Autor Wątek: Z Toba nawet na koniec swiata czyli Pusiowe i Misiowe odliczanko!!!  (Przeczytany 36314 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pusia24
  • uzależniony
Odp: Z Toba nawet na koniec swiata czyli Pusiowe i Misiowe odliczanko!!!
« Odpowiedź #270 dnia: 25 Kwietnia 2010, 11:13 »
Witam Wam kobietki :hopsa:
Jak sie miewacie?Pewnie niektore to na kacu dzisiaj lezakuja ;D
Anjuschka no widzisz kochana mamy tu dyskusje i tak sie rozgadalysmy ale mam nadzieje ze nadrobilas wszystko i wiecej do takich nieobacnosci sie nie dopuscisz ;D :biczowanie: :-*
Justys ale sie ciesze ze do mnie zawitalas, co to za pytanie?Pewnie ze mozna a nawte trzeba :-* :Daje_kwiatka:Nastepnym razem sie zalapiesz na jakies fotki choc juz coraz mnie czasu zostalo :o :-*
Wczoraj spedzilam troszke czasu na szukanie rzeczy potrzebnych mi do zamowienia na slub i wesele i natknelam sie na proste ale fajne winetki bo wlasnie sa 2 w 1 (winetki i podziekowania dla goscia) :hopsa:
I wiecie co jeszcze tak sie zastanawialam nad swoja fryzura slubna i chyba bym chciala zeby cos mi zwisalo na twarz a bardzo podba mi sie taki loczek-pejs puszczony na twarz.Co o tym myslicie dziewczynki?
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Paula___

• uzależniony
  • data ślubu: 18.06.2011r
« Odpowiedź #271 dnia: 25 Kwietnia 2010, 11:30 »
Bukiety podobają mi się oba, jeśli chodzi o wzór, ułożenie, czy jak to się tam zwie ;) Ale co do kolorów to nie lubię ani zielonego ani pomarańczowego, ani łososiowego ;)
A co do loczka na twarzy to dla mnie tak dziwnie to jakoś wygląda, nie podoba mi sie coś takiego, ale to tylko moje zdanie ;)

Offline magda19285

• uzależniony
  • data ślubu: 01.10.2010
« Odpowiedź #272 dnia: 25 Kwietnia 2010, 11:43 »
co do loczka  ;D hmm ciezko mi to sobie wyobrazic na tobie , musisz sprobowac i wkleic zdjecie

Niedzielne  :-* :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #273 dnia: 25 Kwietnia 2010, 12:13 »
Co do loczka to zobaczymy jak juz pojde na slubna fryzure to poprosze by mi wyciagnela jeden i wtedy zobaczymy czy bede dobrze wygladala.Jezli mialabym sie zdecydowac na taki pejsik to bylby on puszczony tak bardziej przy uchu, nie na czole. :-\
 :-* :-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
  • data ślubu: 02.10.10
« Odpowiedź #274 dnia: 25 Kwietnia 2010, 14:38 »
Pusia, ja to bym Cie widziała w ogóle z grzywką, o!

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #275 dnia: 25 Kwietnia 2010, 15:18 »
O prosze to teraz Lolalola mnie zdziwilas z ta grzywka.Pochodze sobie na internecie i moze znajde jakas fryzurke z grzywko zeby miec mniej wiecej pojecie jakby ja ulozyc do takiego koka.Czy powinna ona byc wyprostowana czy lekko podkrecona.Teraz kochana to dalas mi do myslenia. :-* :-* :-*
Ja wlasnie zjadlam obiadek i niebawem bede zbierac sie do pracy na 16 :( :-* :-* :-* :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #276 dnia: 25 Kwietnia 2010, 15:23 »
Prosta grzywka, bo dobrze Ci w takiej. Ewentualnie na bok.

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #277 dnia: 25 Kwietnia 2010, 15:27 »
Dziekuje Lolalola :-* :-* :-*
I jeszcze tak dla przypomnienia

55 dni do Naszego Slubu!!![/size][/color]
  :skacza: :hopsa: :hopsa: :hopsa: :hopsa:

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #278 dnia: 25 Kwietnia 2010, 15:44 »
No ładnie 55 dni.

Az boje sie myśleć co to będzie jak ja będe miala tyle czasu do slubu( dziś dopiero mija 160 dni lub aż) :-\

Pusia, Ty lepiej powiedz co jeszcze masz do zrobienia, a my jak zwykle pomożemy;)

A z zupełnie innej beczki.Kiedy robisz Panieński ??

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #279 dnia: 25 Kwietnia 2010, 20:35 »
Wow 55 dni!!! :o Super! ;D
Myślę, że fryzurka z grzywką, to nawet ciekawy pomysł! Przemyśl to kochana!
Co do sukni, to uważam, że jak najbardziej, błyskotki w bukiecie będą pasowały!!
Przecież, to i tak malutki szczególik, mała ozdóbka tylko ;) Ja jestem ZA! ;D
Miłego wieczorku Robaczku :-*

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #280 dnia: 26 Kwietnia 2010, 01:22 »
Ja tez rozważałam grzywkę, w zasadzie dalej rozważam, ale sie trochę boje czy to nie jest niepraktyczne. Czy w temperaturze i tańcach, jak sie bym spociła to nie będzie nieestetycznie wyglądać?

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011r  :i_love_you:
« Odpowiedź #281 dnia: 26 Kwietnia 2010, 09:30 »
To już tylko 54 dni-z każdym dniem coraz bliżej  ;D ;D ;D
Poranne  :-* :-* :-*

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #282 dnia: 26 Kwietnia 2010, 10:35 »
Dzien dobry kochane :hello:
Jak sie miewacie???
Dziekuje Wam za wszelka pomoc jestescie niezastapione :-* :-* :-*
Lolalola jezeli chodzi o moj panienski to pewnie bede miala z dwa, jeden tutaj na miejscu i wydaje mi sie ze moze to nastapic niebawem, gdyz jedna z kolezanek jedzie do Polski na miesiac, a nastepny bedzie w Polsce z pozostalymi kolezankami no i oczywiscie z moja swiadkowa siostra.Wczoraj pracowalam z koega i pwiedzial ze on by chcial abysmy wszyscy gdzies wyszli razem do pubu i postara sie pogadac z manadzerka aby dala nam razem wolne albo przynajmniej wolne popoludnie :hopsa:Ja uwielbiam tanczyc wiec mi nic nie jest wiecej potrzebne jak tylko muzyka i parkiet.Czasami zaluje ze nie zrobilam nic w kierunku tanca ale jestem szczesliwa w moim zyciu :-*
Agatko musze poszukac w takim ukladzie cos na internecie bym wiedziala co moze mi sie spodobac i wtedy pokazac mojej fryzjerce.Co do ozdobek to masz racje to jest cos malego ale zwraca uwage, jak pojde zamawiac bukiecik to zobacze co ona mi zaproponuje.Wlasnie pisalam na Twoim watku co do pazurkow, bo bardzo mi sie podbaja te kamyczki na Twoich sa inaczej usadzone i zastanawiam sie czy cos takiego nie zrobie sobie na slub, jakis ladny frenczyk i te kamyczki zamiast tak jak zawsze przy linii usmiechu to w gornym ragu.Wydaje mi sie ze byloby to ciekawe :-\???Milego dzionka sloneczko :-* :-* :-* :-*
Malavi wcale sie nie dziwie ze rozwazasz ta grzyweczke bo faktycznie jak tanczysz to sie pocisz i wtedy ta grzyweczka nie wyglada za ladnie no i makijaz wtedy by zostal naruszony :-*
Patrycja nie strasz z dnia na dzien jest coraz blizej.Jest to polaczenie nerwow, podekscytowania, strachu, radosci czyli jednym slowem mieszanka wybuchowa :PMoc :-* :-* :-* :-* :-*
W tym tygodniu musze zadzwonic do kosciloa i dowiedziec sie o to co nastapi jak nasz proboszcz dostanie wszystkie nasze dokumenty, czy trzeba cos placic, co z zapowiedziami i jak przedstawia sie dekoracja.Zobaczymy co mi sie uda dowiedziec, najpierw to sie musze tam dodzwonic a to nie lada wyczynek :P
 :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #283 dnia: 26 Kwietnia 2010, 10:42 »
Kochana, rzeczywiście nie pomyślałam, że z grzywką może być problem, bo po tańcach może się pofalować! :P
Co do frenczyka i kamyczków, to pewnie! musisz mieć coś troszkę innego, jak na co dzień! ;)
Miłego dzionka Słodziaku! ;D :-* :-* :-*

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.05.2010
« Odpowiedź #284 dnia: 26 Kwietnia 2010, 11:49 »
Pusiu, co do kwiatków, to najlepiej by było zobaczyć jeszcze raz zdjęcie sukni (kształt bukietu), a nasza Lola jak zwykle wzorowo się spisała  :D Na fryzurach też się skubana zna, a przynajmniej ma wizje, czy ona nie za dużo ma tych talentów?  :drapanie:  ;D Podziwiam, wystarczy kilka słów, a Lola już ma wizje... :brawo_2:

Z grzywka rzeczywiście może być problem, żeby s potem takich trochę strączków nie miała. Z loczkiem trudno mi sobie Ciebie wyobrazić, jak pokarzesz fotę, to Ci doradzimy  :)

Odnośnie ozdób bukietów, to nie przepadam za takim, no chyba że coś baaardzo delikatnego, bukiecik sam w sobie będzie pewnie śliczny.

Pusia, to masz tak jak ja, wystarczy że usłyszę muzę, już pląsam, czasami w marketach muszę się z tym pilnować  ;D Także jak idę na balety, to mi wystarczy tylko miejsce na parkiecie  :D No i też b. żałuję, że nie poszłam w tym kierunku, jakiś zespół taneczny czy coś...No trudno, dwie tancerki mniej, świat chyba przeżyje?  ;) :P :P :P

A co za podziękowania i winietki 2 w 1 znalazłaś? Mi się podobają takie winietki na druciku, jakby wbite w czekoladkę Rocher, niestety za późno się na nie natknęłam, wcześniej już zamówiwszy coś innego.

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #285 dnia: 26 Kwietnia 2010, 13:56 »
a gdyby tą grzyweczkę tak lekko na boczek przylizać lekko?  Spiąć? Potraktować lakierem?

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #286 dnia: 26 Kwietnia 2010, 14:13 »
Witam Was kochana!!
Wlasnie wrocilam z miasta, zrobilam sobie kawke i mam troszke czasu na odpoczynek przed praca :P
Agatko ja mam grzyweczke juz dosc dlugi czas i zawsze jak ide potanczyc to potem jest z nia problem ale to nie znaczy ze nie moge jej miec na na boczek tak leciutko puszczona, taka zwiewna.Te Twoja kamyczki w gornych rogach pierwszy raz spotkalam i sa takie slodkie i dodaja uroku paznokciu wiec wydaje mi sie ze zamiast robic cos co juz mialam fajnie by bylo gdyby bylo cos innego.Wlasnie dzwonilam do Pani ktora polecila mi Mka i bede sie umawiac na pazurki :hopsa: (musze jeszcze raz oddzwonic). :-*sle dla Ciebie slicznotko na mily dzionek.
Agulec to nie zalapalas sie na zdjecie mojej sukni?? :bicz:Oj tak nasza Lolalola jest przecudowna i to dzieki niej zarysowalam sobie wizje mojego bukieciku a takze dala mi pomysl na wloski :Daje_kwiatka:Lolalola masz wiele telentow i nie wiadomo czy jeszcze do konca wszystkie je odkrylas, powinnas robic cos w tym kierunku :-* :-* :-*Kochana to mam jeszcze rozumiec ze nie zalapalas sie na zdjatka mojej fryzurki?? :bicz:
Agus to ja widze ze jest nas dwie, chyba bedziemy musialy sie kiedys wybrac na jakas potanczowke.Widzisz ja jak ide na balety to dla mnie liczy sie tylko muzyka i parkiet i wtedy szaleje (oczywiscie jak mi na to buty pozwola) i taki wlasnie chcialabym miec panienski wieczor, zwariowany, taneczny i rozesmiany :hopsa:Swiat przezyje bez takich tancerek jak my i wiesz co kochana zeby nasze zycie (wszystkich forumek) przeszlo w tanecznym kroku :P :-*
A co do winetek i podziekowan w jednym to podobaja mi sie takie (tylko nie ma mojego koloru :()

ZBYT DUŻY ROZMIAR ZDJĘCIA

I co podobaja sie Wam??
« Ostatnia zmiana: 1 Maja 2010, 21:46 wysłana przez KAHA »

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #287 dnia: 26 Kwietnia 2010, 14:22 »
A to jest dwa w jednym? Jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić. Bo rozumiem, że w to pudełeczko po prawej można włożyć karteczkę z nazwiskiem, tak jak tu są podziękowania. Ale to po lewej to zupełnie nie wiem. To jest oddzielne pudełeczko czy ozdoba do tego pudełeczka po prawej?

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #288 dnia: 26 Kwietnia 2010, 14:27 »
Uwielbiam ten bicz  :skacza: nie to żebym była masochistką i lubiła biczowanie  :P

Jak będziesz miała okazję, to poproszę o zdjątko sukienki i fryzurki, no to jest minus, gdy się nadrabia wątek, czytam potem zachwyty, a nic nie widzę  :Maruda:  :mdleje:

Dokładnie, niechaj wszystkie forumki tanecznym krokiem przejdą przez życie, albo chociaż do swojego ślubu i wesela  ;D
Za potańcówką jestem jak najbardziej!

Ależ wynalazłaś ciekawe podziękowania :o A te kwiatki to tylko różyczki wchodzą w grę? Pięknie by wyglądały żywe...A może zamówić samo pudełko z winietką, a u dekoratorki, czy kwiaciarki te kwiatki? No chyba że będziesz miała na stole już sporo kwiatowej dekoracji, wtedy może już będzie za dużo tych kwiatków? Ogólnie mi się podoba bardzo, tylko że w żywymi kwiatkami żeby było.

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #289 dnia: 26 Kwietnia 2010, 14:39 »
Podziękowania dla gości mi się podobają,tylko takie pytanie mam:mianowicie,te kwiatki to też mają być w ramach podziękowań?Bo jak tak to chyba spory koszt tego wyjdzie co?W każdym razie bardzo ładnie to sie prezentuje  ;D :-*

Offline lolalola

• Chuck Norris
« Odpowiedź #290 dnia: 26 Kwietnia 2010, 15:10 »
Hmmm,

Jak dla mnie to ten kwiat z boku jest zupełnie niepotrzebny, jest za duży, taki przerost formy nad treścią.

Offline pusia24
  • uzależniony
« Odpowiedź #291 dnia: 26 Kwietnia 2010, 15:56 »
Kochane moje sloneczka
Ten kwiatek to jest chyba tylko dodany do zdjecia jako dekoracja a jego  nie bedzie i ja go nie chce bo mi nie jest do niczego potrzebny, jakbym chciala cos takiego to tak jak Agulec napisalam wolalabym zywego kwiatka.W sklad podziekowania i winetki wchodzi te pudeleczko w ktore mozna wlozyc cukiereczka i karteczka z imieniem i nazwiskiem goscia (z przodu) a z tylu krotki tekst z podziekowaniem.
Zabawex ale mnie teraz rozsmieszylas.Zakrecilas sie z tym podziekowaniem, przepraszam ze Cie tak zamieszalam ale takie zdjecie bylo tylko dostepne wiec wkleilam z tym kwiatuszkiem ;D :-*
Agulec jutro postaram sie cos wrzucic specjalnie dla Ciebie.No to teraz na poyancowke sie trzeba umowic i caly parkiet nasz ;D :disco:
Patrycja koszt za ta winetke z podziekowaniem bez kwiatuszka ;D wynosi 1,29zl za sztuke.Ciesze sie ze sie Tobie kochana podoba :-*
Lolalola kwiatka nie bedzie juz na 100% teraz to juz jestem tego pewna jak niczego innego ;D :-*
Ale Wam namieszalam z tym kwiatkiem.Przepraszam Was kochane :Daje_kwiatka:
No i umowilam sie na pazurki (tipsy, pazurki u stopek-zazelowanie i podicure)bede miala wszystko ladnie zrobione na slub i na wycieczke :hopsa: P.S Mka dziekuje za namiary :Daje_kwiatka: :-*

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline zabawex
  • maniak
  • data ślubu: 9.10.2010
« Odpowiedź #292 dnia: 26 Kwietnia 2010, 16:04 »
Dziękuję Ci bardzo za wyjaśnienie :)
To jeśli mam być szczera, to samo to pudełeczko wydaje mi się trochę ubogie. Przydałaby się jakaś wstążeczką. Albo mam lepszy pomysł, żebyście na jednej ściance nakleili karteczkę np. ze słowem "Dziękujemy", waszymi imionami, data ślubu, a na górze włożyli tylko karteczkę z nazwiskiem gościa. Albo pudełeczko mogłoby być wykonane z innego papieru.
A tak w zasadzie to mnie nie słuchaj bo ja mam inny gust, niż większość  :p

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
« Odpowiedź #293 dnia: 26 Kwietnia 2010, 16:04 »
Ja się jutro umawiam na pazurki, bo to chyba już czas nie :)
A podziękowania i wizytówka bardzo fajne i praktyczne. a jakiego kolorku szukasz?

Offline akirka

• bywalec
« Odpowiedź #294 dnia: 26 Kwietnia 2010, 21:13 »
Pusia, a widziałaś takie podziękowania połączone z winietką w formie Pana i Pani młodej? Bardzo fajnie to wygląda wg mnie.
To pudełeczko też bardzo ładne.

Offline Agulec_102

• Chuck Norris
« Odpowiedź #295 dnia: 26 Kwietnia 2010, 21:41 »
Pudełko ładne, ale skoro chcesz kupić gotowe, to może ciekawsze właśnie byłby figurki Młodych lub krzesełka?

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
« Odpowiedź #296 dnia: 26 Kwietnia 2010, 21:44 »
Mnie się ten kwiatek nie podoba, a niedawno gdzieś zobaczyłam krzesełko jako winietka i podziękowanie i jest to dla mnie hicior :)))

Offline patrycja_4r

• Chuck Norris
« Odpowiedź #297 dnia: 26 Kwietnia 2010, 22:07 »
Anjuszka takie podziękowanie to oczywiście nasza Lola zrobiłą  ;D ;D ;D

Offline nikmat
  • uzależniony
  • data ślubu: 18.09.2010
« Odpowiedź #298 dnia: 26 Kwietnia 2010, 22:40 »
Pusia podziękowania i winietki 2w1 fajne i faktycznie bez tego kwiatka. :)
Nasz synek:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
« Odpowiedź #299 dnia: 27 Kwietnia 2010, 09:10 »
Podziękowanie bardzo ładne.
Podobnie jak Anjuszka u kogoś widziałam to krzesełko i również przyciągnęło moją uwagę  :)