprawdę fajnie się w nim czułam. No i zależy mi na żywym kwiatku.
Bardzie chodzi mi o fakt, że nie wiem jak go wpiąć, żeby nie zasłonić fryzury. Stąd te moje wahania... Boję się, żeby nie było też przesytu. Bo i kwiat i welon...  ::) ::) ::)
Ale już sobie wymyśliłam, że kupię welon i wepnę go od dołu, żeby troszkę zasłonić ramiona do kościoła a nie zasłaniać moich pożal się boże włosów. Pewnie po kościele go ściągnę  ;D Ale kto wie, może będę w nim paradować do północy  ;)

Offline justys0101
  • Chuck Norris

Jak założyłam go podczas mierzenia sukni, to naprawdę fajnie się w nim czułam. No i zależy mi na żywym kwiatku

Tylko, że zależy  mi też na żywym kwiatku...

Piszę bez ładu i składu  :glupek: :glupek: :glupek:

Offline shar3ware

• M&D&M
  • Chuck Norris
  • Jaś +13.06.2012 [*]
  • data ślubu: :i_love_you:
Ja welon obowiązkowe CHCĘ mieć,ale chcę też mieć z dwa kwiatki z bukietu.
Jako,że mam czarne włosy...to mi przynajmniej ładnie rozjaśnią :) ::)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Dżasta ja jestem po próbnej..i jestem niezadowolona ::) ::) ::) Jak się ma mało włosów to niestety cudów nie wyczarujesz :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:

Tez już myślę o kwiatku żeby zasłonić te moje prześwity ::) ::) ::)

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011
to zrob tak jak mowisz, wepnij go od dolu jakos. i bedzie po sprawie :)

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
I ja niestety mam mało włosów, fryzjerka mnie pociesza, że przynajmniej mało ale długie, podejrzewam, że i tak mi się nic nie będzie podobać... Zobaczymy :)

Więc łącze się w bólu :D

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
Załóżmy KLUB RZADKOWŁOSYCH :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline mkarolinka

• Chuck Norris
Albo cienkowłosych :D

Bo to naprawdę niesprawiedliwe, że niektórym dużo włosów rośnie, a niektórym np. mi, dwa na całej głowie...

Offline moniq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 17.07.2010
ja welon kupiłam na allegro za 26zł.
Dane potrzebne do przekazania 1% podatku na naszego syna Maćka
W formularzu PIT wpisz numer KRS: 0000037904
W rubryce „Informacje uzupełniające - cel szczegółowy 1%” podaj:
23900 Kowalski Maciej Dąbrowa Górnicza
Dziękujemy

Offline netka0003

• maniak
  • Kocham Cię Kochanie Moje :)*
  • data ślubu: 02 lipca 2011

Bo to naprawdę niesprawiedliwe, że niektórym dużo włosów rośnie, a niektórym np. mi, dwa na całej głowie...

dwa na calej glowie :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

to faktycznie duzo ;D ;D

ale nie tak naprawdę to się dolaczam do klubu rzadko czy cienkowlosych...

ja z domu nie wyjde dopoki nie walne kupe tapiru... ::)

nawet do kitki musze...

co prawda mam dlugie, ale strasznie cienkie  malo...

nienawidze ich... >:( >:( >:(

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Marta, Karola - nie straszcie  :buu: :buu: :buu: Ja naprawdę mam rzadkie włosy  :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1: Będę wyglądała jak kocmołuch  :mdleje: :mdleje: :mdleje: Pocieszałam się, że jakoś to będzie, ale teraz widzę, że niekoniecznie  :tak_smutne: :tak_smutne: :tak_smutne: Chyba muszę się przyłączyć do Waszego klubu  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Martuś - czemu jesteś niezadowolona z próbnej? Byłam u Ciebie w wątku, ale nie zostawiłaś żadnych wieści  :|| :|| :|| Przecież Ty masz tyle włosów, nie mogło być aż tak źle  ::) ::) ::) Pewnie sobie wkręcasz  :uscisk:
Monia - też nie planuję drogiego welonu, mam nadzieję, że spodoba mi się jakiś w niskiej cenie a nie wyglądający tandetnie  ;)
shar3ware - jak chcesz mieć kwiaty we włosach, skoro chcesz upiąć aż dwa? Ja planuję 1, stąd moja ciekawość...
Żaneta - jeśli będę miała welon, to na pewno upnę go od dołu. Mam nadzieję, że ujdzie w tłumie :P p.s nie powiedziałabym, że  masz mało włosów  ;) Twój tapir działa cuda  :D ;)