Nezemis filmiki extra

Powiem Ci ze jezeli chodzi o karmy dla zwierzat to ja tez bylam w szoku ze pedegree,whiskas,perfect fit to sa takie beznadzejne,sama chemia,sztucznosci 4% miesa i tyle...tak je reklamuja..ale wlasnie w zeszlym roku sie przekonalam ze co jest bardziej reklamowane to tandeta i szajs.Ogolnie te 3 w/w karmy maja jednego producenta- szkoda mi zwierzat ktore sa karmione tym szajsem to tak jakbysmy codziennie jedli fast foody bleee...
A co do Angielskiego slyszalam o tej metodzie ze jest rewelacyjna, ale nic nie nauczy jezyka jak kontakt chociaz w niewielkim stopniu z osoba mowiaca po angielsku,najlepiej sie czlowiek uczy-takie konwersacje to najlepsza sprawa,na poczatku bariera a jak sie pozniej rozkrecisz to nawet i po angielsku zaczniesz myslec

Niestety zadna szkola dobrze jezyka nie wyuczy,uczylam sie go jakies 10 lat w szkole i znalam pojedyncze slowa...przyjechal kiedys moj kuzyn z kolega do nas na miesiac...bylam zmuszona mowic po angielski/rumunsku lub niemiecku WYBRALAM angielski

:Pjuz po kilku dniach tak trajkotalam ze w sumie pozniej i z kuzynem i z jego kumplem mowilismy TYLKO po angielsku, do tej pory nie mam juz zachamowan przed mowieniem

;)Najlepsza forma nauki