Autor Wątek: "Nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć..." - relacja ze ślubu Ani i Pawła  (Przeczytany 69188 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
Odp: "Nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć..." - relacja ze ślubu Ani i Pawła
« Odpowiedź #930 dnia: 19 Października 2010, 11:01 »
Nadrabiam zaleglosci ;D

To super ze dostaniecie kredyt i bedzie nowe mieszkanko ;D

To fakt odsetki sa strasznie duze ....

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
Odp: "Nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć..." - relacja ze ślubu Ani i Pawła
« Odpowiedź #931 dnia: 19 Października 2010, 13:25 »
Uwielbiam takie spacery!  :D Pieknie.

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #932 dnia: 20 Października 2010, 13:28 »
No proszę, Szafarnia... Nigdy tam nie byłam. Może namówię męża na łikendowy wypadzik, jak pogoda dopisze.

Offline Asiste

• uzależniony
  • data ślubu: 25.06.2011
« Odpowiedź #933 dnia: 24 Października 2010, 16:57 »
piękne foteczki:)
Zapraszam Cię do mojego odliczanka

".. Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca swoich dni... "

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #934 dnia: 25 Października 2010, 10:20 »
Piekne zdjęcia ze spaceru!! Taką jesień kocham! ;D

Offline madziara07

• uzależniony
« Odpowiedź #935 dnia: 29 Października 2010, 21:26 »
i co tam u was?
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #936 dnia: 29 Października 2010, 23:33 »
Ech, w sumie nic ciekawego... Paweł śpi a ja piszę elaborat o karmach dla psów (w ramach tego kursu korespondencyjnego) i jestem zaskoczona, że Pedigree to taki syf... Niby taka droga i rozreklamowana a nie ma w niej nic poza chemią :P

Poza tym dalej uczę się angielskiego metodą direct (czy tam Callana) i jestem zachwycona - w ciągu miesiąca nauczyłam się więcej niż kiedyś w szkole przez pół roku :p Ostatnio mieliśmy godzinkę luźnej konwersacji i stwierdziłam ze zdziwieniem, że już nie boję się mówić in English ;D ;D ;D

No i kontynuuję sobie studia podyplomowe (muszę jutro napisać jakąś głupią pracę z metodyki nauczania i nie chce mi się strasznie - wolę pisać o pieskach ;)).

Co do kredytu na mieszkanie - w PKO BP dostaliśmy odmowę. W Pekao SA jesteśmy na etapie wyceny (zrobilibyśmy ją już dawno temu, ale czekaliśmy niepotrzebnie na decyzję z cholernego PKO BP :nerwus:).

Co do pracy - zaczynam szkolenia na doradcę finansowego w połowie listopada.

Tyle nowego :) Na forum się ostatnio za dużo nie udzielam, jakoś nie mam weny, ale pewnie to przejściowe i za jakiś czas znów się rozkręcę ;)

Trzymajcie się ciepło, buziaki :-* :-* :-*

PS. Dostałam niedawno amatorskie filmy z naszego wesela od szwagra - w sumie nic specjalnego, ale można posłuchać zespołu, który u nas grał ;) Jeśli któraś z Was ma ochotę pooglądać, to mogę wrzucić :)

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #937 dnia: 30 Października 2010, 03:49 »
Aniu Ty jeszcze sie oytasz czy cchemy ?! :D
Ja zawszeeee!!!

A bys mogla pokzac jakis urywek z filmu od Roberta ?Plizzzzz!

Offline Asiste

• uzależniony
« Odpowiedź #938 dnia: 30 Października 2010, 10:09 »
wrzuć, wrzuć:)

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #939 dnia: 30 Października 2010, 11:45 »
Hi hi, Agatko, a po co chcesz zobaczyć film od Roberta? Teraz masz swój :p No dobra, w sumie mogę pokazać Wam wejście do kościoła, bo tego chyba w ogóle nie zamieszczałam w relacji a fragment jest ładny :) Tylko najpierw na YT wrzucę (mam nadzieję, że Sony się znów nie przyczepi do ścieżki dźwiękowej) :P

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #940 dnia: 30 Października 2010, 12:11 »
OK, już mam :)

To na początek filmiki od szwagra, na których słychać całkiem dobrze zespół i widać moją suknię z Papilio, w którą przebrałam się po oczepinach ;D Oglądając, musicie brać poprawkę na fakt, że:

1) Film został nakręcony przez 14-latka :p
2) Kręcił go jakoś po 3 w nocy, stąd atmosfera jest już dość senna a na parkiecie pozostała tylko młodzież ;)

Teraz bardziej profesjonalnie - na prośbę Agaty - fragment filmu od naszego kamerzysty, którego jeszcze nie zamieszczałam w relacji :)

WEJŚCIE DO KOŚCIOŁA :)

Miłego oglądania :)

Offline JolaM85

• maniak
  • Dobrze,że mamy w sobie tyle siły...
  • data ślubu: 14.02.2015r
« Odpowiedź #941 dnia: 30 Października 2010, 12:31 »
super  ;D

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #942 dnia: 30 Października 2010, 14:42 »
Uzmiech masz rewelacyjny !!!Te biale zabki !!!!

Juz o oczkach nie wspomne i o tym czarnych slicznych rzesach !!!

Jak bym byla facetem bum sie zakochala hehehee ;D!

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #943 dnia: 30 Października 2010, 14:43 »
Za filim dziekuje !
Jest cudny !!!Fajnie zmontowany !!!

A Wy tacy szczesliwi !!!

Ale Pawel chyba lekko zestresowany czy mi sie wydaje ?
Po Tobie nic nie widac !!!Taka szzcesliwa!

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #944 dnia: 30 Października 2010, 14:59 »
Dzięki :-*

Ja byłam strasznie zestresowana, Paweł chyba też ;)

A jak się podoba suknia, w którą się przebrałam po oczepinach? Bo pamiętam, że było wokół niej sporo kontrowersji jeszcze w odliczanku a nie miałam żadnych zdjęć, żeby ją pokazać w relacji ;)

Offline Paulincia:)

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.05.2011
« Odpowiedź #945 dnia: 30 Października 2010, 16:43 »
Nezemis filmiki extra ;D ;D

Powiem Ci ze jezeli chodzi o karmy dla zwierzat to ja tez bylam w szoku ze pedegree,whiskas,perfect fit to sa takie beznadzejne,sama chemia,sztucznosci 4% miesa i tyle...tak je reklamuja..ale wlasnie w zeszlym roku sie przekonalam ze co jest bardziej reklamowane to tandeta i szajs.Ogolnie te 3 w/w karmy maja jednego producenta- szkoda mi zwierzat ktore sa karmione tym szajsem to tak jakbysmy codziennie jedli fast foody bleee...

A co do Angielskiego slyszalam o tej metodzie ze jest rewelacyjna, ale nic nie nauczy jezyka jak kontakt chociaz w niewielkim stopniu z osoba mowiaca po angielsku,najlepiej sie czlowiek uczy-takie konwersacje to najlepsza sprawa,na poczatku bariera a jak sie pozniej rozkrecisz to nawet i po angielsku zaczniesz myslec :P :P :P
Niestety zadna szkola dobrze jezyka nie wyuczy,uczylam sie go jakies 10 lat w szkole i znalam pojedyncze slowa...przyjechal kiedys moj kuzyn z kolega do nas na miesiac...bylam zmuszona mowic po angielski/rumunsku lub niemiecku WYBRALAM angielski :P :Pjuz po kilku dniach tak trajkotalam ze w sumie pozniej i z kuzynem i z jego kumplem mowilismy TYLKO po angielsku, do tej pory nie mam juz zachamowan przed mowieniem ;) ;)Najlepsza forma nauki ;D
:*:*:*

Offline madziara07

• uzależniony
« Odpowiedź #946 dnia: 30 Października 2010, 17:52 »
Aniu jak wy slicznie tanczycie! super,  zazdroszcze, slicznie sie sukienka zachowuje w tancu.
a co do kapeli.... to mi normalnie szczeka opadla... pierwszy raz spotykam sie z kapela min weselna ktora gra tak jakbym chciala! jak orginal! a moze i lepiej nawet.....
o karmach to mnie zaskoczylas.. myslalam ze jak cos kosztuje tyle kasy to ma w sobie cos wiecej niz "skladniki identyczne z naturalnymi" ;)
za bank, trzymam kciuki
co do angielskiego to pracuje tutaj z dziewczyna ktora angielskiego uczyla sie 10 lat, zdawala z niego mature i nic nie rozumie i nic nie potrafi powiedziec, troche to niezbyt fajne takie...  ja sie uczylam przez rok na studiach i z filmow a to mnie wajzer wola zebym jej przetlumaczyla wskazowki dot pracy a nie odwrotnie...
a co do mowienia to najtrudniej faktycznie bylo sie przelamac a teraz jakos idzie, jestem rozumiana w kazdym badz razie ;)
pozdrawiam
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline agulla1919

• Chuck Norris
« Odpowiedź #947 dnia: 30 Października 2010, 18:43 »
Sukienka rewelacyjna !!!Zapomnialam o niej napisac przez ten filik co ostatni zobaczylam , Wasze wejscie do kosciola ;).
Naprawde ta suknieka jest cudna !!!Jeszcze pare razy w zyciu ja bedziesz miala na sobie , pewnie?
Pasuje do Ciebie taka kreacja!!!

Ale nie szkoda bylo Tobie zdejmowac sukni slubnej ??

Ja juz w pokoju , po weselu jak zdejmowalam suknie , a raczej ma  :D to troszke bylo mi zal ... ;)

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
  • our love is everlatsing..
Odp: "Nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć..." - relacja ze ślubu Ani i Pa
« Odpowiedź #948 dnia: 30 Października 2010, 22:00 »
ahh. i Wy tacy uśmichnięci :)

mi niestety ta sukienka sie nie podoba ;) nie mój gust i mam nadzieję że nie bedziesz miała mi tego za złe ;)
ZNIKAM!

Offline axela2008

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.09.2011 Ińsko
« Odpowiedź #949 dnia: 30 Października 2010, 22:10 »
ślicznie razem wyglądacie, świetny filmik z wejścia. Zresztą na bierząco sobie podczytuje Twój wątek, ale  tak naprawdę zabiorę głos w sprawie karm dla psów, pedigree, chapi to najgorszy syf jaki można podawać psu...za ta cenę można kupić karmę z 30% składem mięsa a nie 3%. Przykładowo mój pies pedigree powinien jeść dziennie ok.500g a jedzonka które je już ponad dwa lata potrzebuje dziennie 280gr na około 34kg wagi. Czyli przeliczając stosunek wagi, jakości do ceny bardziej opłaca mi się kupić worek karmy 20kg za 160zł niż za 60zł 10kg pedigree.
Wszystkich staram się namawiać na lepsze karmy, bo te supermarketowe to śmieci.. ale powiem szczerze że jest mało osób które to interesuje... zazwyczaj są to tylko właściciele psów rasowych... :/ a tych jest nie wielu... Dlatego miło mi czytać że kogoś to obchodzi. W końcu psy są mięsożerne a jedzą w większości paszę...
sory za zaśmiecanie wątku ślubnego. :D jak coś mogę w razie czego pomóc w temacie karm dla psów.
pozdrawiam
zawsze byłam i zawsze będę przy Tobie. . .

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #950 dnia: 31 Października 2010, 22:43 »
Fajne filmiki! :) Sukienka tak sobie mi się podoba, ale najwazniejsze ze Ty się sobie podobalas! :)

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
  • our love is everlatsing..
Odp: "Nagle los mi dał wszystko co chciałam mieć..." - relacja ze ślubu Ani i Pa
« Odpowiedź #951 dnia: 31 Października 2010, 23:23 »
Fajne filmiki! :) Sukienka tak sobie mi się podoba, ale najwazniejsze ze Ty się sobie podobalas! :)

zgadzam się :)
ZNIKAM!

Offline ada1988

• Chuck Norris
No ja tak właśnie miałam, uczyłam się w szkolę zdawałam maturę... a jak na lotnisku w Anglii babka mnie się o co pytała to ja oczy jak piec zlotych i nie wiem o co jej biega...

Offline Asiste

• uzależniony
rewelacja!!!!

• Chuck Norris
No ja tak właśnie miałam, uczyłam się w szkolę zdawałam maturę... a jak na lotnisku w Anglii babka mnie się o co pytała to ja oczy jak piec zlotych i nie wiem o co jej biega...

Tak tylko w Anglii oni maja tam taki akcent, jakby mieli buzie pyrami wypelniona ;)takze tym sie nie przejmuj,moj kuzyn narobil sobie certyfikatow i jak pojechal tam do pracy to musial nauczyc sie ich "jezyka"bo ciezko mu bylo na poczatku ;) ;)

Offline Nemezis

• maniak
Miło, że ktoś tyle osób tu jeszcze zagląda, choć ja się obecnie prawie nie udzielam... ;) Ech, źle się u mnie dzieje, moja mama miała udar mózgu i leży w szpitalu :depresja: To jest straszne - jednego dnia była zupełnie zdrowa a następnego nie mogła mówić ani się swobodnie poruszać :'( Tak się o nią martwię, że nie mogę spać w nocy... Boję się, czy będzie jeszcze mogła normalnie chodzić i mówić, nie wiem, czy sobie poradzi, kiedy wyjdzie ze szpitala :'( Boję się, że teraz, kiedy wreszcie kupimy z P. własne wymarzone mieszkanie, to ja nie będę mogła w nim zamieszkać, tylko będę musiała przenieść się do rodziców, żeby zaopiekować się mamą :buu: Ech... niech mnie ktoś przytuli... :'(

• Chuck Norris
 :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :przytul: :uscisk: :uscisk: tak strasznie Ci wspolczuje kochana,3mam mocno kciuki za mamusie by doszla do siebie-sa przypadki ze ludzie naprawde wychodza z tego bez wiekszych powiklan,takze 3maj sie cieplutko i duuuzo sil Ci zycze!! :-* :-* :-*

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
Aniu przykro mi bardzo!Wiesz,trzeba być dobrej myśli-musi się wszystko ułożyć!
Ja będę trzymała kciuki aby tak własnie było  :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:

Offline ciriness

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11.09.2010
Chciałam skomentować filmiki ale to bez sensu w tym momencie.

Aniu dużo siły dla was, trzymaj się  :przytul: Jestem z wami myślami!

Offline Asiste

• uzależniony
Aniu, jestem z Tobą i trzymam kciuki za zdrówko Mamusi :-* :przytul: